Main Menu

Final Fantasy VII

Started by .Attila, 2004-01-14, 21:44:40

Previous topic - Next topic

Tyrael

Quote from: RouninHeh man, i have only the first cd of CC :D
:)
akkor most elspoilerkedtem :)

Tyrael

Rounin

Quote from: Tyrael:)
akkor most elspoilerkedtem :)

Tyrael

Semmi gond^^ Ez igazán nem volt akkora meglepetés, meg sikerült magam (kijelölés miatt óvatos voltam) idõben visszafogni, nehogy túlzottan beleolvassak ;)

Tyrael

Quote from: White SeeDCT-hez még hozzátenék pár dolgot:
Én a legjobb véget láttam?? Szal megcsináltam mindegyik extrarészt.
DE most sikerült progit szereznem és megnéztem a psx-es verzió cidejóit, de holt nem az. Szal snes végem: mindenki él, és hazamegy, dea videóval ellentétben: nincsen semmiféle házasság.Úgyér véget, hogy a vénlány a macska után ugrik a lyukba és atöbbiek meg bele az idõgépbe és nosza utánuk. Majd végigrepülik a korokat és pár elenet látható a hõsök életébeõl de változások:
1,nincen házasság. 2, Frog frog marad és nem ember. A többi amúgy stimmelt nagyjából. Kiv, hogy nincsen csecsemõ medállal.

+Lavos tényleg nem 3 ütésbõl let meg. Csak ott volt a falcon hit, ami alapból +K-t sebzett mindenkin, utána meg az egyes csapások is 5-6K-t ütöttek rajta:)
CT:
asszem eskuvo nekem sem volt, ahhoz hogy frog visszavaltozzon, meg kell olni magust.
szal akkor nem lesz partytag
de mar nem emlexem
FF:
egyetertek a romlo tendenciaval.
szep, meg okos, nade a story.... :(

Tyrael

Alkyra

Quote from: White SeeDA Storifõleg azért romlik mert már nem csak Japánra tervezik, hanem a világra és sajna kezd bejönni a gagyi üssd amíg meg nem döglik amerikai stílus. Meg hogy minden jófiú életben marad meg egyéb unalmas dolgok. Hiába, 8 után gyökeresen megváltozott az FF. Kár, hogy csak kevesen veszik ezt észre.Nade nem is az én fajtám van megcélzva, hanem a szomszéd gazdag kölök akinek mind1 hogy mi csak jól nézzen ki....
Felfordúl tõle a gyomrom....

Pontosan. Nekem is van egy ilyen ismerõsöm. jól nézzen ki, sok vér legyen benne s már király játék!
BRRR... :mad:  :b+:
Egyb. az ff nem romlik csak megváltozott.Játszotattok a xel vagy x2vel?
Azok pl nagyon jók.(bár az x csak a vége felé lesz qrvajó)
Abban igazatok van, hogy az egész kezd "amerikai" lenni. :( :( :(
Brühühühüü...
Nem tudjátok, hogy az ff12 mikor fog meglenni? Megyek elõrerendelem. :D :D

Ha akartok egy IGAZÁN jó rpg-s gaméval játszani akkor menjetek a http://www.gamingw.net -re s ott keressetek ré a Naufragar-ra! Nah AZ piszok jó.(fõleg mert makerrel csinálták s én tudom, hogy milyen szenvedés vlmt megcsinálni hogy az jó is legyen, meg kinézzen is valahogy..)
A Maker 2003 topicban a top gamek között van.
megúgy ha jó makeres gamékat akartok látni(minõségieket, hogy úgy mondjam) akkor menjetek a //www.gaminggroundzero.com -ra!
Ott a Games menüpont alatt csak olyan játékok vannak amik elérték vagy túlhaladták a Naufragar szintjét!

.Attila

Játszottam az X-szel, és nem igazán tetszett.
Viszont hamarosan kijön a Shin Megami Tensei: Lucifer's Call ide is (ez a SMT: Nocturne gyakorlatilag, csak átnevezték). Na az egy iszonyat jó RPG :jee:

Bruce

Quote from: White SeeD(...)So, aki azt hiszi, hogy nincs élet az FF9 elõtt az nagyon téved, és nagyon ajánlom neki, hogy mielõtt nekiállna az FF sokadik részének amit a psx sokadik részére adnak ki megfizethetetlen áron, fogja a kis pc-jét, nyomja be a snes romját és rakja be a 6-ot utána az 5-öt. (A 6 kicsit könyebb és hoszabb:)) És ismerje meg az original FF hangulatot.
Na igen, az 5 volt az elsõ FF, amivel játszottam... (azelõtt Chrono Trigger, meg Secret of Mana 1-2) Azóta is ott van a kedvenceim között! És a sztorija tényleg :jee: Viszont az ellenfelek engem is elkeserítettek... Bár... Omega meglepett, és asszem az utsó részen volt egy láda, amiben egy nagyon aranyos sárkány volt... Nya, õ még gyorsabban áttessékelt a túlvilágra, mint Omega :rolleyes:

Ja, jut eszembe: Kingdom Hearts ismerõs valakinek? Már nagggyon régóta fáj a fogam egy PS2re, és ha azt mondja valaki, hogy ez van olyan jó, mint amilyennek egy-két videó alapján gondolom, akkor lehet hogy ez lesz az utolsó csepp a pohárban...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Quote from: BruceJa, jut eszembe: Kingdom Hearts ismerõs valakinek? Már nagggyon régóta fáj a fogam egy PS2re, és ha azt mondja valaki, hogy ez van olyan jó, mint amilyennek egy-két videó alapján gondolom, akkor lehet hogy ez lesz az utolsó csepp a pohárban...
Elején igen hangulatos, aztán nekem unalmassá vált, nem is játszottam végig. A harcrendszer roppant unalmas. A különbözõ világok egész hangulatosak tudnak lenni, de egy idõ után elvész a varázsa, legalábbis nekem elveszett.

Alkyra

Quote from: BonciJátszottam az X-szel, és nem igazán tetszett.
Viszont hamarosan kijön a Shin Megami Tensei: Lucifer's Call ide is (ez a SMT: Nocturne gyakorlatilag, csak átnevezték). Na az egy iszonyat jó RPG :jee:

Az Xnek az eleje piszok béna, csak a végén keményítenek be nagyon.(nagyjából Zanarkand elõtt kezõdödnek kiderülni a dolgok. :) )

Bruce: Én majdnem végigvittem(nem öltem meg az utolsó fõelit. tõl hosszú lett volna.:D sok hpja volt) a GBA verziót de az alapgaméról nem hallotam.
Bonci, akkor ezekszerint neked megvan?
Eredeti? El tudnád jutattni hozzám postán :haha:  :haha: ? Esetleg a Devil May Cry meg van valakinek????

.Attila

Eredeti FF X? Megvan. Szerintem a vége is béna. Béna az egész úgy ahogy van, talán a harcrendszer az érdekes, de a történet...
Btw. eredeti cuccokat nem fogok postán küldözgetni, plusz legalább egyszer szeretnélek élõben látni, mielõtt eredeti cuccokat adok neked.
Ha a Kingdom Hearts-ra gondoltál: nincs meg, csak kölcsönbe kaptam anno.

Alkyra

fene. azé kösz. KHra gondoltam. Az X meg az X-2 az nekem is megvan eredetiben.(Meg a Star Ocean till the End of time is)

Zelgadis

Quote from: Alkyra(Meg a Star Ocean till the End of time is)

Csak a till the End of time? ^^"""""
Second Storyt tényleg sehol sem lehet már megszerezni? ...
Amerikában persze még kínálnak licitre... vagyonért, mire elkel...

Alkyra

Én azt leszedtem torrentrõl, de nagyon pocsék! Inkább ne töltsd le...
Az a fura átmenet a 3d s 2d között ebben is benne van.

Egyb. a Till The End of Time AZ ESZMÉLETLEN JÓ!
Asszem már írtam róla valamelyik topicban. Hihetetlen grafika, JÓÓÓÓLLL megcsavart sztori, rengeteg karakter, sok cucc, tárgyalkotás(robbanó sárga gumikacsa rulz.. :D ) remek sztorivezetés piszok jó harcrendszer!
Aki tudja vigye végig legalább egyszer! Nem fog csalódni!

u.i.: Nel Zelpher nem ér szinte semmit->kicsiket üt(nahjó ha Orachiulumot szintetizálok fegyverébe vagy 3mat akkor már nem.. :haha: ), közepes gyorsaságú, s a mágiái használhatatlanok, ahogy a skilljei is...brr..(ahhoz képes nekem benne van a 3 fõ karakterben..mert hát...piszok  jól néz ki NEM? :lul:  :lul: )
Andray még pocsékabb mint õ. Fayt, Cliff s esetleg Sophia vagy Rosetti-t érdemes berakni 3. csapattagnak(a baj ezzel csak az, hogy õk a 2. dvd közepén-felénél jelennek meg újra..)

Freyja

Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy milyen hardverigénye van a FF VII-nek?

.Attila

Quote from: FreyjaSziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy milyen hardverigénye van a FF VII-nek?
PS1 :)
Najó, viccet félretéve, gyanítom, hogy az 1GHz, 128-256 mega ram elég neki.

Fazék

m46u5

Quote from: BonciPS1 :)
Najó, viccet félretéve, gyanítom, hogy az 1GHz, 128-256 mega ram elég neki.
1GHz? viccelsz? Én még a 400-as cerkámon is játszottam(3-4 éve) egy kõkemény tnt2ultra kártyával. Igaz mondjuk a kamera mozgás nem volt éppen a legjobb a világtérképen ha forgattam, de a csatákban mindenféle effekt tökéletesen ment.

Quote from: FazékCsak mint érdekesség .
Nem lenne rossz, ha kijönne, bár biztos nem lenne rá pénzem, hogy megvegyem sem a játékot, sem a hozzávaló vasat :(
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Nimlot

Háj emberek! Van egy kis problémám. van egy ff7-em de install nál azt írja ki h a setup nem biztonságos vagy valami ilyesmit :-s  Nem tom mit csináljak mert már töbször játszottam vele és ilyen problemám még nem volt. 5 letek h mi lehet? Ha nincs akkor lehet formatálni fogok hátha megoldja a probélmát :P
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Quote from: NimlotHáj emberek! Van egy kis problémám. van egy ff7-em de install nál azt írja ki h a setup nem biztonságos vagy valami ilyesmit :-s  Nem tom mit csináljak mert már töbször játszottam vele és ilyen problemám még nem volt. 5 letek h mi lehet? Ha nincs akkor lehet formatálni fogok hátha megoldja a probélmát :P

Mi pontosan az üzenet? Ha bemásolnád, szvsz többet tudnánk segíteni. Oprendszer? Ha az elõzõ játékok után felraktad az SP2-t (ha Xp-d van), akár az is nyávoghat. Ilyenkor egyébként fel lehet tenni a progit, nem szokott bajt okozni (fõleg ha már próbáltad, és máskor ment rendesen)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

nekem a pc-s verzió van. xpvel futott ami most is van de igazából nem emléxem hogy volt-e frissítve. SP2-t nem tudom felrakni mert tört a win-em csak pár kisebb frissítést. /p nem tom leírni a pontos üzenetet mert nincs itthon a gáme :P
"Being too kind is also... cruel!"

Lythis

Tud valaki esetleg segíteni? Nemrég beszereztem az FF7-et, és neki is estem, és annak rendje és módja szerint sikerült elakadnom benne...:S
 Ott vagyok, hogy fogni kéne egy chocobo-t, de valahogy sehogyse akar összejönni..oksa, lame dolog, de ez van...
 Szal megjelenik egykét szörnnyel egyetemben, odavágom neki a kaját, de mire lealázok egy szörnyet, beparál, és lelép...
 Elvben akkor valakivel folyamatosan etetnem kellene? Mer elvben ha drágább green-t adok neki, akkor tovább marad veszteg, de ez nekem nem tûnt fel.
  Szal ha valaki tudja, hogy hol cseszem el, az plz írja meg, h mit kéne tennem. Elõre is thx!!!

.Attila

Nem kell neki több kaja elvileg. Etesd meg az elején egyszer, aztán gyorsan le kell ütni a többi szörnyet.

m46u5

Quote from: LythisTud valaki esetleg segíteni? Nemrég beszereztem az FF7-et, és neki is estem, és annak rendje és módja szerint sikerült elakadnom benne...:S
 Ott vagyok, hogy fogni kéne egy chocobo-t, de valahogy sehogyse akar összejönni..oksa, lame dolog, de ez van...
 Szal megjelenik egykét szörnnyel egyetemben, odavágom neki a kaját, de mire lealázok egy szörnyet, beparál, és lelép...
 Elvben akkor valakivel folyamatosan etetnem kellene? Mer elvben ha drágább green-t adok neki, akkor tovább marad veszteg, de ez nekem nem tûnt fel.
  Szal ha valaki tudja, hogy hol cseszem el, az plz írja meg, h mit kéne tennem. Elõre is thx!!!
A magyar nyelvû leírásban ez vagyon:

"   Hagyd el a várost, és menj keletnek a Chocobo farmra. Kaphatsz egy Choco/Mog matériát, ha "beszélsz" a karámban - az elsõ kerítéshez közel levõ Chocobo-hoz. Ekkor a felsõ opciót kell választanod. Miután végignézted a nagy sárga madarak táncát, megkapod a matériát.
   Beszélgess el Choco Billy-vel (a kalapos fickó) az istállóban (a karám mögött van). Válaszd az elsõ opciót, a negyediket, majd ismét a felsõt. Vedd meg 2000 gil-ért a Chocobo Lure matériát, ez segít abban, hogy elfoghass Chocobo-kat, amelyekkel közlekedhetsz.
   Ahhoz, hogy elfogj egy Chocobo-t, a csapásokon (lábnyomok a talajon) kell ellenfeleket keresned, amíg meg nem támadnak (a Chocobo Lure matéria legyen felszerelve). Ha egy Chocobo is az ellenfelek között van, akkor a csak a többieket kell likvidálnod, így a csata után egy Chocobo-n találod magad. Ha megtámadod a Chocobo-t, akkor az megsebez téged és az ellenfeleket, majd elmenekül, szóval kezdheted elölrõl. Amikor a Chocobo-n utazol, nem támadnak meg a kis ellenfelek, normálisan mozoghatsz. A cancel (ins) gombbal leszállhatsz róla, ilyenkor elszalad, és újat kell majd befognod, ha újra ,,lovagolni" akarsz.
   A Chocobo Farmtól délnyugatra található egy barlang, de az elõtte található homokos részen egy hatalmas kígyó megtámad mindenkit, aki a homokra lép. Ha szerencséd van, gyalogosan is átérhetsz, de egy Chocobo-val sokkal nagyobb az esélyed van rá (bár ekkor is megtámad, ha hozzád ér). Ha gyalog mész át, semmi pluszt nem kapsz, csak sokkal nagyobb az esélye, hogy belerohansz a Midgar Zolomba. "

Én annyit tennék hozzá, hogy elég a legolcsóbb kaját hozzávágni a Chocobo-hoz, aztán gyorsan likvidáld a többi ellent, mondjuk egy 3-as szintû varázslattal, azzal tuti hamar megvan :)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

.Attila

Quote from: m46u5Én annyit tennék hozzá, hogy elég a legolcsóbb kaját hozzávágni a Chocobo-hoz, aztán gyorsan likvidáld a többi ellent, mondjuk egy 3-as szintû varázslattal, azzal tuti hamar megvan :)
Hol van még akkor 3-as szintû varázslat? :ejnye:

m46u5

Quote from: BonciHol van még akkor 3-as szintû varázslat? :ejnye:
Ügyesnek kell lenni :) :haha:

Lythis

Quote from: m46u5Ügyesnek kell lenni :) :haha:
De annyira h már túlságosan is.... Nemtom, nekem semmi leírásom nincs hozzá, úgyhogy kénytelen vagyok game közben betanulni a cuccokat.
 A magic attól megy fel, ha sokat használom a be-equipelt materiát, v mikor?

.Attila

Quote from: LythisDe annyira h már túlságosan is.... Nemtom, nekem semmi leírásom nincs hozzá, úgyhogy kénytelen vagyok game közben betanulni a cuccokat.
 A magic attól megy fel, ha sokat használom a be-equipelt materiát, v mikor?
Használni nem kell asszem, csak legyen felszerelve.
Ja és ne fejlessz túl úgy, mint m46u5, mert úgy a késõbbi csaták unalmasak lehetnek ;)

m46u5

Quote from: BonciHasználni nem kell asszem, csak legyen felszerelve.
Ja és ne fejlessz túl úgy, mint m46u5, mert úgy a késõbbi csaták unalmasak lehetnek ;)
Egyetértek, ha azt akarod, hogy a végsõ csata is élvezetes legyen nem éri meg nagyon a tuningolás (bár én tudok néhány helyet ahol viszonylag nyorsan lehet fejlõdni :)). A hõsök felpumpolása (no meg a metériáké) nekem mondjuk olyan szintre "fajult" a játék végére, hogy 3 mester summon, item, és magic-om volt (minden harcosnak egy-egy :)), meg még minden matériából egy mester plusszban, csak a biztonság kedvéért ( KOTR is :jee: )  :haha:  és még tûnõdtem azon, hogy kicsit feljesztgessem a képességeiket, de mivel már untam a sok egykaptafára menõ csatákat, gondoltam kipróbálom milyen a jelenlegi állapotban a fõellenfél... hááát mit mondjak szerintem nem volt 5 perc és szarrá aláztam, pedig nem is nagyon erölködtem. Ezután persze félredobtam a játékot, mondván így már sok értelme nincs. De most hogy felevenedett eme sok szép emlék kedvem is lett újra végigvinni, de mondjuk most kicsit gyorsabban, és persze kevesebb tuninggal.
Ja, aki a jákékokban arra hajt, hogy minél hamarabb csinálja meg a küldetéseket, ajánlom eme jó kis oldalt:
http://speeddemosarchive.com/GameList.html
Igaz, nincs valami sok játék, de azért lehet köztük szemezgetni (van FF2, és FF3 - elég durva, ahogy játszik az emberke :eeek: )
/ Mondjuk én a legdurvábbnak a Half-Life: Opposing Force végigvitelét tartom (0:23:09), ahol a játékos többször is 1,2, ill 4-es életerõvel szalad tovább, nem törõdve a golyózáporral :eeek: /

.Attila

Én találkoztam olyannal, aki minden karakter minden statját 255-re vitte fel...
Amikor másodszorra vittem végig, akik már tuningoltam, de rövid idõ után meguntam, azt meglátogattam a fõbosst. Hát volt vagy 2 perc... :)

Stairan

Ha kicsit meg akarjátok nehezíteni a játékot, akkor itt (mégegy ) egy patch, erõsebbek lesznek az ellenfelek, többet kell edzeni!
Egyébként érdemes itt  kicsit körülnézni, jó cuccok vannak az FFVII-hez!
Ajánlom a karakter model cserét, itt  a patch, és egy tutorial , a berakáshoz. Egy kép a patch után!

.Attila

A háttér vmi iszonyat pixeles, emlékeim szerint PS-en nem volt ennyire pixeles.