Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Exo

QuoteOriginally posted by Baldy
Köszi a tippet, élek majd vele :)
Egy aprócska észrevétel:
Valamelyik nap láttam egy klippet a viva-n (ne szidjatok nem szoktam nézni...:D ) Safri Duo - All The People In The World c. száma volt ez, amiben egy ázsiai srác (szerintem japán) énekelt, de olyan hangon, hogy azóta sen keltem fel a padlóról...
Ja és mellesleg perfekt angollal!!!:p  Ha valaki tud erről infót vagy hogy hol lehet letölteni, az írjon Please!!!

Xaga

QuoteOriginally posted by Exo
Egy aprócska észrevétel:
Valamelyik nap láttam egy klippet a viva-n (ne szidjatok nem szoktam nézni...:D ) Safri Duo - All The People In The World c. száma volt ez, amiben egy ázsiai srác (szerintem japán) énekelt, de olyan hangon, hogy azóta sen keltem fel a padlóról...
Ja és mellesleg perfekt angollal!!!:p  Ha valaki tud erről infót vagy hogy hol lehet letölteni, az írjon Please!!!

Melleslegen már nézred??? Sajna a kereset szám még nincs fent, requesteld a forumjukban.

Baldy

Egy aprócska észrevétel:

Van erre egy nagyon egyszerű módszer: DC++
Ott biztos megtalálja az ember, és hamar le is lehet tölteni, ha nem bénázol :)
De kérdés: mi köze annak a JPOP, JROCK-hoz?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Exo

QuoteOriginally posted by Baldy
Van erre egy nagyon egyszerű módszer: DC++
Ott biztos megtalálja az ember, és hamar le is lehet tölteni, ha nem bénázol :)
De kérdés: mi köze annak a JPOP, JROCK-hoz?
Nem kötözködni akarok, de ha japán az énekes (és az említett együttest nyugodt szívvel sorolhatjuk a pop kat.-ba),akkor ugye japán is, meg pop is...így azért ha lazán is, de kötődik a topichoz.:D

emperor

QuoteOriginally posted by Kazador
Valaki töltse fel a Gilgamesh 10. episodját, nagyon szépen kérem!!!
(igy nem tudom/nem akarom kiirni...)
Köfi.

Kazador

Ha a Live-Evil féle subbal megfelel, akkor elkezdem letölteni torrentről, és a hét elején felkerül, ok?:confused:
Loyalty Never Dies

Kazador

Valaki feltöltötte - már 2 féle verziót is!
    Köszönet érte!

Kazador

Baldy

Nem kötözködni akarok, de ha japán az énekes (és az említett együttest nyugodt szívvel sorolhatjuk a pop kat.-ba),akkor ugye japán is, meg pop is...így azért ha lazán is, de kötődik a topichoz.:D

Aranyos humor, de sajna nem vagyok vevője ennek ilyen témában, sorry... Jah meg amugy: a kinézet nem minden :)
    Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Chronos

Akik vállalták, hogy az mxről letöltik egy adott sorozat részeit, azok kérem végezzék a dolgukat, mert jelenleg nekem semmi időm sincs ezzel foglalkozni...:)
    Más:
    Elkezdte az MX is kiadni a Juuni Kokki-t (12 kingdoms)...;)
    Összehasonlítottam a minőségét az anime-legionossal, és az MX ripnek sokkal élesebb és folyamatosabb a képe...:D
    Idáig 4 részt adtak ki, akit érdekel az szedje le, mert nagyon jó minőségű, és jó anime...:p

Előre köszönöm a segítségeket! :tezsvir:

CHRONOS

Fazék

A Lain-ből direkt csak ez az RG változat van fönt? Mert már leszedtem egy pár részt a zx-es és az axp-s változatból is, és bár a képminőséget én nem nagyon tudom megítélni (15"-os monitoron, és vörös színvaksággal ez nem megy túl jól), de azt mondanám, hogy a zx-es verzióra érdemes lenne sztem lecserélni, lévén dual audio és nem ráégetett sub.  Ha ti is így gondoljátok és nem előz meg valaki (bár végülis nyugodtan, DSL-el nem kelhetek versenyre a LAN-osokkal...), akkor felrakhatom. Szóval várom a véleményeket.

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
    Akik vállalták, hogy az mxről letöltik egy adott sorozat részeit, azok kérem végezzék a dolgukat, mert jelenleg nekem semmi
    Ok, én húzom le a cumót... megint lesz 2 rész Rah, és 2 rész Last Exile.

Technikai jellegû megjegyzés az MXes letöltõknek:
    Az irc.aniverse.com kipusztultával (egészséges DoS támadás...) átköltözött az irc-2.aniverse.com:5050 -ra a csatorna a botokkal együtt, ott keressétek õket, ne a rizon-on.

Chronos

QuoteOriginally posted by Blimp
    A Lain-ből direkt csak ez az RG változat van fönt? Mert már leszedtem egy pár részt a zx-es és az axp-s változatból is, és bár a képminőséget én nem nagyon tudom megítélni (15"-os monitoron, és vörös színvaksággal ez nem megy túl jól), de azt mondanám, hogy a zx-es verzióra érdemes lenne sztem lecserélni, lévén dual audio és nem ráégetett sub.  Ha ti is így gondoljátok és nem előz meg valaki (bár végülis nyugodtan, DSL-el nem kelhetek versenyre a LAN-osokkal...), akkor felrakhatom. Szóval várom a véleményeket.
    Ha az az axp = animexplosion, akkor hagyd a zxet, és inkább azt szedd le...:)
    Képminősége látványosan jobb...;)

CHRONOS

Fazék

QuoteOriginally posted by Chronos
    Ha az az axp = animexplosion, akkor hagyd a zxet, és inkább azt szedd le...:)
    Képminősége látványosan jobb...;)

CHRONOS

na igen, ezért kérdezlek titeket, mert már majdnem kivettem a letöltési sorból... de akkor van igény erre az animexplosion verzióra? mert már a fele kb lent van

StabWest

Az LD50 lapján megtekinthető pár kép a jrock buliról (egy kis cikk is van hozzá):
    http://www.ld50.hu/article/ld50/reports/deaddollmatsuri
    http://www.ld50.hu/article/ld50/reports/deaddollmatsuri2
    Pár napig a SOJ honlapon is van néhány kép:
    http://www.soundofjapan.hu/downloads/mpc040305/

Chronos

QuoteOriginally posted by Blimp
    na igen, ezért kérdezlek titeket, mert már majdnem kivettem a letöltési sorból... de akkor van igény erre az animexplosion verzióra? mert már a fele kb lent van
    Van...:p

CHRONOS

Baldy

QuoteOriginally posted by StabWest
    Az LD50 lapján megtekinthető pár kép a jrock buliról (egy kis cikk is van hozzá):
    http://www.ld50.hu/article/ld50/reports/deaddollmatsuri
    http://www.ld50.hu/article/ld50/reports/deaddollmatsuri2
    Pár napig a SOJ honlapon is van néhány kép:
    http://www.soundofjapan.hu/downloads/mpc040305/

Köcc a képeket, letöltöttem őket egytől egyig :)
    Jó kis buli volt, jó visszanézni a képeket :) Következő alkalommal viszek még vagy tucat embert :)

Ehehe

Hejj, csak azt akarom megtudni, hogy a One Piece és a Flame of Recca mikor lesz folytatva. Mer má végignéztem a fentlévőket, és rohadtul várom a folytatást :)
    Ne törőggyé semmive, egyé zsömlét kiflive!!!

Moloko

QuoteOriginally posted by Nakahara
    Viszont valamit nem találtam meg:Princess Nine ost,Soul Taker ost, Utena Movie
    Segítség!!!!!!!
    Utena movie engem is érdekelne.

Chronos

QuoteOriginally posted by Ehehe
    Hejj, csak azt akarom megtudni, hogy a One Piece és a Flame of Recca mikor lesz folytatva. Mer má végignéztem a fentlévőket, és rohadtul várom a folytatást :)
    Hejj, Flame of Reccából ennyi részt adtak ki, a One Piecet pedig te is bármikor beszerezheted BTről vagy IRCről: Honlap

CHRONOS

Ehehe

Ne törőggyé semmive, egyé zsömlét kiflive!!!

.Attila

Elérhető lesz a Green Green, ha zsozso átrakja.

Röviden: ecchi vígjáték, kis romantikával. Sajnos van 3 jelenet, ami nekem fájdalmas volt, azt túl kell élni, vagy át kell ugrani, de a sorozat szerintem jó :)
    Ez az első anime-m, aminek az  intro-ját és az outro-ját is meghallgattam mindig. Főleg az intro nagyon nagyon :cool:, zeneileg és tartalmilag is.

Dschneider

Ha nem ütközik akadályokba feltenném a Gall Force 3 (Stardust War)-t, és a 2-t jobb minöségben.

.Attila

Felkerült a Green Green TV.

zsozso, gyors voltál :jee: köszi

Aya

hi zsozso!
    a Legend of Himiko nem tudnál felrakni?
    légyciiii

aki medtudta nézni a fruits basket(a4e) episode 7-től akkor légycike elmondaná milyen video code kell hozzá hogy megnézhetsek, mert felkapcsolok akkor nincs hang meg gyorsan van lejátszva, úgy mint ha tekerném:confused:
    aki tudja please help
    ps:meg van nekem a divx players 2.5.3 és a divx 5.1.1 codot is

Zodd

Fel akarnám pakolni az Utena Moviet
    2 cd-s Anime.fin encode.
    Jobb mint a Sorozat.

Remélem valakit legalább érdekel. (kei-kun on kívül)

Zsozso szabad??:confused:
    :bsd:

zsozso

QuoteOriginally posted by Zodd
    Fel akarnám pakolni az Utena Moviet
    2 cd-s Anime.fin encode.
    Jobb mint a Sorozat.

Remélem valakit legalább érdekel. (kei-kun on kívül)

Zsozso szabad??:confused:

Hat hogyha mar a sorozat fentvan akkor usse ko.
    Death is the only redemption

Fazék

végeztem a Lain fölrakásával, amint Zsozso fölrakja már lehet is tölteni. jó szórakozást!

Zodd

Végeztem a utena movie feltöltésével..
    Ha zsozso átteszi akkor lehet letölteni :) :bsd:
    :bsd:

roderick

Texhnolyze-t feltöltsek? Úgyemléxem valaki kereste a fórumon régebben és azóta nekem megvan a Wizzu-tól 5-16-ig amit se az animeHQ-ról se a Magyarmangá-ról nem lehet letölteni.
    All human relationships are built upon interests.
    But relations built on interests have their own aesthetics.

Karma XXL

QuoteOriginally posted by roderick
    Texhnolyze-t feltöltsek? Úgyemléxem valaki kereste a fórumon régebben és azóta nekem megvan a Wizzu-tól 5-16-ig amit se az animeHQ-ról se a Magyarmangá-ról nem lehet letölteni.

Én kerestem mindenütt, nem csak a fórumon :D
    Ha Zsozso beleegyezik, légy szíves!

Más: Feltöltsem-e a Battle Programmer Shirase c. jópofa animét? Mondjuk csak az elsö szezon van kinn, de azt legalább teljesen összeszedtem :lazza:

zsozso

Uj sorozatokat ne is kerdezzetek, ha erdemesnek tartom akkor atkerul. Texhnolyze van ahqn kulonbenis.
    Death is the only redemption