Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

noriko

"I wish I could, but I don't want to."

Kalibur

QuoteOriginally posted by noriko
hmmm....:D
Tartalmas és építő hozzászólásunkat hallhatták :D
Újra itt, és jöhet néhány kép.
Elsőnek Angel Sanctuary, ha már témánál vagyunk
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Emarsharae

Vincent Valentine a FF7-ből... Nem anime, de imádjuk!!! :hopp:
És legyen egy Laguna Loire is, ha már itt tartunk. (FF8)
Ha meglesznek a jobb képek róla amit cd-re írtam, felrakok azt is. ;)
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kalibur

Folytatva mondjuk DNAngellel, hogy megelőzzem azt, aki bejelentette (gonosz vigyor, és némi kacaj) :D
Éljen Dark :p

Kalibur

És mára asszem Gensomadennel lövöm le magam :D

Saori

Hátakkor az én kedvencem ;)

Yasha

..Igen..ő most a hátterem... ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori

Yasha

Kul ;)

Emarsharae

QuoteOriginally posted by Kalibur
És mára asszem Gensomadennel lövöm le magam :D

Na, azt hiszem, kedvet csináltál hozzá... :hopp:
És itt egy jobb Laguna.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Kul ;)

Ugyehogyugye :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12
Gondolom nem baj, ha ezt kicsit nagyobban is elérhetõvé teszem :hehe: ! *vigyor*

Bocsi Shock, de nem hozza be rendesen a képet. :( Biztos hogy jó? :confused:

noriko

QuoteOriginally posted by Saori

Yasha

Saori!! Iszonyat jó ez a háttér!! ...megkaphatnám én is?...plíz! :)
"I wish I could, but I don't want to."

Emarsharae

Na, akkor bedobom a körbe Rauresu-samát is.
Ugyan csak manga, de jóóóóó. :hopp:

ignus

Lányok... Kenshin pl egyikőtöknek sem jön be? :confused:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Emarsharae

Mivel még mindig nem néztem meg, sajna nem tudok véleményt hallatni róla. De ha elég értelmes és sokat szenved lelkileg, befogadom a kedvencek közé.
(Ő az akinek x van a pofiján?)

ignus

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Mivel még mindig nem néztem meg, sajna nem tudok véleményt hallatni róla. De ha elég értelmes és sokat szenved lelkileg, befogadom a kedvencek közé.

Ühüm... Bár még én is csak 1-2 részt láttam, de szerintem kinézetre tipikus lányok kedvence csávó... :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Emarsharae

Köhh...  :D
Na ide nézz, szerinted ő is az a típus?

(Farf, a kedves, aranyos, pszichó sorozatgyilkos. Akit ugyebár mindannyian imádunk. :hopp: )
Igen, azok vágások... :D Hát igen. Egy nyakörves, pórázon vezethető pszichopatának ki tudna ellenállni, pláne ha egy szeme van. :D  (na jó. szerintem jól néz ki, és kész. :hehe: )

deyo

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Bár a sorozatbeli Kenshin elvileg ugyanaz, mint aki az OVA-ban van, sztem leginkább az OVA-beli Kenshin-ről érdemes beszélni... ő viszont sztem egyértelűen bekerül a kedvenceid közé a leírtak alapján:-)))

EDIT: A Kép lemaradt: Kenshin
Bár ez inkább a sorozatból lehet:-))

Emarsharae

deyo: nézd meg a Weiss Kreuz-ot. Szerintem tetszene. De mondjuk mindenkinek ezt ajánlom. :rotflol:
Remélem valaki felteszi már végre az első sorozatot, mert abban vannak a legjobb részek.... Nekem megvan mondjuk, de nem tudom, hogy kell. :D
Na, az a lényeg, hogy amit hallottam  Kenshinről, azok szerint egész népszerű lehet a WK hímneműek szemében is.

Hogy ne lőjem le a poénokat, a lényeg az, hogy olyan gyilkosokról van szó (Weiss) akik azokat gyilkolják le, akik nagyon ártalmasak a társadalomra, és legálisan nem lehetne kiiktatni őket. Pl. prostiipar nagyágyúi, kokainbárók, you name it, they did it.
De figyelj, majd megtudod, ki miért küzd, és a sorozatok folyamán mennyire zakkan és rokkan bele. (Tessék figyelni.) :hopp:

És persze ott vannak a rosszfiúk... hát igen. No comment. A végére megtudod, mennyire rosszak, és mennyire a körülmények hozták így... :D

Na, nem dicsérem túl... :rolleyes:

roderick

Feltöltéshez zsozsotól ker kérned acc-ot

QuoteOriginally posted by deyo
BáEDIT: A Kép lemaradt: Kenshin
Bár ez inkább a sorozatból lehet:-))

És még fôzni is tud :hopp:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Emarsharae

Minden pasi tud főzni, csak kell nekik a motiváció. (tapasztalat) :D
De a katanát azt szeretjük.

roderick

vajon igaza van-e?

/Edit: habár olyan kicsi a kép, hogy el se lehet olvasni.. gome/
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Emarsharae

Eh. A movie-ban jobban nézett ki.

Emarsharae

De mint gondolhatod, más (is) a kedvenceim közé tartozik...
Az anime vége felé ugyan kezdett lankadni a lelkesedésem, de hát ez van. A legjobbakkal is előfordul ;)  :D .

Azaz: Dilly-sama!!!

Cobra

Nem akarlak elkeseríteni, de Dilandau nő.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Emarsharae

SPOILERS srácok!!!!
Nem akarlak elkeseríteni, de Celena nő, Dilandau pasi (azaz maga a kari nemváltó a varázslatok folytán), amúgy "Az anime vége felé ugyan kezdett lankadni a lelkesedésem, de hát ez van. A legjobbakkal is előfordul " olvastad te amit írtam??

És még annyit, hogy a movie-ban, amiből a kép van, pasi. Az alsógatyás képben látszik, ha másból nem is hiszed el. :hopp:

Spoilers vége, satöbbi.

Eleanor

hmm, ha már Escaflowne... :D
*előveszi a "hajrá Allen!" feliratú tábláját*
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Eleanor

őt vajh ki ismeri fel??? :)
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Saori

QuoteOriginally posted by noriko
Saori!! Iszonyat jó ez a háttér!! ...megkaphatnám én is?...plíz! :)

Tessék..itt az eredeti ;)

Inuyasha

És a régi hátterem :)

Night

Ez pedig nagyon édi :)

Yasha

u.i.: Elnézést hogy csak így linkelgetek be de suliból vagyok, majd otthon feltöltöm normálisan, ésakkor javítok :D

Edit: linkek javítva :)

Saori

QuoteOriginally posted by Eleanor
hmm, ha már Escaflowne... :D
*előveszi a "hajrá Allen!" feliratú tábláját*

VAN SAMAAAAAAAAAAAA :hopp:

Selba

...  Velem van a baj vagy tényleg nem hasonlít egy weiss ill escaflowne azokra, akiket a sorozatban láttam? :confused: