Main Menu

Final Fantasy VII

Started by .Attila, 2004-01-14, 21:44:40

Previous topic - Next topic

Tyrael

minden fejlettebb klienssel lehet
amit ajanlok, az a bitcomet (0.58 a legujabb) vagy azureus (2.3.0.0 e legujabb, de az bugos egyenlore, hasznald a 2.2.x-t)
ja, es nekem is van cd-m, csak 20k-s uploaddal mire feltoltenem...

Tyrael

Ramiz

Még egy: tudom, hogy nagyon gagyi kérdés, de nincs valakinek nem tápos (mert a neten csak olyan van) PC-s mentése FF7-hez? Szerettem a saját partimat és tápoltam is meg gyûjtögettem a spec. támadásokat a megfelelõ matériával, begyûjtöttem Yuffie-t stb, de amilyen kevés idõm van (és sok animém meg filmem :) ), nem szeretném újrakezdeni a játékot... legalább amíg egyszer be nem fejeztem. :rolleyes: Ott tartottam, ahol Cid becsatlakozik a repülõ járgánnyal, és vissza kell menni Gold Saucer-be és aztán a repülõ mulató helyre.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Uhh... PSX-est amennyit akarsz, de PC-re... Nem akart indulni XP alatt, ezért elõbányásztam a PSX-es verziómat, aztán azzal vittem végig... persze sajna csak emulátorral.

A 9... na igen, télleg visszafejlõdés, de szvsz ez szándékos, amolyan "emlékezzünk az õsökre még egyszer utoljára" lehetett. Sõt, szerintem a visszatekintés pontosabb szó lenne rá. Megjegyzem, ez a régi rendszer még mindig jobban bejön, mint akár a materia, akár a junction rendszer...  És sajnos a múlt héten ezt is végigvittem... Pedig még eljátszogattam volna vele egy darabig.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Ramiz

Én szerettem, hogy lehet szöszmötölni a junctionokkal meg a materiákkal. Mindig keresni az optimális összeállítást.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

m46u5

Hát én körülnéztem, de már nem találtam azt a jópofi mentéseimet, ami gyakorlatilag minden cd-re 10-15 db mentés volt, a játék elejétõl a végéig :( Pedig ott találhattál volna megfelelõt. Ami még megvan abban már az összes karakter megtalálható a szintjük olyan 65-80 között van, az utolsó mentésekben pedig már azon kívûl hogy mindegyik karakter full tuningos, 3 db master summon, item, és magic is található, no meg aranychocobo :) (asszem 2db)
Ha érdekel oda tudom adni.
Amúgy ismételten mondom, és ajánlom minden FF7 rajongónak, hogy szerezze be az "Ultima Edition" változatot a játékból, mert az (nekem) megy xp alatt is, van hozzá egy kupac patch (bár én egyiket sem használtam, mert ment anélkül is). Ha esetleg kellene a torrent file, azt oda tudom adni, igaz én a torrent file-t kezdtem el tölteni, mégis inkább eDonkey-val szedtem le, mert ott sokkal jobban jött. (pár nap alatt leszedte)
Amúgy ez a változat annyiban más az eredeti 4 lemezes változathoz képest, hogy maga a telepítõ 3 db file-ból áll (1GB összesen).

ü: m46u5
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Bruce

Quote from: RamizÉn szerettem, hogy lehet szöszmötölni a junctionokkal meg a materiákkal. Mindig keresni az optimális összeállítást.
A matériák még nekem is bejöttek... de a junctiont szvsz elszúrták. Nem is kell százas szintûnek lenni, hogy minden érték a maxon legyen, és még csak meg sem kell érte erõltetni magunk... tesóm úgy pofozta le Ultimeciát, hogy szegény csak nézett mint Jenõ a moziban. Jómagam direkt visszafogtam magam, hogy azért valami izgalom is legyen a csatákban... A régi FF-ekben, meg a 9ben szintén kellett kombinálni, csak míg a 7-8ban legfeljebb a limitek döntöttek arról, hogy kit vittél magaddal, ezekben kissé jobban - de legalábbis másképp - átgondolt stratégiára volt szükség (most black wizardot vigyek? vagy csupa fightert? De kéne valami gyógyító is... stb, stb, stb.) És nekem ez jobban bejött :rolleyes:

Edit: Huhh... ezt úgy érzem minden FF7 rajongóval meg kell osztanom... (jobbklikk -> cél mentése másképp - nálam csak így mûködött, aztán ki tudja...)

Alkyra

Quote from: Tyraelja, es nekem is van cd-m, csak 20k-s uploaddal mire feltoltenem...

Tyrael

Megvan a cd? 20k? Az elég!:d Egy nap alatt lejönne. :D

Tyrael

Quote from: AlkyraMegvan a cd? 20k? Az elég!:d Egy nap alatt lejönne. :D
megkeresem, es feltoltom valahogy

Tyrael

Rounin

Quote from: Bruce*!* A tesóm úgy pofozta le Ultimeciát, hogy szegény csak nézett mint Jenõ a moziban.

*?* Edit: Huhh... ezt úgy érzem minden FF7 rajongóval meg kell osztanom... (jobbklikk -> cél mentése másképp - nálam csak így mûködött, aztán ki tudja...)

*!* Ahm, igen. Elsõre elvéreztem a super GF :hehe: miatt, mert elfeledtem felrakni shell+protectet, emiatt hanyagoltam is kicsit, majd visszajöttem rendesen beconfigolt junctionnel és gf-ekkel, ami miatt röhejesen könnyû volt. Valahogy végsõ csatának...túl ovis volt :rolleyes:

*?* Köszi, aranyos, de nekem a RIKKI - Suteki da ne (Orchestral version) jobban tetszik :D

Alkyra

Quote from: Tyraelmegkeresem, es feltoltom valahogy

Tyrael

Dc? Vagy torrent? Neked melyik lenne a jobb?
Nekem mind1.

White Seed: Hangot? Mé nem raksz be egy linket alá? :D Ami egy wav fájlhuz vezetne. :D

Bruce

Quote from: Rounin*!* Ahm, igen. Elsõre elvéreztem a super GF :hehe: miatt, mert elfeledtem felrakni shell+protectet, emiatt hanyagoltam is kicsit, majd visszajöttem rendesen beconfigolt junctionnel és gf-ekkel, ami miatt röhejesen könnyû volt. Valahogy végsõ csatának...túl ovis volt :rolleyes:

*?* Köszi, aranyos, de nekem a RIKKI - Suteki da ne (Orchestral version) jobban tetszik :D
*!* Nálam ezért van, hogy valakinek pl. teljesen hiányzik az element-defense, másoknál meg a statusban vannak lyukak... megint máshol egyáltalán nincs junctionolva magic a különbözõ értékekre. Persze hagytam magamnak kibúvót, mert chocobo-t felerõsítettem úgy hogy sebzésben alázza bármelyik varázslatot, és némelyik GF-et is... de így legalább izgalmas volt a csata :lazza:

*?* Meghallgattam, de nem igazán tudtam hová tenni... szép, télleg tetszik, de a tízzel (ugye jól tom hogy abban van? :rolleyes: ) még nem játszottam... a héttel viszont igen, és Aeris zenéjét még nem hallottam énekelve, ezért tetszik nagyon. (De a best akkor is az One Winged Angel, az Orchestra Version természetesen :D )

Edit: White SeeD, nekem is elcsúszik, pedig nem tûzrókám van... bár nem is exbojler mûxik ezen a gépen, hanem valami NetCaptor... Egyebet nem tudok elmondani... nem az én gépem.

m46u5

Quote from: White SeeDFontos kérdés:

Kinek csúszik még el az oldalamon a GF fõrovatnál a tonberry king és a spec GF-ek?!
Elvileg egy sorban kellene lennie.
IE. 6.0-mal egy sorba van, míg a firefox-al szétcsúszik.
Valakinek van még ilyen észrevétele?

Van az a rész a forrásban, hogy:
{img border="0" src="vonal.gif" width="749" height="40"}
rakj utánna egy törést: {br}
tehát:
{img border="0" src="vonal.gif" width="749" height="40"}{br}

mgj: a {} helyett relációs jelek vannak, csak itt a fórum nem jeleníti meg, hanem megpróbálja értelmezni, azért írtam ezt.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Tyrael

Quote from: AlkyraDc? Vagy torrent? Neked melyik lenne a jobb?
Nekem mind1.

White Seed: Hangot? Mé nem raksz be egy linket alá? :D Ami egy wav fájlhuz vezetne. :D
torrent jobb lenne
ha tudsz valami privat trackert, akkor szolj
vagy ha csinalok egy torrent file-t, neked atkuldom, te elinditod, akkor mukodik tracker nelkul is?
nem, mi :(
ha jol emlexem meg kell adni a tracker url-t, na mind1, ha tudsz valami nem publikus tracker-t, akkor szolj

Tyrael

Alkyra

Quote from: Tyraeltorrent jobb lenne
ha tudsz valami privat trackert, akkor szolj
vagy ha csinalok egy torrent file-t, neked atkuldom, te elinditod, akkor mukodik tracker nelkul is?
nem, mi :(
ha jol emlexem meg kell adni a tracker url-t, na mind1, ha tudsz valami nem publikus tracker-t, akkor szolj

Tyrael

Elméletileg van ilyen..., mármint, hogy tracker nélkül le tudjam tölteni.
De nem tudom, hogy hogyan kell.
Privát szerver?
Miért muszáj egy privát szerver?

Valaki esetleg tudd egyet?
Vagy lehetne az, hogy letöltök egy tracker programot s a gépembõl csinálok tracker szervert..
Dc biztos, hogy nem lenne jó?
Az ennyi erõvel egyszerûbb.

m46u5

Miért nem csináltok a saját gépetekbõl ftp szervert (akár akitõl tölteni akár ahová tölteni lehet). Én anno pár éve egy haverommal szórakoztunk ezzel (pontosabban nekem kellett), egy ingyenes progival ftp szervert csináltam a gépembõl. Valahogy úgy ment, hogy megosztottam a progin belül egy mappát, amihez különbözõ jogosultágot lehetett adni (ovas, ír, stb.), az ip címet (amit kifelé látni) odaadtam a havernak, aki meg lenyúzta a megosztott helyrõl a neki szükséges cuccot.
Szerintem ez a leggyorsabb és legjobb megoldás, de persze nem akarok nagyon belekotnyeleskedni a dolgotokba.

Alkyra

Én is ezen gondolkoztam...
De lehetséges lenne, hogy folytatom egy fájl letöltését?
(ha jól emléxem igen..)

Tryael, mit gondolsz?
http://prdownloads.sourceforge.net/filezilla/FileZilla_Server_0_9_8a.exe?download

Ezt töltsd le, ha benne vagy.
Majd írjál pmet a kódomról s a jelszóról.
Ha segítség kell akkor szólj. Én azt tudom haszálni.(egy kicsit)

Tyrael

igen, ftp egy lehetseges megoldas, csak nem szeretek semmilyen szervert futtatni a gepen, torrent mas teszta, de akkor majd beconfigolom jol.
neked ejszaka jo? mert nekem altalaban hetkoznap ejfeltol delig megy "uresben", szal olyankor tudnad huzni

Tyrael

Rounin

Quote from: Bruce*!* Nálam ezért van, hogy valakinek pl. teljesen hiányzik az element-defense, másoknál meg a statusban vannak lyukak... megint máshol egyáltalán nincs junctionolva magic a különbözõ értékekre. Persze hagytam magamnak kibúvót, mert chocobo-t felerõsítettem úgy hogy sebzésben alázza bármelyik varázslatot, és némelyik GF-et is... de így legalább izgalmas volt a csata :lazza:

*?* Meghallgattam, de nem igazán tudtam hová tenni... szép, télleg tetszik, de a tízzel (ugye jól tom hogy abban van? :rolleyes: ) még nem játszottam... a héttel viszont igen, és Aeris zenéjét még nem hallottam énekelve, ezért tetszik nagyon. (De a best akkor is az One Winged Angel, az Orchestra Version természetesen :D )

*!* Chocobo nekem bugos volt o.O 'A' kategóriás tárgyak tömegét hoztam át és soha nem törlõdött tõle a már áthozott cucc ^^

*?* Igen, a X zenéje, amivel én sem játszottam még :]
One Winged Angel, orchestra version? =] Háhá, sokáig win indítóhang volt egy részlete (másik meg kilépõ hang^^). Egyik rajzom alatt vagy 50* lejátszottam egymás után és nem untam meg =]

Alkyra

Quote from: Tyraeligen, ftp egy lehetseges megoldas, csak nem szeretek semmilyen szervert futtatni a gepen, torrent mas teszta, de akkor majd beconfigolom jol.
neked ejszaka jo? mert nekem altalaban hetkoznap ejfeltol delig megy "uresben", szal olyankor tudnad huzni

Tyrael

Nekem jó az éjszaka.  Akkor írjál pm-et majd a részletekrõl.

u.i.: Most olvastam, hogy a fájl REJTVE VAN a cd-n! Szal be kell kapcsolni a rejtett fájlok megjelenítését s rámásolnod a wincsidre(cdrõl hogy szedjem át? :) ) Az ff8cd1.img fájl kell csak, de ezt már mondtam.
Elõre is köszönök mindent!

