Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Thomasson88

Romantika ? Nincs semmibajom az ilyen tipusu animekkel sem. Tulképp eddig cask a Fushigi Yugi nem jött be amiket láttam aniémkbõl. Szoval nem is ezt akartam irni mnid1. Hanem azt hgoy sztem a Video Girl Ai is ilyen romantikus anime:) Mindemelett a történet vicces is mint a legtöbb animeben felfedezheto vonás. Na ja. Csak ennyi. :D
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Bill

Quote from: RamizAmúgy a tökéletes lényekkel nem is az a baj, hogy nincsenek, hanem hogy ha lennének, akkor sem velem állának szóba... :bruhuhu: :D :__devil:
Na ja. Valszeg velem se állnának szóba. :D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Relunx

Romantikus animék: Onegai Teacher és Onegai Twins
Most épp ezeket kezdem el nézni (majd esete megnézem mind2öt) :D
Eddig csak jó vélemáényeket hallottam róluk. Remáljük be is válnak.

Relunx

Sidney

Quote from: BillKöszi. Szerintem is az 1ik legjobb romantikus stílusú anime, bár ebben a mûfajban még mûvelõdnöm kell 1 kicsit.
A másik amit még megemlítenék, az a Rurouni Kenshin OAV. A mai napig a kedvenc anime-m. Bár ez inkább dráma (romantikus dráma szvsz:)), de a romantika ott van benne, és szerves része. Nagyszerû darab! Ajánlom mindenkinek!

Szerintem is az egyik legjobb  :)
És nekem még az OMG manga is nagyon tetszett!

Miura

Pretear romantikus mágikus anime..könnyû kis kikapcsolódás..de nagy csókjelenetekre senki se számítson..talán csak 2 csókjelenet van a 13 részben..de amúgy nagyon romantikus ,van benne dráma,"akció" ,szal mindenbõl egy pici,szal érdemes megnézni ;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Relunx

QuoteOriginally Posted by Sidney
És nekem még az OMG manga is nagyon tetszett!

A mangát sajnos nem olvastam (majd bepótolom), de az OVA-t immáron 5-szörre néztem meg (4x angoul, 1x japánul). a Tv-t eddig csak a 17-dik részig láttam (18-20 a napokban kerül rá sor), a Movie-t is megnéztem de nem tetszett.
Ezekbõl valszeg rájössz hogy AMG/OMG fan vagyok!:D

Relunx

Darkfury

Üdvözletem!

Még új vagyok itt, és bár már láttam pár animét, szeretném a segitségetek kérni. Tudnátok ajánlani ún. Megahappyendes romantikus/vigjáték animékat? Tudom, hogy kicsit gyerekes, de én elsõsorban azért nézek animét, hogy megfeledkezzek addig a világról. Éppen elég szar ez igy is, nem szeretem ha csak ilyen "együtt maradnak és boldogan élnek" vége van a dolognak, legalább egy nagy csókjelenet legyen. Ezért nem tetszett pl. az Ai Yori Aoshi, és ezért jött be az Onegai Teachernek még a különrésze is. Lehet rajtam nevetni, de én ezt várom egy Animétól...  :)

Na szóval, tudtok ilyet?
Választ nem lelem.
Ökölbe szorult kezem.
Pedig: a tenyerem.

Alkyra

Amit mindenképpen nézz meg:
-Chobits
-DearS
-Vandread
-Ultra Maniac
-Midori No Hibi
-Girls Bravo(bár ez nem lesz kész teljesen soha...:( )
-Love Hina
-Onegai Twins

Most csak ennyi jutt eszembe, de sok van még.Oh és mégvalami.
Ez egyáltalán nem gyerekes. Vagyunk páran(köztük én is) akik szeretik az ilyen animeket. :) Vállald büszkén, hogy ki vagy!  :haha:

Darkfury

Az Onegai Twinst, Love Hina (eddigi kedvencem) és a Chobitsot már láttam, mind nagyon tetszett. Akkor a többi is ilyen stilusú? Máris kezdem letölteni. Amúgy kicsit másfelé terelve a témát, mostanában komolyan gondolkozom rajta, hogy abba kéne hagynom az Anime nézést. Teljesn függõ lettem, már semmi másra nem használom a gépem csak anime nézésre...  :haha:
Van egy World of Warcraft klánom a Bloodscalpon, õket is teljesen elhanyagoltam...

