Main Menu

Final Fantasy VII

Started by .Attila, 2004-01-14, 21:44:40

Previous topic - Next topic

Xellos

Egy kérdésem lenne mindenkihez. Aki tud, please segítsen. Megvan Tifa legerősebb fegyvere, a Platinum Hearth. És a efnéért nem értem, miért sebes mindig olyan keveset. Pedig már többször is végigjátszottam, és a három év folyamán nem jöttem rá. VAlaki tud segíteni?
I'm Xellos, the tricker priest^_^

phr0zen

QuoteOriginally posted by Xellos
Egy kérdésem lenne mindenkihez. Aki tud, please segítsen. Megvan Tifa legerősebb fegyvere, a Platinum Hearth. És a efnéért nem értem, miért sebes mindig olyan keveset. Pedig már többször is végigjátszottam, és a három év folyamán nem jöttem rá. VAlaki tud segíteni?

Emlékeim szerint az Premium Heart,a sebzése pedig drasztikusan megnövelherő ha Tifa Limit Breakjeinél sok Miss slotot pörgesz ki.

Ramiz

PLÍÍZ segítsetek, ha tudjátok, hogy mit kéne csinálnom! XP-m van, eleddig gond nélkül futott a program, még az első CD-n vagyok (Golden ...-ben, még mielőtt chocobo-t kell lovagolni a továbbjutáshoz), és állandóan kilép! Hibás lehet a CD, vagy csak baszakszik a Windows? Esetleg van erre patch? Tudtok valamit?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

teraflare

Quote from: RamizPLÍÍZ segítsetek, ha tudjátok, hogy mit kéne csinálnom! XP-m van, eleddig gond nélkül futott a program, még az első CD-n vagyok (Golden ...-ben, még mielőtt chocobo-t kell lovagolni a továbbjutáshoz), és állandóan kilép! Hibás lehet a CD, vagy csak baszakszik a Windows? Esetleg van erre patch? Tudtok valamit?
Ezt már hallottam valahol máshol is és ott egy vindóz uninstall majd régi vindóz fel-lel oldotta meg a gyerek.

Xaga

Quote from: RamizPLÍÍZ segítsetek, ha tudjátok, hogy mit kéne csinálnom! XP-m van, eleddig gond nélkül futott a program, még az első CD-n vagyok (Golden ...-ben, még mielőtt chocobo-t kell lovagolni a továbbjutáshoz), és állandóan kilép! Hibás lehet a CD, vagy csak baszakszik a Windows? Esetleg van erre patch? Tudtok valamit?

Igen kell hozzá patch

Ramiz

Köszi!!! Ugyan vagy egy órát szedte le a gépem, de megérte! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Kérdés: Tifa városában van egy shinra épület ami elhagyatott és annak a pincéjében van Sephiroth egy könyvtárban, na ott van egy széf azt hogy kell kinyitni? Azt tudom hogy a kód right 36 left 10 right 59 right 97 (ha jól tudom) de azt a right meg lefttet hogy kell megcsinálni?

Karma XXL

Quote from: XagaKérdés: Tifa városában van egy shinra épület ami elhagyatott és annak a pincéjében van Sephiroth egy könyvtárban, na ott van egy széf azt hogy kell kinyitni? Azt tudom hogy a kód right 36 left 10 right 59 right 97 (ha jól tudom) de azt a right meg lefttet hogy kell megcsinálni?

Rég játszottam már végig, de mintha úgy csinálnád, hogy odamész, aztán amikor megjelenik egy 00 a képen, nyomvatartod a jobbrát, amíg a számláló eléri a 36-ot, vigyázva, nehogy átmenj rajta (!!!) aztán a balrát amíg a 10-hez érsz stb... és a végén vagy magától kinyílik vagy kell egy akciógomb a végére, már nem emlékszem ;)

Xaga

Quote from: SysOP XXLRég játszottam már végig, de mintha úgy csinálnád, hogy odamész, aztán amikor megjelenik egy 00 a képen, nyomvatartod a jobbrát, amíg a számláló eléri a 36-ot, vigyázva, nehogy átmenj rajta (!!!) aztán a balrát amíg a 10-hez érsz stb... és a végén vagy magától kinyílik vagy kell egy akciógomb a végére, már nem emlékszem ;)

Lehet hogy akkor az a gond hogy én mindig túlszámláztam, akko megpróbálok ügyelni erre.

Vikunya

Így van, nem szabad rajta túlhaladni, hanem pontosan az adott számokon kell leállítani.
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

Xaga

Quote from: VikunyaÍgy van, nem szabad rajta túlhaladni, hanem pontosan az adott számokon kell leállítani.

Közben összejött csatlakozott  is Vincent (akinek neve csak Vin let így megsporoltam egy centtet:D) és vigig vittem az első CD-t csupán 9h alatt :D

.Attila

Quote from: Xaga(akinek neve csak Vin let így megsporoltam egy centtet:D)
:confused: Heh? Ezt hogy kell érteni? Mi az, hogy megspóroltál egy centet?

Xaga

Quote from: Trivi:confused: Heh? Ezt hogy kell érteni? Mi az, hogy megspóroltál egy centet?

