Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Dschneider
Ha senkinek sincs ellenvetése feltenném jó(bb) min?ségben a Hand Maid May sorozatát. (P-A v. SSX verzió)

nincs ellenvetés... részemrõl legalábbis ;) ! Megköszönnénk ! :)

faxmactor

QuoteOriginally posted by McDouglas
Miert, mi a problema az inf & af-f verzioval?
Oszinten szolva a kep egy kicsit jobb (de ez varhato is a nagyobb video es kisebb audiomeret miatt), a forditast meg nem volt idom megitelni. Azon felul korbekerdeztem csatornakon és az Anime-kraze verziot ajanlottak figyelmembe.
Ajh, az overlayek viszont mindketton gyonyoruek... olyan hatarozatlan vagyok... ;) Mindegy az A-K felkúszik elobb-utóbb az ftp-re... lehet, hogy en mindkettot megtartom (senki ne merje feltenni a kerdest, hogy ennek mi ertelme :D ;) )
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Dschneider

QuoteOriginally posted by Blimp
Üdv, a Vampire Princess Miyu OVA -t nincs kedve valakinek beszerezni és fölrakni? :)

Csak, mert a tv-sorozat nagyon tetszik, és úgy néz ki ti jobb forrásból szerzitek az anime-ket, mint én, mert én sajna nem találom. Szóval ha valaki megsajnálna és beszerezné, megköszönném.

Megtaláltam, ha lejött (és más addig nem elöz meg) felrakom azt is.

Fazék

QuoteOriginally posted by Dschneider
Megtaláltam, ha lejött (és más addig nem elöz meg) felrakom azt is.

Előre is köszi!
Már nagyon kíváncsi vagyok rá, mert azt mondják az OAV még jobb, mint a TV-s sorozat.

Zodd

Na felkerültek:
Variable Geo OVA. (kis fight olos anime csajok egymás ellen)

Great Teacher Onizuka 0-23 ogm by anime-4ever

Persze a YYH-ból egy ujabb rész (sajnos csak supreme és **** a felirat) de fanoknak kötelező (66-odik rész)
:zen: :bsd:
:bsd:

roderick

Na, abbahagytam a tökölést és végre felraktam a hellsing manga 5.4 részét!

Valamelyik másik topicban igértem, hogy az X-tv 9. részét újra feltöltöm, merthogy hibás lenne, de ua. a verzióban az istennek se találom sehol :(
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

deyo

QuoteOriginally posted by roderick
Na, abbahagytam a tökölést és végre felraktam a hellsing manga 5.4 részét!

Valamelyik másik topicban igértem, hogy az X-tv 9. részét újra feltöltöm, merthogy hibás lenne, de ua. a verzióban az istennek se találom sehol :(
Engem annyira nem zavarna a más verzió (persze jobb lenne az ugyanolyan), mert nem akarom kihagyni a 9. részt és kíváncsi lennék a folytatásra:-((
Hogy biztos legyek a dologban eddig összesen 3x töltöttem le... ugyanaz... még a crc vizsgálatot is elvégeztem... hibát jelez:-((

roderick

QuoteOriginally posted by deyo
Engem annyira nem zavarna a más verzió (persze jobb lenne az ugyanolyan), mert nem akarom kihagyni a 9. részt és kíváncsi lennék a folytatásra:-((
Hogy biztos legyek a dologban eddig összesen 3x töltöttem le... ugyanaz... még a crc vizsgálatot is elvégeztem... hibát jelez:-((

most töltöm le Kazaa-ról, remélem a 120 óra amit ír az nem lesz a valóság ;)

kicsit azért ideges vagyok, mert régebben az anime-mx-nél még a csapból is az X folyt, mostmeg kb. 2 usernél találtam nagynehezen, de ?k is huszonvalahanyadiknak raktak be a listájukra... argh...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

deyo

QuoteOriginally posted by roderick
most töltöm le Kazaa-ról, remélem a 120 óra amit ír az nem lesz a valóság ;)

kicsit azért ideges vagyok, mert régebben az anime-mx-nél még a csapból is az X folyt, mostmeg kb. 2 usernél találtam nagynehezen, de ?k is huszonvalahanyadiknak raktak be a listájukra... argh...
Ja... ha esetleg tudtok adni tippeket, hogy honnan lehet anime-okat beszerezni, akkor esetleg töltök le és fel is tölthetem... mondjuk korlátozva, mert nem szeretik ha túl nagy a kimenő forgalom.. ami azt jelenti, hogy havonta kb 5-10 GB-ot még talán megengedhetek magamnak... ami azért nem rossz...:-)) (Abba is belefér néhány anime:-)) )
Szélessévú elérésem van és akár napokig is mehet a letöltés:-))

Spectre

Na, fent van a Ninja Scroll TV 8-as, 9-es epje. Várom a véleményeket, ilyenben kell-e a többi? (a 12. nem tudom mikor lesz meg, de szerintem a héten) Kb. napi egyet tudok majd feltölteni

Spec
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Dschneider

Felment a Vampire Princess Miyu OVA.
(A következö adag elöreláthatóan az ogm-es Hand Maid May lesz.)

Shock12

Ja... ha esetleg tudtok adni tippeket, hogy honnan lehet anime-okat beszerezni, akkor esetleg töltök le és fel is tölthetem... mondjuk korlátozva, mert nem szeretik ha túl nagy a kimenő forgalom.. ami azt jelenti, hogy havonta kb 5-10 GB-ot még talán megengedhetek magamnak... ami azért nem rossz...:-)) (Abba is belefér néhány anime:-)) )
Szélessévú elérésem van és akár napokig is mehet a letöltés:-))

Ajánlon figyelmedbe a Baka-Updates oldalát. Ha kinézel valamit, akkor dobj ide egy postot, hogy megvitassuk, melyik csapattól érdemes letölteni, és zöld utat kapsz. ;)

deyo

QuoteOriginally posted by Shock12
Ajánlon figyelmedbe a Baka-Updates oldalát. Ha kinézel valamit, akkor dobj ide egy postot, hogy megvitassuk, melyik csapattól érdemes letölteni, és zöld utat kapsz. ;)
És mitől függ, hogy miket lehet letölteni? Mert nézegettem az oldalt egy darabig és úgy vettem észre, hogy elég sok olyan anime van, amihez nincs bt link... azokra nincs is esély, hogy lesz vagy csak türelmesen kell várni és majd csak le lehet szedni?:-))

Ja... és melyik csapatot érdemes inkább figyelni? Eddig úgy vettem észre, hogy az Anime-MX elég népszerű:-))

Vmint lenne egy olyan kérdésem, hogy találtam olyan bt fájlt ami több fájlt tartalmaz (azaz többet akar letölteni)... ekkor meg lehet vhogy oldani, hogy csak az egyiket töltse le és ne az összeset?... csak mert nem akarok potyára letölteni 2,5GB-t ha 230MB kell belőle:-))

Shock12

És mitől függ, hogy miket lehet letölteni? Mert nézegettem az oldalt egy darabig és úgy vettem észre, hogy elég sok olyan anime van, amihez nincs bt link... azokra nincs is esély, hogy lesz vagy csak türelmesen kell várni és majd csak le lehet szedni?:-))

Nincs bt... viszont van minden csapathoz IRC csatorna azonosítva... ezeken általában (mindíg) vannak "bot"-ok, vagy file-server-ek. Onnan viszont le lehet tölteni. Ha érdekel a mikéntje, akkor dobj egy pm-et, és írok egy tutoriált ;) !

phr0zen

QuoteOriginally posted by Shock12
Nincs bt... viszont van minden csapathoz IRC csatorna azonosítva... ezeken általában (mindíg) vannak "bot"-ok, vagy file-server-ek. Onnan viszont le lehet tölteni. Ha érdekel a mikéntje, akkor dobj egy pm-et, és írok egy tutoriált ;) !

IRC tutorial,hogy ne Shock keze kopjon:

http://aoianime.animehq.hu/index.php?oldal=tutirc

Shock12

QuoteOriginally posted by phr0zen
IRC tutorial,hogy ne Shock keze kopjon:

Köszi ! Nem is tudtam róla (a junkies-nél tudtam, hogy van egy)... ;) .

Chronos

IRC tutorial: http://aoianime.animehq.hu/index.php?oldal=tutirc
Több fájlos (batch-elt) állományok letöltésénél pedig nem tehetsz mást, mint letölteni az egészet, vagy (ha csak 1 rész kell) az irc csatornáról beszerezni...

EDIT: Phr0zen már belinkelte...:D

CHRONOS

Chronos

Valakinek eszébe jutott hogy készítsen magyar ED2K fórumot...:)
A cím: http://hunreactor.uw.hu/index.php
Most készült csak el, de reméljük lesz látogatottsága...;)

CHRONOS

phr0zen

QuoteOriginally posted by Chronos
Valakinek eszébe jutott hogy készítsen magyar ED2K fórumot...:)
A cím: http://hunreactor.uw.hu/index.php
Most készült csak el, de reméljük lesz látogatottsága...;)

CHRONOS

!%+"'!!!+!!!+""+!

CSAK PC JÁTÉK REQUEST VAN!!!Áááááááá!!!Rakás láma...:ejj:

Chronos

!%+"'!!!+!!!+""+!

CSAK PC JÁTÉK REQUEST VAN!!!Áááááááá!!!Rakás láma...:ejj:
Szólj az adminnak, hogy készítsen egy consol-os topicot...:)

CHRONOS

phr0zen

Szólj az adminnak, hogy készítsen egy consol-os topicot...:)

CHRONOS

Ha egy ennyire alapvető dolgot nem ér fel magától,akkor nem érdemli meg a figyelmemet.;)

phr0zen

MÁS:Tudom hogy ezt már kitaglaltátok de szerintetek az ÉN aláírásom milyen?:)

Chronos

Király!;)

CHRONOS

Chronos

Ha egy ennyire alapvető dolgot nem ér fel magától,akkor nem érdemli meg a figyelmemet.;)
Szóltam neki, innentől kezdve rajta múlik...:)

CHRONOS

phr0zen

Király!;)

CHRONOS

Jujjj,topicot tévesztettem,gomen,válaszokat a Offtopicba kérem...:D

phr0zen

Szóltam neki, innentől kezdve rajta múlik...:)

CHRONOS

THX.Jobban teszi ha...:bsd:

Chronos

THX.Jobban teszi ha...:bsd:
Elkészült a konzol szekció, csak a te számodra...:D

CHRONOS

phr0zen

Elkészült a konzol szekció, csak a te számodra...:D

CHRONOS

LOL!:D

Thx,mostmár mindjárt jobb!

Zelmor

FightClub. Akkor mondja a narrátor, mikor Marla megy át az úttesten a száguldó kocsik közt. Ja, magyarul nem íígy volt a szinkronban. Angolfordításnak megteszi. ;)