Main Menu

Playstation games

Started by kaoru, 2002-12-25, 15:51:54

Previous topic - Next topic

Hamsta

Ne már 2-3 perc elég legyen a világmeghódításhoz, mert harántszopom magam... :_piszka:

Liquid Snake

Quote from: Rounin on 2008-07-12, 03:40:51
http://www.demonoid.com/files/details/1072532/1786666/
http://isohunt.com/torrent_details/18374290/god+of+war+2?tab=summary

Google much?
Hogyaszondja, ahogy nézem ez két dvd-s lenne, de a másodikon extra videók vannak csak (állítólag), azért a kisebb méret.
Asszem. Bár csak ránéztem a commentekre, hogy kiszűrjem, ha fake/nuked/akármi lenne. Letöltők szerint megy ez.
Whatever.

Közben megtaláltam, de azért thx. Én azt olvastam h ami DVD5ös verzió azaz 1 DVD-s azon a videók minősége direkt le van rontva és így nem foglal akkora helyet, ergo nincs szükség duplarétegűre. Majd kiderül milyen, ráérek vele elszenvedni :)

Ramiz

Tud valaki megbízható helyet, ahol PSX-et chippelnek? Vagy elsőre a boot cd-t ajánljátok?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cloud

FÉLOFF:
Csak nem ilyened van?

http://en.wikipedia.org/wiki/PSX_(DVR)
:lul:   (fogadjunk hogy ilyen nincs senkinek sem az országban, de talán még Európában sem)
:Kiraly:

:kocc: persze tudom hogy sima psx-re gondolsz.)

Karez

Quote from: Cloud on 2008-07-19, 23:24:51
FÉLOFF:
Csak nem ilyened van?

http://en.wikipedia.org/wiki/PSX_(DVR)
:lul:   (fogadjunk hogy ilyen nincs senkinek sem az országban, de talán még Európában sem)
:Kiraly:

:kocc: persze tudom hogy sima psx-re gondolsz.)

OMG:
DESR-7500

* Hard disk capacity - 500 GB
:eek:
Hűt baszodd 500 gigás vincsi mikor lesz ps3-ban? Vagy ezt a merevlemezt átlehet pakolni ps3-ra is? ::)

fraglimiter

Quote from: Karez on 2008-07-19, 23:45:50
Hűt baszodd 500 gigás vincsi mikor lesz ps3-ban? Vagy ezt a merevlemezt átlehet pakolni ps3-ra is? ::)

Barmilyen 2'5-os sata-s winchestert belepakolhatsz a ps3-ba, konkretan 4 csavart kell kicsavaranod majd be.

Makos

Autózhatnékom van XD Most kezdtem el tölteni a TOCA 3-at PS2re...kiváncsi leszek mien lesz, mer gépen is tetszett ^^
Bár el fog tartani egy darabig...

Amúgy már egy ideje lejött a Tenchu....az eleje kicsit nehéz de miután megszoktad, egész jó játszani vele :)

Liquid Snake

Quote from: Makos on 2008-07-23, 16:13:34
Autózhatnékom van XD Most kezdtem el tölteni a TOCA 3-at PS2re...kiváncsi leszek mien lesz, mer gépen is tetszett ^^
Bár el fog tartani egy darabig...

Amúgy már egy ideje lejött a Tenchu....az eleje kicsit nehéz de miután megszoktad, egész jó játszani vele :)

Gran Turismo 4et ajánlom hatalmas játék. Igaz nehéz is mert komoly szimulátor de ha megszokod nagyon jó :)

Makos

Lejött a TOCA :D
Bár van egy kis probléma vele...nem ismeri fel a kormányomat, de nembaj attól nagyon teccik :D

Junchi

A GT4 valóban egy kegyetlen jó gém, sőt, a legjobb autós stuff, amit valaha alkottak Sony konzolra... imo :D

(bár a 24/12 órás szarokat azóta se csináltam meg... és nem is fogom... -__-)

Ramiz

Az első Resi 4 csalódás után (nincsenek zombik, kevesebb a para, tök más a hangulat) most nagyon rákaptam. :cool: Azért tud fosatni ez is! :D Igaz, tényleg más, de tetszik. Kicsit egy "sokkal szabadabb Time Crisis 2"-szerű játékmenete van.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Liquid Snake

Quote from: Ramiz on 2008-08-06, 22:39:40
Az első Resi 4 csalódás után (nincsenek zombik, kevesebb a para, tök más a hangulat) most nagyon rákaptam. :cool: Azért tud fosatni ez is! :D Igaz, tényleg más, de tetszik. Kicsit egy "sokkal szabadabb Time Crisis 2"-szerű játékmenete van.

Én pont tegnap vagy tegnapelőtt értem a végére és hidd el nekem mire te is odaérsz nem fogod megbánni. Nagyon jó kis élvezetes game volt. És miután végigtoltad rengeteg a bonus content :)

Makos

Valami lövöldözős/kaland nincs PS2őre? tippeket pls hogy mit töltsek le :D

Liquid Snake

Quote from: Makos on 2008-08-08, 00:41:21

Milyen lövöldözős kaland? TPS? vagy nagyjából határozd meg és sztem tudok segíteni :)

Makos

Quote from: Liquid Snake on 2008-08-08, 13:47:22

Milyen lövöldözős kaland? TPS? vagy nagyjából határozd meg és sztem tudok segíteni :)

Mondj egy pár játéknevet, nézek trailereket és majd eldöntöm :Kiraly:

Liquid Snake

Quote from: Makos on 2008-08-08, 14:32:32
Quote from: Liquid Snake on 2008-08-08, 13:47:22

Mondj egy pár játéknevet, nézek trailereket és majd eldöntöm :Kiraly:

Hmm lövöldözős kalandot nemnagyon tudok de van pár ötletem amit ha kipróbálsz nem fogsz csalódni. :D

Jak and Daxter ( 3 része van ^^ ) a 3 a legistenebb
Shadow of the Colossus ( EPIC )
God of War I, II    ( EPIC )
Kingdom Hearts 2  ( Epic )
Star Ocean 3  ( nagyon jó ez is )

stb stb xD Lehet kicsit elfogult vagyok de hirtelen ezek ugrottak be na meg ugye az FFek csakhát nem mindenki RPG buzi mint én xD

Makos

FF-el énis jáccom csak most valami újítás kéne :D

God of War-t ismerem jáccottam is vele nagyon sokat :D
Többit minnyá meglesem :)

Liquid Snake

Esetleg Metal Gear széria de az úgy a jó ha mindhárom részét végigtolod... Persona 3, Suikoden 4, stb :)

Makos

Amúgy nagyon Square Enix-es vagy :D

Nézelődök-nézelődök :D

kelvor

Próbáltam egy ps1-es játékot működésre bírni a ps2ben, nem jártam sikerrel sajnos. Elvileg le kellene játszania, mégsem találja a lemezt. Iso fájlból írtam ki, 2x-es sebességgel, ahogy szoktam. Oké, hogy 4 discből áll, lehet, hogy nem 700-mbosra kellene írnom, hanem dvdre? Nem értem, hogy megy ez. Egyébként az FFVIII a kérdéses játék.  :smile: Esetleg valami ötlet?

Dreamcleaver

Quote from: kelvor on 2009-12-04, 01:31:21
Próbáltam egy ps1-es játékot működésre bírni a ps2ben, nem jártam sikerrel sajnos. Elvileg le kellene játszania, mégsem találja a lemezt. Iso fájlból írtam ki, 2x-es sebességgel, ahogy szoktam. Oké, hogy 4 discből áll, lehet, hogy nem 700-mbosra kellene írnom, hanem dvdre? Nem értem, hogy megy ez. Egyébként az FFVIII a kérdéses játék.  :smile: Esetleg valami ötlet?

PC verzió? Bocs ha esetleg nem játszik a lehetőség. Ráadásul van hozzá mindenféle fanmade patch, amivel újabb vidkártyákon is kiválóan fut 3D-s gyorsítással.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kelvor

Végülis megvan PC verzióban is, de nekem az sosem ment, pont a vid. kártya miatt, hiába tettem fel patcheket. + ott van a gépemen az FFIX is, azzal is jó lenne játszani ps2ben. Mondjuk, ha nincs más lehetőség, kénytelen leszek valahogy működésre bírni a PC-én.

Cloud

Quote from: kelvor on 2009-12-04, 09:49:33
Végülis megvan PC verzióban is, de nekem az sosem ment, pont a vid. kártya miatt, hiába tettem fel patcheket. + ott van a gépemen az FFIX is, azzal is jó lenne játszani ps2ben. Mondjuk, ha nincs más lehetőség, kénytelen leszek valahogy működésre bírni a PC-én.

A 8 frankón megy emulátorral minden pc-n. :D

Ramiz

Micsoda tisztogatás volt itt! Okkal tűntek el a topikok? O.O

Na mindegy, H-játékokról kérdeznék - tudom van 1000, én is próbáltam párat, de most PSP-re keresek és angolul, és nagyon meglep, de egyáltalán nem találok (csak valami Tsukihime-t, azt most töltöm, de egyébként semmi). A nyugati fejlesztők meg prűdek, bármilyen erotikus játékból nagyon kevés van, és az is van unalmas "állítsd be a pózt és két bábu szexet imitál" jellegű, nulla fantáziával és sztorival, vagy röhögcsélős 14 éveseket célzó agyzsibbasztó cuccok (pl 7 Sins - érdekelt, de amikor olvastam, hogy az erotikus feladványok mellett vannak hugyozós-fingós részek is, akkor letettem róla...).

White SeeD

Engem az optimizmusod lep meg, hogy gondoltad, hogy angolul fogsz találni hentai gamet psp-re  :angyali:
Még a normálabb pc-s címeket is ugy kell kicsempészni japánbol, amire aztán a fanok ráhuznak english subot.
Sőt, a jelenlegi legújabb hentai gamek gyöngyszemére (illusion végre többé kevésbé összeszedte magát, az elözö 2 gameje totál fail volt, de sm2 végre valami. bár mindneki sb4-et vagy ag4-et akar, vajon mikor esik már le nekik :confused:) már protection is került! (vagy 1 napig nem volt release :ejnye:)
Engem már az is lesújt, hogy jelentös mennyiségű nem hentai psp game sosem kerül leforditásra és sosem lesz elérhetö számunkra. Persze japánul be lehet szerezni, de nem sokra megyünk vele :frown:

A hentai games topikok meg általában egy-egy unatkozo mod ámokfutásának szokott áldozatul esni, és nemes egyszerüséggel átdobják a japán játékokba a mahjong és az FF mellé.... ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Selmo

Quote from: White SeeD on 2010-07-02, 21:23:44
A hentai games topikok meg általában egy-egy unatkozo mod ámokfutásának szokott áldozatul esni, és nemes egyszerüséggel átdobják a japán játékokba a mahjong és az FF mellé.... ::)
Sure.

A tökéletesség unalmas.

Ramiz

Sőt, a jelenlegi legújabb hentai gamek gyöngyszemére (illusion végre többé kevésbé összeszedte magát, az elözö 2 gameje totál fail volt, de sm2 végre valami. bár mindneki sb4-et vagy ag4-et akar, vajon mikor esik már le nekik :confused: ) már protection is került! (vagy 1 napig nem volt release :ejnye: )

Ezek akkor angolra fordított PSP hentai-ok? Mi a teljes címük?  :D

edit: nem tudtam, hogy a hentai games topik akkor /Hentai vagy /Games, mivel a hentai manga is /Hentai és nem /Manga (asszem, too lazy to check :D). Gondoltam, hátha az átlagos játékos nem akar perverz játékokról olvasni. :) De jó nekem így is.

White SeeD

Quote from: Ramiz on 2010-07-05, 11:33:13
Sőt, a jelenlegi legújabb hentai gamek gyöngyszemére (illusion végre többé kevésbé összeszedte magát, az elözö 2 gameje totál fail volt, de sm2 végre valami. bár mindneki sb4-et vagy ag4-et akar, vajon mikor esik már le nekik :confused: ) már protection is került! (vagy 1 napig nem volt release :ejnye: )

Ezek akkor angolra fordított PSP hentai-ok? Mi a teljes címük?  :D

edit: nem tudtam, hogy a hentai games topik akkor /Hentai vagy /Games, mivel a hentai manga is /Hentai és nem /Manga (asszem, too lazy to check :D). Gondoltam, hátha az átlagos játékos nem akar perverz játékokról olvasni. :) De jó nekem így is.

Neem, amiket emlitettem azok pc-s hentai gamek, amit moderek látnak el minden joval pl uncensor, sub, haj, ruha és egyéb modositások. Csak pc-re vannak normál hentai gamek. A full cimek: School mate2, Artificial girl3, sex beach3

PSP-re föleg sim date/nagyon soft hentai progik vannak, de japánul. (nem nekem 1 sincs, de halom reklámot láttam már roluk.)

De nézz körbe itt: http://www.hongfire.com/forum/forumdisplay.php?f=32
Hátha találsz valamit, de kétlem.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Cloud

Amíg volt psp-m én is kerestem jó ideig h-játékokat, de csak sim date típusúakat találtam mindig. Azóta persze lehet adtak ki valami jót. :D

Találtam egy linket:

http://www.palacegame.cc/top.html

kelvor

Akinek szintén problémája van a Playstation Network használátával, itt egy remek cikk arról, hogy tudunk regisztálni és letölteni, demokat és fizetős tartalmakat egyaránt, ugyanis Magyarországról a network nem elérhető ezért kicsit trükközni kell vele.