Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: DamnatusHali!

Abszolute félreértitek! Én bókolni akartam!
Ha kép nélkül is kellesz neki, akkor nemcsak a testedért szeret!

Egyébként Djinnek szeretõje is lehet!

Házas novel nem kezdek ki.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Huhh, nagyon OFFok vagyunk, hagyjuk abba (de azért még: és egy házas nõ kikezdhet veled?)

Xipe

Quote from: DamnatusHali!

Huhh, nagyon OFFok vagyunk, hagyjuk abba (de azért még: és egy házas nõ kikezdhet veled?)

csak ha nem tudom hogy hazas.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

ignus

No akkor megtöröm az offot.. .Baldy egészségének rovására... :D

Tegnapi szánkócsapat -1 (öcsém)

Visszafele. (Mintha lenne mellettem valaki két világító szemmel )

Asszem ma este megint megjátszuk... :D Éjféli szánkózás RULEZ!!!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Fazék

Quote from: ignusÉjféli szánkózás RULEZ!!!
hogy ezeket hogy szerettem én is :D csak aztán egy szárkapocscsont-törés, majd késõbb egy kulcscsont-törés végképp elvette a szánkózástól a kedvemet, nem az ilyen Humpty Dumpty-knak találták ezt ki, mint én :D

ha nem lopják el a dig.fényképezõgépünket, akkor én is raknék föl képet magamról, de a legutóbbiak kb fél éve még hosszú hajjal készültek, az alapján nem biztos, hogy felismernétek a meet-en :)

Baldy

Quote from: ignusNo akkor megtöröm az offot.. .Baldy egészségének rovására... :D

Tegnapi szánkócsapat -1 (öcsém)

Visszafele. (Mintha lenne mellettem valaki két világító szemmel )

Asszem ma este megint megjátszuk... :D Éjféli szánkózás RULEZ!!!

Szánkózás... Amikor ezt meghallom, ugy reagálok, mint szegény Chiyo-chan, amikor megtapasztalta osztályfõnöke vezetési stilusát. Bár én a magam hibája miatt félek tõle. Hogy röviden fogalmazzak: a szánkó, amit használtam azóta fogpiszkáló szerepét tölti be, annyira széttört, mikor full speed mellett az egyik kanyarban szó szerint kirepültem...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Quote from: BaldySzánkózás... Amikor ezt meghallom, ugy reagálok, mint szegény Chiyo-chan, amikor megtapasztalta osztályfõnöke vezetési stilusát. Bár én a magam hibája miatt félek tõle. Hogy röviden fogalmazzak: a szánkó, amit használtam azóta fogpiszkáló szerepét tölti be, annyira széttört, mikor full speed mellett az egyik kanyarban szó szerint kirepültem...
Te eltörted a szánkónkat? :eeek: És én errõl miért nem tudtam? :wtf:

Baldy

Quote from: TriviTe eltörted a szánkónkat? :eeek: És én errõl miért nem tudtam? :wtf:

Na ez volt a másik gáz...
Nem a mi szánkónk volt :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Quote from: ignusAsszem ma este megint megjátszuk... :D Éjféli szánkózás RULEZ!!!
Szánkó helyett inkább ajánlanám a nejlonzsákot, sokkal jobban csúszik mint a szánkó és ha nagy a zsák 4-en is elfértek rajta  ;).

Damnatus

Hali!

A zsák hepehupás terepen macerás! Szép lila zúzódásokat lehet szerezni! ;)

Baldy

Nesztek egy mai kép :D
Ezen vagyok eddig a legszebb mások szerint :hopp:
Ugye milyen édi kép? :eeek:

Xipe

Quote from: BaldyNesztek egy mai kép :D

tiszta cukipofa.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: BaldyNesztek egy mai kép :D
Az elsõ képed, amin végre embernek nézel ki :D

Baldy

Quote from: Xipetiszta cukipofa.

Most ha nem gond, rólad raknék fel képet :)

Exo

Nagyon ott vannak a képek! :) :jee: :cool:

Ezzel a símaszkkal hány bankot látogattál? :D

Baldy

Quote from: ExoNagyon ott vannak a képek! :) :jee: :cool:

Ezzel a símaszkkal hány bankot látogattál? :D

Még nem eleget :)

Xipe

Quote from: BaldyMost ha nem gond, rólad raknék fel képet :)

ha lehetne, az en pofamat mellozzuk a forumrol, aki kivancsi ram az majd eljon meet-re.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeha lehetne, az en pofamat mellozzuk a forumrol, aki kivancsi ram az majd eljon meet-re.

Hmmmm...
Rendben :)

Xipe

Quote from: BaldyHmmmm...
Rendben :)

csak azert mert igy lehet hogy tobben eljonnek meetre.
szaporodunk mint az AOisok.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipecsak azert mert igy lehet hogy tobben eljonnek meetre.
szaporodunk mint az AOisok.

Csak nehogy olyanok legyünk a végére, mint õk :D:D:D

Xipe

Quote from: BaldyCsak nehogy olyanok legyünk a végére, mint õk :D:D:D

nem leszunk, mert a gyenge genallomanyuakat majd atdobjuk a korlaton
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipeaki kivancsi ram az majd eljon meet-re.
És aki nem tud meetre menni? :)
Baldy: Melyik bank biztonsági kamerája csinálta a képet? :D

Xipe

Quote from: NokiÉs aki nem tud meetre menni?

azzal majd akkor megbeszelek egy privat talalkozot.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipenem leszunk, mert a gyenge genallomanyuakat majd atdobjuk a korlaton
és kivel kezdjük veled vagy Baldyval? :D :D :D

Baldy

Quote from: katzés kivel kezdjük veled vagy Baldyval? :D :D :D

Én Homo Superior vagyok, engem nem szabad elpusztitani...
Én vagyok az emberiség jövõje :D

.Attila

Quote from: BaldyÉn Homo Superior vagyok, engem nem szabad elpusztitani...
Én vagyok az emberiség jövõje :D
Eljött az apokalipszis :ejj:

katz

Quote from: BaldyÉn vagyok az emberiség jövõje :D
Mint Shinji az Evangelionból?

Végünk.......

Megyek betárazom az AK-t és felkészülök a harcra a pokol fattyaival.

Master Psycho

Quote from: BaldyÉn vagyok az emberiség jövõje :D
Te jó ég! Mindenki símaszkban fog rohangálni! Én nem akarok ilyen jövõt! Fõleg nem nyáron! :bruhuhu:
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Djinn

Quote from: Master PsychoTe jó ég! Mindenki símaszkban fog rohangálni! Én nem akarok ilyen jövõt! Fõleg nem nyáron! :bruhuhu:
:lol:
Baldy nem sok a bizodalmuk benned. Most higgyek a tömegnek?  :rolleyes:
Á, nem. Amíg nem látok személyesen bizonyítékokat, addig az én szememben ártatlan vagy.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: Djinn:lol:
Baldy nem sok a bizodalmuk benned. Most higgyek a tömegnek?  :rolleyes:
Á, nem. Amíg nem látok személyesen bizonyítékokat, addig az én szememben ártatlan vagy.  :)

ezt akkor mond amikor a Negy Lovas eljon es ebbol ketton simaszk van.
emelett meg oriasi meretu animestilusu kardokat lenget.
ezek mind oly szep almok szamomra.
_(๏̯͡๏)_