Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: AlkyraMoha, te látad a School Rumble-t?
Vagy valaki látta? Érdemes letölteni?
Mindenképpen! Nagyon jó kis sorozat, csak kicsit befejezetlen. Darkstar látom, már belinkelte, mit írtam róla.
QuoteEgyb. LOVE HINA RULZ!!(shinobuuu-chaaannn :) örökké beásta magát a kedvenc karaktereim közé, kéne róla egy mini-kép ide az aláírásomba...vagy egy chibi...)
:D Nekem is õ a kedvencem. Én csináltattam egy pólót és rárakattam a képét. Csak sajna már eléggé kifakult.
Apropó, aláírásba chibi kép:

Ez megfelel? :)
(Azért ha felrakod, légyszi töltsd fel valahova, lehetõleg ne közvetlen linkeld. Köszi.)

Alkyra

School Rumble letöltés alatt!
És NAGYON köszönöm a Shinobu képet. :)
Már be is raktam. :D :)

ARIGATO MOHA!!

Alkyra

megnéztem a school rumble 1 s 2 részét s egyetlen szó hagyta el ajkaimat:
Yáuch...

Moha

Quote from: Alkyramegnéztem a school rumble 1 s 2 részét s egyetlen szó hagyta el ajkaimat:
Yáuch...
Hogyhogy? Ennyire rossz? :confused:

.Attila

Quote from: MohaHogyhogy? Ennyire rossz? :confused:
"Fájdalmas" ;)
Én 8 részt néztem meg eddig. Jókat mosolygok rajta, de eddig semmi különös.

Alkyra

Quote from: MohaHogyhogy? Ennyire rossz? :confused:
Nem, de ahogy Bonci mondja:Fájdalmas.
De már kezdek hozzászokni a poénokhoz.(olyanok vannak benne, hogy majd kidõltem a röhögéstõl.)
Nemsokára végignézem s majd akkor mondok róla egy összefüggõ véleményt.(És írok róla ismertetõt)

Feldin

Quote from: AlkyraNem, de ahogy Bonci mondja:Fájdalmas.
De már kezdek hozzászokni a poénokhoz.(olyanok vannak benne, hogy majd kidõltem a röhögéstõl.)
Nemsokára végignézem s majd akkor mondok róla egy összefüggõ véleményt.(És írok róla ismertetõt)
Aztán csak jót írjál!!!!!!
Most volt a Dragonballos jelenet :D kegyetlen jó! :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Pivi

Szevasztok!

Tudnátok ajánlani néhány olyan anime-t ami az akciódúsabb kategóriába tartozik, de normálisan kidolgozott romantikus szál is van benne (meg azért lehetõleg a végén ne legyek depressziós)?

Filmek amiket már láttam:
Vandread, Record of Lodoss War, Star Ocean, Laputa (meg még a régebbi Miyazaki filmek), Wonderful Days, Neon Genesis Evangelion, Final Fantasy: The Spirits Within, Final Fantasy: Legend of the Crystals, Final Fantasy: Advent Children, meg még néhány, de azok nem jutnak az eszembe
Maximális tisztelettel:
Pivarcsi "Pivi" Gábor
Mithril zenekar - billentyûs
Everest zenekar - billentyûs
MoonDragon Entertainment - zeneszerzõ, játékkészítõ

Moha

Quote from: PiviTudnátok ajánlani néhány olyan anime-t ami az akciódúsabb kategóriába tartozik, de normálisan kidolgozott romantikus szál is van benne (meg azért lehetõleg a végén ne legyek depressziós)?
Kapásból csak a Stellvia of the universe (Uchuu no stellvia) jut eszembe: viszonylag akciódús sci-fi, normális romantikus szállal. Nekem nagyon tetszett. :)

Lazzaret

Mostanábban én is a romantikus animék nézésébe menekülök a mindennapok elõl. Imádom õket. Irigyelve nézem öket titkon és belegondolok milyen lenne ha... Eddig kevés romantikában volt részem, ezzek legalább nyujtani tudnak valamit a hétköznapokra. Mivel tök egyedül vagyok ebben a világban nem tudok ezzek nélkül a filmek nélkül megleni. Sajna se barátok, se barátnö csak a munka  :bruhuhu: . De mikor végzek alig várom hogy beüljek a gépem elé és megnézzek néhány részt valameik kedvencembõl ( Ai Yori Aoshi, Love Hina, stb.). Ha ezzek nem lennének teljesen ugy érezném magam mint Ai Yori Aoshiban a föhösünk, teljesen egyedül és magányosan.

www.arkangyalok.uw.hu

Pivi

Quote from: MohaKapásból csak a Stellvia of the universe (Uchuu no stellvia) jut eszembe: viszonylag akciódús sci-fi, normális romantikus szállal. Nekem nagyon tetszett. :)
Köszi, leszedem, és megnézem! :)
Maximális tisztelettel:
Pivarcsi "Pivi" Gábor
Mithril zenekar - billentyûs
Everest zenekar - billentyûs
MoonDragon Entertainment - zeneszerzõ, játékkészítõ

Moha

Quote from: LazzaretMostanábban én is a romantikus animék nézésébe menekülök a mindennapok elõl. [...] Sajna se barátok, se barátnö csak a munka  :bruhuhu: .
Keblemre sorstárs!  :tezsvir:  :beken:
Valahogy nekem is ez van: nap közben meló (néha már nagyon ki van tõle a hócipõm), este végre pár rész anime kikapcsolódásként.
És nekem is: no barátnõ. Barátaim azért vannak, de õk is elég elfoglaltak és sajna egyiküket se sikerült "megtérítenem" az anime felé... Bár én nem csak ezért szeretem a romantikus animéket, de ez is benne van rendesen.

(szokás szerint fáradt vagyok és zagyválok...nézzétek el nekem!)

Lazzaret

Egyrészt ezért szeretek ide feljárni mert itt megértenek :jee: , igy legalább nem érzem magam olyan egyedül. Másrészt megértitek azt hogy mért olyan jó a romantikus és az egyébb anime és manga. Ha elmondanám valameik munkatársamnak az kiröhögne és gyerekesnek kiáltana ki :beken: . De itt nem.

Arigato mindenkinek!!!

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

:_off: Mármint mire gondolsz mien névre???

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

No problem  :haha:  Igaz néha egyik sem árt. Egyébként egy kártyajátékban névszerint a Blood Wars cimû játékbol van. Lazzaret the Brown.

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Huu... Most néztem végig a Chobitsot. Naon-naon érdekes volt  :) . Nekem nagyon tetszet. Kivételes darab azt mondhatom, és ritka szép alkotás. Ahogy végig halad a romantikus szál ember és persocon között az nem egyszerü.
Elgondolkodtato volt az biztos  :rolleyes: . Néhány helyen szomoru volt de a vége igazi Happy End. Pont amilyennek lennie kell  :jee: .

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Akkor most ajánlom a Hand Maid May-t vagy a Saber Marionettet(ez egy kicsit régebbi, slayers grafja van, de nagyon jó anime)
Mindkét anime top a maga témájában.

Lazzaret

Most épp az Onegai Teachernek áltam neki de utána megnézem ezeket is . Arigato!

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Az Onegai Teacher utána MINDENKÉPPEN az Onegai Twinst nézd meg!
Nekem az a kedvencem a romantikus mûfajban.
10/10 ér nálam.(valós, vicces, romantikus, szép, jók a zenéi)
Oh és a secret 13. részekrõl ne feledkezz meg egyiknél sem! :)

Lazzaret

OK  :jee: Mindjárt lenn is van az elsõ rész!!!! Nagyon aranyos filmek???

www.arkangyalok.uw.hu

Darkstar

Quote from: LazzaretNagyon aranyos filmek???
Erre majd válaszolj te! :)
Egyébként szvsz a Twins inkább. Én jobban szeretem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Quote from: DarkstarErre majd válaszolj te! :)
Egyébként szvsz a Twins inkább. Én jobban szeretem.

Szerintem a Twins-ben sok erõltetett (sokszor használt) poén volt. :rolleyes:
Viszont az is igaz, hogy Kei "Sensei"-ezése is idegesítõvé tud válni egy idõ után. :rolleyes:

Darkstar

Quote from: SaiyaGinSzerintem a Twins-ben sok erõltetett (sokszor használt) poén volt. :rolleyes:  
Igen, szerintem is ez az egyik hibája. Néhány poént sokszor sütnek el, és a végén ez már inkább idegesítõ, mint humoros. De azért a sorozatot összeségében jónak tartom. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: LazzaretOK  :jee: Mindjárt lenn is van az elsõ rész!!!! Nagyon aranyos filmek???

Az. Fõleg a Twins.^^
Én majd ledöltem a székrõl pár poénnál, de sokszor fordulnának elõ?
Nemtom. Nekem nem tûnt fel. Egyb. Berserker, NGE, Hellsing fanok messze kerüljék el...(lásd elõzõ kettõ. :)  :) )

SaiyaGin

Quote from: DarkstarIgen, szerintem is ez az egyik hibája. Néhány poént sokszor sütnek el, és a végén ez már inkább idegesítõ, mint humoros. De azért a sorozatot összeségében jónak tartom. :)

Én is. :)

Lazzaret

Nemsokára nekiállok és megnézem mien de elöbb kell felirat is animeaddictsrol oszt majd utána megnézem. Majd holnapra talán tudom véleményezni is.
Tényleg a Chobitsnak nincs nagyfilmje??? Vagy ez maga a nagy film???

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Nekem valami olyan kéne ami elég romantikus nem a jövöben v a multban játszodik hanem a napjainkaban. Olyasmi mint az Ai Yori Aoshi. Persze Happy Enddel a végén :)

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Tudsz valami helyet ajánlani ahol rendezetten és hiánytalanul le tudom szedni?
Mert ami nekem megvan az elég összekavart és hiányos.

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Nembaj megnézem azt is. Csak jussak el odáig  :haha:

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: LazzaretNekem valami olyan kéne ami elég romantikus nem a jövöben v a multban játszodik hanem a napjainkaban. Olyasmi mint az Ai Yori Aoshi. Persze Happy Enddel a végén :)
Öööö Love Hina-t már láttad? (Bocsi, lehet, hogy már írtad, de most túúúúl fáradt vagyok visszalapozni)