Main Menu

Final Fantasy VII

Started by .Attila, 2004-01-14, 21:44:40

Previous topic - Next topic

ignus

SPOLIER: a lényeg hogy valami shinrás asszem...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus
SPOLIER: a lényeg hogy valami shinrás asszem...

A nevére hirtelen én sem emlékszem, csak arra, hogy (SPOILER: )
Midgar polgármesterének a beosztottja volt. (SPOILER END)

Soridan

QuoteOriginally posted by Shadowolf
SPOILER: ő sem, mert ő meg a Shin-ra vállalat új vezetője és mellesleg Cloud-ék ellensége. SPOILER END

SPOILER: :confused: Akkor is R betűs. De Reno télleg Turk. Hmmm.... bahh, pedig még arra is emlékszem, hogy néz ki! :( Passzolok
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Soridan
SPOILER: :confused: Akkor is R betűs. De Reno télleg Turk. Hmmm.... bahh, pedig még arra is emlékszem, hogy néz ki! :( Passzolok

Eszembe jutott!!!!! SPOILER: Cait Sith-et Reeve irányítja. SPOILER END

Soridan

Eszembe jutott!!!!! SPOILER: Cait Sith-et Reeve irányítja. SPOILER END

:hail:

Mert megérdemled :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

QuoteOriginally posted by Soridan
:hail:

Mert megérdemled :)

Télleg! De ugye ő is Shinrás?!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Aha! :hopp:

Itachi

Igen de nem a gonosz fajtábol...Ő Midgar építkezési minisztere.. :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Lorenor
Igen de nem a gonosz fajtábol...Ő Midgar építkezési minisztere.. :zen:

És (mint már feljebb írtam), Midgar polgármesterének egyetlen pártfogója. :D

Itachi

És (mint már feljebb írtam), Midgar polgármesterének egyetlen pártfogója. :D
Szegény Domino...ő még nagyobb bábú mint Caith Sith... :rolleyes: :p :zen:

Itachi

Én az egész játékban azt sajnálom ,hogy nem lehet Sephiroth tal lenni csak a visszaemlékezésben..:ejj: :zen:

Shadowolf

Én az egész játékban azt sajnálom ,hogy nem lehet Sephiroth tal lenni csak a visszaemlékezésben..:ejj: :zen:

Vagy ha egy karaktereditort használsz, mint én. :hopp:

Itachi

Vagy ha egy karaktereditort használsz, mint én. :hopp:
Ps. en olyan nincs max xplorer,de még az sem teszi lehetővé....Bezzeg Aerist fel lehet vele éleszteni.... :rolleyes: :p :zen:

Shadowolf

Ps. en olyan nincs max xplorer,de még az sem teszi lehetővé....Bezzeg Aerist fel lehet vele éleszteni.... :rolleyes: :p :zen:

Mér Aeris a végső csatában azért nem olyan rossz poén. :p :D Más: Képek topic ide v. oda, ez a kép sztem ide való...:D :

ArchElf

Nem akarja véletlenül megosztani a két (fentebb már írt) fájlt az FF7-hez???
Plííz, legyetek hozzám olyan jók, hogy eljuttatjátok hozzám valahogy a fájlokat:
biglight.avi
zmind03.avi
dc, emule, ftp, akármi...
:bruhuhu:
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

teraflare

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
Nem akarja véletlenül megosztani a két (fentebb már írt) fájlt az FF7-hez???
Plííz, legyetek hozzám olyan jók, hogy eljuttatjátok hozzám valahogy a fájlokat:
biglight.avi
zmind03.avi
dc, emule, ftp, akármi...
:bruhuhu:
AE

én feltölthetem az extra.hu-ra, de oda csak 20 mega fér és sokáig tartana :hopp: Ha adsz egy ftp címet logot,passot, akkor jövõhétre behozom a suliba a CD-m és megpróbálhatom feltölteni.

Xaga

Megint elakadtam:( én mindig elakadok:bruhuhu:

Leestem abból a vidámparkból a futtóhomokkal körülvet istenhátamögötti tanyára és csak úgy tudok kimenni ha megnyerek vmi versenyt vagy mi, meg vmi fönök ajálnlata is kell vagy mi. Kérdés hol a fönök vagy mi

.Attila

QuoteOriginally posted by Xaga
Megint elakadtam:( én mindig elakadok:bruhuhu:

Leestem abból a vidámparkból a futtóhomokkal körülvet istenhátamögötti tanyára és csak úgy tudok kimenni ha megnyerek vmi versenyt vagy mi, meg vmi fönök ajálnlata is kell vagy mi. Kérdés hol a fönök vagy mi

Van az a nagy terület, ahol a jobb alsó sarokban az épület van. Oda menj be, mert először Barret történetét kell folytatni (nem spoiler-kedem). Utána majd le kell menni alul a kamionhoz (vagy teherautó - mittomén, egyre megy), ott lesz a főnök.

Xaga

QuoteOriginally posted by Trivi
Van az a nagy terület, ahol a jobb alsó sarokban az épület van. Oda menj be, mert először Barret történetét kell folytatni (nem spoiler-kedem). Utána majd le kell menni alul a kamionhoz (vagy teherautó - mittomén, egyre megy), ott lesz a főnök.

Szoval miután leértem Barret elhuz egy házba ahol elmeséli a storyját utána el kell menni a kamionhoz ahol a fönök van(bejáratnál 2 emberke igaz?) de ott valami olyat mond hogy sose kapod meg a támogatást vagy mi. És aztán??? Nem tok hova menni

Sephiroth

Szoval miután leértem Barret elhuz egy házba ahol elmeséli a storyját utána el kell menni a kamionhoz ahol a fönök van(bejáratnál 2 emberke igaz?) de ott valami olyat mond hogy sose kapod meg a támogatást vagy mi. És aztán??? Nem tok hova menni

Indulj el felfele. A szakadéknak a jobb oldalán menj majd, aztán át a roncstelepen ahol találkozol.....
És utána majd beszélhetsz a fönökkel.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

ignus

Asszem a sivatagnál igaz? :)

Shadowolf

SPOILER Mielőtt viszont megcsinálnád ezt a részt, ajánlom hogy harcolj az itteni ellenfelekkel, mivel az egyik (asszem valamilyen robot) tud egy nagyon hasznos enemy skillt (névszerint: Laser). Ő maga nem használja a támadást, ha jól emlékszem, de ha a manipulálod, akkor be tudod vetni valamelyik csapattagod ellen.
Ez a támadás nagyon hasznos lehet a limitjeid kiépítésében. (felére redukálja az aktuális életpontjaidat, ami eléggé megdobja a limit csíkot) SPOILER END

Itachi

Asszem a sivatagnál igaz? :)
Igen ott.... ;) :p :zen:

Xaga

Megint elakadtam:
Kinyírtam a Materia Keepert majd elmenttem abba a bányába cagy mibe és ott a Jenova felíratú ajton nem tok bemenni. Mit kell csinálni?

.Attila

Megint elakadtam:
Kinyírtam a Materia Keepert majd elmenttem abba a bányába cagy mibe és ott a Jenova felíratú ajton nem tok bemenni. Mit kell csinálni?

Pontosítanál, hogy ez mi után van?
Egyébként ott majd nyitva lesz az ajtó, ha be lehet menni, nem kell neked kinyitni, de ha minden igaz, akkor neked egyelőre egy büdös nagy pókot kell kinyírnod, ami a csövek közelében van (tipp: pakold be minden Enemy Skill materia-dat).

Shadowolf

Pontosítanál, hogy ez mi után van?
Egyébként ott majd nyitva lesz az ajtó, ha be lehet menni, nem kell neked kinyitni, de ha minden igaz, akkor neked egyelőre egy büdös nagy pókot kell kinyírnod, ami a csövek közelében van (tipp: pakold be minden Enemy Skill materia-dat).

A büdös nagy pók volt a Materia Keeper. :rolleyes: :D Tőle amúgy a Trine enemy skill-t lehet eltanulni. A reaktorban nem kell semmit sem csinálni, egyszerűen haladj tovább a mellette található úton, s így eljutsz Rocket Town-ba. ;)

.Attila

A büdös nagy pók volt a Materia Keeper. :rolleyes: :D Tőle amúgy a Trine enemy skill-t lehet eltanulni. A reaktorban nem kell semmit sem csinálni, egyszerűen haladj tovább a mellette található úton, s így eljutsz Rocket Town-ba. ;)

Te mikor játszottál vele utoljára, hogy még így emlékszel rá?
Én vagy már 4-5 éve játszottam vele utoljára.

Shadowolf

Te mikor játszottál vele utoljára, hogy még így emlékszel rá?
Én vagy már 4-5 éve játszottam vele utoljára.

Kb három évvel ezelőtt játszottam vele utoljára. ;)

EDIT: a Materia Keeper-t pedig már kitárgyaltuk feljebb, csak már mindenki megfeledkezett róla (köztük én is :o :D).

Fazék

nem semmi ennek a játéknak a népszerűsége, most is 4 emberből 4-en ezt töltik tőlem...  amúgy mennyi idő kell a játékhoz? megoldható hogy csak heti 2-3 alkalommal 1-2 órát játsszon vele az ember és így is élvezhető legyen, vagy úgy nem lesz olyan könnyű követni az eseményeket? nagyon sok mellékszál satöbbi van? mert akkor nekem nagyon egybe kéne végigjátszanom, mert már másnapra hajlamos vagyok elfelejteni hogy éppen hol tartottam egy játékban...  még a Septerra Core-al is gondjaim vannak, ilyen memória téren, pedig az aztán nem a legkomplexebb játék :)

Soridan

QuoteOriginally posted by Blimp
nem semmi ennek a játéknak a népszerűsége, most is 4 emberből 4-en ezt töltik tőlem...  amúgy mennyi idő kell a játékhoz? megoldható hogy csak heti 2-3 alkalommal 1-2 órát játsszon vele az ember és így is élvezhető legyen, vagy úgy nem lesz olyan könnyű követni az eseményeket? nagyon sok mellékszál satöbbi van? mert akkor nekem nagyon egybe kéne végigjátszanom, mert már másnapra hajlamos vagyok elfelejteni hogy éppen hol tartottam egy játékban...  még a Septerra Core-al is gondjaim vannak, ilyen memória téren, pedig az aztán nem a legkomplexebb játék :)

Szerintem ne darabold szét... nekem jó memóriám van *kucc* de tapasztalataim szerint utána nagyon sok dolgon fogsz meglepődni. Élvezhető persze 1-2 órás dózisokban is, de őszintén: ki tudja megállni, hogy ne játszon vele min. 5-6 órát két falat kenyér között? :D