Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Spectre

Fent van végig a Ninja Scroll TV. Zoddnak köszönöm a segítséget.

Spec
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Zelmor

[Nipponsei] Tribute to Azumanga Daioh LIVE [800A5FC5].zip

A többi már csak zsozson múlik.

roderick

QuoteOriginally posted by deyo
Na végre megvan... ha gondoljátok szívesen felrakom... persze ha nem előzött meg más:-))

64 megányi már felment bel?le... másfél óra alatt megy fel a többi.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

deyo

QuoteOriginally posted by roderick
64 megányi már felment bel?le... másfél óra alatt megy fel a többi.
Dai jobe, dai jobe.:-))
Ha esetleg vki meg tudja mondani, hogy kell helyesen leírni akkor kijavítom.... ez most hangzás alapján akar lenni:-))

belldandy

Sumimasen...

Elvileg az Ai Yori Aoshi Enishi-t 12 részesre tervezték. Tudom, tudom, hogy még csak most fut japánban, de az animehq-n már fenn van 6 rész belőle, szegény usteam-en meg csak 3...:(
Ano... Sono... Atashi wa...
Suki desu.
...
Dame?

Shock12

QuoteOriginally posted by belldandy
Sumimasen...

Elvileg az Ai Yori Aoshi Enishi-t 12 részesre tervezték. Tudom, tudom, hogy még csak most fut japánban, de az animehq-n már fenn van 6 rész belőle, szegény usteam-en meg csak 3...:(

Hát az animeHQn pillanatnyilag egy sincs fenn (semmibõl... :beken: )...
Tudtommal az enishi is 26 részes lesz (drámaibb fordulatok várhatóak, és tekintettel már a 9. rész jön ki és effektíve nem történt még semmi...)... nyugalom. Ha vizsont ha van rá érdeklõdés, és más gyorsabb linkkel rendelkezõ nem tölti fel, akkor feltölthetem (anime-kraze-es változat) ;)

zsozso

QuoteOriginally posted by Shock12
Hát az animeHQn pillanatnyilag egy sincs fenn (semmibõl... :beken: )...
Tudtommal az enishi is 26 részes lesz (drámaibb fordulatok várhatóak, és tekintettel már a 9. rész jön ki és effektíve nem történt még semmi...)... nyugalom. Ha vizsont ha van rá érdeklõdés, és más gyorsabb linkkel rendelkezõ nem tölti fel, akkor feltölthetem (anime-kraze-es változat) ;)

Aone os kerul csak fel.
Death is the only redemption

Shock12

QuoteOriginally posted by zsozso
Aone os kerul csak fel.

Ok, akkor majd felkerül, ha valaki azt tölti.

Cobra

valaki nem tudna keresni Gundam Winget normális minőségben ?(az első 2 rész már fent van ogm-ben)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

roderick

Felrakom a Shingetsutan Tsukihime zenéjét.
Meg már fent van a Full Metal Alchemist 11. része is.

Michi

A Saiyuki Gaiden mangát,a Gensomaden Saiyuki 26. utáni részeit,esetleg az utolsó Ayashi no Ceres részeket normális formátumban(avagy ne .ogm-ben,mert így 3 nap küzdelem után sem tudta megnyitni 1 prog.mat-os ) fel tudná rakni vki? Pleeeeeeeeaaaaaaaaaseeeeee! Nagyon tudnék  örülni neki...
All those beautiful people
I want to have them all
All those porcelain models
If only i could make them fall

Zelmor

QuoteOriginally posted by Michi
A Saiyuki Gaiden mangát,a Gensomaden Saiyuki 26. utáni részeit,esetleg az utolsó Ayashi no Ceres részeket normális formátumban(avagy ne .ogm-ben,mert így 3 nap küzdelem után sem tudta megnyitni 1 prog.mat-os ) fel tudná rakni vki? Pleeeeeeeeaaaaaaaaaseeeeee! Nagyon tudnék  örülni neki...

VLC player!!

Dschneider

Felment a Hand Maid May 1-5 ogm-ben. (Legacy sub)

Shock12

A Saiyuki Gaiden mangát,a Gensomaden Saiyuki 26. utáni részeit,esetleg az utolsó Ayashi no Ceres részeket normális formátumban(avagy ne .ogm-ben,mert így 3 nap küzdelem után sem tudta megnyitni 1 prog.mat-os ) fel tudná rakni vki?

Hát nemtudom... nem kell ahhoz progmat, hogy ne tudjál egy szimpla :G -al rákeresni az ogm-ezés/mkv-zés mikéntjére... amúgy MPlayer, vagy Media Player Classic... tök mindegy... megpersze mögé a megfelelõ kodekek... ;) (vobsub tudja)

(és ajánlott, mert a RIPek nagyrészt bizony ogm-ben/mkv-ben fognak felkerülni...)

Cobra

nekem a Windows Media Plyer 9 tökéletesen lejátssza az ogm-eket, persze kell hozzá az Oggds, a VobSub, meg a szükséges videocodecek (ffdshow, DivX 5, stb)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

faxmactor

Ajjé, tutira elökelö helyen szerepelek az utóbb egy hét feltöltöinek listáján :) - felmentek:

Argento Soma OVA (javítás: a régi borzalmasan crc-s volt)
Blue Gender 13-26 (nem volt fenn)
Vandread Taidouhen (OVA) (javítás + upgrade: crc hibás volt, és ráadásul ez a 700 megás verzió)

edit: Tényleg jobb lesz, ha megbarátkoztok az ogm/mkv párossal, mert e három közül csak egy van avi-ban. A Blue Gendert megszabadítottam az angol dubtól, a Vandread-hez hozzáraktam az intro romanji feliratozását a régi (animemmu) verzióból. (Egyik müvelet sem két percig tartott...)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Spectre

QuoteOriginally posted by faxmactor
Ajjé, tutira elökelö helyen szerepelek az utóbb egy hét feltöltöinek listáján :) - felmentek:

Argento Soma OVA (javítás: a régi borzalmasan crc-s volt)
Blue Gender 13-26 (nem volt fenn)
Vandread Taidouhen (OVA) (javítás + upgrade: crc hibás volt, és ráadásul ez a 700 megás verzió)

edit: Tényleg jobb lesz, ha megbarátkoztok az ogm/mkv párossal, mert e három közül csak egy van avi-ban. A Blue Gendert megszabadítottam az angol dubtól, a Vandread-hez hozzáraktam az intro romanji feliratozását a régi (animemmu) verzióból. (Egyik müvelet sem két percig tartott...)

:hail:

Az OGM-hez meg csak annyit, hogy kicsit körül kellene nézni a fórumon, kismillió segítség, tipp és jótanács van itt. Asszem van még külön ogm fórum is.

Spec
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Ehehe

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki valamit az Inu Yasha további részeiről, mer csak 132 van fenn az ftp-n, de a külföldi oldalakon már asszem 138 résznél tartanak. Nemtom tud-e erről valaki valamit? Vagy fenn lesz-e majd az ftp?
Ne törőggyé semmive, egyé zsömlét kiflive!!!

zsozso

Aki feltolttotte az nezzen utanna a zidrav nevu programnak mivel a noir tobb fileja is hibas.
http://www.psychlo-anime.net/index.php?section=misc&page=howto#zidravpatchee

--( Verifying: noir01-26.sfv )--------------------------------------------------
Noir-01-MaidensWithBlackHands(anime-mx).ogm       OK
Noir-02-DailyBread(anime-mx).ogm                  different CRC
Noir-03-TheAssassinationPlay(anime-mx).ogm        OK
Noir-04-TheSoundOfWaves(anime-mx).ogm             different CRC
Noir-05-LesSoldats(anime-mx).ogm                  OK
Noir-06-LostKitten(anime-mx).ogm                  different CRC
Noir-07-TheBlackThreadOfFate(anime-mx).ogm        OK
Noir-08-IntoccabileActeI(anime-mx).ogm            different CRC
Noir-09-IntoccabileActeII(anime-mx).ogm           OK
Noir-10-TheTrueNoir(anime-mx).ogm                 different CRC
Noir-11-MoonlitTeaParty(anime-mx).ogm             OK
Noir-12-AssassinationMission(anime-mx).ogm        OK
Noir-13-SeasonOfHell(anime-mx).ogm                OK
Noir-14-ABouquetOfFlowersForMireille(anime-mx).ogm OK
Noir-15-TheCold-BloodedKillerActeI(anime-mx).ogm  OK
Noir-16-TheCold-BloodedKillerActeII(anime-mx).ogm different CRC
Noir-17-ReturnToCorsica(anime-mx).ogm             OK
Noir-18-TheDarknessWithinMe(anime-mx).ogm         OK
Noir-19-TheTwoHandsOfTheSoldats(anime-mx).ogm     OK
Noir-22-JourneysEnd(anime-mx).ogm                 OK
Noir-23-SentimentsForTheRemainingFlower(anime-mx).ogm OK
Noir-24-DarkReturn(anime-mx).ogm                  OK
Noir-25-TheDepthsOfHell'sFire(anime-mx).ogm       OK
Noir-26-Birth(anime-mx).ogm                       OK
--------------------------------------------------------------------------------
Errors Occured

zsozso

Hack sem eppen a leghibatlanabb -_-

--( Verifying: HackSign_amx.sfv )-----------------------------------------------
HackSign-01-RolePlay(anime-mx).ogm                different CRC
HackSign-02-Guardian(anime-mx).ogm                OK
HackSign-03-Folklore(anime-mx).ogm                OK
HackSign-04-Wanted(anime-mx).ogm                  different CRC
HackSign-05-Captured(anime-mx).ogm                OK
HackSign-06-Encounter(anime-mx).ogm               OK
HackSign-07-Reason(anime-mx).ogm                  different CRC
HackSign-08-Promise(anime-mx).ogm                 OK
HackSign-09-Epitaph(anime-mx).ogm                 OK
HackSign-10-Compensation(anime-mx).ogm            different CRC
HackSign-11-Party(anime-mx).ogm                   OK
HackSign-12-Entanglement(anime-mx).ogm            OK
HackSign-13-TwilightEye(anime-mx).ogm             OK
HackSign-14-Castle(anime-mx).ogm                  different CRC
HackSign-15-Depth(anime-mx).ogm                   different CRC
HackSign-16-Conflict(anime-mx).ogm                OK
HackSign-17-Declaration(anime-mx).ogm             different CRC
HackSign-18-Recollection(anime-mx).ogm            different CRC
HackSign-19-Tempest(anime-mx).ogm                 different CRC
HackSign-20-Despair(anime-mx).ogm                 OK
HackSign-21-Phantom(anime-mx).ogm                 different CRC
HackSign-22-TheEve(anime-mx).ogm                  OK
--------------------------------------------------------------------------------
Errors Occured

zsozso

a yyh bol 6-12 + 29 41 es reszek hibasak a cdt fileok ottvannak a dirben Zodd tedd a dolgod :P

Shock12

QuoteOriginally posted by Ehehe
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki valamit az Inu Yasha további részeiről, mer csak 132 van fenn az ftp-n, de a külföldi oldalakon már asszem 138 résznél tartanak. Nemtom tud-e erről valaki valamit? Vagy fenn lesz-e majd az ftp?
Igen, majd biztosan felkerül.... a másik, hogy hiába tartanak 138-nál, az Saiyaman, vagy valami hasonló förmedvény... ha valami tradicionális yashás csapat megcsinálja, szerintem Zso felrakja. ;)

Michi

Hát nemtudom... nem kell ahhoz progmat, hogy ne tudjál egy szimpla :G -al rákeresni az ogm-ezés/mkv-zés mikéntjére... amúgy MPlayer, vagy Media Player Classic... tök mindegy... megpersze mögé a megfelelõ kodekek... ;) (vobsub tudja)

(és ajánlott, mert a RIPek nagyrészt bizony ogm-ben/mkv-ben fognak felkerülni...)

Nem is tudom...a Linuxos Mplayerhez kb a 20. elméletileg jó kodeket szedtük le,de egyik sem volt túl hatékony...pontosabban az egyik meg tudta nyitni  a file hanganyagát.A vicc az egészben az,hogy az mplayernek simán is meg kellett volna nyitnia. :hogyaza: :linsux:
Persze lehet,hogy mi voltunk hülyék...3 nap nem alvás és egy üvöltő gyerek mellett nem csoda.
I want to have them all

Shock12

Nem is tudom...a Linuxos Mplayerhez kb a 20. elméletileg jó kodeket szedtük le,de egyik sem volt túl hatékony...pontosabban az egyik meg tudta nyitni  a file hanganyagát.
Persze lehet,hogy mi voltunk hülyék...3 nap nem alvás és egy üvöltő gyerek mellett nem csoda.

Érdekes... csak a te kedvedért most a windowsra hekkelt Mplayer-t kipróbáltam a következõ paranccsal:
mplayer -vo directx:noaccel -aid 2 "d:\Cd\Movies\Scryed\[anime-mx]Scryed_02_-_Ryuho.ogm", és tökéletesen ment... a beépített cuccaival (nem ismerem az Mplayert user szinten nagyon, de tudtommal a beépített kodekek simán viszik...). ;)

roderick

QuoteOriginally posted by zsozso
Hack sem eppen a leghibatlanabb -_-
[/code]

Hát ez ciki, mindkettôt én töltöttem fel....
:(
Lehet sejteni, hogy mitôl lehet ilyen sok hiba? FlashFXP használtam...

Edit: Na megnéztem ezt a zidrav dolgot, ugye akkor most én felküldöm a jó file .cdt-jét, te visszaküldöd a .cdp-t és akkor az alapján én a hibás részeket el tudom küldeni jól? :confused:

Edit2: ja, leeset... a noir 2,4,6 -ot fel is küldöm mindjárt, a többire "icipicit" várni kell, mert vagy nincs nálam a cd amire kiirtam, vagy nem is irtam ki csak letöröltem, gondolván úgyis letölthetem újra :( me lame

Michi

Érdekes... csak a te kedvedért most a windowsra hekkelt Mplayer-t kipróbáltam a következõ paranccsal:
mplayer -vo directx:noaccel -aid 2 "d:\Cd\Movies\Scryed\[anime-mx]Scryed_02_-_Ryuho.ogm", és tökéletesen ment... a beépített cuccaival (nem ismerem az Mplayert user szinten nagyon, de tudtommal a beépített kodekek simán viszik...). ;)
Kipróbálnád ezt esetleg az Ayashi no ceres 19. részével is?
Ugyanis én erre a parancsra a köv. választ kaptam: LMLM4 Stream Format not found
I want to have them all

Shock12

Kipróbálnád ezt esetleg az Ayashi no ceres 19. részével is?
Ugyanis én erre a parancsra a köv. választ kaptam: LMLM4 Stream Format not found
Ha nem haragszol nem, mert nem koleszos vagyok, hanem otthoni user... de ha megkérsz valakit, akinek gyorsabb elérése van, biztosan segít ;). És próbálj meg más ogm-et is, vagy ha azzal megy, akkor nézz körül a csapat IRC csatiján (aki csinálta), biztosan kapsz útmutatást a kodekeket illetõen... (elképzelhetõ valami egzotikus...) :) !

Zodd

Chronos segítesz YYH-t szedni javítás célzatából?
Nekem már a 6-7 jön le.
anime-mx :confused:
:bsd:

zsozso

Nem is tudom...a Linuxos Mplayerhez kb a 20. elméletileg jó kodeket szedtük le,de egyik sem volt túl hatékony...pontosabban az egyik meg tudta nyitni  a file hanganyagát.A vicc az egészben az,hogy az mplayernek simán is meg kellett volna nyitnia. :hogyaza: :linsux:

Lehet nemartana elolvasni a manualt es esetleg felrakni az oggot meg a vorbist mielott beforditjatok az mplayert ...