Main Menu

Final Fantasy VII

Started by .Attila, 2004-01-14, 21:44:40

Previous topic - Next topic

m46u5

Quote from: BonciA háttér vmi iszonyat pixeles, emlékeim szerint PS-en nem volt ennyire pixeles.
Szerintem még pc-re sem volt ennyire durva, de lehet hogy csak én emlékezem rosszul. Majd megnézem.
Amúgy meg nehézség szerint nem biztos hogy kell egyáltalán patch-elni, mert bár én most a FF8-at keztdem újra játszani, amolyan "speed" módon (nem tuningolok, és próbálom minél rövidebb idõ alatt végigvinni), és hát mit mondjak, még az a vacak Diablo is háromszor kinyírt mielõtt földbe tudtam volna döngölni, pedig eddig elsõre, és könnyedén le tudtam gyõzni, ráadásul nagyon rövid idõ alatt.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

teraflare

Esetleg valaki tudja, hogy a vízalatti reaktornál (ahonnan a tengeralattjárót szedjük) lévõ kutya álltal õrzött ajtón be lehet-e menni és ha igen hogy?

m46u5

Quote from: teraflareEsetleg valaki tudja, hogy a vízalatti reaktornál (ahonnan a tengeralattjárót szedjük) lévõ kutya álltal õrzött ajtón be lehet-e menni és ha igen hogy?
Feltételezem a Junon alatti reaktorra gondolsz. Ha igen, akkor elõször nem kell foglalkoznod vele, menj tovább a másik irányba, kisebb-nagyobb csaták sora lesz, majd találkozol egy vízalatti akváriumban egy szellemhajóval, amit célszerû átalakítani (morph) guide book-á, ami késõbb majd kell. Tovább, majd valamikor találkozol Reno-val, aki rád uszít egy gépet, hogy aprítson fel, miután végeztél vele (célszerû elõször a karokat likvidálni) elõbb-utóbb egy tengeralattjárós mini küldetésben fogsz részt venni. Ha végeztél vele (akár veszítesz akár nyersz) Junonban/nál - már nem emlékszem - kötsz ki, innen mehetsz tovább a történetben (Huge materia küldetés), vagy visszalopódzol Junonba, és elmész a kutyáig, ahol megszerezheted a másik tengeralattjárót, ha megvizsgálod a kutyát. Ez csak akkor mûködik, ha elveszítetted a tengeralattjárós miniküldetést. Magyarán, ha megnyered sosem fogsz bemenni a kutya által õrzött szobába, ha elveszíted a minijátékot akkor igen. Mindegy melyiket választod elõbb-utóbb kell egy tengeralattjáró.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

teraflare

Quote from: m46u5Feltételezem a Junon alatti reaktorra gondolsz...
Domo. Akkor ezért nem ment soha. Minden alkalommal én gyõztem.  :jee:

Hiei-sama

FINAL FANTASY VII ADVENT CHILDREN TÖLTHETÕ!!! Nekem már lent van hajrá srácok...

.Attila

Quote from: Hiei-samaFINAL FANTASY VII ADVENT CHILDREN TÖLTHETÕ!!! Nekem már lent van hajrá srácok...
Fasza, csak gondolom gagyi minõség, no felirat meg hasonlók.

Hiei-sama

.Attila

Quote from: Hiei-samaNem van felirat és DVDRIP!!!Már megnéztem :P

http://www.mininova.org/tor/108497
Felirat:http://67.15.138.54/~tt/details.php?id=24155
DVD rip, amikor a dvd még meg sem jelent? Vki megint belsõ körökbõl kalózkodik O.o
Nem baj, nem érdekel, akkor is kint fogom megnézni, eredeti dvd-n!

Hiei-sama

Eredeti dvd Szerdán jön ki Japánban...

.Attila

Quote from: Hiei-samaEredeti dvd Szerdán jön ki Japánban...
Tudom :)

Rounin

Quote from: RamizHehe... nekem a FF8-ban a legnehezebben elfogadható pont a grafika volt (kiv harc és mozik), viszont a FF7 kifejezetten tetszik.

O.O Mi is a bajod a 8-as grafikájával? Komolyan kérdezem, elvárom, hogy minimum félkomolyan válaszolj!!!!!! Kérlek -.-

Hmm, sikeresen megoldottam, hogy a VII-ben a harci modellek szerepeljenek a harcon kívüli eseményekben is :D Amúgy is aranyosak, de most így szeretném végigjátszani. Néha fura csak a póz, amiben állnak/ülnek/etc.

