Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by deyo
Megvan a 11. rész is... akkor felteszem ezt is:-))
A végén azt írták, hogy a köv. az utolsó rész, szal csak 12 részes mégiscsak:-((
...  főleg a 10. és 11. rész az ami durva:-(( ...
Huhh akkor elnézést (különösképpen Belldandy-tól), én tévedtem... kár, hogy csak ennyi. :(
Drámai ?! Kössz az infót, akkor nem nézem meg 9 tõl, amíg az utolsó 4 rész meg nem lesz... mégeccer Tenx ! :)

.Attila

Felkerült a Cucumber-DBZ nevezetű valami, ami leginkább AMV-re hasonlít. Nagyon beteg. Dragonball-t ismerőknek!

.Attila

Újabb AMV:

JgglyPuff - Excel Saga - Pinky and the Brain.mpg

Asszem nem kell magyarázkodnom, hogy mi ez :)
Nagyon jóóó :D

roderick

Megy fel a Hellsing manga következ? fejezete... huhh.. szvsz. elég komolyra sikeredett... Alucard kicsit bepöccen :D
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

ignus

Emberek!

Valaki fellökné a Cowboy Bebop 27. részét ogm-ben? Mert végig abban néztem, hozzászoktam az angol szinkronhoz, és jó lenne... Köszi
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Chronos

QuoteOriginally posted by ignus
Emberek!

Valaki fellökné a Cowboy Bebop 27. részét ogm-ben? Mert végig abban néztem, hozzászoktam az angol szinkronhoz, és jó lenne... Köszi
27.részét????????:confused:

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by deyo
Asszem az csak vmi ráadás féleség... nem igazán kell a sorozathoz:-))
Csak azért írtam be, mert hivatalosan 26 részes a CB...:rolleyes:

CHRONOS

ignus

QuoteOriginally posted by Chronos
Csak azért írtam be, mert hivatalosan 26 részes a CB...:rolleyes:

CHRONOS

:oops: Elnézést.... Nem tudtam....
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

emperor

Chronos:
A mostani fönt lévő Hellsing az DVD rip, ugye?

És még lenne egy amolyan mélyen szántó kérdésem, hogy van itt valaki, aki jártas a miniDVD készítésben(olyan mint az svcd, csak dvd-vel)?
Loyalty Never Dies

Chronos

QuoteOriginally posted by emperor
    Chronos:
    A mostani fönt lévő Hellsing az DVD rip, ugye?
    Igen, DVDRip, és a fellelhető legjobb minőségű ráadásul...;)

CHRONOS

Zelgadis

:oops: Elnézést.... Nem tudtam....

Na mi az ignus, csak nem "ez így nincs befejezve" érzés tört rád a 26. rész után? :hopp: hihihihi :kiraly:

Zelgadis

Igen, DVDRip, és a fellelhető legjobb minőségű ráadásul...;)

CHRONOS

Nnah, lehet hogy a végén mégis végignézem azt a sorozatot, ha már ennyire nagyon droololtok rá ;)
    Pedig 1általán nem vagyok oda a vámpíros cuccokért ^^"
    Igen, tudom hogy ebben a közösségben ez valódi eretnekség, és máglyára velem, és örökké üldözni fog bosszútok :P
    de akkor sem :angyali:

Spectre

QuoteOriginally posted by Zelgadis
    Nnah, lehet hogy a végén mégis végignézem azt a sorozatot, ha már ennyire nagyon droololtok rá ;)
    Pedig 1általán nem vagyok oda a vámpíros cuccokért ^^"
    Igen, tudom hogy ebben a közösségben ez valódi eretnekség, és máglyára velem, és örökké üldözni fog bosszútok :P
    de akkor sem :angyali:

Ugyan, ugyan. Máglyára? És akkor mi lenne  a benned lévő sok finom vérrel, a lelkedről már nem is beszélve...? :bsd:
    "Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
    "One must admire how well the laws of physics were written."

Fazék

Emberek!

Ezt az idézőjelben elnevezett "27"-es részt tök véletlenül találtam dc-n, gondoltam érdekességként felrakom, de én is tudnék örülni egy esetleges .ogm változatnak, nem tudom létezik-e belőle...

ignus

QuoteOriginally posted by Zelgadis
    Na mi az ignus, csak nem "ez így nincs befejezve" érzés tört rád a 26. rész után? :hopp: hihihihi :kiraly:

Állat a sorozat, nekem nagyon bejött. Alig vártam hogy lejöjjön a köv. rész és tudjam nézni. És nem is tudom. Nem volt akkora nincs befejezve érzésem. Lehet hogy kezdek hozzászokni a sok anime hatására! :)

ignus

Exell Saga ogm-ekben való felkerülése érdekében valaki tud tenni valamit? Tyű de magyartalanul sikerült... Szóval mégegyszer: Valaki fel tudja pakolni ogm-ben az Exel Saga-t? TNX

Chronos

Exell Saga ogm-ekben való felkerülése érdekében valaki tud tenni valamit? Tyű de magyartalanul sikerült... Szóval mégegyszer: Valaki fel tudja pakolni ogm-ben az Exel Saga-t? TNX
    Sajnos még nem csinálta meg egyik csapat sem *.ogm-ben...
    De ha találok valamit, akkor természetesen felkerül...;)
    Ez volt anno az egyetlen DVDRip amit találtam, ezért ezt töltöttem fel...:) (láttad volna hogy a DVDRipek előtt mik voltak fent...:p )

CHRONOS

Zodd

Ide is beírom nagy örömöm okát kerül fel a hawks féle Berserk manga 26 része. (HQ)
    Naggyon jóóóó. :hopp: :bsd:
    :bsd:

ignus

Ez volt anno az egyetlen DVDRip amit találtam, ezért ezt töltöttem fel...:) (láttad volna hogy a DVDRipek előtt mik voltak fent...:p )

CHRONOS

öööö... ok, de egy pár rész abban van fent.

Chronos

öööö... ok, de egy pár rész abban van fent.
    Tudom, de az [RG] és nem dual audio-s...:) (gondolom az angol hangsáv miatt kell neked *.ogm)

CHRONOS

ignus

CHRONOS

Aha értem... köszönöm. Igen az angol miatt kéne
    Mostanában előfordul hogy kétszer kell megirnom egy post-ot. Ez milét van?:D

Chronos

Nem tudom, ezügyben Zsozsoval kéne konzultálnod....;) (nekem semmi ilyen jellegű problémám nem volt)

CHRONOS

Shock12

Aha értem... köszönöm. Igen az angol miatt kéne

hm... szerverteheltség, vagy bug... (velem is elõfordult)... tipp: Ha nem akarsz sokat gépelni, csináldd azt, hogyha megirtad a postot, és még nem küldted el, nyomsz egy CTRL+A majd egy CTRL+C billentyûkombinációt.... ha nem megy el, akkor megint postolsz, és csak CTRL+A, majd CTRL+V... :)

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
    hm... szerverteheltség, vagy bug... (velem is elõfordult)... tipp: Ha nem akarsz sokat gépelni, csináldd azt, hogyha megirtad a postot, és még nem küldted el, nyomsz egy CTRL+A majd egy CTRL+C billentyûkombinációt.... ha nem megy el, akkor megint postolsz, és csak CTRL+A, majd CTRL+V... :)

Aha, köszi... Igy fogok tenni a hosszabb postoknál... Tudom hogy ez most :_off: de tudtok ajánlani valami poénosabb és egy két komolyabb animét? (pm-ben is jó a válasz! ) :D :D :D

roderick

QuoteOriginally posted by Zodd
    Ide is beírom nagy örömöm okát kerül fel a hawks féle Berserk manga 26 része. (HQ)
    Naggyon jóóóó. :hopp: :bsd:

MWUHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
    Hát ezzel a jó hírrel nagyon jó volt kezdenio a napot :D

Amúgymeg feltöltöttem minden .hack//Sign részhez a patch fájlt, remélem most már jók...
    All human relationships are built upon interests.
    But relations built on interests have their own aesthetics.

Karma XXL

QuoteOriginally posted by roderick
    MWUHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
    Hát ezzel a jó hírrel nagyon jó volt kezdenio a napot :D

Amúgymeg feltöltöttem minden .hack//Sign részhez a patch fájlt, remélem most már jók...

Apropó .hack//SIGN. Estére lejön a .hack//UNISON (nagyon ritka), a sorozat 28. része, majd feltöltöm.

Zodd

Felkerült a berserk 26 HQ a szerverre ha zsozso majd átteszi innét is le lehet tölteni :D
    :bsd:

faxmactor

Ez volt anno az egyetlen DVDRip amit találtam, ezért ezt töltöttem fel...:) (láttad volna hogy a DVDRipek elott mik voltak fent...:p )
    CHRONOS
    Hamarosan... mihelyt kijon az osszes europai kiadas (kethavonta jelenik meg), most tart a negyedik DVD-nél (-17) rész.

Az A2000A biztos ki fogja adni - mar tblacknél vannak a(z) eddig kijott raw-ok.

Oszinten, jobb lenne ha kozvetlenul a DVD feliratot raknak ra (vobsub), mert igen ertekes informaciokrol marad le, aki nem nezheti meg a vidnotes-t (egy kiegeszito felirat). Ez a teljes softsubozas pedig mkv-ban lehetseges lenne...
    Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

faxmactor

Megkovetem magam a dual audio-softsub csaptok teren:

A Zhentarim DivX  egy epkezlab csapat. A legujabb kiadasukban, a Witch Hunter Robinban mar a japan audio az elso, es valaszthato animalt karaokeval dusitott SSA/ASS felirat is lejatszaskor (utalom, ha az angol audio indul elsonek, felirat nelkul - aki angol dubbal akar animét nézni, annak csak gratulalni tudok :ejj: )

En fel fogom tolteni a ZX Witch Hunter Robinokat, ha lehet, ezt preferaljatok. (ZX WHR nfo file)
    Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat