Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Baldy

QuoteOriginally posted by StabWest
A több CD biztos lenne:D . Case-t is rá kéne venni egy ilyenre. Jártasabb az ügyben és szélesebb körben ismeri a japán zenéket.

Nov. 22-n voltál a Marco Poloban?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

QuoteOriginally posted by Baldy
Nov. 22-n voltál a Marco Poloban?
Nem. Csak olvastam róla.

[EDIT]Még egy ajánlat:
Schwardix Marvally - Metamorphose, Lucifer (Madeth Gray'll feldolgozás)

StabWest

Baldy: hány ilyen buliban voltál? Én 2001-ben voltam utoljára rock buliban (Junkies). Előtte, meg majdnem minden héten. Lehet, hogy már rég elfelejtettem, milyen egy ilyen esemény:) .
Khöm... 2003-ban, azért megnéztem a Placebo-t:) .

Fazék

A biztonság kedvéért megnéztem 10 oldalig visszamenőleg, de nem volt megemlítve, szóval Trigun-ból egy jobb verzió elképzelhető a közeljövőben? Mert sztem túl jó sorozat ahhoz, hogy ilyen satnya minőségben legyen meg... vagy ha senki nem vállalja el, de létezik belőle jobb változat, akkor csak azt mondjátok hol, mert rohanok is és leszedem csak nektek, csak most, csak itt! :D

blash

QuoteOriginally posted by Blimp
A biztonság kedvéért megnéztem 10 oldalig visszamen?leg, de nem volt megemlítve, szóval Trigun-ból egy jobb verzió elképzelhet? a közeljöv?ben? Mert sztem túl jó sorozat ahhoz, hogy ilyen satnya min?ségben legyen meg... vagy ha senki nem vállalja el, de létezik bel?le jobb változat, akkor csak azt mondjátok hol, mert rohanok is és leszedem csak nektek, csak most, csak itt! :D

irhattad volna, hogy az Anime8-ban van....  s az [rg] Hm...

ugy latom  a Psychlo-Anime kiadott 26 reszt... Sem  ezt, sem az [rg]-t nem lattam, csak kerestem egy masik csapatot ;)

aniDB.net >> Trigan

Chronos

QuoteOriginally posted by blash
irhattad volna, hogy az Anime8-ban van....  s az [rg] Hm...

ugy latom  a Psychlo-Anime kiadott 26 reszt... Sem  ezt, sem az [rg]-t nem lattam, csak kerestem egy masik csapatot ;)

aniDB.net >> Trigan
Én meg úgy láttam, hogy az anime-mx is kiadta...;)
Szóval a válasz igen, lesz jobb minőségű Trigun...

CHRONOS

zsozso

QuoteOriginally posted by Chronos

CHRONOS

;)
Death is the only redemption

blash

feltoltam ezt az amv-et:

Pokemon_-_Bi-tches(Otaku_Vengeance_-_Eric).asf

Pokemon - Bi.tches  xianpower - Otaku Vengeance studio at 2000.05.20.

ja, 4 mega, sajna csak ezt talaltam...

legalabb az angol automodot nem lehetne kikapcsolni? :teccik:  Most is jo nagyot szivtam a file nevvel... :( :rolleyes:

phr0zen

QuoteOriginally posted by ronhaven
// OMG... azért nem kéne mindennap megkérdezned, ha valaki szeretné feltölteni, akkor majd felkerül... (persze ehhez Zsozso beleegyezése is szükséges) //
Ja és még valami:
Leecher!!![/size]

(((((((((((((((((((-;

Spectre

Üdv!

Érdekel-e valakit a Mermaid's forest? Anno fent volt HQ-n pár rész, nekem most 9-ig lesz meg (11 rész, majd jön a többi is).
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Baldy

Baldy: hány ilyen buliban voltál? Én 2001-ben voltam utoljára rock buliban (Junkies). Előtte, meg majdnem minden héten. Lehet, hogy már rég elfelejtettem, milyen egy ilyen esemény:) .
Khöm... 2003-ban, azért megnéztem a Placebo-t:) .

Ilyen jpop,jrock bulin egyszer, nov 22-én, de azért elmennék rá még egyszer.
Amugy hamar az eszedbe jut, hogy milyen egy ilyen buli, ha eljösz egy ilyen bulira :)
Hmmm... Placebo... nem rossz :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

QuoteOriginally posted by Blimp
A biztonság kedvéért megnéztem 10 oldalig visszamenőleg, de nem volt megemlítve, szóval Trigun-ból egy jobb verzió elképzelhető a közeljövőben? Mert sztem túl jó sorozat ahhoz, hogy ilyen satnya minőségben legyen meg... vagy ha senki nem vállalja el, de létezik belőle jobb változat, akkor csak azt mondjátok hol, mert rohanok is és leszedem csak nektek, csak most, csak itt! :D

Nem tudom, mi a bajod a fennlévő minőségével, szerintem elég jó. Ha ennél érzékelhetően jobbat akarsz, vedd meg a sorozatot DVD-n.
Nekem inkább az El-Hazard minőségével vannak problémáim (egy rész = 21 perc = 60 mega = el lehet képzelni milyen gyatra minőség).
edit: na meg annyit, hogy az El-Hazard .rm formátumú, ez is minősíti.

roderick

QuoteOriginally posted by Chronos

CHRONOS

Nemtom én annó letöltöttem egy-két ilyen anime-MX-eset és nem volt annyival jobb a min?sége... bár lehet, hogy csak én nem láttam meg benne a javulást :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

A Shingetsusan Tsukihime fennt van a usteam en?????:confused: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

faxmactor

QuoteOriginally posted by Trivi
na meg annyit, hogy az El-Hazard .rm formátumú, ez is minoisíti.
Sajnos. Az .rm-rol mindenkinek a gagyi minoseg ugrik be - valoszinu, nem veletlenul (regi szep idok ;) ). Am a Real9 mar bizonyitott, plane animalt anyag teren. (Az mas kerdes, hogy nem hasznaljak)

QuoteCodec shoot-out 2003 - 2nd installment, Futurama test  (2003.12.31.)
Nevertheless, there are two codecs that I feel deserve special recognition: RV9 has done justice to its reputation as a codec for animated features. While not being perfect, its output is visually pleasing. XviD is also not far behind RV9 [/B]
Akit netan erdekel: http://www.doom9.org/codecs-203-1.htm Bocs az offtopikert, de ugy ereztem erdemes felszolalni az eloitelet elen :hopp:
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

StabWest

Ilyen jpop,jrock bulin egyszer, nov 22-én, de azért elmennék rá még egyszer.
Amugy hamar az eszedbe jut, hogy milyen egy ilyen buli, ha eljösz egy ilyen bulira :)
:) Az úgy lenne jó, ha nem egyedül kéne odamenni. Régen az ismerőseimmel találkoztam és együtt ballagtunk a klubokba. Most:confused:
A kép: fej - Hakuei (Penicillin énekese), többi - Tidus (FFX :) )
Hakuei/Tidus

ronhaven

// OMG... azért nem kéne mindennap megkérdezned, ha valaki szeretné feltölteni, akkor majd felkerül... (persze ehhez Zsozso beleegyezése is szükséges) //
Ja és még valami:
Leecher!!![/size]

Csak szerettem volna valaszt kapni,nem tudom miert nem lehetett ezt elsore.
Leecher meg nem tudom mi ,de ha te mondod biztos az vagyok..

Shock12

Csak szerettem volna valaszt kapni,nem tudom miert nem lehetett ezt elsore.
Leecher meg nem tudom mi ,de ha te mondod biztos az vagyok..

Leecher: Tölt lefele eszetlenül egy helyrõl, és nem képes utánajárni dolgoknak... röviden, tömören ennyi...
Deha kicsit pontosabb megfogalmazásra vágysz... : google és kerestess ráa "leech" szóra a negyedik találat alatt található szótárban...
A közösségtõl nem csak elvenni kell, hanem hozzátenni is, ettõl leszel aktív tag. Ha valami nincs fenn, akkor érezdd magadat felhatalmazva, hogy utánajárj p2p eszközökön, IRCn... nem nagy ügy megnyugtatlak, ide is ilyen helyekrõl kerül fel. Ráadásul érthetetlen (szerintem Chronos számára is), hogy miért kellett volna választ kapnod napokon (1 napon) belül ?? :confused:

Baldy

:) Az úgy lenne jó, ha nem egyedül kéne odamenni. Régen az ismerőseimmel találkoztam és együtt ballagtunk a klubokba. Most:confused:
A kép: fej - Hakuei (Penicillin énekese), többi - Tidus (FFX :) )

Nem semmi kép :) Mondhatni: laza :)
Akkor majd felveszem veled valahogy a kapcsolatot, és személyesen bemutatkozom :) Onnantól ismerős leszek neked :hehe:  Szóval már nem is egyedül mennél buliba :)

StabWest

Akkor majd felveszem veled valahogy a kapcsolatot, és személyesen bemutatkozom :) Onnantól ismerős leszek neked :hehe:  Szóval már nem is egyedül mennél buliba :)
:) OK! Jövő héten már meló :mad: ! Megy le a kedvem a gondolattól... Kapcsolatfelvétel: hát, van pár lehetőség...
Ha már japán zene, a FFX-ben a Sutaki da ne is tetszik. Annak már végképp semmi köze a rock-hoz. De a Chrono Cross-ban is van pár jó szerzemény.

Baldy

:) OK! Jövő héten már meló :mad: ! Megy le a kedvem a gondolattól... Kapcsolatfelvétel: hát, van pár lehetőség...
Ha már japán zene, a FFX-ben a Sutaki da ne is tetszik. Annak már végképp semmi köze a rock-hoz. De a Chrono Cross-ban is van pár jó szerzemény.

FFX-hez még szintén nm volt szerencsém, de a Chrono Cross zenéje soxor tartozik a kedvenceim közé

StabWest

Mi a véleményed a visual-kei csapatokról:) ?
A külsőtől sokan "megijednek", de nagyon sok jó csapat van közöttük.
Aliene Ma'riage
Malice Mizer
Ennyi, mielőtt kiakadnál:hopp: .

Chronos

QuoteOriginally posted by roderick
Nemtom én annó letöltöttem egy-két ilyen anime-MX-eset és nem volt annyival jobb a min?sége... bár lehet, hogy csak én nem láttam meg benne a javulást :)
Nézd meg kissé figyelmesebben a vonalakat...(és hasonlítsd össze az [RG]-s rippel)
Érezhető a warpsharp filter hatása...:)

CHRONOS

phr0zen

Mi a véleményed a visual-kei csapatokról:) ?
A külsőtől sokan "megijednek", de nagyon sok jó csapat van közöttük.
Aliene Ma'riage

Malice Mizer

Ennyi, mielőtt kiakadnál:hopp: .

Te StabWest,nem gondolod hogy hibát követtem el azzal,mikor anno az Animevilág-os időkben azt ajánlottam neked hogy érdmes lenne megpróbálkoznod a japán zenével?:D

Chronos

QuoteOriginally posted by faxmactor
Sajnos. Az .rm-rol mindenkinek a gagyi minoseg ugrik be -
Nekem például nem, mert anno az Real8 is egész jól bírt kódolni...(majdnem elérte a divx/xvid szintet)
Am a Real9 mar bizonyitott, plane animalt anyag teren. (Az mas kerdes, hogy nem hasznaljak)
Ezt csak alátámasztani tudom, ugyanis én már kódoltam Real8-ba és Real9-be is...;)

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Leecher: Tölt lefele eszetlenül egy helyrõl, és nem képes utánajárni dolgoknak... röviden, tömören ennyi...
Deha kicsit pontosabb megfogalmazásra vágysz... : google és kerestess ráa "leech" szóra a negyedik találat alatt található szótárban...
A közösségtõl nem csak elvenni kell, hanem hozzátenni is, ettõl leszel aktív tag. Ha valami nincs fenn, akkor érezdd magadat felhatalmazva, hogy utánajárj p2p eszközökön, IRCn... nem nagy ügy megnyugtatlak, ide is ilyen helyekrõl kerül fel. Ráadásul érthetetlen (szerintem Chronos számára is), hogy miért kellett volna választ kapnod napokon (1 napon) belül ?? :confused:
Tökéletesen igaza van Shock kollégának...;)
Egyébként nem tudom melyik fórumban szoktak rögtön aznap válaszolni az ilyen kérdésekre, hogy mi mikor kerül fel, ugyanis pl. Sharereactor fórumán már hozzászoktak, hogy van amikor hetekig nincs válasz...:) (a fórum méretét jól mutatja az, hogy az egy időben bentlévő userek száma 1500 körül volt...:p )

CHRONOS

StabWest

QuoteOriginally posted by phr0zen
Te StabWest,nem gondolod hogy hibát követtem el azzal,mikor anno az Animevilág-os időkben azt ajánlottam neked hogy érdmes lenne megpróbálkoznod a japán zenével?:D
:D Nem!!!! Nagyon hálás vagyok Neked, hogy felhívtad a figyelmemet a japán zenére;) . Most rémísztgethetek másokat:hopp: . Éppen Malice Mizert hallgatok.

ronhaven

Jovan nem tudom mit kell ebbol ekkora temat keriteni.
Es koszi ,hogy feltettétek.

Titkos®

QuoteOriginally posted by Spectre
Üdv!

Érdekel-e valakit a Mermaid's forest? Anno fent volt HQ-n pár rész, nekem most 9-ig lesz meg (11 rész, majd jön a többi is).

Engem érdekelne...
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

phr0zen

:D Nem!!!! Nagyon hálás vagyok Neked, hogy felhívtad a figyelmemet a japán zenére;) . Most rémísztgethetek másokat:hopp: . Éppen Malice Mizert hallgatok.

Ha nem haragszol,én inkább maradok mindössze pár anime-muzsika hallgatásánál,nem mozdulok ilyen szintre.;)