Bár még számomra mindig az a legszarabb érzés, mikor vége lesz egy animének, akkor olyan ürességet érzek. Pedig van barátnõm, vannak haverjaim, egyetem is megy, de valahol irigylem az ilyen életet, amit ezek a "mesék" mutatnak be. Ilyenkor mondjuk mindig eszembe jut, hogy ezek csak fantáziák, nem létezik ilyen (kezdjük azzal, hogy szinte minden fiús-lányos anime úgy kezdõdik, hogy egy lakásban laknak... Hol van ilyen kérem?), de akkor is el-el gondolkozom rajta, hogy milyen lenne ha... Én szeretném azt gondolni, hogy mindegyikõtök átélte ezt az érzést, és ha többet nézek animét, több idõt töltöttem el ebben a csodálatos világban, akkor megtanulom kezelni ezt a "problémát"...

Bocs, hogy ez egy kicsit offra sikeredett, de ha jobban belegondolok, nem is volt annyira off.  :haha:

u.i.: Domo!
Választ nem lelem.
Ökölbe szorult kezem.

Alkyra

Némá, egy lélektárs. :D
Ugyanígy vagyok én is azzal a különbséggel, hogy nekem semmim sincs ami neked van. :) (kiv. barátok)
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.  :haha:

Amit ÉN nagyon ajánlok az a Midori no Hibi s a Dears(ezek top10esek!!).
Ha ezeken nem fogsz röhögni akkor semmin. :D
Utána jöhet a Vandread s végül a Girls Bravo ami hasonló a DearShez(mármint stílusilag).

Darkfury

Választ nem lelem.
Ökölbe szorult kezem.

Alkyra

Moha

Quote from: DarkfuryPedig van barátnõm, vannak haverjaim, egyetem is megy, de valahol irigylem az ilyen életet, amit ezek a "mesék" mutatnak be.
Te mázlista! Én még téged is irígyelhetlek: nekem nincs barátnõm, nem megy az egyetem sem, barátom is csak néhány van (de azok legalább igazi barátok).
Belegondolva én is kicsit "menekülésre" használom az anime világát és nekem is leginkább a romantikus vígjátékok jönnek be.
Én tudom még neked mondani esetleg az Angel's Tail-t. Az is egy jó kis sorozat, nekem tetszett. A többit Alkyra már elmondta. :)

Alkyra

Moha, TESTVÉREM!!! Átérzem fájdalmad minden szegletét! :lul:  :lul:
Gyarapodunk emberek. :)

Darkfury, én azt mondom, hogy ne hagyd abba. Mindig jó, ha egy kicsit kikapcsolunk pár napot s animenézéssel töltjük azt.(de az sem baj, ha heteket töltünk így. :) )
A lényeg az, hogy amíg örömödet leled benne addig soha ne hagyd abba.Így is eléggé kevés öröm van az életben, nemde?

Manu

Quote from: MohaBarátom is csak néhány van (de azok legalább igazi barátok).
Belegondolva én is kicsit "menekülésre" használom az anime világát és nekem is leginkább a romantikus vígjátékok jönnek be.

1. Ez tudom nem nyugtat meg, de én a szívembe zártalak, sok más emberrel egyetemben itt a fórumon. Persze tudom, ez nem igazi, csak virtuális. Egyébként  barátból (nem pedig haverból) meg nem is kell sok, mert másból sem állna kiaz ember, csak ápolná a kapcsolatait :)

2. Inkább ebbe menekülj, nem úgy, mint mondjuk a magyar társadalom vészesen nagy része az alkoholba.

Assassin

Quote from: Manu1. Ez tudom nem nyugtat meg, de én a szívembe zártalak, sok más emberrel egyetemben itt a fórumon. Persze tudom, ez nem igazi, csak virtuális. Egyébként  barátból (nem pedig haverból) meg nem is kell sok, mert másból sem állna kiaz ember, csak ápolná a kapcsolatait :)

2. Inkább ebbe menekülj, nem úgy, mint mondjuk a magyar társadalom vészesen nagy része az alkoholba.

:zen: Mindkét pontoddal teljes mértékben egyetértek.

Nos ajánlatokat kérnék olyan romantikus animékbõl, amelyek "nem túl csöpögösek", melynek története fordulatos és magával ragadó. Elõre is köszi:)
" There is no sin to know their sins."

