Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: Xipeezt akkor mond amikor a Negy Lovas eljon es ebbol ketton simaszk van.
emelett meg oriasi meretu animestilusu kardokat lenget.
ezek mind oly szep almok szamomra.

Nem rossz álom, azt hiszem elcsórom tõled :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyNem rossz álom, azt hiszem elcsórom tõled :hopp:

nem kell elcsorni Baldy, te vagy a masik simaszkos.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Hát ahogy gondoljátok. Én csak kedves akartam lenni.  :hehe:
De kívánságotokra nálam szörnyû emberek vagytok alapból.  :)  :rotflol:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnHát ahogy gondoljátok. Én csak kedves akartam lenni.  :hehe:
De kívánságotokra nálam szörnyû emberek vagytok alapból.  :)  :rotflol:

es aztan majd meglatod megis milyen aranyosak tudunk lenni.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipees aztan majd meglatod megis milyen aranyosak tudunk lenni.

Jaja :) Szerény személyem kifejezetten cuki egyéniség, Xipe meg alapból olyan Tündi-Bündi egyéniség :D
Símaszkot is azért hordunk, hogy a rajongótáborunk ne kövessen a nap minden egyes percében :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Szerény személyem "szép állapotban" :D.
Arra már nem emléxem hogy pont pislantottam vagy már alszom.

Djinn

Quote from: NokiSzerény személyem "szép állapotban" :D.
Arra már nem emléxem hogy pont pislantottam vagy már alszom.
:eek:  Te is dohányzol? Hát erre sosem gondoltam volna. :o
Vagy mi az a csunyaság a szádban??

Baldy

Quote from: Djinn:eek:  Te is dohányzol? Hát erre sosem gondoltam volna. :o

Attól, mert egy meg nem gyújtott cigi van a szájában, az nem jelenti azt, hogy valaki már dohányos :) A látszat csalhat sokszor :D

Dragon

Attól alszik ;)  :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Marfy

Akkor éppen nincs meggyújtva mert biztos elfelejetettem :).
Amúgy én csak koca dohányos vagyok csak akkor szívom ha megkívánom, van hogy 1 héteg sem gyújtok rá.

Master Psycho

Quote from: BaldyJaja :) Szerény személyem kifejezetten cuki egyéniség, Xipe meg alapból olyan Tündi-Bündi egyéniség :D
Símaszkot is azért hordunk, hogy a rajongótáborunk ne kövessen a nap minden egyes percében :hopp:
Nem inkább a lincselni vágyók miatt :_piszka: ? Vagy annyira még nem súlyos a helyzet?
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Master Psycho

Quote from: bpka000Attól alszik ;)  :lol:
Van még? :rolleyes: :D
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Baldy

Na raktam fel még egy-két uj képet szombati meetrõl...
Megjegyezném ezuton viszont, hogy a kép elárulta, hogy Blimp bionkius szemeinek köszönheti, hogy jól játszott szerintem :)
Blimp

Xipe

Quote from: BaldyNa raktam fel még egy-két uj képet szombati meetrõl...
Megjegyezném ezuton viszont, hogy a kép elárulta, hogy Blimp bionkius szemeinek köszönheti, hogy jól játszott szerintem :)
Blimp

ja, meg jo hogy itt eppen rossz golyora celoz eppen.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeja, meg jo hogy itt eppen rossz golyora celoz eppen.

Épp rövidzárlat volt a szemeiben :D

Xipe

Quote from: BaldyÉpp rövidzárlat volt a szemeiben :D

Hackel biliardban.
micsoda szegyen.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeHackel biliardban.
micsoda szegyen.

Most olvasom az Elsõ Törvénykönyvet, és abból az egyik, amit megtanultam: a végeredmény a fontos :)
Amugy meg tudod: dákó :hopp:

Xipe

Quote from: BaldyMost olvasom az Elsõ Törvénykönyvet, és abból az egyik, amit megtanultam: a végeredmény a fontos :)
Amugy meg tudod: dákó :hopp:

tudom,hogy dako.
ott van a szekrenyben.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipetudom,hogy dako.
ott van a szekrenyben.

A meet óta rá se mersz nézni? :hehe:

Xipe

Quote from: BaldyA meet óta rá se mersz nézni? :hehe:

dehogynem, azota kifenyeztem, meg fejet csereltem rajta.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiLassan kép is jöhetne...

igerem,csinalunk olyanokat amiket fel merunk tenni magunkrol, foleg most itt a jatekos meet utan.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Animal1
Animal2
Csak, hogy képek is legyenek itt.
És szombaton is könnyebb lesz felismerni. :)

Xipe

Quote from: DjinnAnimal1
Animal2

total ismeros a fazon.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: DjinnAnimal1
Animal2
Csak a háttér nem tetszik a képen...

Animal

Quote from: Xipetotal ismeros a fazon.

Hmm, lehet, hogy már találkoztunk? Jössz szombaton játszani? Hátha akkor kiderül... :)

Baldy

Quote from: MohaCsak a háttér nem tetszik a képen...

Pedig a halál, és ezáltal a temetõ is szerves része az életnek, sõt ha belegondolunk: a legfontosabb mind közül.
Amugy jöhet egy kis játék: ki milyennek tippeli Animal hajszinét? :hopp:

Xipe

Quote from: AnimalHmm, lehet, hogy már találkoztunk? Jössz szombaton játszani? Hátha akkor kiderül... :)

elkepzelheto,hogy talalkoztunk mar.
probalok jonni meetre. remelem nem dolgozom.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: MohaCsak a háttér nem tetszik a képen...
Úgy érted a temetõ? mi azt látjuk a teraszról  :hopp:
Egyszer télen -mikor ideköltöztünk-  sétálgattam haza. Valami mozgást láttam a temetõbõl. Odanézek, erre valami éppen kimászik az egyik kriptából.  :eek:
Mint kiderült hajléktalanok foglalják el télire a régi kriptákat.  :(
De azért egy pillanatra elég izgi volt...
Quote from: BaldyAmugy jöhet egy kis játék: ki milyennek tippeli Animal hajszinét? :hopp:
Honnan veszed, hogy van haja?  :hopp:

Xipe

Quote from: DjinnÚgy érted a temetõ? mi azt látjuk a teraszról  :hopp:
Egyszer télen -mikor ideköltöztünk-  sétálgattam haza. Valami mozgást láttam a temetõbõl. Odanézek, erre valami éppen kimászik az egyik kriptából.  :eek:
Mint kiderült hajléktalanok foglalják el télire a régi kriptákat.  :(
De azért egy pillanatra elég izgi volt...

nekem kifejezetten tetszik a hatter.
eleg hangulatos.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: DjinnHonnan veszed, hogy van haja?  :hopp:

Nem veszem, ez is egy tippelési lehetõség a többieknek :)
De ha nincsen, akkor nem megyek el vele biliárdozni, nehogy összekeverjem a buksiját a fehér golyóval :D