Main Menu

Anime ZENE

Started by .Attila, 2003-12-10, 20:58:04

Previous topic - Next topic

Zelgadis

Quote from: Pagan...az az epizód ahol elrabolják Chidorit...
Basszus, az mkv verzióban ez rögtön a 2. rész :D (mármint a 01 es file ban a 22 perc második fele)
Ahogy nézem, a "régi" verzióban meg más következik, mint 2. rész (lol)
Ezek szerint az mkv már tartalmazza a nem leadott részeket is...

Basszus, egy ilyen részt nem leadni a TVben, mint az elrablós :D

De hogy akkor most hogy van az epizód sorszám, azt már tényleg senki nem érti(magamra gondolok :P ^^) (még jó hogy tök mind1 a sorrend :])

Basszus, ennyit basszusolni :D Miközben ráadásul zongorás vagyok ;) ...

----------------------------------------------------------------

De ha már anime zene a téma: Megvan nekem egy rakás NGE szám midiben, de más animéhez még nem találtam midiket (pedig a kotta miatt jó lenne), nem tud vki olyen helyet ahol van? Itt most nem a :G típusú válaszokra várok, mert teljesen tehetetlennek ne nézzetek azért, köszi ^^""

Andi

A Lithium flower tényleg nagyon jó szám!!!
De ha már GITS akkor ott van a film nyitó zenéje is. Nekem nagyon tetszett.

Danhibiki

Nekem a Hellsing zenéi amik  nagyon bejönnek meg az Ahh! My Goddess! zenéit is nagyon eltalálták!:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Maron

Leszedtem a Saiyuki OST I-et, és nagyon bejön^^ Tökéletesen illik a sorozathoz :) Az opening-endingrõl nem is beszélve :lazza:

Kvikveg

GitS es Hellsinghez tartozo OSTok nagyon jok, ezeket en is csak ajanlani tudom.
Vision of Escaflowne OST-ja is jo, de az inkabb zenekaros-komolyzenei beuteso.
Cowboy Bebop no comment kiraly.
Wolf's Rainben is nagyon sok jo van.
Most Bleachet hallgatok, eerdekes, de jo.
stb-stb per pill ezek ugrottak be.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Andi

Nem tudom hogy ezt az animet ismeri-e valaki, de a Weathering Continent-nek is nagyon jó zenéje van.

Az Escaban a sorozatnak és a filmnek is egyaránt jó zenéje van szerintem.
Az Akira ost-ja is jó, meg a Lain-é is.

Lt. Simoan Blarke

imho aminek iszonyatjó zenéje van:
CBebop (Blue, Call me call me, Tank!, No reply, The real folk blues)
GitS SAC1 (Lithium flower, Inner universe, a pálmát viszont a Run rubbit junk viszi!!!!!! ^^)
GitS SAC2 (Rise (Origa nagyon tudja mi kell a jónépnek!!!! ^^), Living inside the shell (Steve Conte is :)), I can't be cool)
Wolf's Rain (Stray, Heaven's not enough, Cycle, Face on, Shiro)
Elfen Lied (Chieko Kiwabe: Be your girl, Hoshi ni negai wo)
Bleach (opening2 (D-technolife), opening3 (Ichirin no Hana), endinglegutolsó (Yui - Life)
és Trigun (Scattered rain, Sound life).
Ezt betárazom winampba, felvegyítem némi durvábbal, és iszonyatosan megnyomja a feelinget :):):)
amire viszont most vadászok, az FMP Fumoffu OST (az opening miatt, de voltak "menet közben" is jó zajok), nem tud valaki? :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Groven

Quote from: blarkeamire viszont most vadászok, az FMP Fumoffu OST (az opening miatt, de voltak "menet közben" is jó zajok), nem tud valaki? :)

Én is kerestem és INNEN. le is tudtam szedni:jee:

Elfen Lied OST elérést tud vk adni? Csak az opening van meg eddig.

Lt. Simoan Blarke

elfen lied OST-bõl összesen 3 számot találtam: openinget, endinget és egy Chieko Kiwabe számot (õ énekli az endinget). kinn van haver ftpjén, belinkelem közfelhasználásra:
Elfen Lied - Lilium (opening)
Chieko Kiwabe - Be Your Girl (Elfen Lied ending)
Chieko Kiwabe - Hoshi Ni Negai Wo
legalsó nemtudom Elfen Liedben van-e egyáltalán (megnéztem mégegyszer, de azon kaptam magam, hogy nem figyelek a zenére :)), de ha az ending tetszett, stílusában ez is hasonló.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Groven

Quote from: blarkeelfen lied OST-bõl összesen 3 számot találtam: openinget, endinget és egy Chieko Kiwabe számot (õ énekli az endinget). kinn van haver ftpjén, belinkelem közfelhasználásra:
Elfen Lied - Lilium (opening)
Chieko Kiwabe - Be Your Girl (Elfen Lied ending)
Chieko Kiwabe - Hoshi Ni Negai Wo
legalsó nemtudom Elfen Liedben van-e egyáltalán (megnéztem mégegyszer, de azon kaptam magam, hogy nem figyelek a zenére :)), de ha az ending tetszett, stílusában ez is hasonló.

Köszi. Hát az Elfen Lied nyitó és záró dala között mekkora különbség van! Meglepõ volt számomra, h a kezdtei dalhoz képest kis vidám záró dalt írtak. Hiába..ez is idomul az animehez. Ki van ez találva, nagyon!

Lt. Simoan Blarke

az a dal egyáltalán nem vidám, az egy depressziós zene a tipikus nemlehetszazenyém felállással, álvidám megvalósításban. jólmegaszontam. és amikor volt a Yukás "Baka, baka, baka!!" affér (a "would you like to suck on my breasts?" örökbecsûs részben), és utána megnéztem az endinget és olvastam a szöveget, háááát... tears came out. :bruhuhu:

Groven

Quote from: blarkeaz a dal egyáltalán nem vidám, az egy depressziós zene a tipikus nemlehetszazenyém felállással, álvidám megvalósításban. jólmegaszontam. és amikor volt a Yukás "Baka, baka, baka!!" affér (a "would you like to suck on my breasts?" örökbecsûs részben), és utána megnéztem az endinget és olvastam a szöveget, háááát... tears came out. :bruhuhu:

A záródal dallamvilága vidám, a szöveg már közel se.. Nos...nem fogalmaztam egyértelmûen, de én is erre gondoltam.

Lythis

Bleach OP 2 :UVERworld - D-tecnolife
Bleach OP3: High and Mighty Color - Ichirin no Hana
 Az utóbbi sajna nem a legjobb minõség, de ez volt a legjobb, amit találtam...
 full verz abból a számból még nincs is kinn, majd a köv albumra ígérik, ami ha minden igaz 2006-ban jön.

Rounin

Valaki árulja már el nekem, hogy mi a címe a CB - Heavy Metal Queen c. részében az elején és a régi bányás jelenetben hallható zenének. :3x3:

Kérem... -_-"

Lt. Simoan Blarke

Rounin: LIVE in Baghdad. Ha kell, átküldöm ;)

skullknight

üdv, nem tudja valaki honnan tudnám letölteni az Akira zenéjét (a boxtorrent-es nem mûködik). elõre is köszi
"Will you fight destiny...
       or will you succumb to it..."

Lt. Simoan Blarke

Groven jövök neked egy sörrel vagy egy fílingeléssel.
[04:22:42] * Kouta ezt nyomja: Shimokawa Mikuni - Sore ga Ai Deshou ( 5:14 - 192 kbit/s )
Elbõgtem magam :,)

Rounin

Quote from: blarkeRounin: LIVE in Baghdad. Ha kell, átküldöm ;)

Áldassék a neved^^ :hail: Már nem is olyan vészes eltûrni a :lame: avatárod :haha: [SIZE="1"](j/k)[/SIZE][SIZE="1"]..félig..[/SIZE]

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninÁldassék a neved^^ :hail: Már nem is olyan vészes eltûrni a :lame: avatárod :haha: [SIZE="1"](j/k)[/SIZE][SIZE="1"]..félig..[/SIZE]
khm-khm.

Ramiz

Quote from: skullknightüdv, nem tudja valaki honnan tudnám letölteni az Akira zenéjét (a boxtorrent-es nem mûködik). elõre is köszi
Nemtom, nekem is kéne.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Shingetsutan Tsukihime OP-jét vágja még vki rajtam kívül? sztem kegyetlen jó...

SaiyaGin

Valaki nem tudja, honnan lehet letölteni a Dai-Guard (csak recsegõs wma van meg) és az Erementar Gerad (csak a TV verzió van meg) teljes openingeket mp3-ban?

Lythis

Quote from: SaiyaGinValaki nem tudja, honnan lehet letölteni a Dai-Guard (csak recsegõs wma van meg) és az Erementar Gerad (csak a TV verzió van meg) teljes openingeket mp3-ban?
Dai Guardot nem vágom, viszont a Savage Genius - Forever az nekem megvan:D
Nah, örülj, jó napom van...nesze..:D
(remélem mûxik)

SaiyaGin

Quote from: LythisDai Guardot nem vágom, viszont a Savage Genius - Forever az nekem megvan:D
Nah, örülj, jó napom van...nesze..:D
(remélem mûxik)

:cool: :merci:

Ramiz

Blarke, ígértél valami track-listát "egyéb Bebop-szerû zenékrõl", tudod...
meg hogy honnan szedted õket.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Maron

Huh, most olvastam vmi olyasmit, hogy állítóla azt rebesgetik, a 2,5 órás Conan FBI vs BO specialra új op lesz a B'z-tõ. A B'z-vel semmi különösebb bajom nincs (kivéve a GIRI GIRI Chop nevû szerintem borzadályt >_<), de most mér' kell pont akkor lecserélni a Growing of my heartot? >_> Pedig ahhoz a számhoz jól összeütött kis pörgõs op-t sikeredett gyártani, +passzol is a nagy specialhoz, tele van azokkal a figurákkal, akik majd mind felbukkannak benne =/

Amellett az utolsó anime szám, amit letöltöttem a Mai-Otome endingje volt, és nagyon tetszik^^

SaiyaGin

Quote from: MaronHuh, most olvastam vmi olyasmit, hogy állítóla azt rebesgetik, a 2,5 órás Conan FBI vs BO specialra új op lesz a B'z-tõ.

:eeek: MICSODA?!:eeek:

Maron

Quote from: SaiyaGin:eeek: MICSODA?!:eeek:

Egen, ahogy láttam, te is olvastad a topicot :(

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizBlarke, ígértél valami track-listát "egyéb Bebop-szerû zenékrõl", tudod...
meg hogy honnan szedted õket.
ramiz drága. ma még ZHm van, amire egy szót se tanultam. holnap szintén. csütörtökön kettõ kapásból. pénteknél hamarabb biztos nem állok neki. (anyway mire való a pm? :D)

SaiyaGin

Quote from: MaronEgen, ahogy láttam, te is olvastad a topicot :(

Miután ide beírtad, benéztem oda is. ;)