Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Ken-Shi_Kun

Kiddy Grade OST lásd: AnimeHQ
Whisper of the heart: nekem raw maga a videó, tehát olyan feliratot raknak rá amilyet akarnak, ezért gondoltam csak, hogy esetleg az jobb...
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Nevl

Nah a kérdésem az lenne, (valószínû, hogy már volt róla szó, de 3 oldal visszaolvasása után belustultam...) hogy a macross zero 3. epizódjának megjelenése eme becses ftp-n mikorra várható???:D:D:hopp: :hopp:
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Shock12

QuoteOriginally posted by Nevl
Nah a kérdésem az lenne, (valószínû, hogy már volt róla szó, de 3 oldal visszaolvasása után belustultam...) hogy a macross zero 3. epizódjának megjelenése eme becses ftp-n mikorra várható???:D:D:hopp: :hopp:

Az oldal postjai között lehet kerestetni... (home melletti gomb)... Többet ésszel, mint erővel...

Gyanítom akkor lesz fenn, ha valaki felrakja... eléggé elmés, egyszerű a válasz... ;)

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
... eléggé elmés, egyszerû a válasz... ;)

Tõled nem is vártunk mást...:D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Gauss_chan

Asszem Japánban pár napja jött ki!
Max egy hét és kijön a subbolt verzió, szóval csak türelem. :D

Nevl

Az oldal postjai között lehet kerestetni... (home melletti gomb)... Többet ésszel, mint erővel...

Gyanítom akkor lesz fenn, ha valaki felrakja... eléggé elmés, egyszerű a válasz... ;)

Hát miért is nem gondoltam én erre? De hülye vagyok! :hopp: :hopp: :hopp: :p :p
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Nevl

QuoteOriginally posted by Gauss_chan
Asszem Japánban pár napja jött ki!
Max egy hét és kijön a subbolt verzió, szóval csak türelem. :D

Jah azt tudtam, hogy csak 3-4 napja jött ki, azt gondoltam bátorkodom megkérdezni, mert az elsõ kettõ nagyon komoly volt!
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Spectre

QuoteOriginally posted by zsozso
Hat ha nemnagyon rossz minoseg akkor johet.

A minõséggel nincs baj, viszont nem egy sajna 300 mega körüli... Egyébként ha minden jól megy (ami persze nem így lesz, fõ az optimizmus :D ), akkor még a héten lejön az összes

Spec
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

McDouglas

Amint kiadja az af&a-f az 5.1-es verziokat ;) A tobbivel szoba se alunk ;)
Kukorica Rox ^^

Shock12

Felkerült egy FMP2 AMV egyik kedvenc alkotógárdánktól, Maria-tól... Zso kirakja, ajánlom figyelmetekbe :) !

noriko

hello! ..feltöltöttem a Sheep's Song második részét mindenféle engedély nélkül..szóval bocsánat ha baj, please don't shoot!  
Ugyanis most olvasom, hogy nem ajánlott már folyamatban lévõ dolgokba belepiszkálni, so sorry!!
(amúgy nekem nem annyira jön be, de hamár egyszer letöltöttem ne vesszen kárba)

üdv, noriko
"I wish I could, but I don't want to."

roderick

Juhúúúúúúúúúú lesz WHR dvd rip!!! Rögtön le ill. feltöltöm amint, a Noir-t felrakom a 23-epizódig... .hackre még várni kell...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelmor

Mármint melyikre? Mert mind a 3 fönn van USen és AHQ-n...

Chronos

QuoteOriginally posted by Zelmor
Mármint melyikre? Mert mind a 3 fönn van USen és AHQ-n...
Az egy dolog hogy fent vannak, de nem MX-féle DVDRipben...
Azért örülök hogy mindenki úgy gondolja, hogy "már úgyis fent van, akkor nem kell"...:ejj:
Senkit nem szokott érdekelni az "enyhén" jobb minõség? :confused:

CHRONOS

deyo

QuoteOriginally posted by Chronos
Azért örülök hogy mindenki úgy gondolja, hogy "már úgyis fent van, akkor nem kell"...:ejj:
CHRONOS
Én úgy vagyok a minőséggel, hogy ha relatíve kevéssel nagyobb, de jobb, akkor kell:-))
De pl: egyes helyeken azzal próbálkoznak, hogy tényleges DVD-ket raknak fel... no mármost én belenéztem egy DVD-be és összehasonlítottam egy DVD rip-el... no már most a 19"-os monitoromon alig volt különbség... csak hát az egyik 1.4GB a másik meg 4.7GB... ilyen áron már nem kell:-))
De azt megmondhatom, hogy az eddig látott anime-ok esetében az anime-mx sokkal jobb mint a többi :-))

