Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

roderick

QuoteOriginally posted by faxmactor
Megkovetem magam a dual audio-softsub csaptok teren:

A Zhentarim DivX  egy epkezlab csapat. A legujabb kiadasukban, a Witch Hunter Robinban mar a japan audio az elso, es valaszthato animalt karaokeval dusitott SSA/ASS felirat is lejatszaskor (utalom, ha az angol audio indul elsonek, felirat nelkul - aki angol dubbal akar animét nézni, annak csak gratulalni tudok :ejj: )

En fel fogom tolteni a ZX Witch Hunter Robinokat, ha lehet, ezt preferaljatok. (ZX WHR nfo file)

Ha a videó min?sége is jó (és mér ne lenne az) akkor sztem. nyugodtan töltsd fel... az anime-mxesben tényleg zavaró, hogy az angol indul els?nek felirat nélkül... meg nem is nagyon sietnek vele ojbá t?nik
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Chronos

Jöhetnek a ZX-es encodeok...;)
Ez a végső megállapodás...:)

CHRONOS

blash

QuoteOriginally posted by faxmactor
Megkovetem magam a dual audio-softsub csaptok teren:

A Zhentarim DivX  egy epkezlab csapat. A legujabb kiadasukban, a Witch Hunter Robinban mar a japan audio az elso, es valaszthato animalt karaokeval dusitott SSA/ASS felirat is lejatszaskor (utalom, ha az angol audio indul elsonek, felirat nelkul - aki angol dubbal akar animét nézni, annak csak gratulalni tudok :ejj: )

En fel fogom tolteni a ZX Witch Hunter Robinokat, ha lehet, ezt preferaljatok. (ZX WHR nfo file)

sot meg chapter-ek is vannak benne :cool: Ime:

ha vkinel nem mukodone a softsub-os karaoke, akkor a megoldas:

ld-anime: Hogy jeleníthetem meg helyesen az effekteket (például a karaoket)?

roviden ki kell kapcsolni a VobSub-ban a Pre-buffer subpictures-t a Misc fulon....

Acélpatkány

Ez mind szép és jó a ZX-WHR-ről, csak még semmit nem látok belőle a szerveren. Pedig minél hamarabb kéne, mert már panaszkodnak nekem az emberek, hogy nem jó az általam készített magyar felirat, ugyanis a felirat készítése közben le lett cserélve a fél sorozat (thx FaxMactor). Már reménykedtem benne, hogy lesz egy végleges sorozat (AnimeMX), erre most jön a ZX. Nekem mindegy, hogy milyen változat van fenn, csak legyen egy olyan, amit nem pitiszkáltok kéthavonta, hogy ne csúszkáljon el folyton a magyar felirat, mert engem fognak anyázni. Ha van egy végleges, ahhoz készítek egy végleges feliratot.

Raisu-Sama

Hi!

Tudnátok segíteni? Az eDonke 2000-hez kéne egy Reg key, de sehol sem találok :(

roderick

QuoteOriginally posted by Acélpatkány
Ez mind szép és jó a ZX-WHR-ről, csak még semmit nem látok belőle a szerveren. Pedig minél hamarabb kéne, mert már panaszkodnak nekem az emberek, hogy nem jó az általam készített magyar felirat, ugyanis a felirat készítése közben le lett cserélve a fél sorozat (thx FaxMactor). Már reménykedtem benne, hogy lesz egy végleges sorozat (AnimeMX), erre most jön a ZX. Nekem mindegy, hogy milyen változat van fenn, csak legyen egy olyan, amit nem pitiszkáltok kéthavonta, hogy ne csúszkáljon el folyton a magyar felirat, mert engem fognak anyázni. Ha van egy végleges, ahhoz készítek egy végleges feliratot.

Nemértek azért annyira a témához, de sztem ha mindkett? DVD-rip, akkor a id?zítésnek elég hasonlónak kéne lennie... :confused:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Chronos

QuoteOriginally posted by Raisu-Sama
Hi!

Tudnátok segíteni? Az eDonke 2000-hez kéne egy Reg key, de sehol sem találok :(
Talán nem Edonkey2000-et, hanem Emule-t kéne használni...;)
Nem kell neki semmi, és jobban, megbízhatóbban működik mint az edonkey2000...
Ja, és az edonkey2000-et már jó ideje nem fejlesztik...:)

CHRONOS

Raisu-Sama

Az eMule-lal voltak már problémáim, úgyhogy aradok az eDonkeynál, szóval aki tud egy reg keyt az pls szóljon!

