Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

olin

nekem Xellos a kedvencem ^^

Eleanor

Quote from: Selba:3x3:  velem van a baj vagy ezek a pasik tényleg ijesztõek?

A hiba nem az ön készülékében van. Csak mi Emersharae-val szeretjük a "rosszfiúkat". Bár ezek kivételesen a jó oldalon állnak, amennyiben a vatikán vs. vámpírok harcban a vatikán a jó oldal. :)
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Emarsharae

Schu elõbb döglene meg minthogy jófiúnak hívják. :D
Amúgy meg elsõszámú álompasim, bizonyos Severus Snape ( :p ) elõbb nyuvasztana ki minthogy kimondhatnád: jófiú. :D Vagy körberöhögne, és azután ölne meg. Lassan és fájdalmasan. :D
Õõõõ... ok, lehet hogy egy kicsit félelmetesnek tûnnek, de hidd el, igazi imádnivaló kis cukorfalatok emellett.  :haha:
Amúgy meg én irtózom az ártatlan, ártalmatlan jófiúktól. :D Ez van, neked több jófiú marad, csak erre gondolj. :p
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

The KID

Hihi! Szerintem eddig a srácok küldték be a legjobb képeket!!!!!!
X))))))
Seijuushi Bismarc ELEMENT .:-Great Balls of FIRE-:.
:cool:

Selba

Ez valószínüleg off lesz..
Nem tudjátok honnan lehet megszerezni egy Count Cain nevû mangát? Az ebbõl a célból indított topicban egy sülthal adta a legtöbb infot.

TearOfAngel

#455
Setsuna Mudo a bishounenek királya  :cool:  és az összes Angel Sancutary-s szereplõ nagyon hatalmas!! Kaori Yuki mester asszony nagyon megrajzolta õket!! +az Imadoki mangában is nagyon teccetõs Koki Kugyo a maga kisfiússágával. :ad:
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT (4 EVER)

Hedgy

Quote from: SelbaEz valószínüleg off lesz..
Nem tudjátok honnan lehet megszerezni egy Count Cain nevû mangát? Az ebbõl a célból indított topicban egy sülthal adta a legtöbb infot.
Ez engem is érdekelne, már egy ideje vadászom rá, de nem találtam scant. :(

kisvirag

azt hiszem, ez az a topic, amit esetleg nem felismerve, úgy gondoltál, hogy nincs legjobb anime pasik.

tessék ezt átbogarászni :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rin

Mondjuk komolyan érdekelne: mér ennyire kihalt ez a topic???:)  Nincs elég lány, vagy azokat is inkább a csajok érdeklik?:p

Rounin

Quote from: TearOfAngelSetsuna Mudo a bishounenek királya  :cool:  és az összes Angel Sancutary-s szereplõ nagyon hatalmas!! Kaori Yuki mester asszony nagyon megrajzolta õket!! +az Imadoki mangában is nagyon teccetõs Koki Kugyo a maga kisfiússágával. :ad:

Ezt miért nem láttam eddig? :eek: Na mindegy. Pontosan Kaori Yuki volt, aki megingatta a hormonháztartásomba vetett hitem :rolleyes: Azóta helyrejött és maradtam a természetes úton^^

Setsunáról szerintem eddig ez a legjobb kép:

http://rounin.atw.hu/setsuna.jpg

Urielrõl viszont sehol nem találtam normálisat :S

A lányok eltûntek, vagy már kibeszéltek minden bishit :D

kisvirag

nemtom, nekem mindig az aktuális a kedvencem :D
de igazából, sokkal több és gyakoribb a csinos anime lány, mint az anime fiu :(
legalábbis én izlésemnek...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ready2

Quote from: RinMondjuk komolyan érdekelne: mér ennyire kihalt ez a topic???:)  Nincs elég lány, vagy azokat is inkább a csajok érdeklik?:p

a sok bishoujo lattan szohoz sem jutnak :p

Rounin

Quote from: Ready2a sok bishoujo lattan szohoz sem jutnak :p

Ne nézzetek rám. Nem fogom pótolni õket :D Nekem amúgy is csak teljesen felöltözött bishik vannak a gépemen :D

Ready2

Quote from: RouninNe nézzetek rám. Nem fogom pótolni õket :D Nekem amúgy is csak teljesen felöltözött bishik vannak a gépemen :D

nemis kell hogy ellensulyozd a hianyukat :)
majd szepen elteritjuk ezt a threadet is es atnevezzuk bishoujo 2-re  :)

Araki

Jé, rátaláltam erre a topicra. Nem lehetett volna neki egyértelmûbb címe? A fene se gondolta volna. A seiyuu-ig még eljutok, de ez már magas...
Mindegy, nálam Envy viszi a pálmát.

Didico

Remek! Nálam Kai Hiwatari... Tudom, hogy sokan nem szeretik a Beybladet de Kai a legjobb szereplõ benne. És nem sablonos, ahogy azt egyesek hiszik... Meg Alponse sem az! Te is tudod Araki-neechan!


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Araki

Quote from: DidicoRemek! Nálam Kai Hiwatari... Tudom, hogy sokan nem szeretik a Beybladet de Kai a legjobb szereplõ benne. És nem sablonos, ahogy azt egyesek hiszik... Meg Alponse sem az! Te is tudod Araki-neechan!
De vártam ezt a beszólást!:) Kai... Kai... mit modjak rá? Gyönyörû.:jee: Személy szerint nem ismerem, mert életemben eddig 2szer vetemedtem arra, hogy megnézzem a Beyblade 1 epizódját, és mind a 2szer ugyanazt a részt fogtam ki. Ha már választanom kéne, akkor inkább Rei, bár a Beyblade-nek nem éppen a grafika az erõssége. (1általán: van erõssége?)
Ja, Al az SABLON.

Member

Didi, te komálod a sötét lében elsüllyedõs faszikat? :rolleyes:
Három videót adtál és mindben úszkált dilis pofával (me beteget rajzolni nem tudnak). AL, háááááát... Az EasyAnime Creatorban láttam a választható sablonok között egy rinyáló páncélt :D.

Didico

#468
Quote from: ArakiDe vártam ezt a beszólást!:) Kai... Kai... mit modjak rá? Gyönyörû.:jee: Személy szerint nem ismerem, mert életemben eddig 2szer vetemedtem arra, hogy megnézzem a Beyblade 1 epizódját, és mind a 2szer ugyanazt a részt fogtam ki. Ha már választanom kéne, akkor inkább Rei, bár a Beyblade-nek nem éppen a grafika az erõssége. (1általán: van erõssége?)
Ja, Al az SABLON.


Na ide figyelj te felfuvalkodott, majom...:grrr:  Alphonse nem sablonos! Envynek nincs vmi sok stílusa! És lehet h a beybladenek nem annyira jó a grafikája, és neked nem tetszik Kai, de az egyedül a te bajod! Te pálma örült! MRS Envy! Kai és Ray a beyblade legstílusosabb karakterei! Tudod, h Kait jobban szeretem, és csak te lehetsz ennyire béna, h ugyan azt a részt fogtad ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grrr:

Ja és drága Zoli! Képzeld komálom. Szeretem Kai-t! Tehetek én róla, h mind1-gyik klippben az volt?


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Didico

Jó lenne ha leszállnál Alról te is TAG!


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Araki

Quote from: DidicoNa ide figyelj te felfuvalkodott, majom...:grrr:  Alphonse nem sablonos! Envynek nincs vmi sok stílusa! És lehet h a beybladenek nem annyira jó a grafikája, és neked nem tetszik Kai, de az egyedül a te bajod! Te pálma örült! MRS Envy! Kai és Ray a beyblade legstílusosabb karakterei! Tudod, h Kait jobban szeretem, és csak te lehetsz ennyire béna, h ugyan azt a részt fogtad ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:grrr:
Már bocs, de szerinted más animékben fog valaki olyan külsõvel rohangálni, mint Envy? Ez már annyit jelent, hogy van egy stílusa, és pont ezért sokan nem szeretik. ("egy szoknya és egy nadrág, jól mutat":) ) Rei-vel nincs túl sok bajom, csak Kai ronda.
Quote from: DidicoTehetek én róla, h mind1-gyik klippben az volt?
Ez annyit jelent, hogy Kai nem túl sokat tevékenykedik a Beyblade alatt.

Didico

Quote from: ArakiMár bocs, de szerinted más animékben fog valaki olyan külsõvel rohangálni, mint Envy? Ez már annyit jelent, hogy van egy stílusa, és pont ezért sokan nem szeretik. ("egy szoknya és egy nadrág, jól mutat":) ) Rei-vel nincs túl sok bajom, csak Kai ronda.

Ez annyit jelent, hogy Kai nem túl sokat tevékenykedik a Beyblade alatt.


Igen, de ha láttad volna az egész sorozatot, nem fikáznád annyira. Mint mondjak, sztem Envy sem vmi sokat tevékenykedik, de nem azért mondom... Annyit Kai is szerepel, söt, még többet is.:grrr:


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Araki

Quote from: DidicoIgen, de ha láttad volna az egész sorozatot, nem fikáznád annyira. Mint mondjak, sztem Envy sem vmi sokat tevékenykedik, de nem azért mondom... Annyit Kai is szerepel, söt, még többet is.:grrr:
1. Envy mellékszereplõ, Kai viszont fõhõs.
2. Amikor Envy megjelent, akkor kõ kövön nem maradt. Elvégre õ volt az, aki [COLOR="PaleTurquoise"]kinyírta Hughes-t és végül Edward-ot és elrabolta a Bölcsek Kövét (ALT) is. Arról meg nem tehetett, hogy Dante elküldte olyan 15 epizód erejéig egy kihalt városba gyilkolászni[/COLOR]

Didico

#473
Quote from: Araki1. Envy mellékszereplõ, Kai viszont fõhõs.
2. Amikor Envy megjelent, akkor kõ kövön nem maradt. Elvégre õ volt az, aki [COLOR="PaleTurquoise"]kinyírta Hughes-t és végül Edward-ot és elrabolta a Bölcsek Kövét (ALT) is. Arról meg nem tehetett, hogy Dante elküldte olyan 15 epizód erejéig egy kihalt városba gyilkolászni[/COLOR]


Kai nem igazán fõhös! Egyébként meg ha Kai megszólal, akkor nagyot mond, Envy meg csak... jah...


