Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

deyo

QuoteOriginally posted by Shock12
Ok.
Koleszosságnak definitíve elõnye... én inkáb preferálom az otthon nyugalmát :) .
Én is inkább azt részesíteném előnyben... csak hát nem tehetem meg:-((

Ja... részemről megvan a dolog... fennvan 9.-ig crc-vel:-))) Én már meg is néztem és nálam nem volt semmi gond:-)))
Kivéve, hogy várom a folytatást... most már kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük... különösen Tina... előlépett a kedvenc karakteremmé:-)))

EDIT: Kijött a 10. rész is...ha nem teszi fel senki, akkor megintcsak bevállalom:-))
COMM: Meg kell jegyeznem, hogy igencsak drámai dolgok vannak (legalábbis az én szemszögemből)... és megintcsak megerősödött azon véleményem, miszerint Tina a legszimpatikusabb karakter... azért sztem nagyon jó ebben az anime-ban, hogy minden karakternek adnak esélyt a "szereplésre"...:-)))
Tina, Tina, Tina, Tina, ...

faxmactor

Felraktam három Excel Saga AMV-t (Excel pop-up, Original Prankster, és Play Excel! Play!). Nagyon ott vannak - akit nem hagy hidegen az Excel Saga, annak melegen ajánlom ;)

Felment egy Crest of the Stars [aa] sorozat is, de ennek a sorsa még kétséges... :rolleyes: (zsozso: akármennyire is unszimpatikus (neked) az AlphaAnime, tény - a fent lévö minöége is gyengébb, és egy rész crc-s is. Én ennyit tudtam tenni.)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Acélpatkány

Valaki nem tudná megszerezni a Noir hiányzó AnimeMX-es 20., 21. epizódját? Kéne a fordításhoz.

Ehehe

Há, csak azután érdeklődök, hogy fenn vannak(nem találtam)/lesznek-e a Cardcaptor Sakura mozik, mer ha má egyszer elkezdtem, akkor jó lenne teljesen végignézni, minden "anyagot" a történettel kapcsolatban.
Ne törőggyé semmive, egyé zsömlét kiflive!!!

.Attila

QuoteOriginally posted by faxmactor
Felraktam három Excel Saga AMV-t (Excel pop-up, Original Prankster, és Play Excel! Play!). Nagyon ott vannak - akit nem hagy hidegen az Excel Saga, annak melegen ajánlom ;)

Megelőztél :) a Play Excel! Play! -t én is fel akartam rakni. Ezt nem csak az Excel Saga -t imádóknak ajánlom, hanem MINDENKINEK!!!!! A zene k*rva jó, és a klipp is nagyon jól lett összevágva. Nem véletlen, hogy a kedvencem, és nem tudom megunni :hopp:  Szegény odorikuruu miatta szorult a 2. helyre.

.Attila

Na végre működik a feltöltés, megtaláltam, hogy hol kell bekapcsolni a passzív módot. Ennek köszönhetően mennek fel az AMV-k, elsőként az Aluminium-Cell-Mix. Ugyan igazából nem AMV, de nem tudom hova sorolni. Nagyon ajánlom mindenkinek, nem csak Dragonball-osoknak!

.Attila

Felkerült az Aluminium-Cell-mix és a Kenshin-Oro-Collection !

.Attila

Felkerült a DudeLooksLikeALady AMV! Igen, ez az Aerosmith számára (nem nekik, hanem az ő zenéjükre) készült, a klip pedig hű a címhez... :D

.Attila

Felkerült még két AMV:

1. Zanime - Fanservice (brítni szpírsz úpsz áj díd it egejn zenéje, szöveg kicsit átalakítva... hehe, érdemes megnézni, főleg fiúknak :D )
2. EVA - Sw (Star Wars trailer EVA-ra vágva, tökéletes szájszinkron, találó:jee: )

.Attila

Újabb AMV került fel, de gyors vagyok :kiraly: ... (erre nem reagálni!):

x-men_trailer (Dragonball van rá összevágva, szintén jó szájszinkron)

.Attila

És megint egy új AMV:

TheKTeam (az A csapat zenéjére, Bubblegum Crisis jelenetek + valami, amit nem mondok el)

Cobra

Hmm, lehet, hogy holnapután AMV-ket nézek ?   :jee:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zelmor

Máskor inkább editeld azt az egy szem postot, úgy átláthatóbb...^^

.Attila

QuoteOriginally posted by Zelmor
Máskor inkább editeld azt az egy szem postot, úgy átláthatóbb...^^

Ok-ok, máskor úgy csinálom, de ma úgy is ez az utolsó:

ComeOnSingAlong   : nagyon állat :hopp: , több anime-ből összevágva, de alapvetően azoknak fog tetszeni, akik látták a Ninja Scroll-t. a zene valószínüleg egyedi, ismeretlen készítésű.

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi
a zene valószínüleg egyedi, ismeretlen készítésű.
Ren and Stimpy - Happy Happy Joy Joy

CHRONOS

.Attila

Na most a Play Excel! Play! felkerült vagy sem? Ha nem, akkor holnap felrakom, mindenkinek látnia kell (már lassan papagáj leszek emiatt a mondatom miatt).

.Attila

QuoteOriginally posted by Chronos
Ren and Stimpy - Happy Happy Joy Joy

CHRONOS

Na ne bazz! Ehh... erre nem tudok mit mondani.

Chronos

Na ne bazz! Ehh... erre nem tudok mit mondani.
Valami rosszat mondtam? :confused:

CHRONOS

Zelmor

CHRONOS

Csak ledöbbent. Gondolom még nem látott R&S OST-t, képregényt, meg egyebet csak a  rajzfilmet.:)

.Attila

CHRONOS

Ismered a Ren és Stimpy-t? Ha nem, akkor nézd a Nickelodeont 0:00-tól 0:30-ig, és meglátod, miért így reagáltam.

Chronos

Ismered a Ren és Stimpy-t? Ha nem, akkor nézd a Nickelodeont 0:00-tól 0:30-ig, és meglátod, miért így reagáltam.
Túl "öreg" és komoly vagyok ahhoz, hogy Nickelodeon-t nézzek...:D
Csak csodálkoztam hogy annyira ledöbbentél...:eek:
Az információ természetesen az animemusicvideos.org-ról származik...;)

CHRONOS

.Attila

Túl "öreg" és komoly vagyok ahoz, hogy Nickelodeon-t nézzek...:D
Csak csodálkoztam hogy annyira ledöbbentél...:eek:
Az információ természetesen az animemusicvideos.org-ról származik...;)

CHRONOS

Aha. Akkor gyorsan meg is keresem a Play Excel! Play! zenéjének címét. Mellesleg a Nickelodeont én sem nézem, csak egyvalamit: Rocko modern élete. Abban vannak jó részek.

.Attila

Sok mindent feltöltöttem, de csak 2 került fel. Mi lett a többivel? Ha csak időhiány miatt, vagy kedved nem volt hozzá még zsozso, akkor nem szóltam, de ha hiba csúszott be, akkor feltöltöm újra, csak jelezz vissza, mert feleslegesen nem akarok feltölteni!

faxmactor

Na most a Play Excel! Play! felkerült vagy sem? Ha nem, akkor holnap felrakom, mindenkinek látnia kell (már lassan papagáj leszek emiatt a mondatom miatt).
Felkerült. Ott áll az upload könyvtáramban azota, miota irtam, de zsozso elottem nem ismert okbol nem hajlando barmit is csinalni a feltoltott cuccokkal, es nem is valaszol, miert nem.
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

zsozso

Sajnalom gyerekek, de karacsonyozni voltam. (nekem is jar 1kis szabadido :))
Death is the only redemption

Zelmor

QuoteOriginally posted by zsozso
Sajnalom gyerekek, de karacsonyozni voltam. (nekem is jar 1kis szabadido :))

Ejj, nade kérem...:ejj:  ;)

Ehehe

Nem tudja valaki véletlenül, hogy mér nem játsza le a gépem az InuYasha 132. részét. Ez csak nálam gond, vagy másnál is előfordult?

Titkos®

QuoteOriginally posted by Ehehe
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mér nem játsza le a gépem az InuYasha 132. részét. Ez csak nálam gond, vagy másnál is előfordult?

Nem tudom, mi lehet a baj nálad, nálam simán lejátszotta...
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Ehehe

Akkor lehet megnézem egy másik gépen. Valszeg akkor megökörödöt a codecpack-om (Ace 5.93)

deyo

Megvan a 11. rész is... akkor felteszem ezt is:-))
A végén azt írták, hogy a köv. az utolsó rész, szal csak 12 részes mégiscsak:-((

Azért nem gondoltam, hogy az Enishi ennyivel drámaibb lesz, mint az eredeti sorozat...  főleg a 10. és 11. rész az ami durva:-((
Most már biztos vagyok abban, hogy Tina igen különleges... nem hiszem, hogy sokan vannak akik képesek lennének olyan erősek maradni mint ő:-)))