Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Phoeneix

Felmentek, de csak mostanra, mivel 20percenkent +szakadt, igy este nem toltott...
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Titkos

Quote from: Phoeneixha van ra igeny, akkor ezt felteszem, amint lejott torrentrol...

[IY-F_S^M] Inuyasha Movie 3 (AVI-MP3 Version)  (2cd)

Én megköszönném! :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Titkos

Quote from: CobraIY Movie 3 van AHQ-n 2 CD-s mkv-ben AC3 hanggal

Igen, de az:
1. Az AnimeHQ-n van és nem itt.
2. Mkv, ez meg avi. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Fazék

samurai 7 ep9,10-t nem tölti fel senki se? mert ha kell, én reggelre 8-10 óra alatt feltudom tölteni

Venom

Elméletileg fel lettek töltve, csak nincsenek még kirakva. Asszem.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Phoeneix

Mar fenn vannak, lehet zsozso meg nem tette ki oket, bar nem tom miert csinalta, de 20percenkent dc-zett...
(Anonymus)

bastard

up

[Ani-Kraze]_Otogizoushi_-_06_[12961B9B].avi
[Ani-Kraze]_Otogizoushi_-_07_[A2384547].avi
[AonE]_Initial_D_Stage_4_-_01_(DVD-AC3)_[D2D30DAF].avi
[AonE]_Initial_D_Stage_4_-_02_(DVD-AC3)_[39BE57F8].avi
[Sonchou-SHS]Fullmetal_Alchemist_46[8A4A2B2C].avi

Damnatus

Hali!

Quote from: zsozsoMar neharagudj a kerdesert, de most vak vagy vagy csak szimplan ignorans?

Amennyiben arra gondoltál, hogy válaszoltál a zx/amx-es kérdésre, akkor (már bocs), de hadd kérdezzek vissza: vak vagy? Az elsõ kérdés az volt: "melyik jobb", a második "SZERINTED melyik jobb?"
De nem akarok most vitatkozni, kötekedni, csak a lehülyézést nem szeretem, mégha kulturáltan is van kifejezve.
Elkövethettem azt a hibát is, hogy az elõbb nem hangsúlyoztam a szerinted szót. Ez esetben bocsi az értetlenségért.

Ja és ezek szerint a többi kérdésre nem tudod a választ, ugye?
A választ elõre is kösz.

zsozso

Quote from: DamnatusHali!

Amennyiben arra gondoltál, hogy válaszoltál a zx/amx-es kérdésre, akkor (már bocs), de hadd kérdezzek vissza: vak vagy? Az elsõ kérdés az volt: "melyik jobb", a második "SZERINTED melyik jobb?"
De nem akarok most vitatkozni, kötekedni, csak a lehülyézést nem szeretem, mégha kulturáltan is van kifejezve.
Elkövethettem azt a hibát is, hogy az elõbb nem hangsúlyoztam a szerinted szót. Ez esetben bocsi az értetlenségért.

Ja és ezek szerint a többi kérdésre nem tudod a választ, ugye?
A választ elõre is kösz.
Mar ne haragudj, de nehogy mar en kelljen eldontsem neked melyik tetszen jobban...
Death is the only redemption

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Phoeneix

Quote from: zsozsoMar ne haragudj, de nehogy mar en kelljen eldontsem neked melyik tetszen jobban...
:lol:
(Anonymus)

lynx655

Mostantól elérhetõ a Flame of Recca anime egészen a 42. részig!

Egészségetekre!

MacKenzie

Quote from: zsozsoMar ne haragudj, de nehogy mar en kelljen eldontsem neked melyik tetszen jobban...
Szerintem csak a velemenyedre kivancsi, mert ugyveli nagyobb tapasztalttal birsz, persze ha a velemenyed nem nyilvanos akkor... BOCS!
Nothing Personal... Kid.

zsozso

Quote from: MacKenzieSzerintem csak a velemenyedre kivancsi, mert ugyveli nagyobb tapasztalttal birsz, persze ha a velemenyed nem nyilvanos akkor... BOCS!
Sztetek ha csak azzal foglalkoznek, hogy animet nezek, hogy mukodne az oldal?

Damnatus

Hali!

zsozso
Igen, a véleményedre lettem volna kiváncsi, de hagyjuk, mindegy, megoldom.

Dragon

Quote from: zsozsoSztetek ha csak azzal foglalkoznek, hogy animet nezek, hogy mukodne az oldal?

Szarul, de büszkén.
 :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Shadowolf

Naruto OST 2, és
Naruto: The Movie OST
érdekel (rajtam kívül :D) valakit?

Dragon

Engem pl. igen, meg egy rakat fórumkerülõ haveromat.
Ja, és persze ha meglesz egyszer valakinek, akkor a Naruto: The movie film is.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Phoeneix

Hat jah, a film szerintem a legtobb narutosat edekelni fogja:D
(Anonymus)

Moha

Fel tudnám tölteni a Kimi ga Nozomu Eien OST-jét és a Sakura Diaries-t, ha érdekel valakit és zsozso is megengedni.

Itachi

Volna egy kérdésem; A Tenjou Tenge minden részét leadták már, vagy több mint 12 részes? :confused:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

PearlClaw

Quote from: ItachiVolna egy kérdésem; A Tenjou Tenge minden részét leadták már, vagy több mint 12 részes? :confused:  :zen:

Szerintem több mint 12..legalábbis már 15-16-ik részekkel is összefutottam BT-n

bastard

up

[ANBU-Lunar] Madlax - 21 [B2A7515C].avi
[ANBU-Lunar] Madlax - 22 [C997D30C].avi
[AF-F]Samurai_Champloo_12[2AC1E24F].avi
[Ani-Kraze]_Otogizoushi_-_08_[3ED8EB1C].avi
[anime_fin]_Elfen_Lied_-_06_[DA3F18E8].avi
[Anime-Keep]_DearS_-_08_[625B8307].avi
[AonE]_Naruto_99_[21AD704C].avi
[K-F]_One_Piece_106_[3478C999].avi
[K-F]_One_Piece_107_[CD8EDEB8].avi

Itachi

Volna egy kérdésem; A Yu Yu Hakusho ból csak 90 rész  +movie van fent az ftp n???Az animenfo n azt olvastam 112 részes.vagy fent van mind a 112 ,csak én nem találom??? :confused:

zsozso

Quote from: ItachiVolna egy kérdésem; A Yu Yu Hakusho ból csak 90 rész  +movie van fent az ftp n???Az animenfo n azt olvastam 112 részes.vagy fent van mind a 112 ,csak én nem találom??? :confused:
Legyel legalabb te olyan jo es ugyes, hogy hasznaljad azt a borsonyi agyacskadat. thx

Itachi

Quote from: zsozsoLegyel legalabb te olyan jo es ugyes, hogy hasznaljad azt a borsonyi agyacskadat. thx
Azt ne mond ,hogy még nem jött ki az összes. :wtf:  Azért nem annyira új sorozat. Vagy mégis? :confused:

zsozso

Quote from: ItachiAzt ne mond ,hogy még nem jött ki az összes. :wtf:  Azért nem annyira új sorozat. Vagy mégis? :confused:
Jo akkor nemmondom.

Itachi

Quote from: zsozsoJo akkor nemmondom.
Azért nem gondoltam volna , hogy még nincs kész mivel az animenfo n nincs megadva, hogy mikor készült.Az animáció meg stílusból itélve én a 90 es évekre saccoltam.Ezért nem fordult meg "borsónyi kis agyamban" az ,hogy esetleg nem lenne még kész. :zen:

zsozso

Quote from: ItachiAzért nem gondoltam volna , hogy még nincs kész mivel az animenfo n nincs megadva, hogy mikor készült.Az animáció meg stílusból itélve én a 90 es évekre saccoltam.Ezért nem fordult meg "piciny kis agyamban" az ,hogy esetleg nem lenne még kész. :zen:
Es az, hogy esetleg meg nemadtak ki dvdripben? ;)

Itachi

Quote from: zsozsoEs az, hogy esetleg meg nemadtak ki dvdripben? ;)
Hát igen , azt mindig elfelejtem, hogy a dvd rip ek re várni kell de rendesen. :lame:  Nem baj ,hátha kijön addigra mire végig nézem a meglévõ kilencvenet. :rolleyes:  :zen: