Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

phr0zen

QuoteOriginally posted by Sky
Hányszor  mondjam még hogy azért van netem hogy NE kelljen a csütörtöki meet-ig várnom az új zenékre...

Hát ha van neted,akkor gondolom majd a Grandia 2-t is letöltöd magadnak.:D

Shadowolf

Lenne egy kérdésem: a Digimon-ból kerülnek fel az ftp-re részek?
(Lehet hogy csak én vagyok vak és nem láttam.) Annak idején amikor az Rtl2-n néztem valami megfogott benne és ezért érdekelne.

Chronos

QuoteOriginally posted by Shadowolf
(Lehet hogy csak én vagyok vak és nem láttam.) Annak idején amikor az Rtl2-n néztem valami megfogott benne és ezért érdekelne.
Csak ha Zsozso beleegyezik akkor kerülhetnek fel, mellesleg engem nem nagyon érdekel, de ha egyszer gyorsabb sávom lesz és éppen DVDRipben lesz fent valahol az IRCn, akkor leszedhetem ha a nép ezt akarja...;)

CHRONOS

zsozso

QuoteOriginally posted by Chronos
Csak ha Zsozso beleegyezik akkor kerülhetnek fel, mellesleg engem nem nagyon érdekel, de ha egyszer gyorsabb sávom lesz és éppen DVDRipben lesz fent valahol az IRCn, akkor leszedhetem ha a nép ezt akarja...;)

CHRONOS

Hat ez nemnyert.
Death is the only redemption

Chronos

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Hallottad a főnök szavát...;)

CHRONOS

StabWest

Baldy: Túlélted a Malice Mizert? Vagy már csak egy zombit látok;) ?

Baldy

QuoteOriginally posted by StabWest
Baldy: Túlélted a Malice Mizert? Vagy már csak egy zombit látok;) ?

Tetszett :) Számomra természetes volt ez a zene, szóval nem tudom, mi volt benne az extreme :):):)
No de mi is ez a csütörtöki meet? :)
Sky: anno irtam jpop,jrock rádióról neten. Nézz bele abba. Még le sem kell tölteni, nyomják ők maguktól is a jó zenéket. És ha valamelyik jobban megtetszik, akkor azt letöltheted netről. Valakinek itt szerintem biztosan megvan :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

faxmactor

AH! Valaki merenyletet kovetett el... es feltolta a Gatekeepers 21 04-06 [KAA] ripjet - amit bevallaltam (meg jo, hogy csak 17%-nal jart :rolleyes: )

Ezuton kerdezem a merenylot :), hogy be tudja-e szerezni-e a 01-03-at is ugyanebol a fajtabol (BT-rol mar nem valoszinu, hogy lejon, ha csak nem kezdik el ujra seedelni)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Sky

QuoteOriginally posted by Baldy
Sky: anno irtam jpop,jrock rádióról neten. Nézz bele abba. Még le sem kell tölteni, nyomják ők maguktól is a jó zenéket. És ha valamelyik jobban megtetszik, akkor azt letöltheted netről. Valakinek itt szerintem biztosan megvan :)

Azt kell hinnem hogy nem értesz engem...
Nekem már tetszik az X Japan, csak nem tudom honnan leszedni...
Mess with the best,
Die like the rest...

StabWest

QuoteOriginally posted by Baldy
Tetszett :) Számomra természetes volt ez a zene, szóval nem tudom, mi volt benne az extreme :):):)
Óóóóóó... Biztos hozzágondoltam a klipjét;) . Akkor, ha legközelebb "összefutunk" az IRC-en, keresek valami "érdekesebbet"... Lehet, hogy MM lesz az is...:rolleyes:
U.i.: Ha ráérsz IRC-ezni, passzolj felém egy privát üzenetet!

Baldy

Óóóóóó... Biztos hozzágondoltam a klipjét;) . Akkor, ha legközelebb "összefutunk" az IRC-en, keresek valami "érdekesebbet"... Lehet, hogy MM lesz az is...:rolleyes:
U.i.: Ha ráérsz IRC-ezni, passzolj felém egy privát üzenetet!

Mindneképp megteszem :)
Amugy a képek jók nagyon!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Felkerült mégegyszer a  Tainted donuts AMV, de megint hibaüzenetek jöttek, úgyhogy nem tudom milyen lett. Hogy mi a hiba azt nem tudom, de nem a kapcsolat szakadt meg, mert amikor folytatnám, akkor azt mondja, hogy létezik már egy ilyen file, méghozzá ugyanakkora méretű.

emperor

Na, kis távollét után újra itt vagyok, sokak örömére és bánatára. (talán inkább az utobbi:D). Tudom, hogy ennél offtopicabb kérdést nem is tehetnék fel, de az upload checkert mért nem lehet elérni, csak jelszóval?
A másik, a Gunslinger Girl várható, hogy felkerül?
Loyalty Never Dies

Spectre

Hali!
    fent van 14-ig a Scryed.

Hundred stories érdekel valakit (9-ig van meg)?
    "Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
    "One must admire how well the laws of physics were written."

Titkos®

QuoteOriginally posted by emperor
    Na, kis távollét után újra itt vagyok, sokak örömére és bánatára. (talán inkább az utobbi:D). Tudom, hogy ennél offtopicabb kérdést nem is tehetnék fel, de az upload checkert mért nem lehet elérni, csak jelszóval?
    A másik, a Gunslinger Girl várható, hogy felkerül?

Az Upload checkernek mi a címe?
    Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Nephilim

Tudja valaki, hogy ki szerezte a Hellsing zenéjét? S ha igen, lelhető még tőle valahol soundtrack, vagy bármi?

(A Hellsing soundtrack már megvan)
    "God's in his heaven. All's right with the world."

faxmactor

QuoteOriginally posted by Trivi
    Felkerült mégegyszer a  Tainted donuts AMV, de megint hibaüzenetek jöttek, úgyhogy nem tudom milyen lett. Hogy mi a hiba azt nem tudom, de nem a kapcsolat szakadt meg, mert amikor folytatnám, akkor azt mondja, hogy létezik már egy ilyen file, méghozzá ugyanakkora méretű.
    Nem tudom, mi lehet a bajuk vele, nekem mukodik (sima win mpeg video/audio dekoder). Nem lehet, hogy valami mega-kodekpakkozo mega-bakak ezek a reklamalo egyenek? :confused:
    Ha esetleg meg1szer feltoltened valamilyen okbol, add neki legyszi a "Cowboy Bebop Trigun - Tainted Donuts (by Manic Expressions).mpg" (vagy ilyesmi) filenevet. Akkora dzsangl van az AMV konyvtarban, hogy annyi ideig tart megtalalni valamit mint letolteni. :(  Osi japan mondas szerint "thankyou" erte :D
    Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Fazék

sztem az a bajuk vele (, ami nekem is), hogy nagyon hirtelen ér véget, tetőtéri küzdelem, Vash szemüvege a földre kerül és vágás. Nekem 4:40 hosszúnak mondja, ha ez a "hivatalos" hossza, akkor nincs semmi gond, csak tényleg olyan hirtelen ér véget, na! :)

emperor

QuoteOriginally posted by Titkos®
    Az Upload checkernek mi a címe?

http://anime:anime@ftp.animehq.hu/ahq-uc/index.php
    Loyalty Never Dies

.Attila

QuoteOriginally posted by Blimp
      sztem az a bajuk vele (, ami nekem is), hogy nagyon hirtelen ér véget, tetőtéri küzdelem, Vash szemüvege a földre kerül és vágás. Nekem 4:40 hosszúnak mondja, ha ez a "hivatalos" hossza, akkor nincs semmi gond, csak tényleg olyan hirtelen ér véget, na! :)

A teljes, korrekt hossz 5 perc 2 másodperc (5:02), és normális vége van, nem hirtelen szakad meg. Nem tudom, miért lett hibásan feltöltve, nem tudok mit tenni ellene. Elvileg megyek szombaton a meetingre, viszem a gépemet, aki hoz cd-t (újraírható lenne az optimális), annak fel tudom írni (és mást is mellette). Egyetlen hátránya ennek a dolognak, hogy az írásnak köszönhetően minden bizonnyal hamarabb fog lemerülni a gép, hacsak nincs hálózati aljzat a közelben.

