Main Menu

Final Fantasy VII

Started by .Attila, 2004-01-14, 21:44:40

Previous topic - Next topic

Tyrael

Quote from: RouninRibbont equipelj, az megvéd a rohadék status-támadásaitól.
Quote from: TyraelAz nem a VIIben van?
Illetve mintha a VIIIban is lenne valami ilyen ability, de az asszem csak pocketstationon keresztül elérhetõ.
Quote from: RouninÖööö... nem. :D Erõteljesen hasznos kis cucc, aminek köszönhetõen gond nélkül leverhetõ a rohadék. Véd minden statustól.
Ribbon                  | GF learns the Ribbon ability
Things can't be done without a gameshark/pocketstation:
- Get Apocalypse magic before the fight against True form of Ultimecia.
- Get another Magical Lamp besides the one you get it from Cid.
- Get Ribbon/Mog's Amulet/Friendship item.
- Rare GF Abilities such as Supt Mag-RF, Discount, Awarness, etc.

Tyrael

Tyrael

Quote from: White SeeDNem tom, szvsz mindenki ismeri. Legalább is midnenki tudja, hogy legyél bármenyire fejlett is nem célszerû velük összetûzésbe kerûlni.
Ha meg innen nem, akkor kártyáról én ismertem minden szörnyet mielõtt találkoztam velük.
kartyarol vagtad, hogy 6 fele statusztamadasa van? :)
nem azt mondom, hogy rossz a leirasod, csak sztem nem kerdezett olyan nagy butasagot. :)

Tyrael

Rounin

Quote from: TyraelRibbon                  | GF learns the Ribbon ability

Equipeld a GF Ribbon abilityt :hehe:

Alkyra

Nemtom, hogy ti tudtok-e róla, de én jelenleg most töltök egy MAGYAR verziót
az ff8hoz..(260mb).
Egyenlõre még nincs lenn, de szépen-lassan lekerül majd a gépre.
Ha esetleg tud vlk egy ftp-s letöltést az szóljon légyszíves...

m46u5

Quote from: AlkyraNemtom, hogy ti tudtok-e róla, de én jelenleg most töltök egy MAGYAR verziót
az ff8hoz..(260mb).
Egyenlõre még nincs lenn, de szépen-lassan lekerül majd a gépre.
Ha esetleg tud vlk egy ftp-s letöltést az szóljon légyszíves...
Már elég régi, de egy próbát megér, azonban szerintem te is rájössz, sokkal jobb az angol :), lévén van benne elég sok helyesírási hiba, meg aztán néhány dolog fordítása kicsit érdekes. Mindenesetre próbáld ki, lehet téged kevésbé fog zavarni a sok apró bibi, és ha a történetet nem nagyon értetted, akkor most egy fokkal érthetõbb lesz.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

L.Mole

Quote from: White SeeDCsatlakozom az elõttem felszólalóhoz. Angolúl jobb mint magyarúl:)

De japánul a legjobb! :haha:

-Link! Nyelvlecke program japán RPG-hez!
-Máris töltöm NEO!

Alkyra

Hm. Szerintem is jobb angolul.(az animeket is angolul nézem). de kíváncsi vagyok, hogy milyen az hogy Squall magyarul cseszi le Rinoat. :)  :)

u.i.: még mindig keresem a ff8 psx cd1-es fájlt. ha esetleg vlknek meglenne kérem szóljon.

m46u5

Quote from: Alkyra...
u.i.: még mindig keresem a ff8 psx cd1-es fájlt. ha esetleg vlknek meglenne kérem szóljon.
Bár nekem nincs psx-re meg (csak pc-re), tudok adni egy rakat linket eDonkey-ra, de torrentre is, ha jó az neked.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Alkyra

Quote from: m46u5Bár nekem nincs psx-re meg (csak pc-re), tudok adni egy rakat linket eDonkey-ra, de torrentre is, ha jó az neked.

Ha mûködik akkor tökéletes!! :)

m46u5

Quote from: AlkyraHa mûködik akkor tökéletes!! :)
Mellékelve, némi magyarázatta.
Az elsõ torrentre, ill a donkey-s változatok tuti mûködnek. (a 2. számú torrentet nem biztos, hogy le tudod tölteni :()

Tyrael

Quote from: RouninEquipeld a GF Ribbon abilityt :hehe:
Quote from: TyraelThings can't be done without a gameshark/pocketstation:
- Get Apocalypse magic before the fight against True form of Ultimecia.
- Get another Magical Lamp besides the one you get it from Cid.
- Get Ribbon/Mog's Amulet/Friendship item.
- Rare GF Abilities such as Supt Mag-RF, Discount, Awarness, etc.

Tyrael

Alkyra

Quote from: m46u5Mellékelve, némi magyarázatta.
Az elsõ torrentre, ill a donkey-s változatok tuti mûködnek. (a 2. számú torrentet nem biztos, hogy le tudod tölteni :()

Köszönöm!!! Imádlak! Végre egy normális torrent fájl ami mûxik!!^^

Rounin

Quote from: SquallRounin: tény, de a 8 már nem mai darab...szal az a rendszer akkor még jó nagy fejtörést okozhatott a programozóknak...ma biztos sokoldalúbb lenne és kielégítene Téged is a dolog

Szerintem elég sokoldalú :3x3: Egyetlen szóval sem mondtam, hogy ne lenne az. Csak a konfigurálhatóságuk miatt könnyen egyenGF-eket lehet létrehozni, akiknek egyedül a támadása különbözik (na és a megjelenés). Igaz, ehhez kell egy kis türelem.

És kielégítette a játékosi, tápolós ill. egyéb hajlamaimat (szigorúan a játék terén maradva)

L.Mole

Amit eredetileg mondani akartam az egyes harcrendszerekkel kapcsolatban, azt röviden így tudnám összefoglalni: Az FFVII-ben és az FFVIII-ban is le tudtam gyõzni ellenfeleimet harcrendszertõl függetlenül. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy amikor Squall tüzet lõ az ellenfélre, akkor nekem az azt jelenti, hogy elõre tartja a karját, megfeszülnek az izmai, és egy lángcsóvával hamuvá égeti a szörnyeket. Cloud is képes volt ugyanerre speciális GF rendszer nélkül. Én az FF részeket a RolePlaying miatt szeretem, és nem a harcos-menedzselés okán. Ezzel nem kritizálni akarom egyik vagy másik harcrendszert, csak szeretnék rávilágítani az ÉN hozzáállásomra, ami csakis az ÉN szubjektív véleményemet tükrözi.

Pandóra

Köszi a segítséget! Asszem, már sehol nem fogok találni Malborot...
Szerintem azt fogom csinálni, hogy mostmár végigjátszom a történetet, aztán visszamegyek valami korábbi mentésre, és kalandozok: ufót lövök (mert azóta sem futottam össze eggyel sem...), és összerakom a Doomtraint is, hogy megnézhessem az idézését. :)
Most épp Ultimecia kastélyában próbálok olyan szörnyet keresni, aki feloldhatja a letiltott képességeket. Eddig hármat találtam, pedig bejártam az egészet (vagy csak ennyi van...? az nem jó, mert egy savet is szeretnék feloldani), ja, és fogalmam sincs, mit kell csinálni a képekkel teli szobában... csak olyan képnevek vannak felsorolva, amik más, a szobában levõ képek nevei, és a kastélyban nem találtam olyan képet, amivel lehetne valamit kezdeni ezeken kívül.
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Tyrael

Quote from: PandóraKöszi a segítséget! Asszem, már sehol nem fogok találni Malborot...
Szerintem azt fogom csinálni, hogy mostmár végigjátszom a történetet, aztán visszamegyek valami korábbi mentésre, és kalandozok: ufót lövök (mert azóta sem futottam össze eggyel sem...), és összerakom a Doomtraint is, hogy megnézhessem az idézését. :)
Most épp Ultimecia kastélyában próbálok olyan szörnyet keresni, aki feloldhatja a letiltott képességeket. Eddig hármat találtam, pedig bejártam az egészet (vagy csak ennyi van...? az nem jó, mert egy savet is szeretnék feloldani), ja, és fogalmam sincs, mit kell csinálni a képekkel teli szobában... csak olyan képnevek vannak felsorolva, amik más, a szobában levõ képek nevei, és a kastélyban nem találtam olyan képet, amivel lehetne valamit kezdeni ezeken kívül.
asszem viviarium intervigillum viator
a sorrend
es megjelenik trauma :)
amugy asszem 7 szörny van, minden letiltott képességet fel lehet oldani
VIIIhoz van magyar végigjátszás amugy.
Malboro-t azon a kontinensen lehet találni, ami tiszta erdõbõl áll, oda chochobolval tudsz átmenni sekély vízben.
UFO is fix helyeken bukkan fel, van róla térkép

Tyrael

m46u5

Quote from: PandóraKöszi a segítséget! Asszem, már sehol nem fogok találni Malborot...
http://www.gportal.hu/portal/ffcenter/
Javaslom, hogy itt nézz szét. (jobb oldalon megtaláltod a FF8-hoz tartozó dolgokat). A leírás/végigjátszás is elfogadható, ráadásul magyar :).

