Ki a kedvenc anime/manga szereplőd?

Started by phr0zen, 2003-11-15, 14:10:12

Previous topic - Next topic

Mi a legfontosabb egy animében?

Sztori
Karakterek
Animáció/Artwork
Hangulat

deyo

QuoteOriginally posted by Zelgadis
De én nem akarom hogy komolyodjon ;)

(elég baj az hogy életkor szerint már én is az kéne hogy legyek, és mindenki ezt várja el tőlem a környezetemben :(
de én akkor sem komolyodok hááhá :P nem foggtok legyőzni, én forever kiddo maradok UFF! "mleee" :beeee: )
Én se vagyok komolyabb, mint Tina... pedig a korom szerint nekem is fel kéne nőnöm végre... de én se akarok:-)))
Amúgy Shinobu-val nekem csak annyi a bajom, mint Aoi-val... már-már túl tökéletes... szinte semmibe se lehet belekötni... és ez zavar egy kicsit:-)))

Na és, hogy ne térjünk el ennyire a témától:
Elkezdtem nézni a Trigun-t... most épp a 8. résznél tartok és azt kell mondjam Vash egy igen szimpatikus karakter:-)))
Sztem megérdemli, hogy a legjobbak közé kerüljön:-))

Moloko

Szerintem igen nagy egyeniseg a macskasrac a FruitsBasketbol (ejej, meg ilyet, elfelejtettem a nevet... Kyo talan...)
es Naruto (a Narutobol :))
(meg Hoshimaru a NaruTarubol ^__^ )
ja meg a thunder-emperor a getbackersbol...
Sanosuke (Kenshinbol)
Spike (mindenkitudjahogya Cowboy Bebopbol) (de ra nagyon beragtam amikor szetszedte a videoszalagot es elrontotta a videomagnot :mad: )

.Attila

QuoteOriginally posted by Angel
Szerintem igen nagy egyeniseg a macskasrac a FruitsBasketbol (ejej, meg ilyet, elfelejtettem a nevet... Kyo talan...)
es Naruto (a Narutobol :))
(meg Hoshimaru a NaruTarubol ^__^ )
ja meg a thunder-emperor a getbackersbol...
Sanosuke (Kenshinbol)
Spike (mindenkitudjahogya Cowboy Bebopbol) (de ra nagyon beragtam amikor szetszedte a videoszalagot es elrontotta a videomagnot :mad: )

You said Naruto? :D

Moloko

QuoteOriginally posted by Trivi
You said Naruto? :D

en inkabb valahogy igy gondoltam....

Tiaro

Mielőtt végleg elsüllyedne a topic, benyögném, hogy utólag visszanézve Tsume is nagyon korrekt karakter.
:jee:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Ramiz

Lehet, hogy már volt... szóval Zoro a One Piece-ből.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Ja, el is felejtettem, hogy van ez a topic. No hát akkor:

Washu a Tenchi Muyo -ból (lásd pl. "doktorosdit játszunk" c. jelenet)

és nagy egyéniség, de kicsit furcsán

Mihoshi ugyanonnan (itt azért nagyon dícsérném a hangját, mert iszonyatosan jól passzol)

.Attila

Nem semmi egyéniség a következő:

Ed a Cowboy Bebop-ból. Mondjuk a sorozatot nem láttam még, de vmikor bepótolom, az sicher. Bár nemtom mikor, mert mondták, hogy a VanDread-et is nézzem meg.

Egy kis info Ed-ről (a DVD-ről), bár lehet, hogy ezt már tudjátok:
becses teljes neve: Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th
a gépét, amivel bármit meghackel, maga készítette
eredetileg fiúnak tervezték, de hogy kiegyenlítsék a nemek arányát, utolsó pillanatban lány lett, és szerintem így tényleg jobb lett.

Itachi

Én egyik kedvenc egyéniségem Inuyasha ból Miroku a "szerzetes"...:rolleyes: :p :hopp: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Exo

Szerintem az egyik legjobb arc: Sorata (az X-ből)
Laza, poénos...olyan amilyennek lennie kell. Ez a komplex jellem lett a legjobban eltalálva az egész sorozatban.:)
Agyoncsócsált téma már, de szerintem anno, Katsuragi Misato is nagyon ott volt, az NGE-ben. Sőt Arucard (Hellsing) is jó a maga nemében, igaz kicsit egysíkú.

Tiaro

Sagara Sasouke volt már?

