Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Zodd

Na emberkék megy föl a YYH (mx) 65-66.
A Ranma S6 09 (mkv formátum)
És a Scryed 7 abból már úgy látom az ax kiadta 12 ig úgyhogy majd szépen lassan azt is leszedem.
:D
:bsd:

roderick

QuoteOriginally posted by Chronos
Valóban, de én meg úgy tudom, hogy azokat csak a .Hack ps2-es játékok mellé adták...;)

CHRONOS

Nem... az az OVA, amit a játékohoz adnak (gyk. a Liminality)...

Van 3 bónusz rész is... ebbôl egy (a 27.) elvileg fent van itt, a másik kettô meg szegény megboldogult AnimeHQ-n volt fent...
Amúgy akkor kerül fel, ha valaki beszerzi ezeket... nekem nem tetcettek, úgyhogy nem töröm magam... speciel örülök ha végre sikerül a DVD-ripeket crc nélkül feltölteni:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelmor

Valóban, de én meg úgy tudom, hogy azokat csak a .Hack ps2-es játékok mellé adták...;)

CHRONOS

hack_sign-27-intermezzo
hack_sign-28_dvd_827bd7a8

A 28. rész egy kis ajándék a rajongóknak (megnézni értelme max akkor van, ha játszottál a játékokkal.) A 27. rész mimiru története, hogy hogyan kezdte el játszani a játékot, és kik segítették ebben. Jó rész, érdemes megnézni a SIGN 26. része után kikapcsolódás gyanánt. Az elsőnek az Evabeast fansubjáz le ne szedje senki, eléggé rossz minőségű, nem arhiválni való anyag.

.Attila

Zsozso valószinűleg agyvérzést kapna, ezért én válaszolok:
http://usteam.uw.hu/forum/showthread.php?s=&threadid=58

CHRONOS

Akkor segíts abban, hogy mit is töltsek le a //www.mplayerhq.hu-ról, mert letöltöttem valamit, az meg hibás tömörített file volt. Windows-os verizó kéne.

.Attila

QuoteOriginally posted by Zodd
A Ranma S6 09 (mkv formátum)

DOMO ARIGATO! Végre tudom folytatni a Ranma-t, de azért most már végignézem az El-Hazard TV 1 sorozatot.

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi
Akkor segíts abban, hogy mit is töltsek le a //www.mplayerhq.hu-ról, mert letöltöttem valamit, az meg hibás tömörített file volt. Windows-os verizó kéne.
Oda van írva, hogy van windowsos verzió...
Egyébként nem tudom melyiket kell letölteni, de Zsozso már vagy 20szor leírta a linket, érdemes átnézni a segítség topicot...

CHRONOS

.Attila

Oda van írva, hogy van windowsos verzió...
Egyébként nem tudom melyiket kell letölteni, de Zsozso már vagy 20szor leírta a linket, érdemes átnézni a segítség topicot...

CHRONOS

Tudom, hogy adott linket, végigolvastam az egész topic-ot. Rákattintottam, de már nem létezik, vagy már más címe van. Próbáld ki.

deyo

Tudom, hogy adott linket, végigolvastam az egész topic-ot. Rákattintottam, de már nem létezik, vagy már más címe van. Próbáld ki.
Nemtom, hogy ez a legújabb-e, de próbáld ki ezt:
http://www1.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/mplayer-mingw32-1.0pre3.zip

Titkos®

DOMO ARIGATO! Végre tudom folytatni a Ranma-t, de azért most már végignézem az El-Hazard TV 1 sorozatot.

Most akkor mi is történt? Fell lett rakva a javított file? És mi az az mkv formátum?;)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Cobra

Olyan, mint az ogm, csak kell hozzá az mkv filter.  Mielőtt megkérdezed, hogy az hol van  :G
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

QuoteOriginally posted by Cobra
Olyan, mint az ogm, csak kell hozzá az mkv filter.  Mielőtt megkérdezed, hogy az hol van  :G

De mikor kerül fel, mert én még mindig nem látom? Vagy most már zsozso-n múlik?

phr0zen

QuoteOriginally posted by Cobra

Egy 250 megás fájl esetében kb. 10 megával foglal kevesebet az mkv mint az ogm,továbbá támogatja a színváltoztatós(karaoke-hoz)feliratokat,de kb. ennyi.

Chronos

QuoteOriginally posted by phr0zen
Egy 250 megás fájl esetében kb. 10 megával foglal kevesebet az mkv mint az ogm,továbbá támogatja a színváltoztatós(karaoke-hoz)feliratokat,de kb. ennyi.
Pontosabban megfogalmazva:
700 mb-os fájl esetén az mkv 4 mb-al kevesebbet folgal el, és támogatja az ssa formátumú feliratokat...;)

CHRONOS

ignus

Jól gondolom hogy a Hack/sign utolsó pár része azért nincs fent ogm-ben mert még nincs megcsinálva?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

roderick

QuoteOriginally posted by ignus
Jól gondolom hogy a Hack/sign utolsó pár része azért nincs fent ogm-ben mert még nincs megcsinálva?

Ja

ignus

QuoteOriginally posted by roderick
Ja

És kb menynit kell várni rá? Mennyit csinálnak meg mondjuk egy hónap alatt?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

roderick

És kb menynit kell várni rá? Mennyit csinálnak meg mondjuk egy hónap alatt?

Nemtom...

szerintem nincs meg a DVDjük... de mostmár hamarosan kéne, hogy kijöjjön... a Berserk utsó részeivel együtt...

ignus

QuoteOriginally posted by roderick
Nemtom...

szerintem nincs meg a DVDjük... de mostmár hamarosan kéne, hogy kijöjjön... a Berserk utsó részeivel együtt...

Arigato... És ahogy látom lassan mehetek gratulálni is! :)

roderick

Arigato... És ahogy látom lassan mehetek gratulálni is! :)

Nincs mit...
Oh, tényleg látom, azért énis gy?jtöm a postokat, szép lassan...
:)

Nadelényegre: Scrapped Princess vagy Gilgamesh nincs valakinek nagy mennyiségbe, amit hirtelen fel is akarna tölteni?
De ha nincs, akkor legalább valami tuti helyet tud valaki, ahol könnyen és gyorsan le tudnám ezeket tölteni?

Baldy

Azért inditottam ezt az oldalt, mert kiváncsi vagyok, ki melyik csapatot tartja jónak, ki szeretne ilyen bulikat (mert biza azért van néha napján olyan hely is, ahol ilyen zenéket nyomatnak egész éjjel :) ), és ki melyik számot ajánlaná kedvenc csapatának listájáról :)
És mivel én nyitottam ezt a threadet, ezért megvárom, mig páran irnak bele, aztán én is megszólalok :)
Kíváncsi vagyok, ki lesz az első bátor vállalkozó :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Stoker

Majd én megpróbálok az első lenni.. nekem annyira nem szokásom egyiket se hallgatni, de ha már jpop, akkor Puffy
És tőlük a legjobb szám... hát nekem a Circuit no musume a kedvencem...

deyo

Én meg elkezdtem nézni a Fushigi Yuugi OAV-ot (bár ne tettem volna) és úgy látom, hogy a 3. OAV nincs fenn... esetleg vki nem tudná feltenni vagy adni egy címet ahol megtalálom??:-)))
Mert ha már elkezdtem nézni az OAV-ot akkor végig is kéne nézni... de ha vki még nem nézte meg akkor sztem ne is tegye...:-(((

EDIT: Feltettem az AiYoriAoshi - Enishi 12. részét is... már csak át kell tenni:-)))
Meg kell mondjam, hogy az utolsó rész azért helyreteszi a dolgokat... szal azért így már nem olyan vészes...:-))) De akkor is állítom, hogy az Enishi sokkal inkább dráma mint az eredeti sorozat:-)))

zozoalma

hi
Mivel csak japan jpop szerintem eleg gaz ezert inkabb
megprobalkoztam a japan technoval -Ayumi hamasaki
Nemnagyon szeretem a technot de ez azert megfogott meg a neni is

Japan rockot megmeg nemhallotam deha van vmi ajanlatod szivesen fogadom márha megistudom szerezni
by zozoalma
Keresd a magad igazat!
Sose kezdj sarkannyal!
Jol valaszd meg az ellenseged!

Baldy

QuoteOriginally posted by zozoalma
hi
Mivel csak japan jpop szerintem eleg gaz ezert inkabb
megprobalkoztam a japan technoval -Ayumi hamasaki
Nemnagyon szeretem a technot de ez azert megfogott meg a neni is

Japan rockot megmeg nemhallotam deha van vmi ajanlatod szivesen fogadom márha megistudom szerezni
by zozoalma

Én mostanában a Two Mix: White Reflection c. számát hallgatom szünet nélkül, de amit még tudok ajánlani, az a L'arc en ciel együttes Neo Universe c. száma. Ha valamelyiket nem tudod letölteni, akkor majd eljuttatom hozzád valahogy...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Saori

Egyik kedvencem Aikawa Nanase ;)
Főleg most 4 szám az ami nagyon teccik tőle:
Shock of Love
That Day , that moment
Do It
Yumemiru Shoujo ja irarenai
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Baldy

Nov. 22-én az AnimeCon után volt egy jpop,jrock buli már nem is tudom leyik koleszban a soundofjapan megszervezésében.
Ha érdekel valakit, akkor szóljak, ha van ilyen buli a jövőben?

Saori

QuoteOriginally posted by Baldy
Nov. 22-én az AnimeCon után volt egy jpop,jrock buli már nem is tudom leyik koleszban a soundofjapan megszervezésében.
Ha érdekel valakit, akkor szóljak, ha van ilyen buli a jövőben?

Iiiiigen^^ Szólj pls^^

Baldy

QuoteOriginally posted by Saori
Iiiiigen^^ Szólj pls^^

Akkor is ha Pesten vagy? Képes lennél  eljönni pestre egy ilyen buli kedvéért? :)

Saori

QuoteOriginally posted by Baldy
Akkor is ha Pesten vagy? Képes lennél  eljönni pestre egy ilyen buli kedvéért? :)

Naná!

Baldy

QuoteOriginally posted by Saori
Naná!

Helyes! Akkor legalább van most egy táncpartnerem :D
Majd szólok akkor, mikor lesz buli. Általában szombaton szokott lenni.