Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Freyja

Quote from: TotyaJuhééééé ebben a félévben ez az elsõ postom  :rotflol:
Itt van egy-két új vázlatom. Egy készülõ mangám karakterei
Gratula totya! :) Én is kíváncsi vagyok a folytatásra! :D

Kalibur

Quote from: DamnatusEgy icipici észrevétel: nekem egy picit merev tartásúnak tûnt a két alak (én semennyire sem tudok rajzolni).
Ehhez nem rajztudás, hanem jó látás kell, de ha ez megnyugtat, elárulom, hogy szerintem igazad van (OK, nem mintha én jobbat tudnék...), attól egyébként még full jók azok a képek ^^
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Totya

Quote from: KaliburEhhez nem rajztudás, hanem jó látás kell, de ha ez megnyugtat, elárulom, hogy szerintem igazad van (OK, nem mintha én jobbat tudnék...), attól egyébként még full jók azok a képek ^^

Egyébként igazatok van  :rotflol: , direkt rajzoltam így õket, valamilyen semleges pózban próbáltam ábrázolni, mivel a karakterek még nem véglegesek.
Az éppen aktuális hangulatom függvényében változik  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Totya

Scanneltem még két képet:
http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1096832705937.jpg
http://usteam.uw.hu/pictures/f/pics/1096832593798.jpg

A srácot próbáltam magamról mintázni  :hopp:  , legalább is anyukának egybõl az én búrám jutott eszébe amikor megmutattam neki :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Sumire

Kung-fu öcsém, Gergõ

Két éve tanulok harcmûvészetet (Wing Tsun kung-fu), ahova a képen látható kissrác is jár. Amellett, hogy kung-fus társam, barátnõm kedves öccse. :)

Meske

Quote from: AleyneKung-fu öcsém, Gergõ
Ehhez szavakkal nem tudok sokat, fûzni, így beszéljenek inkább csak a smiliey-k: :cool: :jee: :kiraly:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Totya

Erõ- és munkagépek órai tananyag :)

Milyen jól ki lehet használni az idõt egy kis firkálásra az erõ- és munkagépek gyakorlatot  :rotflol: , csak sajnos az éppen aktuális tananyag útban volt  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Feldin

Quote from: TotyaErõ- és munkagépek órai tananyag :)

Milyen jól ki lehet használni az idõt egy kis firkálásra az erõ- és munkagépek gyakorlatot  :rotflol: , csak sajnos az éppen aktuális tananyag útban volt  :rotflol:

Mako chan?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Totya

Quote from: FeldinMako chan?

Szégyellem magam, de nem ugrik be hirtelen ki az a Mako chan.  :ejj:
Teacher Banzai!!!

Freyja

Tökjó! :D Nekem is így néznek ki az órai munkáim  :rotflol:

P.S.: Bonanza Banzai  :hopp:

Meske

Sík jó! Nekem is van egy pár órai mûvem, amit feltennék, de nem tudok, mert Moha továbbra sem segít. Az viszont tuti, hogy én órán nem tudok ennyit unatkozni, sajnos, hogy ilyen szépségek szülessenek, mint neked... :jee:

Damnatus

Hali!

Meske tanuld meg Mohától, hogy hogyan kell, azt hadd lássuk a munkáid!

Kalibur

Quote from: DamnatusHali!

Meske tanuld meg Mohától, hogy hogyan kell, azt hadd lássuk a munkáid!
Ez ugyan nem a gratulációk, de csatlakozom az elõttem szólóhoz ^^

Feldin

Quote from: TotyaSzégyellem magam, de nem ugrik be hirtelen ki az a Mako chan.  :ejj:
Da Capo-bol a kedvencem :)

Aleyne: Tok jo!

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Mattanja

Quote from: FeldinDa Capo :)
Igeeen...  :hahaha:
Feldin-san is rájött végre...  :rotflol:

Edit:
Nekem is tetszik, Aleyne!
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Feldin

Quote from: ShiroiIgeeen...  :hahaha:
Feldin-san is rájött végre...  :rotflol:

Edit:
Nekem is tetszik, Aleyne!
De te még nem! Tessék Azut nézni!

topok:

Rounin

Ehhe... soha többé nem nézek be gallerybe :) Újabb adag ceruza lett áldozati máglya füstjévé :D

Jók vagytok, mindahányan. ;) (nincs kivételezés)

Meske

Végre sikerült scannalnem, méghozzá teljesen egyedül! :p (mondjuk szerintem ez látszik is a bénaságán)

Szóval itt van néhány rajzom. Igaz, ti sokkal jobbat rajzoltok, mint én, de hát valamivel rontani is kell a színvonalat, kül. nem lenne senki, akit ki lehetne emelni rajztehetségével, így ezennel én felrakom a magam kis bénaságait:

1
2-Amúgy ez lenne az a sárkány, ami az álmomban voltam, csak hát nem igazán sikerült... :o De már megrandeltem egy tehetségesebb rajzolónál... :hehe:

3

Suszi

Quote from: MeskeVégre sikerült scannalnem, méghozzá teljesen egyedül! :p (mondjuk szerintem ez látszik is a bénaságán)

Szóval itt van néhány rajzom. Igaz, ti sokkal jobbat rajzoltok, mint én, de hát valamivel rontani is kell a színvonalat, kül. nem lenne senki, akit ki lehetne emelni rajztehetségével, így ezennel én felrakom a magam kis bénaságait.

Szerintem én még ilyen rajzokat sem tudnék készíteni. Mindenesetre nekem tetszettek.  :rotflol:

Kalibur

Szeva mindenki ^^
Mivel ebben a szekcióban is rég tevékenykedtem (meg mert már marhára unom a szÍnezést...) asszem idebiggyesztek valamit... nemtom, a képgalériában bent van e, de nem is fontos... asszem ide még nem került (ha meg igen max cserélem...)
kristályálom elõzetes figyelmeztetés: már megint ló...

Aka-shi

Kalibur

Szerintem látogass ide többször! :D

Meske

QuoteSzerintem én még ilyen rajzokat sem tudnék készíteni. Mindenesetre nekem tetszettek. :rotflol:
:merci:
Quote from: Kaliburkristályálom
Ez mesteri! :zen:

Kalibur

Quote from: Aka-shiKalibur

Szerintem látogass ide többször! :D
Én viszonylag sokszor itt vagyok (ca a topic alapÍtása óta) csak keveset postolok és annál is kevesebbet rakok fel... azt a nálam tehetségesebb/lelkesebb/több önbizalommal rendelkezõ egyénekre hagyom.

Shadowolf

Quote from: Kaliburazt a nálam több önbizalommal rendelkezõ egyénekre hagyom.

Na ezen kéne változtatni nem gondolod? :p

Kalibur

Quote from: ShadowolfNa ezen kéne változtatni nem gondolod? :p
Köss belém...  :rolleyes: :D

Freyja

Quote from: ShadowolfNa ezen kéne változtatni nem gondolod? :p
Nem kötözködésképp, de gyetértek :jee:

Rounin

Quote from: KaliburÉn viszonylag sokszor itt vagyok (ca a topic alapÍtása óta) csak keveset postolok és annál is kevesebbet rakok fel... azt a nálam tehetségesebb/lelkesebb/több önbizalommal rendelkezõ egyénekre hagyom.

Hmmm... mindjárt visszajövök. Tényleg, nem megyek messzire. Csak elugrom a nagyi libatömõjéért és keresek egy zsák önbizalmat  :bsd:  :morci:  :hogyaza:  :nagyere:
Az elsõ két jelzõt tessék EDIT/backspace gomb sûrû nyomogatása kombóval leradírozni....

(Hatásszünet)

Kérlek? Nagyon kérlek? :D

Damnatus

Hali!

Kalibur
tehetségesebb: ezzel nincs gond, az vagy
lelkesebb: hát az lehetnél ;)
több önbizalommal rendelkezõ: hát nem tudom, hogy ennyi dicséret után hogyhogy még nincs önbizalmad?

Kalibur

Quote from: DamnatusHali!

Kalibur
tehetségesebb: ezzel nincs gond, az vagy
lelkesebb: hát az lehetnél ;)
több önbizalommal rendelkezõ: hát nem tudom, hogy ennyi dicséret után hogyhogy még nincs önbizalmad?
Majd szerzek valahonnan :D komolyan :D ...
Mindenesetre thx everybodri, rendik vattok  :)