Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

emperor

QuoteOriginally posted by gyroscope
es mi jot toltatok? counter-strike forever! :whoah:

Nem-nem:ejnye:
Delta Force: Black Hawk Down forever!:D
Loyalty Never Dies

McDouglas

QuoteOriginally posted by emperor
    Nem-nem:ejnye:
    Delta Force: Black Hawk Down forever!:D

Pff... ha azok a barmok nem vettek volna ki a cooperativ modot...DF3 volt a kedvencem (coop-ba ofkoz) ;)
    Kukorica Rox ^^

emperor

QuoteOriginally posted by McDouglas
    Pff... ha azok a barmok nem vettek volna ki a cooperativ modot...DF3 volt a kedvencem (coop-ba ofkoz) ;)

Off-topic, de probáltad már a TKOTH-t? (team king of the hill) Van olyan jó mint a co-op!;)
    Loyalty Never Dies

McDouglas

Sajna az iylen team dolgok nem jonek nekem be. Story alapu (vagy legalabb misszio) kooperativ multit szeretem csak ;)
      Kukorica Rox ^^

emperor

QuoteOriginally posted by McDouglas
      Sajna az iylen team dolgok nem jonek nekem be. Story alapu (vagy legalabb misszio) kooperativ multit szeretem csak ;)

Jó is az, csak manapság sajna nem igazán divat...:)

Nem tudom ki kezdte el feltölteni a Now and then, here and there-t jobb minõségben, de örök hála és egyebek neki!:D :appl:
      Loyalty Never Dies

s007

Nem tudom ki kezdte el feltölteni a Now and then, here and there-t jobb minõségben...

jelen. és ahogy a klasszikusok mondani szokták, aminek eleje van, annak egyszer vége is. magyarul ma felment a 13. rész is, amint szozso átteszi teljes lesz :)
        viva la resistance!

emperor

QuoteOriginally posted by s007
        jelen. és ahogy a klasszikusok mondani szokták, aminek eleje van, annak egyszer vége is. magyarul ma felment a 13. rész is, amint szozso átteszi teljes lesz :)

:cool: :merci: :jee: :hopp:
        Loyalty Never Dies

Chronos

amint szozso átteszi teljes lesz :)
          Szozso?;)
          Az ki? ;)

CHRONOS

Chronos

Fent van az Iria 3-4 része is...;)

CHRONOS

emperor

QuoteOriginally posted by Chronos
          Szozso?;)
          Az ki? ;)

CHRONOS

Talán Zsozso testvére? :rolleyes:
          Loyalty Never Dies

s007

jajj isztenem. minden kisz aprószágba beleköttök  ;)
            (mindjárt kereszek isz ety öntyilkosz zsmájlit)
            viva la resistance!

Chronos

jajj isztenem. minden kisz aprószágba beleköttök  ;)
            (mindjárt kereszek isz ety öntyilkosz zsmájlit)
            Csak szórakozunk... :p

CHRONOS

Venom

Hoi!

Zsozso, a Kenshin TV utolsó részei (amik .ogm-ben vannak) ritka ratyik méret ellenére. Nem lehetne lecserélni õket?

Lécci nézz utána, mert így nem tudom megnézni a Kenshin végét, ami azért kissé szíven ütne, így 86 rész után. :)

Kösz!

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Zodd

Azokkal sok baj nincs csak annyi hogy nem japánul vannak, oszt úgy már nem olyan jó. A japán hangok jóval jobbak voltak:bruhuhu:
            Tényleg jobb lenne olyanban amilyen a többi, mert így nincs kedvem fölírni CD-re
            :zen:
            :bsd:

emperor

Chronos: Köszi az Iria-t! Nekem eddig szimpi, csak jó lenne folytatni:D
            Amugy ez dual audio vagy csak angol?
            Mert az amcsi szinkron színészek eléggé ramatyok mit ne mondjak...
            Loyalty Never Dies

Chronos

Chronos: Köszi az Iria-t! Nekem eddig szimpi, csak jó lenne folytatni:D
              Amugy ez dual audio vagy csak angol?
              Mert az amcsi szinkron színészek eléggé ramatyok mit ne mondjak...
              Csak nem azt akarod ezzel mondani, hogy amerikai szinkronnal nézted meg???:eek: :eek: :eek:
              Persze hogy Dual Audio...;)
              Ha csak angol szinkron lett volna benne, akkor 1 percen belül törlésre került volna a gépemrõl...:p

Váltsd át japánra és úgy nézd meg újra...:rolleyes:

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by Zodd
              Azokkal sok baj nincs csak annyi hogy nem japánul vannak, oszt úgy már nem olyan jó. A japán hangok jóval jobbak voltak:bruhuhu:
              Tényleg jobb lenne olyanban amilyen a többi, mert így nincs kedvem fölírni CD-re
              :zen:
              Nekem ugyan nincsenek meg ezek az OGM-ek, de biztosra veszem hogy Dual Audio-sak, szal lehet átváltani japánra is...;)

CHRONOS

Zodd

Arigato Chronos
              Valóban az volt amit mondtál:zen:

Így már jó :hopp:
              :bsd:

Shock12

Nohátakkor ! Chronos említette, hogy Scryed megvan neki (még a fansub), de nem jött válasz, hogy feltöltésre kerüljön. Mindettõl függetlenül engem érdekel, és az anime-mx ripjeit elkezdtem letölteni (eddig az elsõ két részt csinálták meg)... kérdés: Feltöltsem-é ??

Zsozsó ?! (Tudom, PM, de jó, ha tud róla mindenki...)

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
              Nohátakkor ! Chronos említette, hogy Scryed megvan neki (még a fansub), de nem jött válasz, hogy feltöltésre kerüljön. Mindettõl függetlenül engem érdekel, és az anime-mx ripjeit elkezdtem letölteni (eddig az elsõ két részt csinálták meg)... kérdés: Feltöltsem-é ??

Zsozsó ?! (Tudom, PM, de jó, ha tud róla mindenki...)
              Én is letöltöttem az első részt, és iszonyatos minősége van!;)
              Töltsed fel nyugodtan, mert én is ezt a verziót akartam volna feltölteni...:p
              Esetleg felrakhatjuk ketten is ha akarod...:)
              Ja, ha Berserkből le tudsz szedni tőlük, akkor ne habozz felrakni azt is...:D

ui: Samurai Deeper Kyo ugyancsak anime-mx ripeket már elkezdtem letölteni...
              Ha van rá igény, azok is felmehetnek majd valamikor...:D

CHRONOS

Chronos

Tényleg Shock, te milyen néven vagy fent az IRC-n?
              Csak mert nem láttalak az anime-mx szobájában...

CHRONOS

Shock12

A név: shock12a (most pl a dream-anime@irc.mircx.com-on vagyok, beálltam a full metal panic 7-8ért sörbe).

Iszonyatos minõség... gondolom itt iszonyatosan rosszra gondolsz... a baj csak az, hogy máshol meg nem láttam rippelve...
              (nekem legjobban a feliratokban lévõ indent tag-ek tetszettek :D )

Chronos

A név: shock12a (most pl a dream-anime@irc.mircx.com-on vagyok, beálltam a full metal panic 7-8ért sörbe).

Iszonyatos minõség... gondolom itt iszonyatosan rosszra gondolsz... a baj csak az, hogy máshol meg nem láttam rippelve...
              (nekem legjobban a feliratokban lévõ indent tag-ek tetszettek :D )
              De te most melyikről beszélsz?
              A FMP-ról vagy a Scryedről?
              Mert én úgy értettem, hogy iszonyatosan jó a minősége, egyszerűen elképesztően jó...;) (mellesleg az összes ripjük ilyen jó minőségű)

Próbáld ki és meglátod...:)

CHRONOS

Shock12

neeem az fmp az biza dream animés rip... (na az jó minõségû)
              az anime-mx-es az Scryed. Talán az piszkálja egy kicsit a csõröm, hogy picit mintha homályos lenne (bár lehet, hogy csak az elsõ rész tájképei voltak olyan "vízfestékesek"). Ettõl függetlenül végülis sok bajom nincs vele :D .

Akkó' tõ'ccsem ;) ?!

Chronos

neeem az fmp az biza dream animés rip... (na az jó minõségû)
              az anime-mx-es az Scryed. Talán az piszkálja egy kicsit a csõröm, hogy picit mintha homályos lenne (bár lehet, hogy csak az elsõ rész tájképei voltak olyan "vízfestékesek"). Ettõl függetlenül végülis sok bajom nincs vele :D .

Akkó' tõ'ccsem ;) ?!
              Scryeddel nincs semmi gond, ilyen az anime...:D
              Tőccsed...;)

CHRONOS

s007

ööö. na mégegy, amivel megkockáztatom a kiherelés tényét és a szõrszálhasogató állat vádját.
              ugyanattól a csapattól, amelyik a now and then-t csinálta (zentharim vagy zx vagy ahogy tetszik) van (lesz) cowboy bebop rip is. tudom, tudom, van fenn dvd rip, a különbség annyi, hogy ez dual audio (nagy dolog...) jobb felbontás (608×448 az 576×nemtudommennyi helyett, ez is nagy dolog...) de nem ráégetett felirattal, ami viszont (legalábbis az én szememben) tényleg nagy dolog.

ennyi, csókolom.

ja, izé... köll? :)
              viva la resistance!

Shock12

ok, akkó tõtöm. Viszont még mielõtt akkor partizáneksünbe kezdenék megkérdem itt is (bár már a feltöltés rovatban kijelentettem), hogy rahxephont fogok keresni, és fl is tolom. Ja, valszeg ogm-et fogok szerezni....

Chronos

ok, akkó tõtöm. Viszont még mielõtt akkor partizáneksünbe kezdenék megkérdem itt is (bár már a feltöltés rovatban kijelentettem), hogy rahxephont fogok keresni, és fl is tolom. Ja, valszeg ogm-et fogok szerezni....
              :kiraly:
              Thx!

CHRONOS

Shock12

Megnéztem a scryed 2. részét, és egy kicsit több figyelmet fordítottam a minõségre (bár a történet és a vizuális effektek eléggé lehorgonyoznak)... igazad volt, tényleg jó...

Chronos

Megnéztem a scryed 2. részét, és egy kicsit több figyelmet fordítottam a minõségre (bár a történet és a vizuális effektek eléggé lehorgonyoznak)... igazad volt, tényleg jó...
              Ha előtte láttad volna azt a fansubot, ami nekem megvan, akkor neked is egészen leesett volna az állad... ;)
              Legalábbis nekem igen...:p

CHRONOS