Edit: itt egy ftp cím, ha valaki szeretné megnézzni a FF8-ban levõ összes videót :jee: :
ftp: 62.112.193.36
acc: ruriruri
pass: ruriruri

Ramiz

Quote from: L.MoleAmit eredetileg mondani akartam az egyes harcrendszerekkel kapcsolatban, azt röviden így tudnám összefoglalni: Az FFVII-ben és az FFVIII-ban is le tudtam gyõzni ellenfeleimet harcrendszertõl függetlenül. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy amikor Squall tüzet lõ az ellenfélre, akkor nekem az azt jelenti, hogy elõre tartja a karját, megfeszülnek az izmai, és egy lángcsóvával hamuvá égeti a szörnyeket. Cloud is képes volt ugyanerre speciális GF rendszer nélkül. Én az FF részeket a RolePlaying miatt szeretem, és nem a harcos-menedzselés okán. Ezzel nem kritizálni akarom egyik vagy másik harcrendszert, csak szeretnék rávilágítani az ÉN hozzáállásomra, ami csakis az ÉN szubjektív véleményemet tükrözi.
Nem! Mert az enyémet is! :D Bár amíg a FF8-at nyomtam, elvacakoltam +1 érték vagy +50 hp kedvéért a Junctionnal, de akkora megkönnyebülés volt utána a FF7... :) De valahogy így vagyok az egésszel. A 7 mindenben - igaz, legtöbb dologban csak kicsivel - jobban tetszik a 8-nál.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: m46u5Edit: itt egy ftp cím, ha valaki szeretné megnézzni a FF8-ban levõ összes videót :jee: :
ftp: 62.112.193.36
acc: ruriruri
pass: ruriruri

Áldott legyen a nicked :D :merci:

Pandóra

Quote from: TyraelMalboro-t azon a kontinensen lehet találni, ami tiszta erdõbõl áll, oda chochobolval tudsz átmenni sekély vízben.

Tyrael
Köszi!
De... chochobo..? A 8-ban is lehet azon lovagolni (...izé... chochobolni....), nem csak a 7-ben?  :lame: Asszem megint kimaradtam valamibõl, én csak Winhillnél láttam chochobót, akkor egy kicsibe bele kellett rúgni, és adott bizonyos itemeket, aztán elgázolt egy nagy, de nem is lehetett utána menni.

Edit: letöltöttem a ffcenterrõl a végigjátszást, erre nem pont a 4. CD végigjátszása hibás, és nem lehet megnyitni??  :hogyaza:  :comp:
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

m46u5

Quote from: PandóraKöszi!
De... chochobo..? A 8-ban is lehet azon lovagolni (...izé... chochobolni....), nem csak a 7-ben?  :lame: Asszem megint kimaradtam valamibõl, én csak Winhillnél láttam chochobót, akkor egy kicsibe bele kellett rúgni, és adott bizonyos itemeket, aztán elgázolt egy nagy, de nem is lehetett utána menni.

Edit: letöltöttem a ffcenterrõl a végigjátszást, erre nem pont a 4. CD végigjátszása hibás, és nem lehet megnyitni??  :hogyaza:  :comp:
Chocobo-t a kis gömbölyû erdõcskékben találsz, ha ott megoldod az aktuális feladatot (vagy ha nem, és inkább fizetsz érte, akkor is kaphatsz, csak visszatérve újra kell szórakozni), akkor ha bármikor vissza jössz, az ott levõ chocobóval tudsz mászkálni - feladat: meg kell keresni egy követ (kicsit bonyolultabb persze, ha kell leírom).
Winhillben, ha már a nagy chocobo-t látod, akkor több itemet nem fogsz találni.
Végigjátszás: Cheatcodex  (kicsit lényegretörõ, de talán jó lesz).
Én azonban ilyen esetekben, mindig is (FF7 kivétel) angol nyelvû leírásokban kutakodtam.
Pl: Gamefaqs - a "SOng" féle végigjátszás nagyon precíz, azt ajánlom (abból is az angol változatot, persze ha a jápán jó megy, lehet azzal is próbálkozni :))

m46u5

Quote from: m46u5Final Fantasy VII Advent Children - Limited Edition
Bár már régebben lejött, (a link azóta már nem jó), még csak most volt idõm megnézni, mit is rejt a 14 GB-nyi csomag (már ha valakit érdekel).

Az elsõ dvd (Advent Children) tartalmazza a filmet, hogyan készítették (beszélgetés), illetve néhány trailer, mely közt benne van a 'Befor Crisis', a 'Crisis Core', és bizony van egy jó kis videó a 'Dirge Of Cerberus'-ról is (játékból vett videók is vannak, mely alapján annyira nem is tûnik gagyinak).

A második lemezen (Advent Pieces) található a 'Last ORDER Final Fantasy VII', van 'Special Edition' az Advent Childrenrõl, melyet azt hiszem az egyik fesztiválon adták le (20 perces), tartalmaz még egy 'Distance'-ot (Making), az összes trailert, amit hivatalosan bemutattak (Tokyo Game Show, Jump Fiesta, E3), és van még egy 'Bonus Track', mely amolyan kimaradt jeleneteket tartalmaz (11-et, van köztük sok jó is).

Egyetlen egy szépséghibát találtam benne, hogy csupán japán felirat van rajta :( - asszem megvárom az amerikai kiadást, s majd csak azt írom ki.

Rounin

Quote from: m46u5Egyetlen egy szépséghibát találtam benne, hogy csupán japán felirat van rajta :( - asszem megvárom az amerikai kiadást, s majd csak azt írom ki.

Én pedig megtanulok japánul :D Már csak ez a csomag megérné :haha:

m46u5

Hohó, el is felejtettem hozzátenni, hogy a dvd tartalmazza az ff7 játékból kivett párbeszédes részeket (gyakorlatilag az egész játékot végigviszik a szemünk elõtt), ami szükséges lehet ahhoz, hogy valaki megértse az AC-t. Igaz itt is zavaróan hatott, hogy japán nyelvû játékkal vitték végig, s a párbeszédek nekem nem mondtak semmit (remélem az angol nyelvû verzióban már angol változatú játékból szedik ki - igaz ismét végig kell vinniük :))
Valszeg psx-en játszották, mert iszonyat pixelháború uralkodott a képeket (a pc-s változat nekem nem tûnt ennyire durvának)

Kipe

Sziasztok. Mikor a FFVII-ben a játék elején bemegyek Fort Condorba és beszélek az öreggel, beleegyezek h segítek neki majd a leírás szerint elhagyod a helyet és a közeli erdõben mész mert ott harc keretében találkozol egy Ninjával. Az a baj h erdõbõl 3 is van de sajna Ninja egyikben sincs:bruhuhu: (már vagy 6 szintet léptem), pedig a leírás szerint õ Yuffie. Ha vki tudja mit kell csinálni kérem írjon.

m46u5

Quote from: KipeSziasztok. Mikor a FFVII-ben a játék elején bemegyek Fort Condorba és beszélek az öreggel, beleegyezek h segítek neki majd a leírás szerint elhagyod a helyet és a közeli erdőben mész mert ott harc keretében találkozol egy Ninjával. Az a baj h erdőből 3 is van de sajna Ninja egyikben sincs:bruhuhu: (már vagy 6 szintet léptem), pedig a leírás szerint ő Yuffie. Ha vki tudja mit kell csinálni kérem írjon.
Yuffie véletlenszerűen bukkan fel, csupán próbálkozni kell.
Amúgy egyedül lesz, és ha jó emlékszem beszélni is fog hozzátok csata előtt és után is.
Ja és tök mindegy melyik erdőben, az a lényeg, hogy erdő legyen :)

Ramiz

Quote from: KipeSziasztok. Mikor a FFVII-ben a játék elején bemegyek Fort Condorba és beszélek az öreggel, beleegyezek h segítek neki majd a leírás szerint elhagyod a helyet és a közeli erdõben mész mert ott harc keretében találkozol egy Ninjával. Az a baj h erdõbõl 3 is van de sajna Ninja egyikben sincs:bruhuhu: (már vagy 6 szintet léptem), pedig a leírás szerint õ Yuffie. Ha vki tudja mit kell csinálni kérem írjon.
Nem érdemes szivni vele, csak ellopja a Materiáidat. Különben is Tifának sokkal nagyobbak a mellei. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TurboK

Yuffi asszem a Junontól keletre lévő erdőben jön elő. 21212 sorrendben beszélj vele miután elverted különben eltünik és lelopja a pénzedet.

Matériádat csak egyszer lopja le, útban Wutai felé, de az egy komplett mellékküldetés.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Ramiz

Quote from: TurboKYuffi asszem a Junontól keletre lévõ erdõben jön elõ. 21212 sorrendben beszélj vele miután elverted különben eltünik és lelopja a pénzedet.
Matériádat csak egyszer lopja le, útban Wutai felé, de az egy komplett mellékküldetés.
Tifának akkor is sokkal nagyobbak a mellei. :D

Dreamcleaver

Már régen volt, de én úgy emlékszem Yuffi-t is fel lehetett venni csapattagnak.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS