Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Xipe on 2006-07-11, 21:57:39
Quote from: Kazenokizu on 2006-07-11, 21:56:57
Quote from: Xipe on 2006-07-11, 21:51:11
hat, noies ferfiak azert vannak a vilagban.
de tenyleg ne vedd azt amit mondtam sertesnek kerlek, mert nem annak szanom oket.
Dehogyis, nem veszem annak! Már csak röhögök azon, hogy mindenki folyamatosan hülyének néz, amiért ilyen az ízlésem. Egyébként a valóságban nem igazán kedvelem a bishi-jellegű férfiakat... :D Sőt! :D

mi se nagyon,de Rounint azert megturjuk.
Van kép online Rou-chanról? Annyiszor került már szóba hogy kezdek kíváncsi lenni.  :lul:

Xipe

van, de nem merjuk postolni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moonshiner

Didico

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Kazenokizu

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Xipe

You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Zsiga

Kazenokizu

Quote from: Zsiga on 2006-07-11, 22:28:53
Quote from: Kazenokizu on 2006-07-11, 22:21:58
Quote from: Zsiga on 2006-07-11, 22:16:59
http://usteam.hu/forum/index.php?topic=816.msg189108#msg189108 (http://kazeno.uw.hu/final01.jpg)
Hihi, ez van meg két négyzetméteren a falamon! :D :D

Azért a te postodból linkeltem. :)
Gondoltam. Csak ott annyit írtam, hogy ez a hátterem.  :haha:
De most mondjátok meg, hát nem gyönyörű??! :D
(Na jó, erre, inkább ne válaszoljatok! :D )

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Rounin

Vincent pedig nem nőies pasi alapból, de hát ezt csinálták nelőle. Pech.

AS pedig nekem is nagy kedvencem :p, nem véletlen a felém irányuló sok-sok megjegyzés ;p (hja, nem kellett volna rájátszani? ?????)

Kajaügy megoldva, Xipe inkább énekelt nekem. Bele is haltam.

Kazenokizu

Quote from: Rounin on 2006-07-11, 22:40:29
Csak külsőre értettem, hogy nőies. A hangja, meg a karakter maga egyáltalán nem az.

Xipe

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-11, 22:42:24
Csak külsőre értettem, hogy nőies. A hangja, meg a karakter maga egyáltalán nem az.

igy igaz.
a tobbi az total emo.
_(๏̯͡๏)_

Araki

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-11, 22:36:49
De most mondjátok meg, hát nem gyönyörű??! :D
Nem. Na jó, én inkább elmentem nyaralni.

Rounin

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-11, 22:42:24

Na így már mindjárt más^^"""""
Imho a legjobb hangja neki volt AC-ben. Második Nanaki, és csak utána jön a többi.

Araki

SpawnOfHell

Quote from: Araki on 2006-07-21, 14:03:48
Egy kis Bleach:
Ichigo
Ishida
Urahara

Ishida rulez!!! :jee:
(De ez az Urahara-s kép se semmi... :D)

Araki

Quote from: SpawnOfHell on 2006-07-21, 16:53:22
De ez az Urahara-s kép se semmi... :D
Nekem az tetszik a legjobban! Olyan kis sunyi... :)

SpawnOfHell

Quote from: Araki on 2006-07-21, 18:22:09
Quote from: SpawnOfHell on 2006-07-21, 16:53:22
De ez az Urahara-s kép se semmi... :D
Nekem az tetszik a legjobban! Olyan kis sunyi... :)

Urahara mikor nem sunyi? ::)

Lythis

Err, Vincent mióta nőies már boccs? jah, kitalálom, hosszú haja van...
Az, hogy ilyen arcot kapott AC-ben az egy dolog, de szerintem ez nem teszi azzá. Főleg mondjuk Yazoo mellett, akinél volt ismerősöm, aki csodálkozott, hogy miért van "buzeráns csávó hangja annak a csajnak".

Rounin

És még a Vampire Princess Miyu-s Larva-ra mondták nekem anno, hogy nem bishi, mert túl nőiesre csinálták XD
Ezek fájdalmasak. :bruhuhu: :angyali:

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-07-22, 06:59:28

Ezek fájdalmasak. :bruhuhu: :angyali:
ajjaj.. ugye nem készülsz új avát gyártani? :P

BTW: ezt nektek(elég nagyméretű kép...)
imho elég buzeráns rajta,hogy valaki ráfogja, h bishi... a jobboldali meg szerintem lehet h nő akar lenni... így vagy úgy rondák imho.

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-07-22, 07:36:53

imho elég buzeráns rajta,hogy valaki ráfogja, h bishi... a jobboldali meg szerintem lehet h nő akar lenni... így vagy úgy rondák imho.

Hopp. Na _most_ akarok új avát gyártani :D Kösz az alapanyagot ;p

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-07-22, 08:30:26
Quote from: Lythis on 2006-07-22, 07:36:53

Hopp. Na _most_ akarok új avát gyártani :D Kösz az alapanyagot ;p
OMG what have I done?!?!?!?!

Kazenokizu

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-22, 06:54:59
Vincent sztem nem bishi, átlagos anime style férfi. Igazi bishinek csekkoljátok ezeket. Figyelem, csak erős idegzetűeknek:

http://i6.photobucket.com/albums/y247/Dreamcleaver/bishi%20bleh/b1001.jpg
...
Kerestem valami történelmi-románcot, de ezt a bishifest sorozatot asszem hanyagolom.  :ejj:
Anyám, ezek már nekem is fájnak... :lul:
Quote from: Lythis on 2006-07-22, 03:56:39
Az, hogy ilyen arcot kapott AC-ben az egy dolog, de szerintem ez nem teszi azzá.
Megbeszéltük, hogy csak a külseje nőies. ;) Az viszont szerintem igenis az. (Nemcsak a hosszú haja miatt, hanem az arcvonásai is elég lányosra sikeredtek. Még szerencse, hogy a hangja olyan jóóóóóóó!)
Quote from: Rounin on 2006-07-22, 06:59:28
És még a Vampire Princess Miyu-s Larva-ra mondták nekem anno, hogy nem bishi, mert túl nőiesre csinálták XD
Pedig ö nem is rossz... :angyali:  :D :D

És, hogy ne legyek teljesen off, pár deviantartos kedvencem következik:

01.
02.
03. Ez ugyan Harry Potter, de azért nagyon tetszik! :D
04.
05.
06.
07.
08.
09. !!!
10.
11. Spike, kicsit máshogy
12.
13. Roy
14.
15.
16. Ez nagyon tetszik!
17.
18. Szebb, mint a Slayersben! (Én miért nem tudok így rajzolni??? :bruhuhu: )
19.
20.
Nnnna, egyelőre ennyit, mert hát ugye jóból is megárt a sok. :D ;)

Lythis

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-23, 01:38:00
Quote from: Lythis on 2006-07-22, 03:56:39
Az, hogy ilyen arcot kapott AC-ben az egy dolog, de szerintem ez nem teszi azzá.
Megbeszéltük, hogy csak a külseje nőies. ;) Az viszont szerintem igenis az. (Nemcsak a hosszú haja miatt, hanem az arcvonásai is elég lányosra sikeredtek. Még szerencse, hogy a hangja olyan jóóóóóóó!)

Én meg épp evvel nem értek egyet. A ruhája tuti nem valami nőies, a viselkedése és a mozgása sem éppen nevezhető annak szerintem. Vagy esetleg van olyan Adven Children, amit nem láttam volna? Az arca meg szerintem totálisan normális, nem értem, hogy abban mi olyan húde nőies. Ezzel az erővel az avám kifejezetten férfias :D

Kazenokizu

Quote from: Lythis on 2006-07-23, 04:27:30
...
a viselkedése és a mozgása sem éppen nevezhető annak szerintem.
Igen, ebben egyetértünk, mivel szerintem a viselkedés és a mozgás nem meríti a ki "külső" fogalmát, azt meg én is mondtam, hogy maga a karakter minden, csak nem nőies. :smile:
Quote from: Lythis on 2006-07-23, 04:27:30
Az arca meg szerintem totálisan normális, nem értem, hogy abban mi olyan húde nőies.
Valószínűleg nem foglak vele meggyőzni, meg nem is ez a célom, viszont én az alábbiak miatt tartom az arcát nőiesnek:
1.) Nagyon szimmetrikus az arca.
2.) Az egész fején sehol egy szőrszál, de még borosta sem látható.
3.) Olyan a bőre, mint a babapopsi.
4.) Szép, szabályos ívű a szája.
5.) Olyan szempillái vannak, hogy bármelyik műszempillagyár reklámarcként szerződtethetné.
6.) A szeme ki van húzva feketével.
7.) Nála annyira nem lehet megfigyelni, de pl. Cloudnál már igen: olyan nőies ívű, szedett szemöldöke van, hogy ihaj!

Nos, ezek egyike sem lenne feltétlenül nőies vonás, de EGYSZERRE szerintem már igenis feminim jelleget adnak Vincent arcának. De ez csak az én véleményem.
:zen:

Dreamcleaver

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-23, 11:18:22
Valószínűleg nem foglak vele meggyőzni, meg nem is ez a célom, viszont én az alábbiak miatt tartom az arcát nőiesnek:
1.) Nagyon szimmetrikus az arca.
2.) Az egész fején sehol egy szőrszál, de még borosta sem látható.
3.) Olyan a bőre, mint a babapopsi.
4.) Szép, szabályos ívű a szája.
5.) Olyan szempillái vannak, hogy bármelyik műszempillagyár reklámarcként szerződtethetné.
6.) A szeme ki van húzva feketével.
7.) Nála annyira nem lehet megfigyelni, de pl. Cloudnál már igen: olyan nőies ívű, szedett szemöldöke van, hogy ihaj!

Nos, ezek egyike sem lenne feltétlenül nőies vonás, de EGYSZERRE szerintem már igenis feminim jelleget adnak Vincent arcának. De ez csak az én véleményem.
:zen:

1. Az én fejem is szimetrikus. Sajnálom azt akinek nem.  :D (jó tudom senkinek sem 100% szimetrikus)
2. Tudod vannak olyan férfiak, akik borotválkoznak.
3. Ezt nem igazán értem. Én még nem láttam olyan részletesen megrajzolt animot/CG-t ahol a bőr ilyen részletesen ki lett volna dolgozva. A tónusára utalsz?
4. Mint a legtöbb anime karakternek.
5. Ok ezt elismerem egy érvnek, de
6. ezzel együtt már mondhatjuk, hogy csak gothic style vagy valami.  :D
7. Cloud meg már más tészta ugye, de nekem még ő sem bishi, csak k*rvára emo.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kazenokizu

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-23, 13:53:26
1. Az én fejem is szimetrikus. Sajnálom azt akinek nem.  :D (jó tudom senkinek sem 100% szimetrikus)
2. Tudod vannak olyan férfiak, akik borotválkoznak.
3. Ezt nem igazán értem. Én még nem láttam olyan részletesen megrajzolt animot/CG-t ahol a bőr ilyen részletesen ki lett volna dolgozva. A tónusára utalsz?
4. Mint a legtöbb anime karakternek.
5. Ok ezt elismerem egy érvnek, de
6. ezzel együtt már mondhatjuk, hogy csak gothic style vagy valami.  :D
7. Cloud meg már más tészta ugye, de nekem még ő sem bishi, csak k*rvára emo.  :rotfl:
1. SENKINEK nem szimmetrikus teljesen a feje. Neki sem. Viszont minél szimmetrikusabb, annál "helyesebb" valaki.
2. Képzeld, láttam már borotválkozás utáni férfiarcot közelről, de olyat még nem, akinek EGYÁLTALÁN nem látszott volna, hogy volt mit leborotválni. Úgy értem, borotválhatja egy ember a fejét akármeddig, akkor sem lesz olyan közelről, mint egy női arc, amin eleve nincs szőr (vagyis van vmennyi, csak nem látszik). Vincentnek meg, ha megfigyeled, egyáltalán nincs szőr  az arcán. Sem leborotvált, sem semmilyen.
3. A tónusára. Meg arra, hogy nincs rajta semmi hiba. (Pl. sebhely, vagy hasonlók.) Egyébként való igaz, hogy az animekaraktereknek nem szokták kidolgozni annyira a bőrét, de neki ki van, ezért hoztam fel ezt is példaként.
4. + 5. És a gothic style-ban nyomulókat nem tartod kissé nőiesnek? Mert szerintem azok.
6. Cloudot csak azért hoztam fel, mert nála sokkal szembetűnőbb. Egyébként Vincenten is meg lehet néha figyelni, csak általában nem látszik a szemöldöke a fején lévő pánttól.

Egyébként megismétlem: egyenként ezek a tulajdonságok nem tesznek vkit nőiessé, viszont ezek eggyüttes jelenléte miatt Vincent külsjét én változatlanul nőiesnek tartom.

Rounin

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-23, 14:59:49
2. Képzeld, láttam már borotválkozás utáni férfiarcot közelről, de olyat még nem, akinek EGYÁLTALÁN nem látszott volna, hogy volt mit leborotválni. Úgy értem, borotválhatja egy ember a fejét akármeddig, akkor sem lesz olyan közelről, mint egy női arc, amin eleve nincs szőr (vagyis van vmennyi, csak nem látszik). Vincentnek meg, ha megfigyeled, egyáltalán nincs szőr  az arcán. Sem leborotvált, sem semmilyen.

Te se láttál bosnyák nőt... nagyobb bajszuk van, mint egy harcsának :hehe:

Amúgy meg elég pihés az arcuk :p