Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: katzEzt a tükörbõl láttad? Szerintem leállhatnál a hormontablettákkal. :rolleyes:
Quote from: KvikiÁááá, most beugrott Yakumo valami olyasmi pozban, mint a Ludas Matyiban a szoborhoz pozolo alak... :hahaha: :hahaha:
Na mostmár elmehettek a jó... :hogyaza: :hogyaza:  :hogyaza: :uzi:  :D :hahaha: :lul:

katz

Tegnap végre nem felejtettem el és irtam nekik. Még aznap este megjött a válasz:
"The Artbook and 2 t-shirts  are backordered.  Lead time is about 3 weeks.  We will ship them to you as soon as they become available."

Lythis

Quote from: katzTegnap végre nem felejtettem el és irtam nekik. Még aznap este megjött a válasz:
"The Artbook and 2 t-shirts  are backordered.  Lead time is about 3 weeks.  We will ship them to you as soon as they become available."
vász cum sájsze??? Ezekszerint még 3 hetet töölnek vele? oh joy...

katz

Quote from: Lythisvász cum sájsze??? Ezekszerint még 3 hetet töölnek vele? oh joy...
Ebbõl elvileg már eltelt 1 hét.
Sok mindent õk se tudnak tenni, mert õk is csak utánrendelik a cuccot.

Raggie

Hmmm... de legalább megvan és jön a cuccos! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

Nna megkaptam véégre a WS-jeimet!! :cool: :jee: :whoah: Naggyon jóók! ;)
Köcc katz!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie GordonNna megkaptam véégre a WS-jeimet!! :cool: :jee: :whoah: Naggyon jóók! ;)
Köcc katz!
Elég sokáig tartott. Legközelebb majd szólok a futárfiúnak, hogy ne élvezkedjen rajtuk annyit :D

Yakumo

Quote from: katzElég sokáig tartott. Legközelebb majd szólok a futárfiúnak, hogy ne élvezkedjen rajtuk annyit :D
Hehehehehehe, aki nem jön érte JÓ helyre az így jár:D De mostmár minden a helyén, végre én is megszabadultam az árutól, utálom, ha más cucca van nálam sokáig, rám jön egy érzés........ hogy...............ellopjam vagy ilyesmi:D ;)

Raggie

Nemgond, csak megjöjjön a végén az a lényeg!
(már csak a pólóimon nem kéne annyit élvezkedniük azoknak az amcsi srácoknak... :rolleyes: )

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie GordonNemgond, csak megjöjjön a végén az a lényeg!
(már csak a pólóimon nem kéne annyit élvezkedniük azoknak az amcsi srácoknak... :rolleyes: )
sztem már rég megjött nekik, csak munkaruhának használják a kis mexikói feketemunkások :D

Yakumo

Quote from: katzsztem már rég megjött nekik, csak munkaruhának használják a kis mexikói feketemunkások :D
:eek: :eek: :eek: Nem az enyémek, de ez így is nagyon ijesztõ gondolat! :o Vááááá!!!

Raggie

Quote from: katzsztem már rég megjött nekik, csak munkaruhának használják a kis mexikói feketemunkások :D
Csak aztán nehogy megkérjelek, hogy juggaszd ki a kis rézszínû bõrüket! :grrr:
(természetesen miután levették a pólóimat! :D )

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie GordonCsak aztán nehogy megkérjelek, hogy juggaszd ki a kis rézszínû bõrüket! :grrr:
(természetesen miután levették a pólóimat! :D )
Mit izgulsz? Legfeljebb majd azzal adod el, h szüz japán kisiskoláslányok táncikáltak benne és az õ izzadságuk érzõdik a polokon. Vmi pedo Bear biztos megvenné pl Member vagy Shiroi :D

Lythis

Ha jól számolom, akkor valamikor mostanában kapjuk meg, ami még lemaradt, igaz?

Raggie

Quote from: LythisHa jól számolom, akkor valamikor mostanában kapjuk meg, ami még lemaradt, igaz?
Jaja! Valamikor mostanában kapjuk meg... vagy lehet, hogy még csak õk kapják meg most...

Mindenesetre rá lehetne kérdezni.