Vicc:
skót kissrácot úgy hívják hogy Vincent.
Osztálytársai megkérdezik tőle: - Miért íród úgy alá a nevedet hogy Vin???
Mire a gyerek: -Mert így minden aláírással megspórolok egy centet.

SoulReaver

Csak mert Xellos kérdezte, és mivel rend a lelke mindennek, akkor én megírnám, mitõl függ Tifa Lockheart ultimate fegyverének, a Premium Heart-nak a sebzése: Éspedig attól függ, hogy a kiscsaj Limit-csíkja mennyire van feltöltve. Logikusan, minél közelebb van a Limit Break-hoz, annál erõsebbeket üt. Bár a kérdés ha jó láttam , marciusban, vagy mikor lett feltéve, de most már nyugodt a lelkem, mert segítettem valakinek. :rotflol:
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

SoulReaver

Még ide is leírom, mivel hátha valaki tud segíteni.:
- Hogy tudnám essetleg mûködésre bírni az FF7-et egy Pentium IV 3Gigás gépen, 512 mega ram, ATI Radeon 9000 PRO kártyával? A 8 bit paletted textures-re a config menuben azt írja ki, hogy "failed", a videokártyát nem látja, és csak "szoftware renderelt" üzemmódban indul. A prockót nem ismeri fel, de ez nem annyira meglepõ, és szerintem nem is ez a hiba oka, mert a játék maga elindul, az EIDOS intró hangját hallom, fekete képernyõ mellett, aztán az intró után az egész megfagy, és az Alt F4- varázs húz ki csak a szorulásból.:)
- Másik elmés kérdésem: Kinek melyik 3 karakter volt a kedvence, az FF7-ben. Mármint kikbõl állt a csapatuk leggyakrabban? Volt, aki Cait Sith-et nyomta egyáltalán? :) Sok veboldalt elolvastam, de eddig jót sehol nem írtak róla, kivéve egy tippet, amit sajna nem tudtam annó kipróbálni, mikor még ment a gamma a gépemen, éspedig az az volt, hogy elvileg a Ruby Weapont ki lehetett nyírni könnyen vele, ha úgy léptél be a harcba ellene, hogy a másik 2 csapattagot 0 Hp-n viszed be, mert ugye ha mind3-an éltek, a Ruby Weapon 2-t kinyír randomban. Szóval Cait van csak életben, és neki meg a Limit-Bar-ja tele van, betárazva a 2. limitjével, ami olyan félkarú rabló-féleség. Namármost ha azzal kipörgetsz 3 Cait Sith fejet, akkor minden ellenség egybõl meghal. :) Még további trükk az, hogy a félkarú rabló pörgését le lehet lassítani, ha 2 gombot nyomkoccc, mint meszes, mielõtt lestoppolnád( playstation-on az R1, R2... nem tudom, a gépen mi a megfelelõje.:) ). Tehát így elég könnyû eltrafálni a 3 fejet, és akkor a Ruby Weapon kb 2 perc alatt múlt idõben van, és nem kell Auto-Phoenix-ekkel, meg Knights Of The Round table-vel kombinálni 2 órán át. :) Nem beszélve arról, hogy mennyi neuront megspórol az ember, ha nem idegeskedi magát halálra. :) Ez egy igen érdekes gondolat, úgyhogy ha valaki még tudja futtatni a gépén az FF7-et, az igazán kipróbálhatná. :) Kíváncsi vagyok, tényleg ennyire könnyen ki lehetne e irtani a Weapon-okat, mert ugye mindegyik ellen jó.:) Meg úgy alapból akkor minden ellen jó.:)
Raziel...  Redeemer and destroyer. Pawn and messiah. Welcome time-spanned soul. Welcome ... to your DESTINY.
[/I][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Fazék

Quote from: SoulReaverMég ide is leírom, mivel hátha valaki tud segíteni.:
- Hogy tudnám essetleg mûködésre bírni az FF7-et egy Pentium IV 3Gigás gépen, 512 mega ram, ATI Radeon 9000 PRO kártyával?...
létezik xp patch, az elméletileg megold mindent, de azért még innen is bogarászhatsz. :)

Shadowolf

Quote from: SoulReaverVolt, aki Cait Sith-et nyomta egyáltalán? :)

Én csak akkor használtam, amikor muszáj volt. Jópofa kari, de semmi extra (a limitjei meg marha rosszak).

QuoteTehát így elég könnyû eltrafálni a 3 fejet, és akkor a Ruby Weapon kb 2 perc alatt múlt idõben van, és nem kell Auto-Phoenix-ekkel, meg Knights Of The Round table-vel kombinálni 2 órán át. :)

Pfff...ez sztem csak népmese. Ha tényleg ilyen könnyen össze lehet azt a limitet hozni akkor nem lenne az egésznek semmi értelme. :rolleyes: A Ruby Weapon amúgyis gyerekjáték, ha van Hades materia-d (mivel az lebénítja egy idõre). Kombináld ezt egy Phoenix, Hp<->Mp és egy Quadra Magic+Knights of the Round-al (amit aztán mindenki Mimic-el) és kb 2perc alatt kinyírod. ;)

A kedvenc csapataim amúgy: Cloud, Yuffie, Red XIII (rendes csapat) illetve
Cloud, Sephiroth, Aeris (trainer-el összehozott csapat :D)

Rounin

Quote from: SoulReaver- Másik elmés kérdésem: Kinek melyik 3 karakter volt a kedvence, az FF7-ben. Mármint kikbõl állt a csapatuk leggyakrabban?

Cloud, Tifa, Nanaki (aka Red XIII) A kedvenceim. Ja igen, Tifa helyett elõfordult, hogy inkább Barrettet favorizáltam. Vincenthez sosem volt erõm, bár nem néz ki rossznak; Cid pedig idõnként került be kíváncsiságból.

Phoeneix

elmagyaraznatok hogy az Enemy skill nevu materiat hogy a fenebe kell hasznalni, mert megvan, be is van teve cloud-hoz, de nem tom mit kell vele csinalni, es hogy hogyan szerezhetem meg az ellentol a skilljet...
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

.Attila

Quote from: Phoeneixelmagyaraznatok hogy az Enemy skill nevu materiat hogy a fenebe kell hasznalni, mert megvan, be is van teve cloud-hoz, de nem tom mit kell vele csinalni, es hogy hogyan szerezhetem meg az ellentol a skilljet...
Hát érdekes, hogy ezt újév elõtt 1 perccel kérdezed :_piszka: :)
Felteszed vkire, és az meg tud tanulni bizonyos skilleket, de csak bizonyosakat. Akkor tanulja meg a materia, ha azt a bizonyost skillt használják arra a karakterre, akin a materia van.
Egy példát mondok: amikor a Niflheim-i mögötti hegyekben mész a lifestream bányászó telepre, ott a kijáratot egy nagy büdös pókszerû vmi állja el az utat. Az használja egyedül a játékban az asszem Trine nevezetû skillt, ami sokáig az egyik legjobb skill. Az például tanulható.

Itachi

Quote from: TriviHát érdekes, hogy ezt újév elõtt 1 perccel kérdezed :_piszka: :)
Felteszed vkire, és az meg tud tanulni bizonyos skilleket, de csak bizonyosakat. Akkor tanulja meg a materia, ha azt a bizonyost skillt használják arra a karakterre, akin a materia van.
Egy példát mondok: amikor a Niflheim-i mögötti hegyekben mész a lifestream bányászó telepre, ott a kijáratot egy nagy büdös pókszerû vmi állja el az utat. Az használja egyedül a játékban az asszem Trine nevezetû skillt, ami sokáig az egyik legjobb skill. Az például tanulható.
A sok RO agylágyulást is okozhat... :_piszka:  Nem Niflheim, hanem NIBELHEIM....Ejnye ,bejnye...  :rotflol:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: ItachiA sok RO agylágyulást is okozhat... :_piszka:  Nem Niflheim, hanem NIBELHEIM....Ejnye ,bejnye...  :rotflol:
Hiszed vagy sem, tudtam, hogy nem stimmel vmi :D
Csak egyszerûen az új adat felülírta a régit, köszönöm a helyreigazítást, vétek lett volna, ha ez így marad a fejemben :zen:

Itachi

Quote from: TriviHiszed vagy sem, tudtam, hogy nem stimmel vmi :D
Csak egyszerûen az új adat felülírta a régit, köszönöm a helyreigazítást, vétek lett volna, ha ez így marad a fejemben :zen:
Szívesen, máskor is. :D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Phoeneix

kocce az infot, szal akkor csak bizonyos skilleket tanulhatok meg, most mar legalabb tom, miert csak 1 volt a materiaban
(Anonymus)

Phoeneix

hogy lehet sajat chocobod? mert amit fogsz az elszalad:(
(Anonymus)

Shadowolf

Quote from: Phoeneixhogy lehet sajat chocobod? mert amit fogsz az elszalad:(

Saját Chocobod csak onnantól lehet, hogy tudsz istállót bérelni neki (2. vagy 3. cd-tõl).

Phoeneix

hogy lehet 1 csata alatt tobbszor is summonolni? mert jelenleg 1 lenyt csak 1x tok iddezni csatankent
(Anonymus)

.Attila

Quote from: Phoeneixhogy lehet 1 csata alatt tobbszor is summonolni? mert jelenleg 1 lenyt csak 1x tok iddezni csatankent
Summon materia-k is kapnak pontot, mint ahogy többi, és ahogy szintet lépnek, úgy tudod õket többször használni. Hamár 2 csillagos lesz, akkor 2x használhatod egy csata alatt, ha 3 csillag, akkor 3x stb. Egy baj van: a summon materia-k nagy része használhatatlan lesz, mert egyszerûen túl gyengék maradnak.

Shadowolf

Quote from: Trivimert egyszerûen túl gyengék maradnak.

Ez mondjuk nagyban függ a karakter magic értékétöl. ;)

.Attila

Quote from: ShadowolfEz mondjuk nagyban függ a karakter magic értékétöl. ;)
...akkor is gyengék maradnak. Nem hiszem, hogy Shiva-t fogsz használni a közepe-vége felé ;)