Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Totya

Quote from: ignusZsozso csinált képgalériát és oda kéne felpakolni a képeket és kilinkelni... Ez egy helyi "szabály". (minden képre vonatkozik!)

Ok. Nem tudtam, köszi a gyors tájékoztatást.
Most kerültem csak gépközelbe.
Teacher Banzai!!!

Baldy

Ejnye de régen került fel ide kép! Mi történt veletek emberek? Már senki sem mer rólatok képet csinálni? :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Quote from: BaldyEjnye de régen került fel ide kép! Mi történt veletek emberek? Már senki sem mer rólatok képet csinálni? :D:D:D

Hmm...:rolleyes: S veled mi a helyzet, ha szabad kérdeznem? :_piszka:

Baldy

Quote from: ShadowolfHmm...:rolleyes: S veled mi a helyzet, ha szabad kérdeznem? :_piszka:

Felraknék, ha végre elküldenéd mailben a képeket, amiket még anno készitettél :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Quote from: BaldyFelraknék, ha végre elküldenéd mailben a képeket, amiket még anno készitettél :D

Persze, kend rám a dolgot. :rolleyes: :D Asszem kirakom őket cd-re oszt kész mivel a jelek szerint a email-t megint nem kaptad meg. :ejj:

Baldy

Quote from: ShadowolfPersze, kend rám a dolgot. :rolleyes: :D Asszem kirakom őket cd-re oszt kész mivel a jelek szerint a email-t megint nem kaptad meg. :ejj:

Nem, de adok neked még egy-két mail cimet: pl.: penpen@freemail.hu vagy baldy@vipmail.hu választhatsz :)
És ime egy nagyon csunya kép rólam, ami már nem felel meg a valóságnak, mert kicsit megváltoztam azóta :) Kiváncsi vagyok arra, ki találja ki először,. hogy mi :)
Csúnya kép

Moloko

Quote from: BaldyÉs ime egy nagyon csunya kép rólam, ami már nem felel meg a valóságnak, mert kicsit megváltoztam azóta :) Kiváncsi vagyok arra, ki találja ki először,. hogy mi :)
Csúnya kép
lássuk csak... mit lehet megváltoztatni...
1.) hajad: levágathattad befesthetted megnöveszthetted :) bár remélem nem tetted.
2.) megnőtt a körmöd :D
3.) kinőtted a pólódat :p
4.) esetleg már nem sárgák a fogaid :) (lehet hogy ezt kellett volna az egyes helyre írni?)

ignus

Na akkor Baldy unszolására itt egy kép! :D Highlanders on the highland
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Quote from: ignusNa akkor Baldy unszolására itt egy kép! :D Highlanders on the highland
Egyiptom, Skócia... de tudlak irigyelni, én meg max. Németországban voltam eddig :beken:
Most bezzeg lenne pénzem nyáron külföldre menni, de akikkel mehetnék, azoknak meg nincs, és én meg egyedül nem megyek :(

edit: sebaj, maradok itthon Taek Won Do-ra :) Végre lesz időm normálisan elkezdeni.

Vóbert

Quote from: ignusNa akkor Baldy unszolására itt egy kép! :D Highlanders on the highland

:( én mostanában nem jutok el oda.... pedig de mennék...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Baldy

Quote from: Angellássuk csak... mit lehet megváltoztatni...
1.) hajad: levágathattad befesthetted megnöveszthetted :) bár remélem nem tetted.
2.) megnőtt a körmöd :D
3.) kinőtted a pólódat :p
4.) esetleg már nem sárgák a fogaid :) (lehet hogy ezt kellett volna az egyes helyre írni?)

A fogaim már feketék, ez is igaz, bár nem erre gondoltam :)
De tetszik, hogy te vagy az egyetlen, akinek elmondtam már, mégis képes voltál ilyen gyorsan elfelejteni :) Cavingtont ajánlom Picurka :):):)
Szóval kérem a további tippeket :D

Moloko

Quote from: BaldyA fogaim már feketék, ez is igaz, bár nem erre gondoltam :)
De tetszik, hogy te vagy az egyetlen, akinek elmondtam már, mégis képes voltál ilyen gyorsan elfelejteni :) Cavingtont ajánlom Picurka :):):)
Szóval kérem a további tippeket :D
nem emlékszem. :(
gomen.

Vóbert

Quote from: BaldyNem, de adok neked még egy-két mail cimet: pl.: penpen@freemail.hu vagy baldy@vipmail.hu választhatsz :)
És ime egy nagyon csunya kép rólam, ami már nem felel meg a valóságnak, mert kicsit megváltoztam azóta :) Kiváncsi vagyok arra, ki találja ki először,. hogy mi :)
Csúnya kép

Hosszú lett a hajad, és Kossuth kinézetű szakállat hordasz :hehe:  :hehe:

Baldy

Quote from: Angelnem emlékszem. :(
gomen.

Sebaj, megszoktuk, hogy szőke vagy :D:D:D
Vóbert: majdnem :) De ez eddig a legjobb tipp, lehet hogy meg is fogom egyszer játszani :)

Vóbert

Quote from: BaldySebaj, megszoktuk, hogy szőke vagy :D:D:D
Vóbert: majdnem :) De ez eddig a legjobb tipp, lehet hogy meg is fogom egyszer játszani :)

Imádjuk a szőkéket nemde? :) Olyan aranyosak tudnak lenni :hehe:

Ja... igyekszem :) elképzelni, hogy hogyan alakulsz :D kép után  :hehe:

Moloko

Quote from: BaldySebaj, megszoktuk, hogy szőke vagy :D:D:D
:_off:jaj, Baldy imádlak :D épp most gondolkodom rajta hogy befestem a hajam feketére :D ;) (1,5dl hubertus után... meg egy elbukott felvi első forduló után... meg egy szál pallmall után...)
:_on: tényleg nem tudom... vagy elkezdtél gyúrni, vagy levágattad a  hajad, vagy ... ?? ... halovány ötletem sincs...

Vóbert

Quote from: Angel:_off:jaj, Baldy imádlak :D épp most gondolkodom rajta hogy befestem a hajam feketére :D ;) (1,5dl hubertus után... meg egy elbukott felvi első forduló után... meg egy szál pallmall után...)
:_on: tényleg nem tudom... vagy elkezdtél gyúrni, vagy levágattad a  hajad, vagy ... ?? ... halovány ötletem sincs...

Jajj ne... aki szőke, az maradjon is az... a fekete csak elrontja :) Mint már mondtam, a szőkék olyan kis aranyosak ;)

Soridan

Quote from: VóbertJajj ne... aki szőke, az maradjon is az... a fekete csak elrontja :) Mint már mondtam, a szőkék olyan kis aranyosak ;)

És mindamellett kihalóban vannak! Nehogymár te is érvágást okozz nekik hajfestéssel ;) :D  /a fekete festék különben is rákot okoz -_- /
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Baldy

Quote from: VóbertJajj ne... aki szőke, az maradjon is az... a fekete csak elrontja :) Mint már mondtam, a szőkék olyan kis aranyosak ;)

Ne aggódj, ő nem külsőre szőke :D :hehe:

Sephiroth

Szerintem belsőre sem az.

És itt volna egy képecske. Úgy nézz ki mostanában kezdek lenyugodni. Nephilim viszont nehezen viseli ha veszít.
Csocsó megint
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Vóbert

Quote from: BaldyNe aggódj, ő nem külsőre szőke :D :hehe:

Akkor meg méginkább :D

Moloko

k.b.
Quote from: SoridanÉs mindamellett kihalóban vannak! Nehogymár te is érvágást okozz nekik hajfestéssel ;) :D  /a fekete festék különben is rákot okoz -_- /
a hajszálaknak rákot? nane :) btw te is láttál már rólam képet, nem vagyok én annyira szőke hogy a szőkék számát csökkenteném egy hajfestéssel...
Quote from: BaldyNe aggódj, ő nem külsőre szőke :D :hehe:
:p
Quote from: SephirothSzerintem belsőre sem az.
:) köszönöm bizalmad :D
Quote from: VóbertAkkor meg méginkább :D
az, hogy Baldyval jóban vagyok, őt felhatalmazza arra, hogy sértegessen, ellenben Téged nem. btw amúgy sincs semmi okod arra hogy szőkének tarts. de ha mégis azt akarnád bebizonyítani hogy szőke vagyok (mármint legalábbis hajilag), íme az ékes ellenpélda.

Soridan

Quote from: Angelk.b.

a hajszálaknak rákot? nane :) btw te is láttál már rólam képet, nem vagyok én annyira szőke hogy a szőkék számát csökkenteném egy hajfestéssel...

A fejbőrnek :p S különben is, állítólag. S nem mindenkinek :) Szóval csak nyugodtan. Én pusztán aggódtam ;)

A kép meg ábrándozásra csábító :lol:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Vóbert

Quote from: Angelaz, hogy Baldyval jóban vagyok, őt felhatalmazza arra, hogy sértegessen, ellenben Téged nem. btw amúgy sincs semmi okod arra hogy szőkének tarts. de ha mégis azt akarnád bebizonyítani hogy szőke vagyok (mármint legalábbis hajilag), íme az ékes ellenpélda.

Bocsánat... egy árva szóval nem akartalak megsérteni... semmi rossz szándékom nem volt a szőkeség tekintetében!!! Semmi bajom nincs a szőkékkel, és semmit nem mondtam sem az inteligenciájuk vagy egyéb tekintetben... szerintem sehol egy szóval le nem írtam, hogy nekem bajom lenne veled.. ha te erre gondoltál, akkor nagyon sajnálom... nekem valahogy a "szőke" szóról nem az jut eszembe, amin te itt felhúztad saját magad... Sajnálom, hogy így fogod fel a dolgot, bár én nem tehetek arról, hogy te ilyen komolyan fogod fel... Különben is nem tudom, hogy mit kell ennyire kiakadni egy ártatlan szójátékon... majd a továbbiakban elkerülöm az efféle flame-eléseket, nehogy csorba essen valaki lelki világán, és az ombutsmanhoz forduljon, mert véletlen kiejtettem a haja színének erősen hasonlító színének nevét... és az egyén olyant gondol, hogy ez főbejáró sértegetésnek akart bizonyulni...

Totya

Akinek baja van szőkékkel az le lesz  :uzi: -ve általam  :hopp:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Angel, nem tudom, hogy mitől különbözteted meg Vóbertet és Baldyt. Asszem ha Baldynak engeded, hogy sértegessen (ezt sem egészen értem, egy barát miért sérteget :confused:, mégha az csak ártatlan hülyéskedésnek is tűnik), akkor Vóbertre nem tudom, miért kell kiakadni? Bár ez nem az én dolgom, csak egy vélemény, vedd figyelmen kívül, ha nem érdekel.

Vóbert

Quote from: TriviAngel, nem tudom, hogy mitől különbözteted meg Vóbertet és Baldyt. Asszem ha Baldynak engeded, hogy sértegessen (ezt sem egészen értem, egy barát miért sérteget :confused:, mégha az csak ártatlan hülyéskedésnek is tűnik), akkor Vóbertre nem tudom, miért kell kiakadni? Bár ez nem az én dolgom, csak egy vélemény, vedd figyelmen kívül, ha nem érdekel.

Ne...nem kell... nagyon rendes vagy, de nem kell megvédeni... ha sértésnek veszi, vegye annak... és még bocsánatot sem kérek, ha valaki ezt sértésnek vette, akkor vagy túl mimóza lelke van, vagy egyszerűen nem tudja poénosra venni a figurát... csak sajnálni tudom...

Soridan

Quote from: VóbertNe...nem kell... nagyon rendes vagy, de nem kell megvédeni... ha sértésnek veszi, vegye annak... és még bocsánatot sem kérek, ha valaki ezt sértésnek vette, akkor vagy túl mimóza lelke van, vagy egyszerűen nem tudja poénosra venni a figurát... csak sajnálni tudom...

És akkor még rakj a tűzre -_-"

Vóbert

Quote from: SoridanÉs akkor még rakj a tűzre -_-"

Bocs... elszállt az agyam... Majd lenyugszom...  :lazza:

Moloko

Quote from: TriviAngel, nem tudom, hogy mitől különbözteted meg Vóbertet és Baldyt. Asszem ha Baldynak engeded, hogy sértegessen (ezt sem egészen értem, egy barát miért sérteget :confused:, mégha az csak ártatlan hülyéskedésnek is tűnik), akkor Vóbertre nem tudom, miért kell kiakadni? Bár ez nem az én dolgom, csak egy vélemény, vedd figyelmen kívül, ha nem érdekel.
no akkor magyarázodom: a dolog egyszerű. senkitől sem szeretem ha olyan dologgal poénkodik amit komolyan lehet venni, és ez esetben sértő. ellenben olyan embertől akit ismerek és jóban vagyuk bizonyos fokig tolerálom, tekintve hogy nekem az ilyen jellegű poénokhoz nincs humorérzékem (ez pedig valósz abból adódik, hogy nem járok társaságba)
Quote from: VóbertBocs... elszállt az agyam... Majd lenyugszom...  :lazza:
Igaz, te nem tudhattad, hogy Baldy milyen értelemben használta a szőke jelzőt, ellenben felvetted a fonalat azon tényeknek hiányában, hogy én milyen vagyok. mivel a flame alapja és tárgya történetesen én lennék, ezért nem leszek toleráns, ha olyasvalaki tesz engem érő megjegyzéseket aki nem ismer.
:teccik:
vagy mondjam el másképp?
btw: nem vagyok én dühös, csak szeretném felhívni figyelmedet arra, hogy ez van. én úgy gondolom, hogy nem célszerű ilyen szóváltásokat ismeretlenben megjátszani... élőben még elmegy, ott látod a reakciókat.