Chronos

Az eMule-lal voltak már problémáim, úgyhogy aradok az eDonkeynál, szóval aki tud egy reg keyt az pls szóljon!
Akkor legalább Overnet-et használnál, mert az az Edonkey2000 felújított változata...-________-

CHRONOS

faxmactor

QuoteOriginally posted by Acélpatkány
Ez mind szép és jó a ZX-WHR-rol, csak még semmit nem látok belole a szerveren. Pedig minél hamarabb kéne, mert már panaszkodnak nekem az emberek, hogy nem jó az általam készített magyar felirat, ugyanis a felirat készítése közben le lett cserélve a fél sorozat (thx FaxMactor). Már reménykedtem benne, hogy lesz egy végleges sorozat (AnimeMX), erre most jön a ZX. Nekem mindegy, hogy milyen változat van fenn, csak legyen egy olyan, amit nem pitiszkáltok kéthavonta, hogy ne csúszkáljon el folyton a magyar felirat, mert engem fognak anyázni. Ha van egy végleges, ahhoz készítek egy végleges feliratot.
Elhiszem, hogy nem esett jol a HQA-Anbu-fele egysegesites, es emiatt oszinten GOMEN :( (Ez az, amiert nem erdemes fansubot feliratozni - plane nem vegyesfelvagottat.)

De (a te szempontodbol - mint feliratozo) mindegy lesz, melyik rip van fenn, az idozites nem valtozik, ugyanarrol a DVD-rol vannak. Ha az eg (ill. zsozso :) ) is ugy akarja en ellatom a szervert a ZX-es epizodokkal, amint kijonnek.

A feltoltesrol annyit, hogy az ok, hogy meg nincsenek fenn az, hogy egy aramkimaradas tetszhalalba vagta a munkahelyi switch-et, es nem ment a net 24 oran at. Egyebkent is csak a 01-05 resz jott ki belole eddig. Kitartas :) Ha minden igaz, holnapra fenn lesz az ZX 1,2,4,5. resz.
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Cobra

Lenne egy kérdésem: jó néhány sorozatnál eléggé össz-vissza vanak a filenevek, ezeket nem tudná valaki átírni úgy, hogy rendes sorrendben mutassa őket a Total Commander ? Esetleg aki tölti fel a részeket az átírhatná feltöltés előtt a fileneveket ha más forrásból vannak, mint az előzőek, és ha tudja,akkor már a fent lévőkön is javíthatna. Illetve az Inu Yasha-nál az első Moviet át kellene rakni a sorozathoz, mert teljesen máshol van.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

QuoteOriginally posted by Himura-san
Jaja a Ranma is elég zavaros....:p :zen:

Na, ott azért még ki lehet igazodni, de könyörgöm, rakjon fel valaki egy működő 6. sorozat 9. részt, pretty plz!!!
Már csak a két movie hiányzik :) (meg az előbb említett rész)

deyo

Látom még nem került fel...  ha nincs más jelentkező szívesen felrakom:-)))

Vmint megvan a ShingetsutanTsukihime 12. része is... igaz, hogy AnimeOne-os de ha megfelel azt is felrakhatom:-)))

Zodd

Kérdés a Scryed mért csak a 6-odik részig van fönt??
AZ ax verziót akarjuk csak lötenni (már ők is a 7. nél tartanak.
Az anime-4ever viszont már a 14-ediknél. :confused:
:bsd:

Titkos®

QuoteOriginally posted by Trivi
Na, ott azért még ki lehet igazodni, de könyörgöm, rakjon fel valaki egy működő 6. sorozat 9. részt, pretty plz!!!
Már csak a két movie hiányzik :) (meg az előbb említett rész)

Akkor az a rész mégiscsak hibás és nem én rontottam el valamit a letöltésnél... (Egyik lejátszó el sem indítja, a másik az igen, de csak a háromnegyedét játsza le.) Szóval én is kérem, valaki rakjon fel egy jól müködő verziót a 6x09 részből! (Nincs itt valahol egy könyörgő szmájli?;) ) Trivi, te képes vagy úgy továbbhaladni, hogy kihagytál egy részt? Én meg nem bírnám tenni, az tuti.;) (Inkább nézek addig mást.)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

.Attila

QuoteOriginally posted by Titkos®
Trivi, te képes vagy úgy továbbhaladni, hogy kihagytál egy részt? Én meg nem bírnám tenni, az tuti.;) (Inkább nézek addig mást.)

Nem, én sem bírok, de ezt korábban már írtam, azért nézem azóta az El-Hazardot.
És megint: valaki rakjon már fel egy működő változatot, PLEASE!!!!!!

Shock12

QuoteOriginally posted by Titkos®
Akkor az a rész mégiscsak hibás és nem én rontottam el valamit a letöltésnél... (Egyik lejátszó el sem indítja, a másik az igen, de csak a háromnegyedét játsza le.) Szóval én is kérem, valaki rakjon fel egy jól müködő verziót a 6x09 részből! (Nincs itt valahol egy könyörgő szmájli?;) ) Trivi, te képes vagy úgy továbbhaladni, hogy kihagytál egy részt? Én meg nem bírnám tenni, az tuti.;) (Inkább nézek addig mást.)

mPlayer-rel próbáltátok ?? ;) (Tudom, egyre jobban hasonlít ez a szöveg Zsozsohoz... dehaegyszer mûködik, akkor LastResort megoldás gyanánt kiváló... :D)

Chronos

QuoteOriginally posted by Zodd
Kérdés a Scryed mért csak a 6-odik részig van fönt??
AZ ax verziót akarjuk csak lötenni (már ők is a 7. nél tartanak.
Az anime-4ever viszont már a 14-ediknél. :confused:
Csak az a baj, hogy az anime-4ever nem használ filtereket...:rolleyes:

CHRONOS

.Attila

QuoteOriginally posted by Shock12
mPlayer-rel próbáltátok ?? ;) (Tudom, egyre jobban hasonlít ez a szöveg Zsozsohoz... dehaegyszer mûködik, akkor LastResort megoldás gyanánt kiváló... :D)

A GSpot ellenőrzés eredménye: a file hibás, valószínűtlen, hogy bármilyen player is lejátsza.

Zodd

QuoteOriginally posted by Chronos
Csak az a baj, hogy az anime-4ever nem használ filtereket...:rolleyes:

CHRONOS
Ha leszedtem föltölthetem a 7-et AX?
mert akkor megtszem ha más még nem kezdte el. :confused:
:bsd:

Chronos

QuoteOriginally posted by Zodd
Ha leszedtem föltölthetem a 7-et AX?
mert akkor megtszem ha más még nem kezdte el. :confused:
OK...:)
Thx...

CHRONOS

Chronos

Feltöltöttem egy új amv-t, amint Zsozso átrakja, elérhető lesz...;)

CHRONOS

McDouglas

A GSpot ellenőrzés eredménye: a file hibás, valószínűtlen, hogy bármilyen player is lejátsza.

Hoho, azert ezt a kijelentest egy picit at kellene gondolni ;)

Jodolog az a Gspot, de azert meeegis, probald meg az mplayerrel.... Mplayer pont arrol hires, hogy lejatsz a filet meg akkor is, ha nincs eleje, vege kozepe.. lejatszik az meg midnen ****t is :P Mas kerdes, hogy nicns guija :P De azert ne legyunk telhetetlenek, mindent meg az mplayer keszitoi sem tudhatnak.
Kukorica Rox ^^

faxmactor

QuoteOriginally posted by McDouglas

midnen ****t is :P Mas kerdes, hogy nicns guija :P De azert ne legyunk telhetetlenek, mindent meg az mplayer keszitoi sem tudhatnak.

"Hoho, azert ezt a kijelentest egy picit at kellene gondolni ;)"

Van neki. Linux alatt (nem is egy) ;) Vindoze alatt még sehol se tart (de van: ftp://ftp.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/mplayer-wingui-preview.zip)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Raisu-Sama

Én csak annyit akarok megkérdezni, hogy a .hack//SIGN 28. része mikorra várható?

.Attila

QuoteOriginally posted by McDouglas

Jodolog az a Gspot, de azert meeegis, probald meg az mplayerrel.... Mplayer pont arrol hires, hogy lejatsz a filet meg akkor is, ha nincs eleje, vege kozepe.. lejatszik az meg midnen ****t is :P Mas kerdes, hogy nicns guija :P De azert ne legyunk telhetetlenek, mindent meg az mplayer keszitoi sem tudhatnak.

Melyik az mplayer? Mert nekem állandóan a MediaPlayer jut eszembe róla, az meg nem játsza le, mert rendszerint azzal szoktam nézni a filmeket, de ezt az sem játsza le, még részben sem.

Chronos

Melyik az mplayer? Mert nekem állandóan a MediaPlayer jut eszembe róla, az meg nem játsza le, mert rendszerint azzal szoktam nézni a filmeket, de ezt az sem játsza le, még részben sem.
Zsozso valószinűleg agyvérzést kapna, ezért én válaszolok:
http://usteam.uw.hu/forum/showthread.php?s=&threadid=58

CHRONOS

Chronos

Én csak annyit akarok megkérdezni, hogy a .hack//SIGN 28. része mikorra várható?
Hivatalosan csak 26 részes...;)

CHRONOS

Spectre

QuoteOriginally posted by Chronos
Hivatalosan csak 26 részes...;)

CHRONOS

Én úgy tudom van 3 (de min. 2) bónusz is
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Chronos

QuoteOriginally posted by Spectre
Én úgy tudom van 3 (de min. 2) bónusz is
Valóban, de én meg úgy tudom, hogy azokat csak a .Hack ps2-es játékok mellé adták...;)

CHRONOS