Main Menu

Final Fantasy Rulez

Started by Nephilim, 2004-01-15, 21:33:49

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: AlkyraVajh hogy a fenébe lehetne legyőzni Omegát....
Egyébként ahogy előbb írtam rögtön egy deathek nyit és mindnkit megöl ahoz képest, hogy 200% death ellenállásom van Squallal.. :)

Akkor nem nyír ki, ha St-defensenek rakod be. ;) A Lv5 death amúgy (mint ahogy a neve is mutatja) csak az olyan karaktereket nyír ki, akiknek a szintje 5-el osztható. Omega meg pite, ha nem magasszintü karakterekkel mentek ellene. Ugyebár ha egy karakter szintet lép, akkor a szörnyek is erösebbek lesznek. Ez lett volna a FF8 egyik nagy újítása, (hogy gátolja az irdatlan tápolást, ami a késöbbi csatákat jóval egyszerübbé tenné) de inkább irritáló volt mint hasznos...

QuoteNah mindegy.
Azt tudtátok, hogy a Squall azt jeletni magyarul hogy "nem fürödni". (japán fordítás..)
(ezt nem  én fordítottam,  de ha jól emlékszem angolul mást jelent.. )

Squall angolul egy madár neve. (asszem a fecske az :confused: )

Bruce

Látom, itt mindenki sokkal tájékozottabb, mint minálunk :) Mikor összefutottam Omegával, kicsit meglepődtem... mert előtte is, utána is akárkit kérdeztem nem is hallott róla, pedig aki legrégebben játszik már vagy hatszor végigvitte... Mindenki azt mondta, hogy Ultima a legerősebb... Nem tudják, mi a jó :) Persze Omegát már ötbe se bírtam lepofozni...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shadowolf

Quote from: Bruce579Persze Omegát már ötbe se bírtam lepofozni...

Ott mondjuk én se...Hát még a sárkányt...^^"

Bruce

Quote from: ShadowolfOtt mondjuk én se...Hát még a sárkányt...^^"
Amelyik a dobozban volt? Na igen, az is szép mese... asszem a rekordom, hogy 5 percig bírtam ellene... Omega ellen meg 10 perc...

Shadowolf

Quote from: Bruce579Amelyik a dobozban volt? Na igen, az is szép mese... asszem a rekordom, hogy 5 percig bírtam ellene... Omega ellen meg 10 perc...

Omega: max 2 perc, sárkány: elsö támadás kifektette az egész csapatot. ^^"

Soridan

Quote from: AlkyraVajh hogy a fenébe lehetne legyőzni Omegát....
)

Ha sokat szívózik, a phoenix nagy szolgálatot tehet. Na meg Aura. Csak elsőre nehéz legyőzni :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Quote from: SoridanCsak elsőre nehéz legyőzni :)

Akkor se, ha alacsony szintü vagy. :D

Soridan

Quote from: ShadowolfAkkor se, ha alacsony szintü vagy. :D

Hááát... small malőr, hogy FF-ben sosem rohanok :D Ennek ellenére Ultimecia tiszta könnyű volt (mindenki max. szinten pedig)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Bruce

Quote from: SoridanHááát... small malőr, hogy FF-ben sosem rohanok :D Ennek ellenére Ultimecia tiszta könnyű volt (mindenki max. szinten pedig)
Ha mindenki max szinten van, akkor az télleg nem rohanás... Épp csak akkor válik kétségessé a módszer, mikor a huszadik csiga hagyja le az embert egy órán belül... :lol:

Soridan

Quote from: ShadowolfSquall angolul egy madár neve. (asszem a fecske az :confused: )

Azt hittem, valami papagájféleség... fene tudja. (elsőre a seagull jutott eszembe :D )

Bruce: 60 óra alatt ott voltam :)

Bruce

Quote from: SoridanAzt hittem, valami papagájféleség... fene tudja. (elsőre a seagull jutott eszembe :D )

Bruce: 60 óra alatt ott voltam :)
IGEN??? Nekem 50 egynehány óra, de az embereim csak harmincas és negyvenes szint között mocorognak... Hol van még a max szint...?! Ez ügyes, bizony nagyon ügyes...

Soridan

Quote from: Bruce579IGEN??? Nekem 50 egynehány óra, de az embereim csak harmincas és negyvenes szint között mocorognak... Hol van még a max szint...?! Ez ügyes, bizony nagyon ügyes...

:merci: Bizony, ha FF akkor teljesen elvonatkoztatok a külvilágtól (ezért is félek vele játszani :D) csak az létezik számomra. :)

Bruce

Quote from: Soridan:merci: Bizony, ha FF akkor teljesen elvonatkoztatok a külvilágtól (ezért is félek vele játszani :D) csak az létezik számomra. :)
Ismerős... Ezért szoktam néha háromkor lefeküdni, mikor ötkor már meló van... Télleg, ez a fanatizmus azzal is jár, hogy ismered Ultimecia kastélyának összes titkát? Mert az lenne az igazi :)

Télleg, tudja valaki, hogy miért foglal el ez az egy darab kastély egy egész CD-t? Mert erre még nem igazán jöttem rá... Igaz, szép nagy darab egy épület, de szerintem a többi CD-n több helyszínt ábrázolnak, és még mozi is több van, aztán a négyes CD ugyanannyi mint a többi... vagy csak szimplán képzelődök?

Vikunya

Quote from: ShadowolfOmega: max 2 perc, sárkány: elsö támadás kifektette az egész csapatot. ^^"

Én lenyomtam őket! Mondjuk ehhez kellett a gamefaqs-on olvasottak segítsége, meg hogy a csapatomon minden skillt megtanult addigra. Shinryu első támadása ellen van egy védőeszköz (Coral Ring?), valahol lehet venni, az véd a víz ellen. A többi csak gyakás volt (3 karakter X-fight két fegyverrel negyedik gyógyít x-magickal), de tegyétek el a holy fegyvereket (Excalibur, stb.) mert azok gyógyítják. Omega ellen bolt3 swordmagic + x-fight 3 karakterrel, negyedik gyógyít x-magickal. (Ha a ps-változatot használjátok, ott mások a skillek nevei)

A 8-ban Omega Weapon "könnyű" ha chicken módban csinálod, mint én :D
Néhány hero (Laguna cardból) vagy holy war (Gilgamesh card) és bármit csinál, haszontalan... Csak egy meltdown rá, aztán limitek ezerrel.
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

Soridan

Quote from: Bruce579Ismerős... Ezért szoktam néha háromkor lefeküdni, mikor ötkor már meló van... Télleg, ez a fanatizmus azzal is jár, hogy ismered Ultimecia kastélyának összes titkát? Mert az lenne az igazi :)

Nem tudom... azt hiszem, igen. :D Hehh, mit szerénykedek, persze, hogy ismerem! (azt hiszem... -_-")

.Attila

Érdemes ide egy pillantást (vagy többet is ;)) vetni, ha még nem ismeritek :)

Itachi

Quote from: ShadowolfAkkor nem nyír ki, ha St-defensenek rakod be. ;) A Lv5 death amúgy (mint ahogy a neve is mutatja) csak az olyan karaktereket nyír ki, akiknek a szintje 5-el osztható. Omega meg pite, ha nem magasszintü karakterekkel mentek ellene. Ugyebár ha egy karakter szintet lép, akkor a szörnyek is erösebbek lesznek. Ez lett volna a FF8 egyik nagy újítása, (hogy gátolja az irdatlan tápolást, ami a késöbbi csatákat jóval egyszerübbé tenné) de inkább irritáló volt mint hasznos...

Squall angolul egy madár neve. (asszem a fecske az :confused: )
Squall annyit jelent mint fuvallat.(szél) .Volt is egy ilyen film George Clooney val: White Squall :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

thrall

FF5-höz lenne pár kérdésem
1: hányszor éled ujra az a kis... sárkányszerû lény(a ebegõ kastélyba amikknél kikelett írtani az ágyúkat),ert 1-szer még megtom öölni de 2.-ra már alig marad életem :). Ja csapatom: Lenna:darkmage, a 2 csávó: knight,és a kiskalóz az meg ninja
2:abba a kastélyba ahol wolf-ot szabaditottam ki ottvan egy dungeon amiben van egy démon és bármivel sebzem gyógyul... ezt hogylehet megölni?

Karma XXL

Quote from: thrallFF5-höz lenne pár kérdésem
1: hányszor éled ujra az a kis... sárkányszerû lény(a ebegõ kastélyba amikknél kikelett írtani az ágyúkat),ert 1-szer még megtom öölni de 2.-ra már alig marad életem :). Ja csapatom: Lenna:darkmage, a 2 csávó: knight,és a kiskalóz az meg ninja
2:abba a kastélyba ahol wolf-ot szabaditottam ki ottvan egy dungeon amiben van egy démon és bármivel sebzem gyógyul... ezt hogylehet megölni?

Hááááát talán nézd meg itt: http://gamefaqs.com

Vikunya

Quote from: thrallFF5-höz lenne pár kérdésem

1. Az Archeo-akármi csak egyszer éled újra. A második formája eléggé védett a mágia ellen, de egy L5 Doom blue magic elviszi (ha nincs meg, csak használj fizikai támadásokat, a második formának csak kb. 2500 hp-je van).

2. Amennyiben a Walse kastély alatti dungeonra gondolsz és arra a monsterre (Garki-akármi?) ami mindig hátbatámad, a játék ezen szakaszában hanyagold. Majd jársz még arra. A cuccokat megpróbálhatod összeszedni, de siess.

thrall

Quote from: Vikunya1. Az Archeo-akármi csak egyszer éled újra. A második formája eléggé védett a mágia ellen, de egy L5 Doom blue magic elviszi (ha nincs meg, csak használj fizikai támadásokat, a második formának csak kb. 2500 hp-je van).

2. Amennyiben a Walse kastély alatti dungeonra gondolsz és arra a monsterre (Garki-akármi?) ami mindig hátbatámad, a játék ezen szakaszában hanyagold. Majd jársz még arra. A cuccokat megpróbálhatod összeszedni, de siess.
kösz a helpet akkor kicsi vagyok arceoizéhez ami elég nagy kár mert az azelotti mentésem valahol a *****-ba van

thrall

ja még anniyt hogy meik a legjobb summon és black magic a gameben?

Vikunya

Quote from: thrallja még anniyt hogy meik a legjobb summon és black magic a gameben?

A legjobb summon Bahamut, a legjobb black magic a Flare. A játék vége felé lehet csak megszerezni ezeket.
Amúgy az emlegetett L5 Doom blue magicet a könyvtárban lehet(ett volna) elQször felszedni.

thrall

az elsõ world-be lehetõség lesz még viszamenni??

Shadowolf

Quote from: thrallaz elsõ world-be lehetõség lesz még viszamenni??

Fogjuk rá. :p Nem akarok spoilerkedni. ;)

thrall

Quote from: ShadowolfFogjuk rá. :p Nem akarok spoilerkedni. ;)
mostmár értem :D ez már egyáltalán nemjutott az eszembe hogy ezfog történni :P
Ja és meik jobb a chicken knife vagy a brave sword?

Vikunya

Quote from: thrallmostmár értem :D ez már egyáltalán nemjutott az eszembe hogy ezfog történni :P
Ja és meik jobb a chicken knife vagy a brave sword?

A brave sword alapból nagyon jó, de az ereje annyival csökken, ahánszor a megszerzéséig elmenekültél a csatákból. A chicken knife ereje alapból csak egy, de ez annyival nQ, ahányszor a megszerzéséig elmenekültél a csatákból. Szóval hacsak nem menekültél rengetegszer, én a brave swordot ajánlom. És ha legközelebb játszol, most már tudod, hogy soha sem szabad elfutni, ha a maxos brave swordot akarod. Ha eddig sem menekültél, akkor most jól jártál :)

thrall

Quote from: VikunyaA brave sword alapból nagyon jó, de az ereje annyival csökken, ahánszor a megszerzéséig elmenekültél a csatákból. A chicken knife ereje alapból csak egy, de ez annyival nQ, ahányszor a megszerzéséig elmenekültél a csatákból. Szóval hacsak nem menekültél rengetegszer, én a brave swordot ajánlom. És ha legközelebb játszol, most már tudod, hogy soha sem szabad elfutni, ha a maxos brave swordot akarod. Ha eddig sem menekültél, akkor most jól jártál :)
egy olyan 3-4* futottam el de csak egyszer volt muszály(abban a kastélyban ahova a 12db 1000éves fegyver van elraktározva)

Vikunya

Quote from: thrallegy olyan 3-4* futottam el de csak egyszer volt muszály(abban a kastélyban ahova a 12db 1000éves fegyver van elraktározva)

Az még nem vészes. Akkor mindenképpen Brave Sword.

thrall

Quote from: VikunyaAz még nem vészes. Akkor mindenképpen Brave Sword.
egész jó bothand-el 293-4(e-körül) vagy az attackom
ja és odin summon-jánál azt mutatja hogy mind1-ik ellent sebzi,de cmindig csak 1-et nmy-t sebez...