Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

noriko

Quote from: BaldyTényleg cuki a képecske :)
Te pedig hasonlitasz az avatarodra :D
A rénszarvas szerintem is cuki :D  (volt még egy ennél nagyobb is, de azzal a barátnőm van lefotózva, így inkább nem raktam fel)
Amúgy szerintem is hasonlítok az avataromra egy kicsit...de nem annyira külsőre... :rolleyes:
Aka-shi: dehogy viszem! neki is jár egy kis vakáció!:D
"I wish I could, but I don't want to."

Feldin

Quote from: LorenorSzerintem tök normális.. :confused:  :zen:
Szerintem is!!!!
Rain... Meg kéne már néznem...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Aka-shi

Egyébként a szituáció a fényképen kicsit különös: Egy sötét áruházszerüségben egyedül 1 rénszarvassal...:D

Baldy

Quote from: Aka-shiEgyébként a szituáció a fényképen kicsit különös: Egy sötét áruházszerüségben egyedül 1 rénszarvassal...:D

Ejnye :)
Ezek szerint nem csak én vagyok az egyetlen beteg gondolkodásu lény itten a fórumon :D:D:D
De képet kérünk szépen! Mindenkitől! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Quote from: BaldyDe képet kérünk szépen! Mindenkitől! :)

Mondjuk te is felrakhatnád azokat a képeket amiket elküldtem neked. :_piszka:

Aka-shi

Sajnos nekem nincs digitkamerám, de megyünk nemsokára kirándulni, és onnan majd hozok néhányat!

(Csak, hogy elrontsam a napotokat:D)

Shadowolf

Quote from: Aka-shiSajnos nekem nincs digitkamerám, de megyünk nemsokára kirándulni, és onnan majd hozok néhányat!

Mit, digitálkamerát? :confused: Tudod a tv. tiltja a lopást...:rolleyes: :D

Feldin

Quote from: ShadowolfMit, digitálkamerát? :confused: Tudod a tv. tiltja a lopást...:rolleyes: :D
Hozz nekem is!!! Az új Konica-Minolta dig tükörreflexes vázat kérném! Arra jók az objektíveim!
Légyszi légyszi légyszi!!!!

:hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp:

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Baldy

Na raktam fel egy-két képet, hogy legyen megint mit nézni :)
Ha jók lesztek, felrakom a tegnapi divatbemutatón készült képeket is (női fehérnemű bemutató) ;) :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moloko

Quote from: Aka-shiSajnos nekem nincs digitkamerám, de megyünk nemsokára kirándulni, és onnan majd hozok néhányat!

(Csak, hogy elrontsam a napotokat:D)
jaj, hozz nekem is digikamerát :)
van egy praktika gépem, annak az objektíveihez kéne passzolnia a digit váznak :D de felőlem objektíveket is hozhatsz :D

Feldin

Quote from: Angeljaj, hozz nekem is digikamerát :)
van egy praktika gépem, annak az objektíveihez kéne passzolnia a digit váznak :D de felőlem objektíveket is hozhatsz :D
:_off: praktika RULEZ!!!!!!!!
Nekem még Zenitem van! :)
(Ahhoz jók az objektíveid :))

topok:

Kvikveg

Nnna. Felraktam eletem egyetlen kepet, ahol csunyan nezek.  :rotflol:
Kvikveg
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegNnna. Felraktam eletem egyetlen kepet, ahol csunyan nezek.  :rotflol:
Kvikveg
És éppen kit támadsz le olyan hevesen? :p

Kvikveg

Az egyik baratomat, aki megkert ra, hogy tartsam a nadgyujtemenyet (a 'pont nem fer el egy kezben kategoria') amig fenykepez, utana orvul engem is lefenykepezett.  :rotflol:
Hmmm. Nem jut eszembe ki volt az.. Bosszanto...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegAz egyik baratomat, aki megkert ra, hogy tartsam a nadgyujtemenyet (a 'pont nem fer el egy kezben kategoria') amig fenykepez, utana orvul engem is lefenykepezett.
Hmmm. Nem szereted, ha fényképeznek, vagy csak azt nem, ha "orvul"?

Kvikveg

Haaat fenykepeken alt olyan arckifejezesem van, mintha eppen ramfognanak egy kalasnyikovot. Gozom nincs miert. Szoval egyaltalan nem ugy nezek ki mint ahogy erzem magam es ez zavar. Ha fenykepeznek nem zavar, csak a vegeredmennyel ne kelljen szembesulnom...  :bsd:

DWz

Ha mar mindenki, akkor en is. Ez az egyetlen jo kep rolam, a tobbirol meg nem beszelek. ;) A quote sztem a Cowboy Bebopbol van, vagy nem, mar nem tudom, mindenesetre felirtam a szobam falara, mert tetszett. :)

DWz - 96k

Tiaro

DWz: Nekem erről spec Lain ugrott be, abban volt hasonló... :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Sephiroth

Ide már oly rég potoltam, hogy úgy éreztem pótolnom kell ezt a hiányt.
Itt volna egy Majálisos csónak, mi kicsit furcsán áll.
Képecske
És még egy. Kezdek belejöni. Kicsike lapát párbaj: itt
No time to haste... khmm waste. Let's go!

ignus

Quote from: SephirothIde már oly rég potoltam, hogy úgy éreztem pótolnom kell ezt a hiányt.
Itt volna egy Majálisos csónak, mi kicsit furcsán áll.
Képecske
És még egy. Kezdek belejöni. Kicsike lapát párbaj: itt

Tök jók... És még Nephilim is rajta van! :D :cool:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Quote from: ignusÉs még Nephilim is rajta van!

És az tényleg jó nekünk? :D
Amugy kúúúl képek :D

Moloko

Quote from: KvikvegNnna. Felraktam eletem egyetlen kepet, ahol csunyan nezek.  :rotflol:
Kvikveg
:jee:
Quote from: DWzHa mar mindenki, akkor en is. Ez az egyetlen jo kep rolam, a tobbirol meg nem beszelek. ;) A quote sztem a Cowboy Bebopbol van, vagy nem, mar nem tudom, mindenesetre felirtam a szobam falara, mert tetszett. :)

DWz - 96k
nemtom honnan van az idézet, de teccik :D

DWz

Quote from: TiaroDWz: Nekem erről spec Lain ugrott be, abban volt hasonló... :)

Oooopsz, sztem igazad van.

Angel: Koszi :)

Aka-shi

Nagy arcok járnak errefelé:D:D

:_off: Aki gépet szeretne az küldjön emilt az emilcímemre!..:D

.Attila

Quote from: KvikvegHaaat fenykepeken alt olyan arckifejezesem van, mintha eppen ramfognanak egy kalasnyikovot. Gozom nincs miert. Szoval egyaltalan nem ugy nezek ki mint ahogy erzem magam es ez zavar. Ha fenykepeznek nem zavar, csak a vegeredmennyel ne kelljen szembesulnom...  :bsd:
Na én meg tudván, hogy milyen lesz az eredmény, ha engem fényképeznek, ezért magát a folyamatot sem szeretem. Mindig megpróbálok arrébb állni.

Moha

Quote from: TriviNa én meg tudván, hogy milyen lesz az eredmény, ha engem fényképeznek, ezért magát a folyamatot sem szeretem. Mindig megpróbálok arrébb állni.
Azért szerintem annyira nem rossz az...
Nem mintha nekem annyira fotogén lenne az arcom, de néha csak poénból is lehet "jó képet vágni" :D  - ja, és aztán szörnyülködni rajta  :hehe:

Aka-shi

Egyetértek Trivivel...
Ám engem az még nem is nagyon szokott zavarni, ha szól vki, hogy: Hé fénykép!, és már kész is van, viszont amikor ott áll az ember egy óráig, mert rendesen be kell állítani a fényt a fókuszt meg minden az tök gáz...

Moha

Quote from: Aka-shiEgyetértek Trivivel...
Ám engem az még nem is nagyon szokott zavarni, ha szól vki, hogy: Hé fénykép!, és már kész is van, viszont amikor ott áll az ember egy óráig, mert rendesen be kell állítani a fényt a fókuszt meg minden az tök gáz...
Ezért kell olyan gépet venni, ami automata módban is tud működni. :hehe:
Vagy kompakt kisgépet: fix fókusz, no állítgatás... :D

Aka-shi

QuoteEzért kell olyan gépet venni, ami automata módban is tud működni.
Igaz! És ezért kell nyerni a lottón :rolleyes:

Meg azért kell várni a modern digit gépekre is, ha olyan fényviszonyok vannak, vagy valami...

Moloko

Quote from: MohaEzért kell olyan gépet venni, ami automata módban is tud működni. :hehe:
Vagy kompakt kisgépet: fix fókusz, no állítgatás... :D
vagy lesifotósnak menni, és csak amikor beállítottad már, akkor szólni csak, hogy Te, fordulj ide légyszives! :D
az a baj ezzel, hogy ha az ember egy társaság részeként van jelen, nem lehet megjátsani...