Edit:

Leszedtem. Nem fura, hanem idétlen :D

m46u5

Quote from: Hiei-samaEredeti dvd Szerdán jön ki Japánban...
Final Fantasy VII Advent Children - Limited Edition

Rounin

Quote from: m46u5Final Fantasy VII Advent Children - Limited Edition

OMG that's HUGE!

De kell... *körömrág*

Csak éppen 0 seed 0 peer mellett nem fog menni :D

L.Mole

Gondolom láttátok mi mindent csomagolnak a Limited Editionhöz. Ebbõl az egy csomagból teleaggathatod a szobádat Final Fantasy ereklyékkel.

A fél karomat odaadnám érte, csak az meg senkinek nem kell :bruhuhu:

m46u5

Quote from: Rounin...Csak éppen 0 seed 0 peer mellett nem fog menni :D
Ne csessz ki mit használsz?
Én jelenleg egy rosszul beállított router mögül töltöm Azureussal, 5 seeder-hez, és 75 leecher-hez vagyok csatlakozva, amúgy meg látok ezenkívül 28 seeder-t, és 976 leecher-t.

Cloud

honnan tudnám megszerezni a pc-s final fantasy 7-t?

nincs meg valaki nek véletlenül?

Necrid^

Quote from: akna3honnan tudnám megszerezni a pc-s final fantasy 7-t?

nincs meg valaki nek véletlenül?
A Torrent az ember legjóbb barátja. Torrentspy .
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: m46u5Ne csessz ki mit használsz?
Én jelenleg egy rosszul beállított router mögül töltöm Azureussal, 5 seeder-hez, és 75 leecher-hez vagyok csatlakozva, amúgy meg látok ezenkívül 28 seeder-t, és 976 leecher-t.

CENSORED

Megy. Minden. Pf.

L.Mole

Quote from: White SeeDSzal a X ben ennyire gagyi lett bahamut? Nah még egy ok amiatt nem akarok gammelni vele... Hiába, A 8 óta nincsen igazi és jó FF.  :bruhuhu:

Ezt nem állítanám. Szerintem az X-et érdemes kipróbálni mert nekem például nagyon bejött, és bahamut is jól fest ha mozgás közben látod. Persze mindez szubjektív. Én csak azt mondom, hogy az FFX egy nagyon igényes játék és tényleg meglátszik rajta a beleölt munka. Nekem személy szerint az FF8 nem tetszett különösebben, de elismerem hogy komoly ráfordítás van benne, ami sok játékról nem mondható el.
Konklúzió : A "tetszik-nem tetszik" kérdés megválaszolása fakultatív, de vannak játékok melyeket érdemes legalább egy pillantásra méltatni. Mert megérdemlik.  :)

L.Mole

Kiegészítés:
Hogy az AC-ben a Bahamut miért lett olyan amilyen azt nemtudom, de engem nem is zavart. (fõleg azok után, hogy volt szerencsém látni a Gyûrûk ura filmekben, hogy mennyi felesleges változtatást képesek belegyûrni egy feldolgozás forgatókönyvébe, ez igazán semmiség).

Rounin

Quote from: White SeeDA mit láttál legutóbb hogy tetszett topicból:

Szal az az FFX-es Bahamutra hasonlított. Hát, úgy az 1-8 ig ugyanúgy nézett ki az a szegény állat. A 9-ben már nem tetszett de még felismerhetõ volt.
Szal a X ben ennyire gagyi lett bahamut? Nah még egy ok amiatt nem akarok gammelni vele... Hiába, A 8 óta nincsen igazi és jó FF.  :bruhuhu:

Mivel a 9-10 kimaradt egyelõre az életembõl, ezt se cáfolni, se alátámasztani nem tudom ^^

Mellesleg a hetedikben nem egészen így fest a szerencsétlen. A nyolcadikban sem.
Csak a jellegzetességei ilyenek^^

Itachi

Quote from: White SeeDA mit láttál legutóbb hogy tetszett topicból:

Szal az az FFX-es Bahamutra hasonlított. Hát, úgy az 1-8 ig ugyanúgy nézett ki az a szegény állat. A 9-ben már nem tetszett de még felismerhetõ volt.
Szal a X ben ennyire gagyi lett bahamut? Nah még egy ok amiatt nem akarok gammelni vele... Hiába, A 8 óta nincsen igazi és jó FF.  :bruhuhu:
Pedig jó a X ha nem vagy ATB-fan és szereted az analmas, de taktikus hacokat aminek a rendszerét CTB nek hívják. :rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Cloud

mivel elég kezdõ vok Final Fantasy 7 témában meg tudná vki mondani létezik a pc-s játékhoz magyarosítás?

m46u5

Quote from: akna3mivel elég kezdõ vok Final Fantasy 7 témában meg tudná vki mondani létezik a pc-s játékhoz magyarosítás?
NEM

Na jó, kicsit konkrétabban:
YarYar elkezdte ( már mikor :rolleyes: ) fordítani, de nem nagyon van róla infó.
A honlapja itt van:
http://ravenest.srv.hu/
Az FF7 magyarosításról pedig itt a fórum (szerintem ha végigolvasod rájössz a helyzetre :( ):
http://free.srv.hu/r/a/ravenest/rnforum/viewtopic.php?t=3

Pandóra

Sziasztok!

Még mindig FF8. (jólvanna, jó, ha hetente 2 órát tudok játszani vele, és a 3. CD végétõl elvesztek a mentéseim, és újra kellett kezdenem  :comp: )
Szóval a segítségeteket szeretném kérni: már megvan az összes GF, csak a Doomtrain nem akar sehogy összejönni: nem tudom, hogy kell Remedy + -t csinálni, hol találok Malborot (a 4. CD elején járok)... Elõre is köszi!
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

L.Mole

Quote from: PandóraSziasztok!

Még mindig FF8. (jólvanna, jó, ha hetente 2 órát tudok játszani vele, és a 3. CD végétõl elvesztek a mentéseim, és újra kellett kezdenem  :comp: )
Szóval a segítségeteket szeretném kérni: már megvan az összes GF, csak a Doomtrain nem akar sehogy összejönni: nem tudom, hogy kell Remedy + -t csinálni, hol találok Malborot (a 4. CD elején járok)... Elõre is köszi!

A Remedy+-hoz Alexander Med LV Up Ability-jét kell használnod, ezzel tudsz 10db sima Remedybõl 1db Remedy+-t csinálni (a minden igaz 6 darabra lesz szükséged).  

Malborot az alábbi helyeken találni:  Island Closest to Heaven; Island Closest to Hell; Grandidi Forest. Ritkán támad de akkor nagyon ;). Szóval fel kell rá készülni rendesen, és a csápokat lopni kell tõle, mert magától elég nehezen ad (a kis irigy :) ).

Sajnos nekem, mindez elég régen volt, úgyhogy nem tudom az, hogy a 4. CD-nél tartasz elõny-e vagy hátrány, de remélem segítettem.

Rounin

Quote from: L.MoleMalborot az alábbi helyeken találni:  Island Closest to Heaven; Island Closest to Hell; Grandidi Forest. Ritkán támad de akkor nagyon ;). Szóval fel kell rá készülni rendesen, és a csápokat lopni kell tõle, mert magától elég nehezen ad (a kis irigy :) ).

Sajnos nekem, mindez elég régen volt, úgyhogy nem tudom az, hogy a 4. CD-nél tartasz elõny-e vagy hátrány, de remélem segítettem.

Ribbont equipelj, az megvéd a rohadék status-támadásaitól. ;)

Tyrael

Quote from: RouninRibbont equipelj, az megvéd a rohadék status-támadásaitól. ;)
Az nem a VIIben van? :)
Illetve mintha a VIIIban is lenne valami ilyen ability, de az asszem csak pocketstationon keresztül elérhetõ.
Mintha lenne viszont valami olyan ability, ami 4 varit enged a status védelemhez junctionolni.
Azzal benyomtam asszem sleep, poison, confusion, silence, berserk ellen.
Vagy valami ilyesmi (azért tudtam 5 ellen, mert a pain nevü vari 2, vagy 3 status tamadas ellen véd)
És elég ha 1 karid be van védve, az majd abilityvel meggyógyítja a többit.
Hasznos lehet quistis degenerator limitje, az azonnal kinyírja a legtöbb ellenfelet.
Viszont saját tapasztalat szerint rare cuccokat nem nagyon dob, ha nem vered agyon (pl. energy crystal-t nem fog dobni ruby dragon, stb.)

Tyrael

Tyrael

Quote from: White SeeDAham, ott az FF8-as oldalam linkje az aláírásomban, és van aki képes megkérdezni, hogy hogyan kell a doomtrain-t idézni?  :bruhuhu:

Tessék látogatni és nézni. Múlt hónapban csak 200 látogatóm volt:(

http://norad2.uw.hu
Azért te se részletezted annyira a malboro gyilkolászást :)

Tyrael

Rounin

Quote from: TyraelAz nem a VIIben van? :)
Illetve mintha a VIIIban is lenne valami ilyen ability, de az asszem csak pocketstationon keresztül elérhetõ.

Öööö... nem. :D Erõteljesen hasznos kis cucc, aminek köszönhetõen gond nélkül leverhetõ a rohadék. Véd minden statustól.