Ismeri valaki a(z) ... animét?

Started by Ramiz, 2003-12-05, 10:53:51

Previous topic - Next topic

Ready2

Quote from: MohaTudja valaki, hogy ez itt melyik anime?

hat ez biza ez
nev szerint Super GALS! Kotobuki Ran

Moha

Quote from: MemberHát nem mai gyereknek tûnik... Kép alapján nézel animét? :)
Nem, csak az AMV hell 3-ban volt benne és kíváncsi voltam, mi ez az anime.
Eléggé "Marykate" szaga van, szóval annyira nem érdekel, csak a kíváncsiság hajtott. :)

Kösz, Ready2!

Ramiz

Quote from: RE@LApropó errõl jut eszembe Perfect Blue-t láttad? Szerintem tetszene ;) egészestés pszcihothriller.
Én komolyan mondom Satoshi Kon rajongó vagyok már....
Bevallom, még nem: az animemániámat már valamennyire elfogadják (bár múltkor a fater végignézett velem egy One Piece-részt, csak hogy utána jó alaposan lefikázhassa...), de ezt a filmet nem tudnám nyugodtan nézni, nemcsak a megerõszakolós jelenetek, de a thiller-atmoszféra miatt sem. Satoshi Kon-nal pedig úgy vagyok, hogy szerintem nagyon jó rendezõ, csak sokszor olyan témához nyúl, ami engem nem köt le igazán... (Millenium Actress, Tokyo Godfathers.) Viszont a Paranoia Agent zseniális sorozat - és jellemzõ módon kevesen ismerik... :rolleyes: ).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

RE@L

Paranoia Agent magavolt a megtestesült jól kivitelezett story. Emlékszem milyen jót mulattam azon a részen amikor a srác fantáziavilágában (Shounen Batou?) "nyomoztak" nagyon jól kivitelezték azt a részt is.
Perfect Blue-t nagyon ajánlom, nagyon kevés film van amit tátott szájjal néztem végig a végén és ez a film közéjük tartozik. DVD-n szedtem le ADC-rõl és 1 etlen bûnöm az hogy angol szinkronnal néztem végig de kalandos utazás egy emberi elme sötét bugyraiba fõleg hogy ez elején szinte hétköznapi unalmas "vicces" drámának indul, de ami lesz belõle... [SPOILER][COLOR="White"] A vége után legalább 30 percen keresztül elgondolkodtam hogy vajon nem vagyok-e énis skizó.:3x3: [/COLOR][/SPOILER]

Tokyo Godfathers-el mi a baj? :( életem 1 ik legjobb groteszk vígjátéka, és a nagyérdemû is megemészti mint anime-t a Myazaki filmek mellet.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Próféta

Oppá, nem láttam, hogy itt folytatjátok.
Tokyo Godfathers vs a nagyérdemû: az elsõ és jelenleg egyetlen anime, amit megmutattam a szüleimnek, a karácsonyesti családi divx-vetítésen. Elnyerte a tetszésüket. Az egész ilyen :hahaha: meg persze tele van irreális csodákkal, hogy igazi karácsonyi sztori legyen, szóval nekünk legalábbis nagyon bejött.
Quote from: RE@L[GIGASPOJLER][COLOR="White"]A vége után legalább 30 percen keresztül elgondolkodtam hogy vajon nem vagyok-e énis skizó[/COLOR][/GIGASPOJLER]
Naa... ezt kicsit erõsnek érzem. Ha viszont nem túlzol, akkor az durva...
Quote from: Ramizcsak sokszor olyan témához nyúl, ami engem nem köt le igazán
Négybõl háromszor, ez van. Aki keveset próbálkozik, az kevésszer talál. Habár engem mind a négy telibe trafált.

RE@L

Quote from: Profeta.Naa... ezt kicsit erõsnek érzem. Ha viszont nem túlzol, akkor az durva...

Nagyon durván ábrázolja az emberi elmét, és összetettségét, szerintem kicsit hasonlóan mint Ingmar Bergman a Tükör Által Homályosan c. filmjében. Nézd, túlzásként írtam hiszen az ember saját maga sosem fog rájönni hogy skizó-e vagy sem.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Quote from: ProfetaNégybõl háromszor, ez van.
A Perfect Blue-t nem láttam még, ergo arra nem is mondom, hogy nem tetszik! Sõt, ahogy magamat ismerem (perverz és thriller-imádó), tetszeni fog! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

chilip

Vki nem tudja, honnan lehet a Heat Guy J-t letölteni ingyen? (mert csak fizetős oldalakat találtam) Vagy ha vkinek megvan, fel is tehetné ftp-re  :D Azt nagyon megköszönném.

Rage

Quote from: Bender (Ramiz) on 2006-02-14, 18:24:33
A Perfect Blue-t nem láttam még, ergo arra nem is mondom, hogy nem tetszik! Sõt, ahogy magamat ismerem (perverz és thriller-imádó), tetszeni fog! :)
[TOPIC NECROMANCER MODE ON]
Nem tudom, megnezted-e azota, ha nem, akkor javaslom a megtekinteset, mert nagyon jo a CUCC. :Kiraly:
痛みを感じる方向に、出口がある!

smash++

Ismeri valaki a Magna Carta-t?Én még nem láttam sajnos de megakarom szerezni.Remélem ez anime mert csak képeket láttam róla,hehe.Esetleg mikor lesz fent az f.p-én?

roderick

Magna Carta dolog egy játék (sorozat), baj vele az, hogy kóreaiul van és azt a nyelvet énspec még nem igazán értem
http://en.wikipedia.org/wiki/Magna_Carta:_The_Phantom_of_Avalanche
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Hiei-sama

Hja ez egy jatek nekem spec. megvan Ps2-re de nem sokat jatszottam vele,valahogy nem jott be.

LumberJacK

Üdv.

Egyszer régen, talán 3 éve láttam a német VIVAn péntek este egy animet, aminek sajnos nem tudom mi lehet a címe.

A történetben volt egy srác piros kabátban, talán rendőr lehetett, de mindenesetre olyan valaki, aki jártas a közelharcban, és az emberek túlvilágra segítésében. Több helyszínen játszódott a történet, rémlik valami sivatagi városnak a helyszíne is.

Több ember üldezte a srácot, meg azt hiszem, volt vele egy csaj is.

A sztori vége kicsit jobban megmaradt bennem. Eljutottak egy helyre, ahol többen egy szörny, démon, fene tudja minek a feltámasztásán mesterkedtek, de kellett hozzá a csajszi is. Volt ott nagy rakás katona meg ami ehhez dukál, és volt egy nagydarab robotba  ülő fickó- szakértők kiigazítanak, hogy is nevezek az ilyen szerkezetek : )) - akivel a srác harcolt, piros kabátban. Úgy győzte le, hogy volt egy rés a fém szerkezetben, ahova beleszúrta a srác a kését, így kvázi kibelezte az illetőt.

A sztori vége nem maradt meg bennem, de jó kis movie volt.

--------

Másik animeből annyira emlékszem, hogy volt egy rövidnadrágos, polóba öltözött fiú, baseball sapkával, és egy sárga biciklivel, amivel eszeveszettül gyorsan tudott tekerni. Ennyi rémlik.

--------

Köszönöm előre is a tippeket. : )))
"First we made the Wheel
Then we made the Car
Then we made the Bomb
Now it's all gone wrong..."

Darkstar

A második szerintem Golden Boy, az elsőt nem tudom. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2006-07-03, 03:45:57
A második szerintem Golden Boy, az elsőt nem tudom. :)

Én is erre tippeltem rögvest :D
Csak a rövidgatya zavar be kicsit^^

sirtomi

A 2. szerintem is Golden Boy. Azt én is valami zenei adón láttam először.

Az 1.-re ötletem sincs, de érdekelne a leírtak alapján.

Cobra

A 2. biztos, hogy a Golden Boy, de az elsőre nem tudok rájönni, hogy ilyen ment-e volna a Viva-n vagy MTV-n. A piros kabát (zakó) az Lupin-ra illik, de abban nem voltak szörnyek, meg véres harcok. Amit írtál, hogy egy démont akarnak feltámasztani és ahhoz kell a lány, ez a 3x3 Eyes-ra illik, de abban meg nem volt robot és tudtommal nem ment európai TV-ben. Még volt egy régebbi rendőrös anime, ami Jackie Chan egy sorozatából készült, na azt nem néztem ,elképzelhető, hogy az lehetett, mert úgy rémlik piros kabátban volt a főszereplő. Sajnos a címe nem jut eszembe.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Quote from: Cobra on 2006-07-03, 11:57:36
A 2. biztos, hogy a Golden Boy, de az elsőre nem tudok rájönni, hogy ilyen ment-e volna a Viva-n vagy MTV-n.
Tényleg volt az MTV-n, még a Hellsing meg az Escaflowne ment ott. A leírás alapján pedig egyértelmű, hogy Golden Boy lehetett.

sirtomi

Zene csatornákon ezeket láttam: CB, X, Lupin III, Candidate for Godess, Escaflowne, Hellsing, Golden Boy
Mostmár nagyon kiváncsi vagyok mi lehetett az az anime.

Lupin -ból melyik sorozat vagy filmek mentek tvben?

Cobra

Elméletileg az OVA-kat adták le Lupin-ből.

Hiei-sama

Az MTV-n elvileg ezek mentek:

Aeon Flux (U.S. TV)
Aeon Flux (live-action movie)
City Hunter (TV)
Cowboy Bebop (TV)
Golden Boy (OAV)
Lupin III: Dragon of Doom (special)
Lupin III: The Pursuit of Harimao's Treasure (special)
Lupin III: The Secret of Twilight Gemini (movie)
Lupin III: Voyage to Danger (OAV)
New Fist of the North Star (OAV)
Running Man (movie)
Speed Racer (TV)
Vision of Escaflowne (TV)
Wrath of the Ninja - The Yotoden Movie

A vivan pedig ezek mentek:

Candidate for goddess
Noir
Arjuna
Najica Blitz Tactics
Hellsing
X tv+movie
Aika
Blue submarine No.06
Angel Sanctuary

Lehet meg voltak masok is ,de tulzottan nem volt kedvem belemerulni...
De,hogy o mire gondolt fogalmam sincs...

sirtomi

Cobra Jackie Chan -es tippje szerintem ez lesz a listából: City Hunter

Van pár a listában, amit én is láttam, de nekem sok az ismeretlen. Válogatok egy kicsit, hátha megtetszik alami :)

Hiei-sama

Hat nem tudom ha ez az a City Hunter ami ftp-n is fent van akkor ketlem hogy az lenne,mert abba semmi demonos hulyeseg nincs.

Manitu

Quote from: sirtomi on 2006-07-03, 12:48:55
Cobra Jackie Chan -es tippje szerintem ez lesz a listából: City Hunter
Hát, nem hinném hogy a City Hunternek bármi köze is lenne Jackie Chanhez, de LumberJacK leírása tuti nem illik rá. Nincsennek benne se szörnyek, se mechák, ráadásul a főhős nem zsaru, hanem a másik oldal képviselője. (mondjuk ezt a részét a saganak nem láttam, de nem hiszem, hogy ennyire különbözne attól, amit láttam). És a piros kabát sem stimmel, nekem úgy rémlik ez nem az a kategória volt, amiben a szereplők huszoniksz részen át ugyanabban a göncben feszítenének.

sirtomi

Közben utánanéztem ennek a City Hunternek és tényleg nem az, de a főszereplő a képen mintha hasonlítana Jackie-re :D
Csak a címből gondoltam, hogy az lehet.

Cobra

De a City Hunterre gondoltam, abból volt tudtommal egy Live action Jackie Chan-nel (az is még a '80-as évekből volt). De mint írtam nem néztem a sorozatot, mert nagyon gyenge volt számomra mind grafikában, mint történetben (az első rész alapján).
De a megadott adatok alapján nekem se áll össze, hogy melyik anime lehetne.

Hiei-sama

Igen volt City Hunter Live action Jackie channal az animebol keszult...
Aki meg nem latta a City hunter animet az nem tudja mit hagyott ki,sztem kotelezo darab ;)

LumberJacK

Üdv.

Köszönöm szépen a sok segítséget! : )

Golden Boy megszerzése folyamatban van. Bocs a rövidnadrág miatt, tényleg régen láttam már. : )))

-----

1. animehez kapcsolódva nem biztos, hogy a piros kabát meghatározó motívum volt, úgyszintén lehetséges, hogy nem démon feltámasztásában ügyködtek, de biztos, hogy valamit nagyon fel akartak kelteni. Elveszett technológia, kincs stbstb bármi lehetett.

Volt egy jelenet, hogy a fiút két napszemüveges arc üldözte, és egy bazársor alatt elvesztették a nyomát. Ez olyan fajta bazársor, amit pl az Indana Jones filmekben lehetett látni az arab városokba. Tudjátok : sok bot a szük utcában a házak tetejére rátámasztva, azon vannak a bazárok tetejét képező lepedők. No ez a két figura ez alatt tanakodott, amikor is a srác Vash-hoz hasonlóan lenyult fentről, és egymásnak ütötte a két napszemüveges emberke fejét.

Még erőltetem a memóriát, hátha beugrik valami, de most hirtelen csak ennyi. : ))
"First we made the Wheel
Then we made the Car
Then we made the Bomb
Now it's all gone wrong..."

sirtomi

Quote from: LumberJacK on 2006-07-03, 17:22:10
1. animehez kapcsolódva nem biztos, hogy a piros kabát meghatározó motívum volt, úgyszintén lehetséges, hogy nem démon feltámasztásában ügyködtek, de biztos, hogy valamit nagyon fel akartak kelteni. Elveszett technológia, kincs stbstb bármi lehetett.

Volt egy jelenet, hogy a fiút két napszemüveges arc üldözte, és egy bazársor alatt elvesztették a nyomát. Ez olyan fajta bazársor, amit pl az Indana Jones filmekben lehetett látni az arab városokba. Tudjátok : sok bot a szük utcában a házak tetejére rátámasztva, azon vannak a bazárok tetejét képező lepedők. No ez a két figura ez alatt tanakodott, amikor is a srác Vash-hoz hasonlóan lenyult fentről, és egymásnak ütötte a két napszemüveges emberke fejét.

Még erőltetem a memóriát, hátha beugrik valami, de most hirtelen csak ennyi. : ))
Lehet hogy hülyeség, de nem lehet ez a Spriggan c. film?
Vagy sorozat volt amiről beszélünk? :)

SaiyaGin

Quote from: sirtomi on 2006-07-03, 17:33:04
Lehet hogy hülyeség, de nem lehet ez a Spriggan c. film?
Vagy sorozat volt amiről beszélünk? :)

Ha nem előztél volna meg, én is ezt mondtam volna. ;) Mondjuk így még inkább. :D