Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

StabWest

QuoteOriginally posted by phr0zen
Ha nem haragszol,én inkább maradok mindössze pár anime-muzsika hallgatásánál,nem mozdulok ilyen szintre.;)
Ááááá, dehogy :grrr: ;) ! Az a szint, ugye "magas";) ? Amúgy, leginkább maradok a jó öreg Stabbing Westward-nál. Tudnál valami jó animezenét ajánlani?

phr0zen

QuoteOriginally posted by StabWest
Ááááá, dehogy :grrr: ;) ! Az a szint, ugye "magas";) ? Amúgy, leginkább maradok a jó öreg Stabbing Westward-nál. Tudnál valami jó animezenét ajánlani?

Trigun(általában rock),Berserk(nagyon sokoldalú),Great Teacher Onizuka(LARUKU,neked való!:D ),Hellsing(durva jó jazzes muzsika),meg majd még jut eszembe.

StabWest

QuoteOriginally posted by phr0zen
Trigun(általában rock),Berserk(nagyon sokoldalú),Great Teacher Onizuka(LARUKU,neked való!:D ),Hellsing(durva jó jazzes muzsika),meg majd még jut eszembe.
Köszönöm!!! Remélem, van valami ezek közül az ftp-n! (Negyed óra múlva lejön a Juuni kokki 6. része...)

faxmactor

Ha valkinek meglenne a Gatekeepers 21 ep. 04-06., fel lehetne tolteni. Egyebkent nekiallok kutatni ;) Ishin Digital (I-D) preferalt, ha mar az elso harom resz toluk van - de persze mas is jo, csak lassam :)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

.Attila

Amint zsozso átrakja, letölthetővé válik a Tainted Donuts AMV.
Ez egy japán rap zenére összevágott video, a Trigun-ból és a Cowboy Bebop-ból.
Asszem ezt sokan meg fogják nézni, már csak a 2 anime egyesítése miatt is :)

edit: tévedésből kifolyólag töröltem azon member nevét, akinek ehhez semmi köze. Gome. (egyre többször tévedek... kicsit szétszórt lettem)

edit2: akihez eredetileg akartam szólni: ugye Tiaro? ;) (így most már jó lesz :p )

Cobra

:confused:
Nekem ehhez mi közöm ? A Trigunt még nem is láttam, csak egy AMV-t belőle.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Spectre

Üdv!

Mermaid's forest: valaki már megelőzött...

Gate Keepers 21: pont ma láttam bakaupdates-en, gondolkoztam is, hogy letöltöm, de ha esetleg te leszeded, és feltöltöd faxmactor, akkor ennyivel is előrébb lennénk.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Baldy

Én most lightosra fogtam a témát, és Two-Mixet hallgatok...
Amugy StabWest: a linkek nem elindithatóak számomra. Biztos, hogy jó a cim?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

QuoteOriginally posted by Baldy
Én most lightosra fogtam a témát, és Two-Mixet hallgatok... Amugy StabWest: a linkek nem elindithatóak számomra. Biztos, hogy jó a cim?
Hmmm... Nekem működnek és valószínűleg, phr0zennél is mentek... Kipróbálok mást... Egy pillanat...

Baldy

Hmmm... Nekem működnek és valószínűleg, phr0zennél is mentek... Kipróbálok mást... Egy pillanat...

Köccönöm.
Amugy a zenéket, amiket felsoroltál, azokat le lehet tölteni valamilyen ftp-ről?

Edit: StabWest: ha van ÁjSzíKjúd, akkor vegyél fel engem is listára :) Ott könnyebb beszélni :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

Köccönöm.
Amugy a zenéket, amiket felsoroltál, azokat le lehet tölteni valamilyen ftp-ről?
Aliene Ma'riage
Malice Mizer
Általában WinMX-szel szedem le a cuccokat. Ha kellenek mp3-ak, valahogy átpasszolhatok néhányat...
 EDIT: nincs ICQ... mIRC van...

Baldy

Aliene Ma'riage

Malice Mizer

Általában WinMX-szel szedem le a cuccokat. Ha kellenek mp3-ak, valahogy átpasszolhatok néhányat...

És hol szoktál lógni? Melyik szobában?

StabWest

És hol szoktál lógni? Melyik szobában?
Khöm... #aoianime

Baldy

Khöm... #aoianime

Hát pedig ott most nem látlak :)
Amugy találtam Sailormoon Musical zenéket a gépemen! :) Kell valakinek? :):):)

StabWest

Hát pedig ott most nem látlak :)
Amugy találtam Sailormoon Musical zenéket a gépemen! :) Kell valakinek? :):):)

Várj!!! Megyek oda!!!! SM éppen nem kéretik:) .

Spectre

Nem tudom, ki töltötte eddig a Scryed-ot, de nekem megvan 14-ig, úgyhogy utólagos engedelmével fel is töltöm.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Shock12

QuoteOriginally posted by Spectre
Nem tudom, ki töltötte eddig a Scryed-ot, de nekem megvan 14-ig, úgyhogy utólagos engedelmével fel is töltöm.

Én töltöttem eddig, töltsd fel a fennmaradó részeket, és majd folytatom az mx-es rippekkel, ha meglesznek ! ;)

Chronos

Zodd is töltött fel párat...:)

CHRONOS

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Zodd is töltött fel párat...:)

CHRONOS

Igen, azt láttam, de nem tudom, hogy letörölte - e Zsozso az elsõ 3 rész mx-est... (mert akkor nincsen értelme majd azzal folytatnom...:rolleyes: )

phr0zen

Ha most Spectre-nek megvn 14-ig nem MX-es ripben,csak szólok hogy nekem megvn végig,de NAGYON vegyes csapatok rippelték.Kell esetleg amíg nincs fenn az MX-es?

faxmactor

QuoteOriginally posted by Spectre
Gate Keepers 21: pont ma láttam bakaupdates-en, gondolkoztam is, hogy letöltöm, de ha esetleg te leszeded, és feltöltöd faxmactor, akkor ennyivel is előrébb lennénk.
OK, bevallalom. Szerettem volna fansubot belole, de ugy latszik felidoben licenszelhettek :rolleyes: Az AnimeSkyScraper vegigvitte, de ok egy eleg konzervativ csatorna, nincs @find, !list csak +voice-oknak. Most nincs erom benyalni magam oda :hehe: Akkor mar inkabb a DVD valtozat BT-n keresztul ("'mer huje aze' nem vadjok"). Jovo heten lerendezem.

faxmactor

QuoteOriginally posted by Trivi
Amint zsozso átrakja, letölthetővé válik a Tainted Donuts AMV.
Ez egy japán rap zenére összevágott video, a Trigun-ból és a Cowboy Bebop-ból.
Asszem ezt sokan meg fogják nézni,  
Ezt mindenkepp megnezem :D De lenne egy javaslatom. Kicsit informativabbnak kellene lenniuk az AMV filenevekenek. En az "Animecím - AMVcím (Készíto)" -t javaslom - persze ez valtozahat, ha pl. sok animbol vagnak valamit ossze. Vagy pl, ott van Kevin Caldwell, akinek a neve fogalom, es mindenhol elore rakjak. Mindegy, a lenyeg, hogy jol azonosithato legyen.

Chronos

QuoteOriginally posted by faxmactor
Ezt mindenkepp megnezem :D De lenne egy javaslatom. Kicsit informativabbnak kellene lenniuk az AMV filenevekenek. En az "Animecím - AMVcím (Készíto)" -t javaslom - persze ez valtozahat, ha pl. sok animbol vagnak valamit ossze. Vagy pl, ott van Kevin Caldwell, akinek a neve fogalom, es mindenhol elore rakjak. Mindegy, a lenyeg, hogy jol azonosithato legyen.
pl: AMV-SamuraiDeeperKyo-OneStepCloser-XviD(by_Rage).avi

CHRONOS

faxmactor

QuoteOriginally posted by Chronos
pl: AMV-SamuraiDeeperKyo-OneStepCloser-XviD(by_Rage).avi
CHRONOS
Perfekt! (De te mar eddig is igy raktad fel - lehet, hogy ez a rendszer tetszett meg? :rolleyes: :) )

Chronos

QuoteOriginally posted by faxmactor
Perfekt! (De te mar eddig is igy raktad fel - lehet, hogy ez a rendszer tetszett meg? :rolleyes: :) )
Hát lehetséges...:D

CHRONOS

Sephiroth

Kérdésem az volna, hogy van-e olyan hely ahonan mp3-ban le lehet tölteni jpop vagy rock-ot anélkül, hogy ismernék előadókat. Mert a zene érdekkel csak nem vagyok jártas benne és így cím hiányában nehézkes. Eddig csak soundtrack és OST-ket szedegetem. Elsőre elég volna akkár egy album is.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Sky

Nem tud véletlenül valaki néhány  helyet ahonnan lehet letölteni "X Japan"-t ? (és nehogy valaki benyögje hogy eMule v. Kazaa...)
Mess with the best,
Die like the rest...

StabWest

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Kérdésem az volna, hogy van-e olyan hely ahonan mp3-ban le lehet tölteni jpop vagy rock-ot anélkül, hogy ismernék előadókat. Mert a zene érdekkel csak nem vagyok jártas benne és így cím hiányában nehézkes. Eddig csak soundtrack és OST-ket szedegetem. Elsőre elég volna akkár egy album is.
Hmm... Szerintem, nézd meg a Sound Of Japan elnevezésű oldalt. Ott jópár névvel lehet találkozni. Ez adhat egy kis támpontot. Nekem is sokat segített. Én WinMX-t használok gyűjtögetés céljából, de név nélkül nehéz keresni. Meg lehet próbálni böngészővel rákeresni a jrock-ra/jpop-ra. Van néhány oldal, ahonnan teljes albumokat lehet leszedni... Ha tudok egy jó helyet, majd bevésem.

phr0zen

QuoteOriginally posted by Sky
Nem tud véletlenül valaki néhány  helyet ahonnan lehet letölteni "X Japan"-t ? (és nehogy valaki benyögje hogy eMule v. Kazaa...)

Úgyis jössz a csütörtöki meetre,majd kérsz az ottani nőktől,pár tonna ilyesmi biztos van nekik dugiban...;)

Sky

Hányszor  mondjam még hogy azért van netem hogy NE kelljen a csütörtöki meet-ig várnom az új zenékre...
Mess with the best,
Die like the rest...