Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Zodd

Felkerült a Lupin III Special Dragon of Doom
lehet tölteni.:D
:bsd:

Shock12

Felment a RahXephon 8. része is, remélem elég gyors volt. :) .

Raisu-Sama

Hi!

Én még új vagyok a fórumon és lenne pár kérdésem a feltöltendõ animekkel kapcsolatban:

-.hack//SIGN 28, 29 lesz-e?
-Inu Yashaból 13-21-ig hol lehetne letölteni õket aviban?
-Lesz-e Yu-Gi-Oh! a közeljövõben? És ha lesz, akor a "Shadow Game" vagy a "Duel Monsters" srozat?

Csak ennyit akartam, meg még annyit, hogy nálatok csúszott e az NGE részek hangja? Mert nálam sajnos igen. Mit lehet ez ellen tenni?

Shock12

QuoteOriginally posted by Raisu-Sama
Hi!

Én még új vagyok a fórumon és lenne pár kérdésem a feltöltendõ animekkel kapcsolatban:

-.hack//SIGN 28, 29 lesz-e?
-Inu Yashaból 13-21-ig hol lehetne letölteni õket aviban?
-Lesz-e Yu-Gi-Oh! a közeljövõben? És ha lesz, akor a "Shadow Game" vagy a "Duel Monsters" srozat?

Tudtommal a.hack DVD ripjei kerülnek fel olyan sebességgel, ahogy azokat a csapatok kiadják.
Az Inu Yashát aviban nem fogod megtalálni, hacsak nem valamelyik csapat már eljutott odáig a rippekkel, akkor megkeresheted, és az adott csapattól letöltheted (ha el akarod kezdeni ezeket a ripeket felpakolni a szerverre, akkor dobsz ide egy postot, hogy kitől lennének a Ripek, és majd megmondjuk a véleményünket :D )
Yu-Gi-Oh!-ról nem tudok semmit...

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Yu-Gi-Oh!-ról nem tudok semmit...
Hack-bõl az anime-mx-es ripek mennek fel, szal szerintem megéri várni míg lerippelik...;)
Yugioh-ról pedig annyit tudok, hogy az anime-keys nevû csapat (#anime-keys@irc.mircx.com) rippeli éppen a részeket a dual monsters-bõl, de sajnos csak angol dubbal rippelték le... :(
És mielõtt elkezdi mindenki szidni õket, elmondom hogy a 4kids entertainment csak angol dubbal adta ki a DVDket...:mad:
Szal tessék õket szidni ezért...

CHRONOS

ArchElf

QuoteOriginally posted by Chronos
Hack-bõl az anime-mx-es ripek mennek fel, szal szerintem megéri várni míg lerippelik...;)
Yugioh-ról pedig annyit tudok, hogy az anime-keys nevû csapat (#anime-keys@irc.mircx.com) rippeli éppen a részeket a dual monsters-bõl, de sajnos csak angol dubbal rippelték le... :(
És mielõtt elkezdi mindenki szidni õket, elmondom hogy a 4kids entertainment csak angol dubbal adta ki a DVDket...:mad:
Szal tessék õket szidni ezért...

CHRONOS

vazz, azt hittem a .hack//SIGN-nak ott lett vége, ahol most vége van... Most mi van?
Világosítson fel valaki pls.

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Raisu-Sama

ArchElf: Lesz két rész, amiben a játékok szereplõi (.hackerek) közül néhányan és ugyebár SIGN szereplõi. A történetrõl ne mtok semmit.

A Yu-gi-Oh! angol dubbal megvan 97-ig, akkor a .hack//SIGN-ra még várok. De akkor ezt a 8 rsézt miért nem csinlták meg aviban az Inu Yashaból? :(

Final Fantasy Unlimited esetleg?

VASH

Most néztem hogy az InuYasha 6 külömbözõ csapattól van fent és azok mindegyike más méretû:)

lesz valaha egy egységes?

(azt vágom hogy akkor ha a rippelõ csapat berippeli, csak az nem ér a fejembe hogy ezek külön-külön rippelgetnek pl:egyik berippel 8 részt aztán a másik is és így tovább) vagy ez így nektek gyorsabb felrakás szempontjából:D)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

VASH

melyik az az anime amiben az angyal csajszik ilyen szövõszék szerû monitoron babrálnak(na meg valamilyen jel is van a homlokukon)

ez volt életem legjobb leírása:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Dschneider

QuoteOriginally posted by VASH
melyik az az anime amiben az angyal csajszik ilyen szövõszék szerû monitorin babrálnak(na meg valamilyen jel is van a homlokukon)

Ah! My Goddess?

VASH

QuoteOriginally posted by Dschneider
Ah! My Goddess?
û

THX a LOT, az volt:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Raisu-Sama

Nekem lenne egy kérdésem a feltöltésekkel kapcsolatban. Csak az USTEAM-esek tölthetnek fel, vagy bárki más is?

Chronos

Nekem lenne egy kérdésem a feltöltésekkel kapcsolatban. Csak az USTEAM-esek tölthetnek fel, vagy bárki más is?
Feltölthetsz te is, ebben az esetben egy PMet kell Zsozso-nak küldened az általad használni kivánt user/pass-al, és akkor feltölthetsz...:)
Egyébként mit akarsz feltölteni?

CHRONOS

Ken-Shi_Kun

Yokohama Kaidashi Kikou 2002 valakinek esetleg? vagy az 1998, nemtom melyik van fenn a szerveren (újabb két rész, és egy új történet)
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Raisu-Sama

Nos, én vagy Yu-Gi-Oh!-ra vagy Final Fantasy Unlimitedre gondoltam... Vagy Digimonra :rolleyes:

VASH

Chihiro.Szellemorszagban.DVDRip.DivX.HUN felraktam (13.5 órányi sávszélességemet vette el:()
remélem megérte
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

VASH

mondjátok hogy igen:ejj:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Chronos

Nos, én vagy Yu-Gi-Oh!-ra vagy Final Fantasy Unlimitedre gondoltam... Vagy Digimonra :rolleyes:
FFU sokaknak kellett, viszont imho Zsozso nem igazán tartana igényt angol dubos animére...:D(itt a Yugioh!-ra gondoltam)

CHRONOS

phr0zen

QuoteOriginally posted by Chronos
FFU sokaknak kellett, viszont imho Zsozso nem igazán tartana igényt angol dubos animére...:D(itt a Yugioh!-ra gondoltam)

CHRONOS

Vhogy úgy egyeztünk meg h. az FFU-t én töltöm fel November elején.:rolleyes:

VASH

QuoteOriginally posted by phr0zen
Vhogy úgy egyeztünk meg h. az FFU-t én töltöm fel November elején.:rolleyes:

nem fenyeget téged senki ALFA-(hím)-feltöltõ barátunk a srác csak érdeklõdött, ne vedd a szívedre;)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

nem fenyeget téged senki ALFA-(hím)-feltöltõ barátunk a srác csak érdeklõdött, ne vedd a szívedre;)

AKKÓJÓVAN.Már kezdtem aggódni...;)

Ekuseru

A Rahxephon sorozatot hamarosan befejezem és érdeklõdnék, hogy mi a helyzet a filmmel?
fel fog kerülni az ftp-re? (én úgy láttam nincs fennt, de boccs ha mégis)
én most szedem le, szóval ha nincs meg senkinek akkor majd feltöltöm (márha lejön) :D
日本 - 中國 - 한국

Raisu-Sama

phr0zen: Jobb is ha te töltöd, nekem úgy sincs meg minden rész :D

VASH

phr0zen: Jobb is ha te töltöd, nekem úgy sincs meg minden rész :D

na látod ezt egy kicsit hamarabb is mondhattad volna, phr0zen biztos rosszul aludt emiatt:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

na látod ezt egy kicsit hamarabb is mondhattad volna, phr0zen biztos rosszul aludt emiatt:D

Azér' az túlzás...:hehe:

VASH

Azér' az túlzás...:hehe:

semmi forgolódás, semmi leesés az ágyról?:D:D:D

RESPECT;)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

semmi forgolódás, semmi leesés az ágyról?:D:D:D

RESPECT;)

NOT AT ALL:AFTER ALL,I'M STILL THE ALPHA-(MALE)-UPLOADER.;)

VASH

NOT AT ALL:AFTER ALL,I'M STILL THE ALPHA-(MALE)-UPLOADER.;)
elkezdted már felrakni õket?
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

elkezdted már felrakni õket?

Nem fogom harmadszor is elmondani...
Ha érdekel,olvass visszább.:rolleyes:

Chronos

Felment a Ranma 1/2 17-18. része, ezzel az elsõ szezon véget ért...;)
A többit Matyi rakja fel...:)

CHRONOS