A nevét tuti elírtam...  :ejj:

Soridan

QuoteOriginally posted by Lorenor
Én egyik kedvenc egyéniségem Inuyasha ból Miroku a "szerzetes"...:rolleyes: :p :hopp: :zen:

:cool: Csak az riasztó egy kicsit, hogy bárkit letámad, aki egy kicsit is hasonlít nőre. (függetlenül attól, hány éves :) )
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Soridan
:cool: Csak az riasztó egy kicsit, hogy bárkit letámad, aki egy kicsit is hasonlít nőre. (függetlenül attól, hány éves :) )

És hogy mekkora...:rolleyes: (lásd: vízistennő-s epizód :D)

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
És hogy mekkora...:rolleyes: (lásd: vízistennő-s epizód :D)

:lul: Jajj ne, az már tényleg perverz volt :D Bár tény, hogy tündéri kis istennőcske volt...amolyan ennivaló kis cukorfalat :)

QuoteOriginally posted by Trivi
eredetileg fiúnak tervezték, de hogy kiegyenlítsék a nemek arányát, utolsó pillanatban lány lett, és szerintem így tényleg jobb lett.

Főleg, hogy jó ideig nem lehet tudni, végülis fiú vagy lány :) Először fiúra tippeltem, aztán lányra, majd megint vissza :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

MOst jutott eszembe két nagyon nagy egyéniség (szerintem):

Gilbert Ezen, feketemágus - Luna Varga
és
Gieve, vándorzenész - The Heroic Legend of Arslan

Xellos

Én egyrészt Xellost bírom a Slayersből, őróla el tudom mondani, hogy igazi egyéniség, még ha nem is ember. Ha komolyabb animeot nézünk, akkor akár Kaji az NGE-ből, vagy Wolfwood a Trigunból. De ezenkivül szerintem Shannon a Scrapped Princessből is eléggé ide sorolható
I'm Xellos, the tricker priest^_^

Zelmor

Tsukikage Ran, az azonos címû animébõl. Még egy olyan alkesz ronint mint õ, nem látott a világ. Nomeg olyan gyönyörût sem. :]

Raggie

A Cowboy BeBopban tényleg nagyon árnyalt és kidolgozott karakterek vannak! Ez főleg a sorozatból derül ki, ahol a részek 1/4-e szól a történetről és a többi(3/4:D ) pedig a karaktereket, főleg Spike-ot, mélyíti! Nekem ez nagyon tetszett!!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

A másik sorozat amikben iszonyú jó karakterek vannak az az EVA!! Szinte csak a szereplők gondolataival, érzelmeivel foglalkozik!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tiaro

QuoteOriginally posted by Zelmor
Tsukikage Ran, az azonos címû animébõl. Még egy olyan alkesz ronint mint õ, nem látott a világ. Nomeg olyan gyönyörût sem. :]

Csatlakozom! Most kezdtem el nézni, és ha másért nem, legalább a két főhős miatt tuti végignyomom. Nagyon eltalált mind a kettő. :D

Saori

Kazuma a Scryed-ból.. lehet kicsit forrófejű, emg hirtelenke, de nekem ezért jön be :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

VanDread-ből szerintem a legnagyobb egyéniség Gascoigne. No comment, nézd meg a sorozatot, és megtudod, miért.

Továbbá szintén nem kis egyéniség BC sem.

(sry az img-ért, ha nagyon nem kellett volna bepakolni, akkor jelezzetek, és kitörlöm)

Vóbert

Quote from: TriviVanDread-ből szerintem a legnagyobb egyéniség Gascoigne. No comment, nézd meg a sorozatot, és megtudod, miért.

Továbbá szintén nem kis egyéniség BC sem.

QL :) Nekem tetszik... a Vampire Hunter D jut eszembe róla :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shadowolf

Quote from: TriviTovábbá szintén nem kis egyéniség BC sem.

És még milyen...:D Igaz Shock? :D

Tiaro

Trivi: nagyon igaz, mind a kettő. :jee:

Smile...  :lazza:

(Ja igen, az előbb azt mondtad, még nem láttad végig az egészet. Ha így van, még nem is tudod,mennyire beletrafáltál... :zen: )

.Attila

Spoiler a VanDread-del kapcsolatban!!!Hah! Jókor írtam én is, hogy Gascogne nagy személyiség. Pont most halt meg. Most már csak az lepne meg, ha mégiscsak élne, bár ezt sem tudom kizárni, mert túl gyorsan halt meg, így gyanús. Na már csak 7 rész van.

Totya

Az egyik kedvencemből az Evengelionból Asuka  :jee:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: TotyaAz egyik kedvencemből az Evengelionból Asuka  :jee:
Akkor ajánlom neked az alábbi AMV-t:
Db and Nge - bitch
fent van azt ftp-n :D

Totya

Quote from: TriviAkkor ajánlom neked az alábbi AMV-t:
Db and Nge - bitch
fent van azt ftp-n :D

Láttam!!!  :rotflol:  Szinte az összen EVA AMV fent van a gépemen.
Teacher Banzai!!!

Totya

A Trigun főszereplői Vash és Wolfwood is elég korrekten összerakott karakterek. Igaz lehetne sorolni elég sok jó karaktert.
Teacher Banzai!!!