m46u5

Quote from: White SeeDNem tud valaki olyan helyeket, ahol snes gameket lehet leszedni?
:G Elsõ találat ("snes games"):
http://www.cherryroms.com/news.php - fõoldal
http://www.cherryroms.com/user.php - regisztráció (ingyenes)

Quote from: White SeeDKellene az FF6, mert enyém tönkrement.
+Crono Tiger, Crono cros, meg a Xenosaga.
Szokásos válaszom : eDonkey, amúgy meg nekem megvan a Crono Cross PSX-es változata (2cd), ha gondolod oda tudom adni (feltöltsem valahová, vagy én csináljak egy ftp szervert - igaz ezt majd úgyis kell csinálnom, már csak az a kérdés mûködésre tudom majd bírni-e :rolleyes: )

Meg van még: Final Fantasy - Anthology, szintén PSX-re (ebben a 4. ill az 5. rész található)

Üdv: m46u5

Tyrael

Quote from: White SeeDOldal javítva. Már csak azt nem tudom, hogy azok a gombok mért nem kerültek bele a táblázatba? Hmm, most már nem javítom át:p

+Nem tud valaki olyan helyeket, ahol snes gameket lehet leszedni?
Kellene az FF6, mert enyém tönkrement.
+Crono Tiger, Crono cros, meg a Xenosaga.
Chrono Trigger, Chrono Cross
lehet csak a helyesiras miatt nem talaltad meg
amugy ezek is megvannak nekem :)
kiveve xenosaga

Tyrael

Tyrael

Quote from: White SeeDArigato!
Psx CD-n nem jó. Psx-em nincs, a PC-m meg belehal az emulálásába. Még FF6-ot sem vitte, ezért vagyok kénytelen snes gamekkel nyomúlni.
A videókat meg úgyis le lehet szedni bármelyik rajongói oldalról:)
chrono cross csak ps-re jott ki
van par jo ps emulatorom is, ajanlom epse-t, vagy connectx-t

Tyrael

Alkyra

Quote from: White SeeDA CC-t meg végigvittem. Egész jó volt, csak túl könnyû.

Hát én pl amikor elõször jársz a túlvilágon azon a tengeren ahol megállt az idõ
s ott a fõelit(apád haverja) allig bírtam kinyírni. :D Mert két olyan karakterem is volt akinek fekete volt a beállítottsága õ meg csak fehér varázslatokat használt.. :D Lol...

Egyb. csak azért játszottam ezzel a játékkal, metr a fõhõsnek olyan fegyvere van amire én rögtön begizdultam s onnantól le sem vettem a szemem arról. :D
(pl az FF9ben is LEHET ilyen fegyvere a fõhõsnek).
Nemtudom, hogy mi a neve a fegyvernek, de eszméletlenül tettszik.
Valaki esetleg tudd róla valamit?

m46u5

Quote from: White SeeDAmúgy jöhetnek FF5-el kapcsolatos tippek/trükkök/tapasztalatok és nagyon örülnék egy világtérképnek, mert azom nincsen.
Hát, nem akarok nagyon a lelkedbe tapostni, de egy ismert keresõporgrammal ( :G ) sikerült találnom térképet (search: final fantasy V map):
Az elsõ találat:
http://www.cavesofnarshe.com/ff5/maps.php - ez mondjuk nem annyira jó, de a második találat már sokkal jobb:
http://www.ffonline.com/ff5/world.htm

Tyrael

Quote from: White SeeDAkkor ugrom a CC-t. Ahogy halottam mástól Xenosaga meg PSX2... Majd ha megnyertem a lottót (Ami ezen a héten esedékes:p) úgy is megveszem eredetibe.

Addig is nekiálltam az FF5-nek. Most nem is volt annyira idegesítõ. Elsõre azért hagytam abba, mert már a legelején 3cm után buzi denevérek támadtak meg és kiakadtam. (Volt már hajanli 2. Franc se szarakodik gagyi denevérekkel:p)
De kellemesen csalódtam. Késõbb már normalizálódik és kb FF6 szinten jönnek a támadások.
ami zavart eddig, hogy könnyû.
Elsõ problémás ellenfelem egy vörös szõrös dög volt, de azt is lenyomtam, csak elsõre meglepett. Ugyanis nem elég, hogy körönként kioszt 300-400 csapást, (A szereplõim 200-220 HPsak), de egy hülye támadásának köszönhetõen a HP-m iszonyat sebességgel 0-zódik le. (Másodpercenként 10-el) Ráadásul nem lehet gyógyítani. De csak leszedtem másodjára:)

Amúgy jöhetnek FF5-el kapcsolatos tippek/trükkök/tapasztalatok és nagyon örülnék egy világtérképnek, mert azom nincsen.

A CC-t meg végigvittem. Egész jó volt, csak túl könnyû. A végfõdög is túl egyszerû volt. A játék folyamán voltak nehezebbek...
Ehh, most jut eszembe, hogy egyszer sem ütöttek ki, és nem láttam a game over feliratot game közben.. ezt pótolnom kell:D
+Még ha jól kláttam a FAQ-t 13+ lehetséges vége lehet a gamenak, így aszem nekiállok majd újra az FF5 után.
(+Tök röhögtem, mikor a FAQ írója mondta, hogy hú de nehéz ellenfél, meghogy 4-5 ödjére sikerült csak leszednie. Én meg 3 csapással leszedtem.
(Sosem tápoltam, de kinyírtam mindent ami az utamba került.
hat azert nem hiszem hogy Lavos-t 3 utesbol lecsaptad. :)
Amugy ha a legjobb befejezest akarod a chrono cross-szal, akkor azert nehezebb.
De amugy a foldsarkany barlangjaban a 2. ujrajatszasnal az a szvinx tenyleg erosebb volt.

Tyrael

Tyrael

Quote from: AlkyraHát én pl amikor elõször jársz a túlvilágon azon a tengeren ahol megállt az idõ
s ott a fõelit(apád haverja) allig bírtam kinyírni. :D Mert két olyan karakterem is volt akinek fekete volt a beállítottsága õ meg csak fehér varázslatokat használt.. :D Lol...

Egyb. csak azért játszottam ezzel a játékkal, metr a fõhõsnek olyan fegyvere van amire én rögtön begizdultam s onnantól le sem vettem a szemem arról. :D
(pl az FF9ben is LEHET ilyen fegyvere a fõhõsnek).
Nemtudom, hogy mi a neve a fegyvernek, de eszméletlenül tettszik.
Valaki esetleg tudd róla valamit?
marmint Serge fegyojara gondolsz?

Tyrael

Rounin

Quote from: Tyraelhat azert nem hiszem hogy Lavos-t 3 utesbol lecsaptad. :)
Amugy ha a legjobb befejezest akarod a chrono cross-szal, akkor azert nehezebb.
De amugy a foldsarkany barlangjaban a 2. ujrajatszasnal az a szvinx tenyleg erosebb volt.

Tyrael

Lavos?? AZ CT, nem? ;)

Tyrael

Quote from: RouninLavos?? AZ CT, nem? ;)
melyik jatekkal jatszottal te???
lavos a foellenfel mindket jatekban
csak talan cc-ben a vegen Time Devourer-nek hivjak.
De o az, aki becsapodott a bolygoba 1999ben, es elpusztitotta az egesz civilizaciot. A CCben mikor bemennek a dead seabe, vagy mibe, az egyik reszen meg egy videot is latsz rola
--------------------------
The story of Chrono Cross revolves around the character Serge, who, as a small child, is supposed to drown, but is saved by a powerful force. The resulting shift in the world's history creates two distinct parallel dimensions. In one dimension, he survives and lives for 10 years before the game begins. In the alternate dimension, he drowns in a beach near his home.

The plot itself revolves around Serge's unknowing efforts to free Schala from the Time Devourer, a fusion of Lavos, the ultimate enemy with the capacity to destroy the planet from Chrono Trigger, and Schala, a princess of Zeal and sister of Magus who has immense magical power and disappeared to the Darkness Beyond Time accidentally due to Crono's influence in history. Years in the future, Belthasar, a former guru of Zeal, discovered that the Time Devourer had formed and planned to consume all spacetime; he thus set in motion an almost ludicrously complex chain of events meant to give rise to and guide Serge to venture to the Time Devourer and use an artifact known as the Chrono Cross to restore the dimensions to one and free Schala from Lavos's grasp.

Tyrael

.Attila

Öntsünk tiszta poharat a vízbe :)

Chrono Trigger -> elõször kijött SNESre, majd kijött PSXre, PSXre már átvezetõ képekkel együtt
Chrono Cross -> PSXre jött ki
Xenosaga -> ennek a sorozatnak az elsõ része a Xenogears, ami PSXre jött ki, a Xenosaga meg tényleg PS2es, a gáz az, hogy nem jött ki Európába (hogy fulladnának meg...)

Nekem a CT, a CC és a Xenogears is megvan PSXre.

Rounin

Quote from: Tyraelmelyik jatekkal jatszottal te???
Tyrael

Heh man, i have only the first cd of CC :D