Chronos

QuoteOriginally posted by deyo
Én úgy vagyok a minőséggel, hogy ha relatíve kevéssel nagyobb, de jobb, akkor kell:-))
De pl: egyes helyeken azzal próbálkoznak, hogy tényleges DVD-ket raknak fel... no mármost én belenéztem egy DVD-be és összehasonlítottam egy DVD rip-el... no már most a 19"-os monitoromon alig volt különbség... csak hát az egyik 1.4GB a másik meg 4.7GB... ilyen áron már nem kell:-))
De azt megmondhatom, hogy az eddig látott anime-ok esetében az anime-mx sokkal jobb mint a többi :-))
Sõt, van amikor a rip jobb mint a DVD-n lévõ...;)
Itt a bizonyíték:
http://neuron2.net/msharpen/msharpen-vdub.html

Hát igen, mikre is képesek a filterek...:)

CHRONOS

Zelmor

CHRONOS

Már hogyne érdekelne! :D

Shock12

CHRONOS

Ők nem olvasták kb 5 oldallal ezelőtti felhívásunkat, hogyha fenn fansub van, és van lehetőség jó minőségű DVDRip megszerzésére, akkor ezen topicon belüli megvitatás után feltölthető a szerverre... ;) de lehet, hogy nem 5 oldal volt, hanem kevesebb... :rolleyes:

Chronos

QuoteOriginally posted by Zelmor
Már hogyne érdekelne! :D
Ez a beszéd! :D

CHRONOS

Chronos

Ők nem olvasták kb 5 oldallal ezelőtti felhívásunkat, hogyha fenn fansub van, és van lehetőség jó minőségű DVDRip megszerzésére, akkor ezen topicon belüli megvitatás után feltölthető a szerverre... ;) de lehet, hogy nem 5 oldal volt, hanem kevesebb... :rolleyes:
Na ja...:)

CHRONOS

roderick

Ha senkinek nincs ellenére, felrakom a Shingetsutan Tsukihime 8 epizódját, mert se itt se az AnimeHQ-n nincs fent, én meg torrentr?l már leszedtem.

(és ha helyesen írtam le a címet akkor megeszem a kalapom...:D)

Zodd

Na lassan rakom fel a YYH 63-at (igaz egyenlőre még csak anime-supreme féle változat de a nagy rajongóknak megéri leszedni. :hopp: :bsd:
:bsd:

Spectre

QuoteOriginally posted by roderick
Ha senkinek nincs ellenére, felrakom a Shingetsutan Tsukihime 8 epizódját, mert se itt se az AnimeHQ-n nincs fent, én meg torrentr?l már leszedtem.

(és ha helyesen írtam le a címet akkor megeszem a kalapom...:D)

:hail:
:hopp:  Tsukihime! :hopp:
Már épp rá akartam állítani a DC-t...
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

roderick

QuoteOriginally posted by Spectre
:hail:
:hopp:  Tsukihime! :hopp:
Már épp rá akartam állítani a DC-t...

Megy fel a 9. rész is... csak sajna más csapattól mint az el?z?ek, remélem nem lett nagyon máshogy fordítva... még csak most fogom megnézni

emperor

Macross II-re van érdeklõdés? 6 részes OVA, az 1. és 3. részt leszámítva meg is van...:) Ha valaki segít kiegészíteni, fõlrakhatjuk...
Loyalty Never Dies

blash

QuoteOriginally posted by McDouglas

nekem megfelel az ANBUdom & AnimeOne fansub is ;) Amit me'g 5-en kiadtak, a Baka-Updates.com es az AnimeNFO.Com szerint. http://www.gotwoot.net/torrents/[ANBU-AonE]_Macross_Zero_-_03_[DVD][B86C6A93].avi.torrent">BT link, CRC: B86C6A93

mivel nekem az elso ket resz ilyen fansub-u, ezert ezt preferalom ;) az AnimeFactory & Anime-Fansubs helyett...

McDouglas aruld mar el, hogy miert kell ket helyen is ugyanannak meglennie, gondolok itt most arra, hogy peldaul az eddig megjelent Zero-kbol ugyanolyan valtozat van fenn a Usteam-en es az Animehq-n. Mig ha jol tudom, a ket szerver par meterre van egymastol... Szoval, miert kell pont ugyanannak mindket szerveren meg/fenn lennie? Szimpla kivancsisagom, miatt kerdezem...

szerk:
    funsub ≠ fansub

faxmactor

QuoteOriginally posted by McDouglas

Ne vedd sértésnek McDouglas, de ha így kardoskodsz egy verzió mellett, én már csak azért is megnézem a blash által ajánlott ANBU-AonE-t is >:> (igaz, az 5.1 hang amúgy sincs rám nagy hatással a két hangszórón :D )
    Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Zodd

Felkerült a YYH 63-64 és vége a tounament nek :D
    :bsd:

Shock12

Hekas !

1. Hangnemet keretik visszavenni, es ez egy barati jotanacs !
    2. Amikre a szervertulajdonosok azt mondjak, hogy felkerulnek, azok valoszinuleg jobb minoseguek a tobbinel... attol, hogy valaki nem tud mit kezdeni az 5.1/ac3 hangokkal, lehet, hogy mas tud.

Megjegyzes: Nem vidam (fun), hanem rajongo (fan) az a sub.