Well, do ya, punk?"

kisvirag

ghehe :nagyongonoszannézõssmiley: van két napotok, hogy megjöjjön, aztán várhattok rá egy évet :__devil:

Na jó, ha kellõképpen lefizettek, TALÁN én is leszállitom majd :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

katz

Quote from: kisviragghehe :nagyongonoszannézõssmiley: van két napotok, hogy megjöjjön, aztán várhattok rá egy évet :__devil:

Na jó, ha kellõképpen lefizettek, TALÁN én is leszállitom majd :hehe:
Jó, hogy szóltok, majd reggel küldök nekik levelet, h mi van, mikor lesz cucc

Ha nem érkezik meg a héten, akkor már csak a kedvesem tudja leszállítani. Hétfõ reggel húzom el a beleme innen a balkánról digolandbe.

Raggie

Quote from: katzJó, hogy szóltok, majd reggel küldök nekik levelet, h mi van, mikor lesz cucc.
OK. Kösz!
Quote from: katzHa nem érkezik meg a héten, akkor már csak a kedvesem tudja leszállítani. Hétfõ reggel húzom el a beleme innen a balkánról digolandbe
A kis mázlista! :rolleyes: :D (have a good time! :whoah: )

Well, do ya, punk?"

katz

Még nem jött nekik meg a cucc...

Kvikveg

Quote from: katz...
Hétfõ reggel húzom el a beleme innen a balkánról digolandbe.
Jo utat!
Nem akarsz te is Bonci-tipusu oldalt inditani fenykepekkel megtamogatva? :D
Legalabb latnank mi van veled, meg tudnank uzenni.:3x3:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: katzMég nem jött nekik meg a cucc...
:mad: :beken: :b+: :hogyaza: :uzi: :linsux: röviden és tömören asszem ennyi...

kisvirag

nyugi, juliusra, mire katz legközelebb magyarföldre teszi a lábát, addigra biztos ideér :hehe:

naszóval, love and Peace

Lythis

Quote from: kisvirag on 2006-04-02, 15:40:51
nyugi, juliusra, mire katz legközelebb magyarföldre teszi a lábát, addigra biztos ideér :hehe:

naszóval, love and Peace
pffft sokra megyek avval....addigra levonul az árvíz....

kisvirag

egyebkent amint megjon, anyukaja felhiv majd, es en szepen felmaszok erte.

Lythis

Quote from: kisvirag on 2006-04-07, 03:44:50
egyebkent amint megjon, anyukaja felhiv majd, es en szepen felmaszok erte.
előre is köszönet.
(miért pont az enyémmel kell ennyit tökölniük brühühü...)

kisvirag

először is  :eek: hogy ez hogy kerult a Filmek zenekbe???

namindegy, dragaim, akiknek meg nem jott meg a rendelese: katz kerdi, hogy  nagyon igenylitek-e a cuccot, vagy esetleg ugy is jo, ha visszabalhézza a pénzt?

szóval hogyan és mennyire ugráljon rajtuk? :)

Lythis

Quote from: kisvirag on 2006-04-22, 23:59:16
először is  :eek: hogy ez hogy kerult a Filmek zenekbe???

namindegy, dragaim, akiknek meg nem jott meg a rendelese: katz kerdi, hogy  nagyon igenylitek-e a cuccot, vagy esetleg ugy is jo, ha visszabalhézza a pénzt?

szóval hogyan és mennyire ugráljon rajtuk? :)
Szerintem igazodom a többiekhez. Annyi extrát igényelnék, hogy katz legyen szíves kitaposni a belüket, bármelyik megoldás lép is életbe... :merci:

kisvirag

ha jol emlekszem egy artbook es ket polo maradt le. az artbook talan a tied Lythis, a polok meg Yakumoe?

ergo az igazodom a tobbiekhez az Yakumo :)

Raggie

Enyéim a pólók, és nekem mindegy mostmár... beletörődtem, hogy a Japanimationtól én már soha a büdös életbe pólót nem fogok kapni...(ez a 3. próbálkozásom volt) Nna mindegy. Lythis extra kívánságát megtoldom én is egy szavazattal! :D

Well, do ya, punk?"

kisvirag

ok, akkor rosszul emlekeztem, tenyleg, Yakumo megkapta a poloit :haha:

naszoval, akkor majd ha jon a draga, mondom neki, hogy izzithatja a halalkommandot :D