ajánljatok hentai-t!

Started by gyroscope, 2003-01-13, 16:52:55

Previous topic - Next topic

Bexter

Hellosztok tudnátok ajánlani oldalt ahoonnan tudnék leszedni hentai játékokat? A helpet előre is köcce :hehe:

Shadowolf

Quote from: BexterHellosztok tudnátok ajánlani oldalt ahoonnan tudnék leszedni hentai játékokat? A helpet előre is köcce :hehe:

Asszem itt van pár darab.

Vóbert

Quote from: LorenorA Mezzo az nem pure hentai ..Az amolyan akció hentai hibrid mint a Kite.. :zen:

Különben nem rossz... bár kicsit lehúzza, hogy már az első részt amikor megnéztem, előre látható volt, hogy a másodikban ugyanannyi lesz az extra rész, mint az elsőben, tehát itt nem ez a lényeg, hanem az akció...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vikunya

Quote from: VóbertKülönben nem rossz... bár kicsit lehúzza, hogy már az első részt amikor megnéztem, előre látható volt, hogy a másodikban ugyanannyi lesz az extra rész, mint az elsőben, tehát itt nem ez a lényeg, hanem az akció...

Az akció helyett én a hentelés / mészárlás / vérfürdő szavakat használnám :D
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

Itachi

Quote from: VikunyaAz akció helyett én a hentelés / mészárlás / vérfürdő szavakat használnám :D
A Kite durvább szerintem... :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Vikunya

Quote from: LorenorA Kite durvább szerintem... :rolleyes:  :zen:

Szerintem is, de a Mezzoban is fröcsög a vér rendesen...  :)

Vóbert

Quote from: VikunyaSzerintem is, de a Mezzoban is fröcsög a vér rendesen...  :)

Azé annyira nem high szinten megy a dolog ott... az X-ben is megy ennyi vér... és szerintem soha nem a vér mennyisége határozta meg, hogy jó-é vagy sem...

A Mezzo nekem tecc... :)

Vóbert

Nos elkezdtem megnézni ABC sorrendben az FTP-n fentlévő Hentaiokat, és annyit elmondhatok, hogy az első 5 elég gáz... Senkinek nem ajánlom... folytatom a többivel...

Moha

Quote from: Vóbertelkezdtem megnézni ABC sorrendben az FTP-n fentlévő Hentaiokat, és annyit elmondhatok, hogy az első 5 elég gáz... Senkinek nem ajánlom... folytatom a többivel...
Ez is egy megoldás :)
Kíváncsian várom a véleményed, hogy mik a jók! Ja, és ha nem akarod mindet teljesen letölteni, csak, hogy belenézz, javaslom az AviPreview használatát.

Itachi

Quote from: MohaEz is egy megoldás :)
Kíváncsian várom a véleményed, hogy mik a jók! Ja, és ha nem akarod mindet teljesen letölteni, csak, hogy belenézz, javaslom az AviPreview használatát.
Ha akrjátok én készíthetek nektek listát ABC szerint,hogy szerintem mi a jó. :)  Én már mindent ami jó végignéztem.Avagy már túl vagyok az ABC s sorrend szerinti nézésen. :rolleyes:  ;)  :zen:

Vóbert

Quote from: MohaEz is egy megoldás :)

DivFix-et használok ;)

Vóbert

Quote from: LorenorHa akrjátok én készíthetek nektek listát ABC szerint,hogy szerintem mi a jó. :)  Én már mindent ami jó végignéztem.Avagy már túl vagyok az ABC s sorrend szerinti nézésen. :rolleyes:  ;)  :zen:

Jö7, bár mind1, mert úgyis meg fogom nézni, kicsit szkeptikus alkat vagyok :D

Vikunya

Hol tartasz az ABC-ben, Vóbert? :) Bármi amit nézhetőnek ítéltél?

Vóbert

Quote from: VikunyaHol tartasz az ABC-ben, Vóbert? :) Bármi amit nézhetőnek ítéltél?

Sajnos még az A-nál... le kellett állnom, mert elfogyott a tárhelyem... most van folyamatban az írás, amint lesz még hely, azonnal megy tovább... egyébkétn az Akiko valamennyire nézhető, de ez is az erőszakon alapul... és az nem éppen a kedvenceim közé sorolja...

Vikunya

Quote from: VóbertSajnos még az A-nál... le kellett állnom, mert elfogyott a tárhelyem... most van folyamatban az írás, amint lesz még hely, azonnal megy tovább... egyébkétn az Akiko valamennyire nézhető, de ez is az erőszakon alapul... és az nem éppen a kedvenceim közé sorolja...

Tárhely... örök probléma :) Az erőszakolós dolgokat én sem kultiválom annyira, szóval várok.

Saori

Quote from: VikunyaTárhely... örök probléma :) Az erőszakolós dolgokat én sem kultiválom annyira, szóval várok.

Milyet szeretnél, ha tudok énis segítek :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Vikunya

Quote from: SaoriMilyet szeretnél, ha tudok énis segítek :)

Bármi amit érdemesnek tartasz megnézni és mimóza lelkemet sem bántja :D

Saori

Quote from: VikunyaBármi amit érdemesnek tartasz megnézni és mimóza lelkemet sem bántja :D

Hmm.. : KoiHime, Love is the number of keys, Virtual Call mondjuk kezdetnek (decsak azért mert most hirtelenjében több nemjut eszembe :p)

Vikunya

Quote from: SaoriHmm.. : KoiHime, Love is the number of keys, Virtual Call mondjuk kezdetnek (decsak azért mert most hirtelenjében több nemjut eszembe :p)

Köszönöm! Ezek közül a Virtua Call-t még nem láttam, most majd megnézem. Love is the number of keys-nek nem készült el a folytatása, ugyi?

Saori

Quote from: VikunyaKöszönöm! Ezek közül a Virtua Call-t még nem láttam, most majd megnézem. Love is the number of keys-nek nem készült el a folytatása, ugyi?

Még nem hallottam róla, hogy lenne..
Azonkívül még : bbdr (Boundaries between dream and reality.. bár... ezt csak a sor végére raknám, így belegondolva...), First Love, Girl next Door meg ha jól emléxem még a Mizuiro..

Itachi

Quote from: VikunyaKöszönöm! Ezek közül a Virtua Call-t még nem láttam, most majd megnézem. Love is the number of keys-nek nem készült el a folytatása, ugyi?
Én javasolnam még a Can Can Bunny Extra t de annak az uccsó része nálam hibás.. :beken:  :zen:

Vikunya

Quote from: LorenorÉn javasolnam még a Can Can Bunny Extra t de annak az uccsó része nálam hibás.. :beken:  :zen:

De ugye ezúttal semmi olyasmi mint a Night Shift Nurse :)

Saori:  :merci:

Saori

Quote from: VikunyaDe ugye ezúttal semmi olyasmi mint a Night Shift Nurse :)

Na azt ne is emlegessétek..:rolleyes:

Itachi

Quote from: VikunyaDe ugye ezúttal semmi olyasmi mint a Night Shift Nurse :)

Saori:  :merci:
Azt kérted békés és erőszak mentes legyen.Az az. Ja meg még a Dwine Luw ot is (asszem így írják). :p  :zen:

Vikunya

Quote from: LorenorAzt kérted békés és erőszak mentes legyen.Az az. Ja meg még a Dwine Luw ot is (asszem így írják). :p  :zen:

Köszönöm! Nem bizalmatlankodni akartam, de azért biztos ami biztos  :)

Itachi

Quote from: VikunyaKöszönöm! Nem bizalmatlankodni akartam, de azért biztos ami biztos  :)
Nincs mit! Én is a könnyű hentai t szeretem. :)  Csak van amikor olyan a kedvem,hogy a NSN t is megnézem.Ennyi. :bsd: :zen:

Vóbert

Amit eddig láttam (kb 10 film) abból 9 biztosan erőszakos volt... a japánok ilyesmiben élik ki a hajlamaikat? Mert amik nem erőszakolósak, azok nagyon kellemesek tudnak lenni ;)

Itachi

Quote from: VóbertAmit eddig láttam (kb 10 film) abból 9 biztosan erőszakos volt... a japánok ilyesmiben élik ki a hajlamaikat? Mert amik nem erőszakolósak, azok nagyon kellemesek tudnak lenni ;)
Mint már mondtam, amit utóbb ajánlgattam, meg amiket Shock és Saori ajánlgat az szinte mind erőszak mentes. :)  Igen, egyébként ebben élik ki magukat..Talán pont ezek miatt nincs annyi sexuális zaklatás Japánban...Nem úgy mint az álszent nyugatiaknál... :rolleyes:  :ejj:  :zen:

Vóbert

Quote from: LorenorMint már mondtam, amit utóbb ajánlgattam, meg amiket Shock és Saori ajánlgat az szinte mind erőszak mentes. :)  Igen, egyébként ebben élik ki magukat..Talán pont ezek miatt nincs annyi sexuális zaklatás Japánban...Nem úgy mint az álszent nyugatiaknál... :rolleyes:  :ejj:  :zen:

Ezt ki mondta, hogy nincs annyi??? japánban fizetnek azért, hogy egy lánynak elvehessék a szüzességét... ha ez nem szexuális zaklatás, akkor nemtom, hogy mi az... és egyre többen egyre fiatalabban bocsájtják árúba ezt a tulajdonságukat....

Itachi

Quote from: VóbertEzt ki mondta, hogy nincs annyi??? japánban fizetnek azért, hogy egy lánynak elvehessék a szüzességét... ha ez nem szexuális zaklatás, akkor nemtom, hogy mi az... és egyre többen egyre fiatalabban bocsájtják árúba ezt a tulajdonságukat....
Az egy dolog...De azt szánt szándékkal csinálják...Én arra gondoltam mikor valakit megerőszakolnak, annak beleegyezése nélkül...Az ,hogy spec mien sajátos perverzióik,vagy igényeik vannak, nem nevezném sexuális erőszaknak. Ien szempontból mindig is furák voltak.Ez soha nem fog változni.De talán jobb is így.. :rolleyes:  :zen: