Anime ajánlás

Started by AnWar, 2003-01-18, 00:22:55

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Nihilus on 2008-07-31, 01:04:55
Trigun dráma NÉLKÜL?! :wtf: Vazz,ugyanazt a sorozatot néztük mi? :D Nézd újra a 23. és a 24. részeket.
Te mást néztél, mint én és NLZ, át lettél verve. :)

Nihilus

Akkor azt a furcsa animét,amiben azok a 10-nek kinéző 18 éves lányok táncolgatnak az openingben,és az egyik csaj otaku a másik meg closet-FMP-fan Trigunnak hívják?!OMG,I'VE BEEN SZKRÚÚÚÚÚVVVVD. :zomg: :rotfl:

Én

Quote from: Member on 2008-07-31, 20:29:51
Quote from: Nihilus on 2008-07-31, 01:04:55
Trigun dráma NÉLKÜL?! :wtf: Vazz,ugyanazt a sorozatot néztük mi? :D Nézd újra a 23. és a 24. részeket.
Te mást néztél, mint én és NLZ, át lettél verve. :)

NLZ

Quote from: Nihilus on 2008-07-31, 21:00:57
Akkor azt a furcsa animét,amiben azok a 10-nek kinéző 18 éves lányok táncolgatnak az openingben,és az egyik csaj otaku a másik meg closet-FMP-fan Trigunnak hívják?!OMG,I'VE BEEN SZKRÚÚÚÚÚVVVVD. :zomg: :rotfl:
Milyen az a closet-FMP-fan?  :confused:
[reserved]

Nihilus

Olyan FMP fan,aki nem mondja mindenkinek,hogy FMP-fan,szinte "titkos FMP-fan" a la Kagamin.Tudom,hülyeség ebbe itt belemenni,meg hülyeség az egész Lucky Star téma amit felhoztam,szal nem kérek választ ebben a témában,anyázásokat PÜ-ben kérem!

NLZ

Oh értem. Lucky Star-t nem néztem, vagyis az első rész nem kötött le annyira, szal hanyagoltam.

De tényleg, senki se tud jó komédiákat, vígjátékokat ajánlani?
[reserved]

Én

El-Hazard, Golden boy, Dokuro-chan, Kenichi, Desert Punk ha ezeket még nem láttad + még van több tucat csak így 4 körül már nem akarom megerőltetni magam... :D
EDIT:
Quote from: NLZ on 2008-07-27, 02:40:50
Megnézheted az eredeti FMP-t és a 2nd Raidot is, de rinyapinás drámaakció mindkettő.
Gauron will rape your mother.

NLZ

Quote from: Én on 2008-08-02, 04:45:53
El-Hazard, Golden boy, Dokuro-chan, Kenichi, Desert Punk ha ezeket még nem láttad + még van több tucat csak így 4 körül már nem akarom megerőltetni magam... :D
Wow, köszi a gyors választ. :D Golden Boy-t most láttam, toplistás lett, Kenichi-t is láttam, az is remek volt. Dokuro-chan felkeltette az érdeklődésem, Desert Punk se tűnik rossznak, El-Hazard-tól picit ódzkodok.
[reserved]

Bishop

Quote from: Én on 2008-08-02, 04:45:53
Sokat gondolkodtam de végre beugrott hoyg a Sunabouzu angol neve :D Azt én is ajánlom, neked való NLZ ott a főhős egy igazi tahó paraszt, nem rinya meg álmodozás. Pont ahogy te szereted rázva nem keverve :D

NLZ

Nyam-nyam-nyam.  :ejnye:
[reserved]

pet

Sunabouzu uramisten néztem róla youtuben egy videót, mármint most is nézem, és xD áh ezt látnom kell

Én

Jó is az. :D Bár az is olyan, hogy van aki nagyon durván lehúzza, van akinek pedig nagyon bejön. Made of win and pwn imho. :D

Bishop

Én csak a végén akadtam ki elösször, de íg utólag ne bánom.

NLZ

Sunabouzu első része elég gyenge volt, de majd erőt veszek magamon és folytatom. Egyszer. :D
[reserved]

Bishop

Mi volt a baj az első résszel?  :confused:

Én

Don't go around  :_piszka: -ing him. His mama has an outie, and he got all worked up on that. :D

Rounin

Quote from: Én on 2008-08-03, 16:24:58
Jó is az. :D Bár az is olyan, hogy van aki nagyon durván lehúzza,

Akkor ez nekem való. :lazza: :haha:

Wait. Ez az, amiben a "Don't rape me" vanik?
http://soridan.fw.hu/dontrapeme.jpg

Én

Rounin

Download started.

Cloud

Tudnátok  ajánlani olyan animét ami  sokban hasonlít Yu-yu-hakusho-hoz? (csak DB-t  ne pls....) :merci:

SaiyaGin

Quote from: Cloud on 2008-08-03, 20:59:35
Tudnátok  ajánlani olyan animét ami  sokban hasonlít Yu-yu-hakusho-hoz? (csak DB-t  ne pls....) :merci:

DBZ Bleach

Én

Quote from: SaiyaGin on 2008-08-03, 21:15:07

DBZ Bleach
PROTIP: attól, hogy mindkettő shounen fight, még nem hasonlóak (vagy csak szerintem tökmás a kettő?)
Amúgy így nagyon hasonló nem jut eszembe, pedig nagy kedvencem a műfaján belül :)

Member

Nem látok túl sok hasonlóságot a Bleach, DB és Yuyu közt én sem, max annyit, hogy a 3. szerintem sokat lopott a másodikból. :) Akkor már inkább Naruto, ha klisékkel dobálózunk. :)

AniDB szerint csak egy anime hasonlít a Yuyu-hoz, az Inuyasha, megáll az eszem... :lul:

Én

YYH tényleg nagy DB klón, nekem mégis jobban tetszett.
Quote from: Member on 2008-08-03, 21:26:28
AniDB szerint csak egy anime hasonlít a Yuyu-hoz, az Inuyasha, megáll az eszem... :lul:
:lol: :lol:

Member

Quote from: Én on 2008-08-03, 21:30:09
YYH tényleg nagy DB klón, nekem mégis jobba tetszett.
Én most nézem újra a legelső DB-t, az első tornánál tartok, szerintem qrvajó, főleg Oolong és Kame Roshee, ajánlom bátran. :lul:

Bishop

én már hetek óta töltöm sima DB-t dvdripbe de meg se moccan  :grrr:

Amugy régebben én is így kezdtem az anime pálya futásom, csak fordítva "tudnátok DBZhez hasonló animet mondani?"  :D Hát őszintén azóta sem találtam egyet sajnos ez a harművészet, misztikus erő, harcitornák stilusú animek korszaka lejárt. Mangaba tudnám ajánlani az Ultimade Redet, igaz nem annyira misztikus erő, de a főhős enyhén imba skillel rendelkezik. Vagy még Tenjou Tenge, manga, ott minden misztikus erő meg van, de egy kicsit durvább enyhén epicebb :whoah:

Viszont ha DBZ Bleach Naruto kizárva, és még nem láttad a One Piecet akkor ajánlom tiszta szívvel, nem hiába ak edvenc animem ^^

blackman

Hunter X Hunter
Ugyanaz készítette mint aki a Yu Yu Hakusot. Nekem nagyon bejött, Hisoka rulez.  :D

Bishop

Horgászbot :zomg: De mielött jönne hogy a végén már nem használja, néztem mangat hát elég gyér amit felmutat harc terén, pedig Yuyu Hakusho sem ép a dinamikos harcról volt híres.

blackman

Quote from: Bishop on 2008-08-04, 00:31:25
Horgászbot :zomg: De mielött jönne hogy a végén már nem használja, néztem mangat hát elég gyér amit felmutat harc terén, pedig Yuyu Hakusho sem ép a dinamikos harcról volt híres.

A horgászbot tényleg hülyeség, de nem is használja sokszor.  :smile: A harcok meg szerintem jól ki vannak dolgozva.

Member

Quote from: Bishop on 2008-08-03, 23:47:33
én már hetek óta töltöm sima DB-t dvdripbe de meg se moccan  :grrr:
Nekem meg teleokádja a vinyót órák alatt még ezzel a sz*r nettel is. :eek:
Én ezt szedem.