Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Meske

Most volt idõm összeszedni a képeket a téli szünetrõl, szóval itt van pár:
1. A Guess who?-val
2. A karácsonyfa elõtt Szenteste-Ja, és a mellettem lévõ teritõ alá volt rejtve a gépem, s gõzöm sem volt róla, hogy mi van ott. Azt hittem, hogy csak azért lett behozva oda vmi doboz, hogy arra is lehessen pakolni az ajándékokat...
3.Rózsa! :)-bár ez egy kicsit kilóg a sorból, mert elõzõ héten kaptam a rózsát és nem a téli szünetben. A minõségével kapcsolatban pedig: mobillal lett fotózva...
4.Öcsémmel szórakoztunk egy kicsit :D
5.Torta1
6.Torta2

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Xipe

de kis cuki mindenki.
van rolam is mostani kep.

kép013
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Egyetértek Xipe-l, aranyos képek nagyon :D
De lenne egy kérdésem: Moha hova tûnt? Vagy ennyire megfiatalodott volna, hogy már megint általánosba kell õt küldeni? :D
Xipe: te mûved az ottan a falon? Hol csináltad? Szeretném személyesen is megcsodálni, ha még nem vakarták le onnan :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moha

Quote from: BaldyMoha hova tûnt? Vagy ennyire megfiatalodott volna, hogy már megint általánosba kell õt küldeni? :D
Nani???? Mirõl van itt szó? :confused: Nem tûntem el sehova.
Watashi wa koko ni iru no!

És szerintem nem is fiatalodtam, sõt, nemsokára egy évvel öregebb leszek... :)

Baldy

Quote from: MohaNani???? Mirõl van itt szó? :confused: Nem tûntem el sehova.
Watashi wa koko ni iru no!

És szerintem nem is fiatalodtam, sõt, nemsokára egy évvel öregebb leszek... :)

De akkor miért nem vagy rajta egy képen sem? :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moha

Quote from: BaldyDe akkor miért nem vagy rajta egy képen sem? :D
Csúpán azért, mert a 2-est és 4-est én fotóztam, a többi pedig a nagyszülõknél készült, ahova én nem mentem. (a 3-as meg más téma... majd Meske elmondja, ha akarja)

Baldy

Quote from: MohaCsúpán azért, mert a 2-est és 4-est én fotóztam, a többi pedig a nagyszülõknél készült, ahova én nem mentem. (a 3-as meg más téma... majd Meske elmondja, ha akarja)

Nem kell elmondania, biztos bepasizott :)
De miért ne tegye azt, hiszen egészséges dolog :D

Xipe

Quote from: BaldyEgyetértek Xipe-l, aranyos képek nagyon :D
De lenne egy kérdésem: Moha hova tûnt? Vagy ennyire megfiatalodott volna, hogy már megint általánosba kell õt küldeni? :D
Xipe: te mûved az ottan a falon? Hol csináltad? Szeretném személyesen is megcsodálni, ha még nem vakarták le onnan :D

hat ha esetleg Erd fele mesz vonattal akkor Erd felso es a Campona kozott van egy nagyon hosszu fal.
azon van rajta.
onnan nem fogjak leszedni,max mas rafuj, de akkor megkeresem ezt az embert es verrel festek legkozelebb.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipehat ha esetleg Erd fele mesz vonattal akkor Erd felso es a Campona kozott van egy nagyon hosszu fal.
azon van rajta.
onnan nem fogjak leszedni,max mas rafuj, de akkor megkeresem ezt az embert es verrel festek legkozelebb.

Ejnye, te kis pacifista! :D:D:D
Amugy most jelenteném ki, hogy a borotvált pofázmányomról mégsem vagyok hajlandó képet felrakni, mert most, hogy visszanéztem a gépen a képeket, sirva fakadtam attól a szörnyû látványtól, ami elém tárult... Ugyhogy valszeg visszanövesztem inkább a szakállamat :hopp:

Xipe

Quote from: BaldyEjnye, te kis pacifista! :D:D:D
Amugy most jelenteném ki, hogy a borotvált pofázmányomról mégsem vagyok hajlandó képet felrakni, mert most, hogy visszanéztem a gépen a képeket, sirva fakadtam attól a szörnyû látványtól, ami elém tárult... Ugyhogy valszeg visszanövesztem inkább a szakállamat :hopp:

Baldy, olyan vagy mint egy lany(persze tisztelet a kivetelnek).
ha felrakod akkor en is rakok magamrol normalis fotot amin meg az arcom is latszik.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: BaldyAmugy most jelenteném ki, hogy a borotvált pofázmányomról mégsem vagyok hajlandó képet felrakni, mert most, hogy visszanéztem a gépen a képeket, sirva fakadtam attól a szörnyû látványtól, ami elém tárult... Ugyhogy valszeg visszanövesztem inkább a szakállamat :hopp:
Ha felteszed én is teszek magamról egy jó közeli képet, de majd csak belinkelem mert a múltkorit is lefikázták a galériában :).

Damnatus

Hali!

Aki le akarja fikázni, az így is, úgy is megteszi.

.Attila

Én meg megkíméllek benneteket a látványomtól :hehe:

Damnatus

Hali!

Egy-két fénykép sokkal rosszabb nem lehet, mint amilyen élõben vagy!

.Attila

Quote from: DamnatusHali!

:wtf: Ezt most hogy kell érteni? Ennyire rossz lennék élõben? ;)

Rounin

Quote from: DamnatusHali!

De igen. Hidd el. A rólam készült képek SOKKAL szörnyûbbek mint én IRL. Édesanyám nem ismert fel. Az pedig nem semmi. (nem, nem háttal voltam. Nem, nem egybefekete volt)

Xipe

Quote from: RouninDe igen. Hidd el. A rólam készült képek SOKKAL szörnyûbbek mint én IRL. Édesanyám nem ismert fel. Az pedig nem semmi. (nem, nem háttal voltam. Nem, nem egybefekete volt)

rolam 6 ev alatt szuletett osszeen 8 fenykep.
ebbol csak ketton lehet latni az arcomat.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Na ime a kép, amiért annyira könyörögtetek :D
SZENVEDJETEEEEK!  :bsd:
:D

na jó, nem leszek annyira szemét, megsugom: a link bent van a postban :D

katz

Quote from: Xiperolam 6 ev alatt szuletett osszeen 8 fenykep.
ebbol csak ketton lehet latni az arcomat.
Ja, 6-ot a biztonsági kamerák készítettek a maradék kettõ alatt meg számsor van, mert az a megyei börtön terméke :D

Baldy: Nem is tudtam, hogy a farkasemberek nappal züllött alkesznak néznek ki  ;)
Na jó, fogjuk fel annak, h nem vagy túl fotogén

Baldy

Quote from: katzJa, 6-ot a biztonsági kamerák készítettek a maradék kettõ alatt meg számsor van, mert az a megyei börtön terméke :D

Baldy: Nem is tudtam, hogy a farkasemberek nappal züllött alkesznak néznek ki  ;)

Maradjunk nyugodtan annál, hogy züllött alkesz :D Jobban illik a valóságba :D

Rounin

Quote from: BaldyNa ime a kép, amiért annyira könyörögtetek :D
SZENVEDJETEEEEK!  :bsd:
:D

na jó, nem leszek annyira szemét, megsugom: a link bent van a postban :D

Höhh..télleg fura. Mármint így szakálltalanul. :wtf:

katz

Quote from: BaldyMaradjunk nyugodtan annál, hogy züllött alkesz :D Jobban illik a valóságba :D
Valahogy éreztem :D Mikor iszunk?  ;)

katz

Quote from: BaldyMaradjunk nyugodtan annál, hogy züllött alkesz :D Jobban illik a valóságba :D
Valahogy éreztem :D Mikor iszunk?  ;)

Meske

Quote from: BaldyMoha hova tûnt?
Már csak azért sem tettem fel róla képet, mert a multkor is megsértõdött, hogy milyen képet teszek én fel róla, így majd õ eldönti mit tesz fel magáról.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Xipe

Quote from: katzJa, 6-ot a biztonsági kamerák készítettek a maradék kettõ alatt meg számsor van, mert az a megyei börtön terméke :D

Katz, erre majdnem rahibaztal.
4 kep hivatalos felvetel(iskola,szemelyi)
3 amolyan csaladi kep ahol max a szemeimet lehet latni.
1 pedig tenyleg rendorsegi kep meg amikor 17 eves voltam New Yorkban(pontosabban poen kep de a szamsor az ott van.)
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Quote from: Trivi:wtf: Ezt most hogy kell érteni? Ennyire rossz lennék élõben? ;)

Vizsgára készülvén a pszichokönyvet olvasom, s abban az állt, hogy az emberek úgy érzik, hogy rosszabbul mutatnak fényképen, mint a valóságban. Szóval lehet, hogy te csak úgy érzed, hogy rosszabb a kép.
Ha rondának érzed magad, akkor azért tegyél fel képet, hogy ne barátkozzunk veled, ha nem, akkor meg nincs mitõl tartani.
De nem tudom, hogy Baldy egy-két képe után még mitõl aggódsz! (pl. balesetes)

Baldy

Quote from: DamnatusDe nem tudom, hogy Baldy egy-két képe után még mitõl aggódsz! (pl. balesetes)

Ezt az önbizalomnövelõ szöveget!
Még jó, hogy nem azt mondod a többieknek, hogy "Ha azt hiszed magadról, hogy ronda vagy, akkor nézz Baldyra, és gondold újra!" :hopp:

Pirula

Itt például nem az arcom a lényeg hanem a Chrno Crusade-es pólóm, de ideteszem.

Damnatus

Hali!

Quote from: BaldyEzt az önbizalomnövelõ szöveget!
Még jó, hogy nem azt mondod a többieknek, hogy "Ha azt hiszed magadról, hogy ronda vagy, akkor nézz Baldyra, és gondold újra!" :hopp:

Hát azért a balesetes kép nagyon gáz volt! :rolleyes:

Baldy

Quote from: PirulaItt például nem az arcom a lényeg hanem a Chrno Crusade-es pólóm, de ideteszem.

Nekem valahogy a képen a figyelmemet a Horváth Éváról készült FHM-s posztered kötötte le, de azért egy pillantást vetettem a pólódra is, nagyon jó :) De Horváth Éva jobban néz ki  :hehe:

Damnatus: Az tény, hogy nem szépségversenyre készültem azzal az ábrázattal :D