Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

ignus

QuoteOriginally posted by Selba
...  Velem van a baj vagy tényleg nem hasonlít egy weiss ill escaflowne azokra, akiket a sorozatban láttam? :confused:

Előfordul az ilyen... De lehet hogy csak a mátrixon változtattak... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Emarsharae

Selba:

Az Escaflowne képek a filmből vannak, azt megírtam, a Weissnél viszont szerintem benned van a hiba, ha csak nem a Schwarz képekre gondolsz... és nem tudod, hogy nyolcan vannak.

Persze az is lehet, hogy a Glühennel kezdted, ami a Weiss Kreuz (eredeti sorozat, jobb rajzok, satöbbi), Weiss Kreuz Dramatic (azaz OAV 1,2,3,4 - szintén eredeti character designs), Weiss Kreuz Dramatic Precious (szintén eredeti) után történik.

A Glühen elvileg szintén az eredeti rajzokkal ment volna, de valaki perelt hogy nem kérték az engedélyét a használatukhoz, és ezért dobhatták ki mind a 13 részt, és újra kellett rajzoltatni.

Mit ne mondjak, ezt gyászolom. Láttátok ti, mit tettek ezek Yohjival? És Omival??? Hihetetlen. Már nem azért, de hogy hívják azt a szörnyű színt amit Omi hajára kentek?
Plusz hogy a bánatba növesztették vissza Farf kiszúrt szemét?

Na, ennyit erről. És itt egy elfogadható Glühen kép, csak hogy tudjam, erre gondoltál-e.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Selba

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Selba:

Az Escaflowne képek a filmből vannak, azt megírtam, a Weissnél viszont szerintem benned van a hiba, ha csak nem a Schwarz képekre gondolsz... és nem tudod, hogy nyolcan vannak.

Persze az is lehet, hogy a Glühennel kezdted, ami a Weiss Kreuz (eredeti sorozat, jobb rajzok, satöbbi), Weiss Kreuz Dramatic (azaz OAV 1,2,3,4 - szintén eredeti character designs), Weiss Kreuz Dramatic Precious (szintén eredeti) után történik.

A Glühen elvileg szintén az eredeti rajzokkal ment volna, de valaki perelt hogy nem kérték az engedélyét a használatukhoz, és ezért dobhatták ki mind a 13 részt, és újra kellett rajzoltatni.

Mit ne mondjak, ezt gyászolom. Láttátok ti, mit tettek ezek Yohjival? És Omival??? Hihetetlen. Már nem azért, de hogy hívják azt a szörnyű színt amit Omi hajára kentek?
Plusz hogy a bánatba növesztették vissza Farf kiszúrt szemét?

Na, ennyit erről. És itt egy elfogadható Glühen kép, csak hogy tudjam, erre gondoltál-e.

EZ AZ! Tudtam, hogy hiányzik abból a sorozatból valami^^ Akkor már azt is megmondod honnan lehet leszedni a többi részt, Emarsharae-sama?

ignus

QuoteOriginally posted by Selba
EZ AZ! Tudtam, hogy hiányzik abból a sorozatból valami^^ Akkor már azt is megmondod honnan lehet leszedni a többi részt, Emarsharae-sama?

Jól látom hogy a srác fejbelövés elött áll? Na szerintem ilyen "öngyilkos-csávó" nem kell senkinek... (legelábbis nekem az életben nem kéne... feltéve ha nő lennék...)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Zelgadis

Ez ám az igazi pasi? Igaz? :D

"Afroo!!!"

Kalibur

QuoteOriginally posted by ignus
Jól látom hogy a srác fejbelövés elött áll? Na szerintem ilyen "öngyilkos-csávó" nem kell senkinek... (legelábbis nekem az életben nem kéne... feltéve ha nő lennék...)
Ez a mangaka személyes ízlését "dícséri csupán". Genjo Sanzo nem egy öngyilkos típus, megnyugtatlak ;)
Zel, neked meg aztán ritka kifacsart az ízlésed... :rolleyes: :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Eleanor

Kalibur, ő miben szerepel??? :angyali:
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

roderick

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Ez ám az igazi pasi? Igaz? :D

"Afroo!!!"

hmmm.... idéznék ugyanabból az animébôl:
NOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo!!!!!!!!!
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Folytatva mondjuk DNAngellel, hogy megelőzzem azt, aki bejelentette (gonosz vigyor, és némi kacaj) :D
Éljen Dark :p

Gondolom nm baj, ha ezt egy kicsit nagyobban kirakom... *széles, sátáni vigyor*

1

... és még kettõ, hasonló méretû nyálcsorgatnivaló... :D

2,
3.

Setike

Nos ha Bishounen,akkor valami ilyesmi az Anime-ideálom...de a hosszú hajú pasik,mint pl,:Hotohori,Touga,...akik totál megtudnak fogni!:cool:
Ezt jól megaszontam nem?;)

.Attila

A "realisztikusabb" anime fiúkról mit gondoltok?

Setike

Touga-samaaaa!:appl:
(de kizárólag,csak a Movie-s Touga-sama!!!!!):jee:

Eleanor

Na igen, Touga... :D

Katze még nem is volt, micsoda elmaradás:mad: , azonnal pótolni kell :hopp:
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

Emarsharae

Katzénak csak a legfontosabb része hiányzik, azon kívül hogy anime pasi... :(

Saionji azért aribb mint Touga. Mondom én. :D Na, legyen. Itt egy dupla kép, lányok.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

ignus

:ejj:

Hogy itt milyen képeket lehet látni! :D

Emarsharae

És ez csak Saionji-sama...:hopp:
Na igen... Valljátok be hogy jó. :D

Ignus: ha küldesz magadról ilyen képet, igérem kiteszem. Így már megfelel? :hehe:

Setike

Sionji-sama?:D
Nem rossz pasi,de Touga-sama!:hopp:

ignus

QuoteOriginally posted by Emarsharae
És ez csak Saionji-sama...:hopp:
Na igen... Valljátok be hogy jó. :D

Ignus: ha küldesz magadról ilyen képet, igérem kiteszem. Így már megfelel? :hehe:

Milyen képet is? :) (szerintem pm.ben...)

Saori

Lehet én vagyok ízlésficamos.... :ejj: ...de valahogy nem vagyok oda annyira a bishounenekért....:rolleyes://tisztelet a kivételnek, mert azért egy-két kedvencem van ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Saori

QuoteOriginally posted by Trivi
A "realisztikusabb" anime fiúkról mit gondoltok?

Jöhetnek :D

noriko

Nahát Saori! ugyanaz a hátterünk!:D  kösziiii:)

cserébe ezt küldöm (bár gondolom már nagy a kollekciód..)
  |
  |
  |
  V
"I wish I could, but I don't want to."

Saori

QuoteOriginally posted by noriko
Nahát Saori! ugyanaz a hátterünk!:D  kösziiii:)

cserébe ezt küldöm (bár gondolom már nagy a kollekciód..)
  |
  |
  |
  V

Hááááááátez valami eszméletlenül kawaiiiiiiiiiiiiii :D :D
*ugrál örömében*
Kösziiiiiiiiiiiii :D

Kalibur

QuoteOriginally posted by Eleanor
Kalibur, ő miben szerepel??? :angyali:
Fanart :rolleyes:  legalábbis ezen a címen kaptam egy barátnőmtől...
Mint ezt is:

ignus

Fanart :rolleyes:  legalábbis ezen a címen kaptam egy barátnőmtől...
Mint ezt is:

Jó kép, nekem csak a nyaka "izmos" egy "kicsit" :)

Kalibur

QuoteOriginally posted by ignus
Jó kép, nekem csak a nyaka "izmos" egy "kicsit" :)
Van ilyen. De mint említettem, nem én alkottam, ugyhogy mosom kezeimet :D (egyébként meg bár így tudnék alkotni :rolleyes: )

ignus

Van ilyen. De mint említettem, nem én alkottam, ugyhogy mosom kezeimet :D (egyébként meg bár így tudnék alkotni :rolleyes: )

Mondjuk ezzel én ias igy  vagyok.... :) Nekem néha a pálcikaember sem sikerül! :)

Itachi

Hát ide is post olok...Remélem még nem volt nem igazán anime de nagyon ott van...:D :bsd: :bsd:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

Itt meg egy másik ,vajon ki és honnan....:rolleyes: :p :zen:

Itachi

Itt pedig a legkedvesebb Inu Yasha karakterem:D :zen:

Itachi

Itt meg Chichiri és riválisa..:p :zen: