Main Menu

Emulátor!!!

Started by Feldin, 2004-01-27, 16:33:09

Previous topic - Next topic

thrall

hát a chippelést én nemvállalom be, mert slim PS2-m van, de sz.tem ez a swap-so dolog, elég biztos, hogyha minél lsabban írod ki a DVD-t

RE@L

Szerintem a kockázati értéke KB. annyi hogy a túlfeszültség amikor a villám belepcsap a trafóházba, kiégeti a Ps2-őd elektronikáját.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

thrall

akkor azthiszem,h ogy majd kiőpróbálom, hogyha "megjavul" (nemakarom,h ogy tesóm barátja áll a szobámban nyomja a NFS underground2-t, ezért "bevittem szervízbe")

utánanéztem swapmagic-nek, már cask torrentet kell találni hozzá, meg vagy venni kell egy új memóriakártyát, vagy helyet szabadítani (lehet nem keltt volna 130 mentést csinálni FF X-hez? :D)

Liquid Snake

Tessék itt egy torrent: SwapMagic

Ugyanitt találsz angol leírást a használathoz.

smash++

Engem az érdekelne,hogy milyen minőség beli különbségek vannak?Nekem sajna nincs összehasonlitási tapasztalatom vagyis még nem játszottam ps2-vel.Annyit tudok,hogy a final7,9 szebb pc-n mint ps-n.
Ha nincs nagy minőségbeli különbség akkor nekem szerintem feles az emu.Kb 36-ért veszek egy ps2-őt.Ha viszont az emut akarom használni szerintem közel egy gép csere kéne:(.Jelenleg van egy amd turion64 1,8,1Gram,ati x1300-as karival.A másik gépem meg egy amd 2000+xp,geforce4Ti4200,1Gram.  Valamelyiken menne rendesen?
Szóval leginkább az érdekelne,hogy a graf-ban mi a különbség.Nézegettem a képeket amik a linken vannak(de 1-2 srácnak volt is gép:D)

Yakumo

Nehéz összehasonlítani, mert ugye TV-n nem azt a felbontást látod, mint a monitoron. Ha ugyanazt meglátnád monitoron, akkor nagyon ronda és pixeles lenne. Ezért nehéz ezeket a játékokat PC-re tenni. !Szerintem! vegyél inkább PS2-t, jobban jársz. (ha van tv-d. :D )

RE@L

36 ezerért, drága... Te tudod. Most akarom kipróbálni a SAC game-el.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

thrall

majd küldj róla screenshot-ot, mert nekem megvan PS-re. össze lehet majd hasonlítani (főleg, ha gits: sac-ról beszélsz, mert ha igen, akkor elárulhatnád, hogy a sniperes pályán majd hogy lehet továbjutni XD mindíg fejbelőnek  :hopp:)

RE@L

Még mindig nem indul el a SAC emu alatt =] De a menu már határozottan gyorsabb mint eddig volt ^^
Persze szívesen elárulom október közepe tájékán, addigra ha minden igaz énis PS2 tulaj leszek :) Csak dolgozzunk még egy kicsit, mert most nincs fölös pénz.

smash++

Én is a képekre várok.Nekem egyáltalán nem sürgős,mert a ps2 vétel is odébb van és ha emu akkor gép fejlesztés is odébb van.Szerintem kb köv év eleje vagy közepe.Jelenleg a final 7-et fejezem be emuval és utánna még hátra van a final9 is.Na majd azután jöhet a final10... és akkor eldöntöm mi is legyen.Egyébként egy ps2 és lcdTV párositás ér valamit?Vagy ugyan olyan marad a képminőség.Néztem FinalX képeket hát nem is tudom...:( nekem szokatlan a nem éles kép.
Egyébként melyik a legjobb psONE-os emu nekem epsxe 1.6(talán :D) van?

RE@L

Sajnos, én nem fogok nektek screenshotokat lőni, mivel mind a két játékom ami van PS2 re kifagy :) PCSX2 alatt, bár a SAC tovább elmegy mint az MGS 3 :)

Yakumo

Quote from: smash++ on 2006-09-01, 12:44:55
Egyébként egy ps2 és lcdTV párositás ér valamit?Vagy ugyan olyan marad a képminőség.Néztem FinalX képeket hát nem is tudom...:( nekem szokatlan a nem éles kép.
Jó az. :D Vagy egy "sima" TV, csak tudja az SVHS-t, mert akkor baromi szépek a játékok. :jee: (SVHS kábelt sajna külön be kell szerezni PS2-höz, de megéri :jee: )
Screenshotokat nézni PS2-ről (TV) szinte értelmetlen. Ha élőben fogod látni, hidd el tetszeni fog. ;)

szerk: kicsit én is eltértem a topic témájától, én kérek elnézést! ^^

kozitomee

Sziasztok!!!
Azt szeretném megkérdezni hogy valaki látott-e már XboX emulátort!!!!
Én láttam!!!
Mert megakartam csinálni csak nem találtam a DVD olvasómhoz firmware-t!!!
:lame:
1 hetet dolgoztam vele de valahogy még mindíg nem olvas be semmit se!!!!

Bishop

tud valaki jól müködő Nintendo DS emulátort?,meg egy oldalt ahonnan tudok hozzá játéákot szedni :redface:

RE@L

Működő Xbox emuról nemtudok. DS-ről se.

Sancho

Xbox emu nincs! Legalábbis ami rendesen müködne, ami meg található az az első generácioshoz valo, de több a virus meg spy meg minden nyavaja benne, mint a hasznos fájl... 360hoz még álmodni sem lehet...
Pedig jó lenne xbox emu mert a köcsögök xboxra ki adták a test drive unlimited 2 demoját!!!!!
Velünk pc-sekkel senki nem törödik...  :bruhuhu:

TurboK

DS emulátor van egypár, de egyik se tart még ott hogy játszható legyen (a legtöbb emun pl csak menük jönnek be). Nincs hardver dokumentáció vagy mi a fene.

Xbox emulátor asszem 2 van, az egyik félig viszi a Halo-t, a másik meg bootolja a Turokot és a Panzer Dragoon Ortát, de ennyi. Az egyetlen komoly Xbox emu bele van épitve az xbox360ba, és nem valószinű hogy PCn használható lenne még ha ki is másolják.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

smash++

Hali!

Remélem vki tud nekem segíteni,mert nagy bajban vagyok:D.
A final 9-el kezdtem el játszani ps emu (ePSXe 1.6.0) és img kiterjesztésű (iso cd-k),az első cd-n vagyok amikor Zidane-k elakarják hagyni hajóval a vidéket a jég barlang után,nagyon az eleje a második sötét mágust legyőztem és a hajóra akkarok felszálni,hogy elinduljak.Namár most amikor felszállok bejön ugyebár egy animáció amint felszáll a hajó nekem pedig amikor elkezdeni mutatni a hajót hátulról(az animációban) lefagy a video és nem tudok semmit sem csinálni.
Most a beállítással van a gond vagy egyszerűen az iso-fájlom hibás???
Ha vki tud vmit please help!

Bruce

Quote from: smash++ on 2006-10-30, 22:08:26
Hali!

Remélem vki tud nekem segíteni,mert nagy bajban vagyok:D.
A final 9-el kezdtem el játszani ps emu (ePSXe 1.6.0) és img kiterjesztésű (iso cd-k),az első cd-n vagyok amikor Zidane-k elakarják hagyni hajóval a vidéket a jég barlang után,nagyon az eleje a második sötét mágust legyőztem és a hajóra akkarok felszálni,hogy elinduljak.Namár most amikor felszállok bejön ugyebár egy animáció amint felszáll a hajó nekem pedig amikor elkezdeni mutatni a hajót hátulról(az animációban) lefagy a video és nem tudok semmit sem csinálni.
Most a beállítással van a gond vagy egyszerűen az iso-fájlom hibás???
Ha vki tud vmit please help!
Mindkettő lehetséges sajnos... De ha rám hallgatsz, akkor hagyod a fenébe az 1.6.0-át és visszatérsz 1.5.2-re, és legfeljebb a grafikai pluginnél kell bejelölni az Odd/even bit hacke-et, már ha az Pete's valami névre hallgat, ami mellesleg a legjobb választás lenne. Jah, és az Options fülnél a Sound settingsnél az Enable SPU IRQ hack kivételével legyen minden bekapcsolva, valamint a Country settings-et véletlenül se hagyd autodetect-en, mert az csak kamu, nem tudja magától eldönteni, nézd meg milyen verzió, és azt állítsd be. Nálam így tökéletesen végigjátszható volt, semmi akadás vagy valami... Jah, palos verzióm volt, lehet hogy az is számít...

Remélem tudtam segíteni, bár így látatlanban, hááát... :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

smash++

:merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci:
Felraktam az 1.5.2 -t és beállítottam egynlőre úgy néz ki megy,mert gyorsan leteszteltem és nem akadt meg a videonál.Egyébként leszedtem még egy verziót ami ntsc a másikat már nem is tudom,hogy milyen...
(nembaj van 2).Ha vmi gond lesz majd irok még.
Mégegyszer köszi!

TurboK

http://psxemulator.gazaxian.com/

Próbáljátok ki ezt, nem kell hozzá játékonként 65 opciót átállitani.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Bruce

Quote from: TurboK on 2006-11-01, 03:42:03
http://psxemulator.gazaxian.com/

Próbáljátok ki ezt, nem kell hozzá játékonként 65 opciót átállitani.
Megnéztem, és inkább állítok játékonként 65 opciót egy fél órán át... Nagyságrendekkel szebb grafikát lehet kicsalni a játékokból, mint amit ez produkált. Nem ez az amit főként nézni szoktam, sőt, de ha lehet, hát miért ne.

TurboK

Kinek mi tetszik, ez az emu az "originál" psx grafikát hajtja meg tuning nélkül. Szal ugyanolyan szar grafika jön ki belőle mint a gépből. Ha tvre kötöd akkor meg pont ugyanúgy néz ki mint ha egy rendes psxet futtatnál.

Cloud

Létezik jól működő PSP (Playstation Portable) emulátor?
Ha igen mekkora gép kell hozzá?

Alkyra

Quote from: Cloud on 2006-11-10, 13:48:42
Létezik jól működő PSP (Playstation Portable) emulátor?
Ha igen mekkora gép kell hozzá?

Erősen kétlem. Ezek már ált hardware lockosak(a mai napig nem jelent meg egy normális ps2es emu...).
Szerintem nem is fog megjelenni egy normális emu ezekhez a cuccokhoz.

RE@L

Alkyra, tévedsz! Fentebb már postoltam már nem egy játék van amit rendesen tudnak vinn pcsx-el.

TurboK

PS2 emun féltucat ember dolgozik és így is csak lassan döcög (de már sok játék van ami elég szépen működik). PSP emun tudtommal nem is dolgozik senki.

Nimlot

esetleg tudtok olyan emut adni amin elfutnak a final fantasy-k? :D
"Being too kind is also... cruel!"

RE@L

A legújabb PCSX2-őn elvileg a X megy jó vason flottul.

Bruce

Quote from: Nimlot on 2006-12-01, 01:55:34
esetleg tudtok olyan emut adni amin elfutnak a final fantasy-k? :D
Attól függ melyikre gondolsz... 1-9-ig bármelyik játszható, de ha 10 és afelett gondolkozol, akkor már csak valami komolyabb géppel érdemes nekivágni... Nekem egy hááááát már a középkategória alját is csak épphogy súroló gépem van, de azért egy PS2-es emuval még (már?) boldogul, és a Kingdom Hearts 7 fps-el megy is :S Viszont láttam screenshotokat 40 fps-ről is, és az már élvezhető, csak kell alá a vas.

Amúgy:
1-3: NES emu
4-6: SNES emu
7-9, 1-2, 4-6: PSX emu vagy kevesebb türelemmel a TurboK által ajánlott
1-2, 4-6: Game Boy Advance emu
Ezt pedig akkor használd, ha megkockáztatsz egy PS2 emulálást