Titkos®

Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Spectre

QuoteOriginally posted by Trivi
      A teljes, korrekt hossz 5 perc 2 másodperc (5:02), és normális vége van, nem hirtelen szakad meg. Nem tudom, miért lett hibásan feltöltve, nem tudok mit tenni ellene. Elvileg megyek szombaton a meetingre, viszem a gépemet, aki hoz cd-t (újraírható lenne az optimális), annak fel tudom írni (és mást is mellette). Egyetlen hátránya ennek a dolognak, hogy az írásnak köszönhetően minden bizonnyal hamarabb fog lemerülni a gép, hacsak nincs hálózati aljzat a közelben.

Hát, ha már így is harcolni kell, hogy bent lehessünk, nem hiszem, hogy röpdösnének a boldogságtól, ha még egy kis áramot is kérünk :D
      "Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
      "One must admire how well the laws of physics were written."

phr0zen

Közkívánatra(illetve jelenleg csak Spectre közkívánatára :p )feltolom a Scryed-ot végig a 14-es résztől,addig amíg nem jön egy használható DVD rip.

StabWest

Érdemes néha-néha kinézni erre az "oldalra", mert Case fel szokott pakolni ide pár albumot:
      http://www.soundofjapan.hu/downloads/requests/
      Most éppen egy Schwardix Marvally minialbumot és egy Vidoll dalt lehet leszedni. Volt már Hyde új lemeze, a 666, a legfrissebb Penicillin (Kaku Kaku), a legutolsó Malice Mizer (Bara no seidou). És jpop is elő szokott fordulni.

deyo

QuoteOriginally posted by phr0zen
      Közkívánatra(illetve jelenleg csak Spectre közkívánatára :p )feltolom a Scryed-ot végig a 14-es résztől,addig amíg nem jön egy használható DVD rip.
      Akkor legyen közkívánat (ha 2 ember annak számít már), mert én is igen kíváncsi vagyok, hogy akkor most mi is lesz:-)))

EDIT: Érdeklődnék, hogy vki látott-e már arra utaló jeleket, hogy vmelyik csapat megcsinálja a Haibane Renmei-t frankó minőségben?:-))
      Mert ha igen, akkor inkább várok amíg kijön... de ha nem akkor kiírom az UA-s változatot:-)))

Baldy

Érdemes néha-néha kinézni erre az "oldalra", mert Case fel szokott pakolni ide pár albumot:
      http://www.soundofjapan.hu/downloads/requests/
      Most éppen egy Schwardix Marvally minialbumot és egy Vidoll dalt lehet leszedni. Volt már Hyde új lemeze, a 666, a legfrissebb Penicillin (Kaku Kaku), a legutolsó Malice Mizer (Bara no seidou). És jpop is elő szokott fordulni.

Köccönöm szépen a tippet :)

StabWest

Úr Isten! Hogyhogy megjelentek azok a képek:confused: ? Izé... Azokat valahogy le kéne vakarni...
      Baldy: Nincs mit köszönni!

Erőteljes szerkesztéseket hajtottam végre...

StabWest

Itt van pár részlet a Moi dix Mois (Mana ex-Malice Mizer gitáros új csapata) DVD-jéből.
      Nightbreed (35 sec)
      Vizard (32 sec)
      Forbidden (43 sec)
      (Ezek a fájlok az LD-50-ről származnak.)

.Attila

Titkos javaslatára ide is beírom:

Jaaaaaaaajjjjjjj, neeeeeeeee, máááááááá megint.

Nem működik a Ranma 7. sorozatának 18. része. PLEASE, valaki rakjon fel egy működőt!

Thnx!