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Araki

Quote from: DidicoKai nem igazán fõhös! Egyébként meg ha Kai megszólal, akkor nagyot mond, Envy meg csak... jah...
Ma megnéztem! Kai nem rossz arc, az tetszett, hogy amíg mindenki dumált és széjjel aggódta az agyát, addig õ csak ült karbatett kézzel és hallgatott. Szóval nagyokat nem mond. De még mindig ronda. (megnyugtatás: Tyson, Szaki és Sam még ocsmányabbak) De ez a búgócsigás fight még mindig az agyamra megy... csak a Pokémonra tudok asszociálni... de ott legalább van egy szörnyike, aki a harc folyamán meghalhat, itt meg egy BÚGÓCSIGA törik ketté! És ezt vegyem komolyan!
És még én jövök mindig Envy-vel. Na ne szórakozz, õ mondta az FMA-ban az igazságok egy részét, és különben is, imádom a szövegeit!
Mond azt, hogy nem aranyos!

Member

Megértük, hogy a Legjobb Bishonenek rovat mindössze két rondaság körül forog és lassan megüti a Barbara szintjét (aki esetleg még emléxik rá). :rolleyes: Pedig a legszebb akkoris Karasuma a SC-bõl (nem StarCraft, Xaga :))!

Araki

Quote from: MemberMegértük, hogy a Legjobb Bishonenek rovat mindössze két rondaság körül forog.
Nem tehetek róla, hogy mások nem írnak be! "A lánykák tényleg valahol másutt töltik az idejüket"...
Quote from: MemberPedig a legszebb akkoris Karasuma a SC-bõl
Van benne valami... :)

Didico

Quote from: ArakiMa megnéztem! Kai nem rossz arc, az tetszett, hogy amíg mindenki dumált és széjjel aggódta az agyát, addig õ csak ült karbatett kézzel és hallgatott. Szóval nagyokat nem mond. De még mindig ronda. (megnyugtatás: Tyson, Szaki és Sam még ocsmányabbak) De ez a búgócsigás fight még mindig az agyamra megy... csak a Pokémonra tudok asszociálni... de ott legalább van egy szörnyike, aki a harc folyamán meghalhat, itt meg egy BÚGÓCSIGA törik ketté! És ezt vegyem komolyan!
És még én jövök mindig Envy-vel. Na ne szórakozz, õ mondta az FMA-ban az igazságok egy részét, és különben is, imádom a szövegeit!
Mond azt, hogy nem aranyos!


Milyen Sam? Nem ismerek semmiféle Samat... vagy ha igen, akkor most nem ugrik be. A két rondaságra, meg csak annyit tokl mondani ez van... Egyezünk meg abban, h te szereted Envyt én meg Kait. Elegem van a folytonos szemétkedésbõl. Én ma nem néztem Beybladet, aludtam... A Rock koncertek fárasztóak, pláne ha az ember 3-kor jön haza...


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Araki

Quote from: DidicoMilyen Sam? Nem ismerek semmiféle Samat... vagy ha igen, akkor most nem ugrik be. Egyezünk meg abban, h te szereted Envyt én meg Kait. Elegem van a folytonos szemétkedésbõl. Én ma nem néztem Beybladet, aludtam... A Rock koncertek fárasztóak, pláne ha az ember 3-kor jön haza...
Mié, azt a szõke bamba fejû mitugrászt hogy hívják?
Furcsa, pont tegnap kérdeztem bratyómtól az este: "Szerinted Didico most hol bulizhat ahelyett, hogy a fórumon lógna?" Ennyire ismernélek?
Én is abba akarom hagyni a vitát. Szerimtem egyezzünk ki abban, hogy a Kai vs. Envy csatát [COLOR="PaleTurquoise"]Karasuma [/COLOR]nyerte meglepõ fölénnyel. :D

Didico

Quote from: ArakiMié, azt a szõke bamba fejû mitugrászt hogy hívják?
Furcsa, pont tegnap kérdeztem bratyómtól az este: "Szerinted Didico most hol bulizhat ahelyett, hogy a fórumon lógna?" Ennyire ismernélek?
Én is abba akarom hagyni a vitát. Szerimtem egyezzünk ki abban, hogy a Kai vs. Envy csatát [COLOR="PaleTurquoise"]Karasuma [/COLOR]nyerte meglepõ fölénnyel. :D


Oks... Egyébként, nem Sam hanem Max... De legyen Karasuma-kun...:tezsvir:


Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^