Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: katzNo, végra válaszoltak, csak most nem megy gmail nekem :ejj:
Lényeg: kifogytak Lythis Narutos artbookjából, meg az egyik polóból. Majd küldik a cuccot, ha meglesz minden...
Kösz az infót! :jee:

Lythis

Quote from: katzNo, végra válaszoltak, csak most nem megy gmail nekem :ejj:
Lényeg: kifogytak Lythis Narutos artbookjából, meg az egyik polóból. Majd küldik a cuccot, ha meglesz minden...
THX! Hehe, elõször rendelek, és a többieknek máris várnia kell miattam..lol:D

Yakumo

Quote from: LythisTHX! Hehe, elõször rendelek, és a többieknek máris várnia kell miattam..:lol: :D
ja meg v.színû az én egyik pólom miatt:D :lame:

katz

No valószínûleg megjött nekik minden, viszont irtak, h kevés a pénz. Ugy látszik idõközben megváltozott a valutaárfolyam :ejj:
Tettem még pár k-t a netes számlára, remélhetõleg legkésõbb hétfõig lesz eredmény.

Raggie

Vééégre! :jee: Nna már nagyon várom...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: Raggie GordonVééégre! :jee: Nna már nagyon várom...
Még ne kiabáld el. Én egyelõre örülök, h a csóringer mexikói feketemunkások közt akadt egy, aki tud irni olvasni és még amerikánusul is ért.

Raggie

:eeek: :D
De legalább már van remény! Ja, és akkor az a 20% kedvezmény is él?? Rákérdezhetnél a következõ cs*szegetõ levélben... :rolleyes:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Nem, még nem küldték a csomagot. Ne örüjjé.

Hosszas levelezgetés {amiben leginkább az játszott közre, h Bee Chua[ez vajh férfi e vagy nõ(gyanitom utobbi lehet)] CET szerint éjjel 1 és reggel 9 között dolgozik én meg 9-17:30 közt} és némi banki információkérés után kiderült, h a számlámon lévõ cash [feltehetõleg a HUF/$ árfolyam változása miatt (ez annyiban érint benneteket, h fejenként pár száz Ft-al növekszik a költség)] nem volt elég. A héten orvosoltam a problémát. Új problémának az jelentkezett, h az eleddig még mindig elfogadott címemet nem tudták helyesen értelmezni. Remélhetõleg az éjszaka már postázzák a csomagot és március elsõ hetére ide is ér ( :kopp-kopp: )

Szal türelem.

Igen a 20% még mindig él.

Yakumo

Várunk, fõnök és kösz az infót!

Raggie

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Adast vettem, naptarban odebbradiroztam az orom napjat jelzo gorogtuzeket!:tezsvir:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegAdast vettem, naptarban odebbradiroztam az orom napjat jelzo gorogtuzeket!:tezsvir:
:lol:  Lassan kezdek ráébredni milyen lehetett Jézusnak, hogy csak az õ szavát isszák a népek.

Yakumo

Quote from: katz:lol:  Lassan kezdek ráébredni milyen lehetett Jézusnak, hogy csak az õ szavát isszák a népek.
Kvikveg és Fõnök:D: Ez így korán reggel jólesett, kösz! :D:D:D :lul: :lol: :rotflol:

katz

Status:   Ship
Remarks: BC:narubk ,Tshirt: Cow Pulp "M"&"L". Levették a teljes lóvét szal ez nem tom mit akar jelenteni, majd ha megjött a csomag kiderül.

No. lehet izzitan az örömtüzet, én meg végre levehetem a kezem a nagy piros gombról.

Raggie

Quote from: katzStatus:   Ship
Remarks: BC:narubk ,Tshirt: Cow Pulp "M"&"L". Levették a teljes lóvét szal ez nem tom mit akar jelenteni, majd ha megjött a csomag kiderül.

No. lehet izzitan az örömtüzet, én meg végre levehetem a kezem a nagy piros gombról.
:hail: :tezsvir: THX!!!!!

(csak remélem nem az lesz, hogy azokból nincsen... :( )

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Szuaheli vendegmunkasok kodnyelve? :3x3:
Izzitom! :whoah:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Yakumo

WOW! :jee: :whoah: :whoah: Király!
Remélem senkinek se lesz problémája, mert a Kód neve: Ismeretlen:confused:
Kiemelt rész: :lol: :whoah:

katz

Quote from: YakumoWOW! :jee: :whoah: :whoah: Király!
Remélem senkinek se lesz problémája, mert a Kód neve: Ismeretlen:confused:
Mit nem értesz ezen:
BC: = utánrendelt
narubk = Naruto Artbook
Tshirt: Cow Pulp "M"&"L". = Cowboy Bebop T-shirt, Pulp, M és L méret

:3x3: Lehet kezd az agyamra menni az anime cucc rendelés? :3x3:

Yakumo

Quote from: katzMit nem értesz ezen:
BC: = utánrendelt
narubk = Naruto Artbook
Tshirt: Cow Pulp "M"&"L". = Cowboy Bebop T-shirt, Pulp, M és L méret

:3x3: Lehet kezd az agyamra menni az anime cucc rendelés? :3x3:
jóvanna:D csak a BC-t nem értettem;) De ha utánrendelt, akkor v.színüleg nincs gáz, csak közlik, hogy azokat után kellett rendelni és ezért késtek, nem? Mert ugye a teljes lovettát azt levették. Remélem! Mert akkor senkinek nem kell oltania majd az örömtüzeket:jee: :D

Kvikveg

Quote from: Yakumojóvanna:D csak a BC-t nem értettem;) De ha utánrendelt, akkor v.színüleg nincs gáz, csak közlik, hogy azokat után kellett rendelni és ezért késtek, nem? Mert ugye a teljes lovettát azt levették. Remélem! Mert akkor senkinek nem kell oltania majd az örömtüzeket:jee: :D
Aaa, oltani nem fogjuk akkor sem. Felszitani, boritekolni, atkuldeni par csirkevel. Nyehheheee...

Lythis

:hopp: megjöttmár?megjöttmár?megjöttmár? :D

katz

Quote from: Lythis:hopp: megjöttmár?megjöttmár?megjöttmár? :D
Kis türelmetlen :ejnye:

Ma kaptam egy eléggé lestapált csomagot. A következõk voltak benne:
Akira WS z95  Raggie
CB WS z181  FõVámpír Lady
CB WS z326  Raggie
CB WS z152  Raggie
Hellsinges polo+HR polo  Yakumo

Akinek még hijja van:
Lythis, Raggie poloi, kisvirag, én

SZAL, IGEN MEGJÖTT, DE NEM NEKED :beeee:

Még várok 1-2 napot, gondolom a nagyobb dolgokat külön csomagban küldik majd. Ha a hét közepéig semmi, akkor majd elkezdem basztatni õket.

A digitális szutyok bedobta a türölközõt :grrr: , ezért nem tudtam értékelhetõ képet készíteni, de eltérõen a doboztól, a  megérkezett dolgoknak nem esett baja.

Szombaton megyek BP-re, baráti összeröffre. Találkozási idõ elõreláthatólag 14:10-14:30, attól függõen mikorra ér be a busz a Népstadionhoz.
(Alternatív találkozási pont: Moricz Zs körtér, 15:00 elõtt; ez még csak késõbb tisztázódik)
Aki jön a cuccáért jelezze, hogy a többieknek is el tudja vinni!!!

[SIZE="3"]ÉS MOST![/SIZE]
[SIZE="4"]
!!! NAPALMOT IZZÍTANI !!!
[/B][/SIZE]
.
.
.
.
.
.

[SIZE="5"][COLOR="Red"]!!! FÁKLYÁKAT ELHAJÍTANI!  HAD PÖRKÖLÕDJENEK AZ OTAKU MÁGLYA LEGFORRÓBB TÜZÉBEN AZ ANIME ELLENSÉGEI !!![/COLOR] [/SIZE]
[/B]

katz

Amit az elõbb elfelejtettem:
Eleddig ugy néz ki, az elkövetkezõ 1-1,5 évben ez az utolsó rendelésem (see Location)

Raggie

Én mindenképpen el szeretnék menni a cuccaimért. Valószínûleg ez sikerülni is fog.

A pólók télleg nem jöttek meg?! .... :beken: :beken: :( Úgy látszik az ég is úgy akarja, hogy sohase legyen eredeti CB-s pólóm...

Edit: a múltkor még azt írták, hogy kevés a pénz nem?? Akkor a meg nem jött cuccokért is levették a pénzt?? :confused:

Well, do ya, punk?"

Yakumo

:hogyaza: basszus, hogy nem mindenkinek jött meg a cucc! :grrr:
Én ott leszek szombaton a Népstadionnál akkor a cuccokért! (mostmár ismersz ugye;)) Ha valakinek kell a cucca és nem tud érte menni, annak elhozhatom, csak jelezze.

katz

Quote from: Raggie GordonÉn mindenképpen el szeretnék menni a cuccaimért. Valószínûleg ez sikerülni is fog.

A pólók télleg nem jöttek meg?! .... :beken: :beken: :( Úgy látszik az ég is úgy akarja, hogy sohase legyen eredeti CB-s pólóm...

Edit: a múltkor még azt írták, hogy kevés a pénz nem?? Akkor a meg nem jött cuccokért is levették a pénzt?? :confused:
Idézem magam:
"Még várok 1-2 napot, gondolom a nagyobb dolgokat külön csomagban küldik majd"

Kvikveg

Quote from: Yakumo:hogyaza: basszus, hogy nem mindenkinek jött meg a cucc! :grrr:
Én ott leszek szombaton a Népstadionnál akkor a cuccokért! (mostmár ismersz ugye;)) Ha valakinek kell a cucca és nem tud érte menni, annak elhozhatom, csak jelezze.
Legyszilegyszi. Aztan majd meeten atadod jovo het vasarnap ha az jo neked. :)

[COLOR="Red"][SIZE="6"]katz:[/SIZE][/COLOR] :hail: :jee::whoah:

Yakumo

Quote from: KvikvegLegyszilegyszi. Aztan majd meeten atadod jovo het vasarnap ha az jo neked. :)
Neked mindent Lady! :D (ok)

Raggie

Quote from: katzIdézem magam:
"Még várok 1-2 napot, gondolom a nagyobb dolgokat külön csomagban küldik majd"
OK, Ok, csak nehogy aztán baj legyen. :(

Well, do ya, punk?"

katz

Valószínû vasárnap délelõtt találkozhatunk (ld meetes topic)