.Attila

Quote from: AssassinNos ajánlatokat kérnék olyan romantikus animékbõl, amelyek "nem túl csöpögösek", melynek története fordulatos és magával ragadó. Elõre is köszi:)
Love Hina nem túl csöpögõs, és humoros :)
Onegai Twins sem túl csöpögõs, de nagyon jó.
Kareshi Kanojo no Jijou nagyon humoros, és komoly gondolatai is vannak. Viszont az anime szerintem a felét sem dolgozza fel a manga-nak, legalábbis jelenlegi tudásom szerint.

Assassin

Quote from: BonciLove Hina nem túl csöpögõs, és humoros :)
Onegai Twins sem túl csöpögõs, de nagyon jó.
Kareshi Kanojo no Jijou nagyon humoros, és komoly gondolatai is vannak. Viszont az anime szerintem a felét sem dolgozza fel a manga-nak, legalábbis jelenlegi tudásom szerint.

Köszi szépen.
Love Hina-ból 7 részt láttam, és én okos elõbb néztem meg az extra kiadásokat, akkor még nem volt netem, és ezt kaptam elsõre kézhez... sajnos így magamnak spoilerkedtem, de sebaj bepótlom.
Az Onegai Teacher-be néztem bele, és elnézést kérek, hogy ezt mondom, kicsit fárasztó volt... de aranyos.
Az Onegai Twins-el, és a Kareshi Kanojo no Jijou-vel felkeltetted érdeklõdésemet. Listára veszem.:)
" There is no sin to know their sins."

Zelgadis

Quote from: Darkfury...
 nem szeretem ha csak ilyen "együtt maradnak és boldogan élnek" vége van a dolognak, legalább egy nagy csókjelenet legyen...

Szerintem a "romantika" nem a csókról szól ... az együtt maradnak és boldogan élnek után egyrészt bármit oda lehet képzelni  :hehe:
másrészt a "romantikus stílus" véleményem szerint az érzelmekrõl szól, nem a csókolózásról...

Relunx

Egyetértek veled Zelgadis, a romantika az érzelmekrõl szól!
(De azért nem árt bele egy-két csókjelent is)

Relunx

Darkfury

Igen, éppen ezért irtam, hogy nekem pont ilyen Megahappyendes sztorik kellenek, mert az odáig rendben van, hogy romantika az érzésekrõl szól, meg utána fantáziával be lehet fejezni a dolgot, de én most pont ilyen rózsaszin, vidám, boldog animét és befejezést keresek. Egész egyszerüen most ilyen hangulatban vagyok, és ugyebár "Kinek a pap, kinek a papné"
Választ nem lelem.
Ökölbe szorult kezem.

HVp213

CSÖPÖGÕS ANIME RULZ :p LOVE HINA 4EVER (de ezt már emlitetted)
De ezt még nem láttam kiirva: Ajimu Beach Story

Jóvan vannak még lelkileg zokni emberek akik az anime-t néznek az élet helyett... (mint én :()

(elnézést a megfogalmazásért akire nem illik az gondolja h csak én lenni zokni lelkû!!!)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Quote from: HVp213Jóvan vannak még lelkileg zokni emberek akik az anime-t néznek az élet helyett...
Hát igen. :rolleyes:

Az animét? Aztat nézni kell!! :)
Az életet meg nem nézni kell,
Hanem élni, élNI, ÉLNI kell!
De ha nincs lehetõség, nincs idõ
Egy jó kis anime kell, ez a fõ!
A romantikában nem titok:
A Love Hina a legesegjobb!! :D (számomra)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

Quote from: MeskeHát igen. :rolleyes:
:eeek: TEEE ISSS??????  :p

Quote from: MeskeAz animét? Aztat nézni kell!! :)
Az életet meg nem nézni kell,
Hanem élni, élNI, ÉLNI kell!
De ha nincs lehetõség, nincs idõ
Egy jó kis anime kell, ez a fõ!
Ez jó lenne  az írások thread-be is!
Amugy én arra gondoltam h élni kell! (de ezt már utolag magyarázhatom mi... :lame: )
Quote from: MeskeA romantikában nem titok:
A Love Hina a legesegjob!! :D (számomra)
:jee: Mindenkinek!!! :lazza:
DE NEKEM BIZTOS! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Quote from: HVp213Ez jó lenne  az írások thread-be is!
Hehe, direkt írtam úgy, hogy versszerû legyen! :haha:
QuoteAmugy én arra gondoltam h élni kell! (de ezt már utolag magyarázhatom mi... :lame: )
Sejtettem, hogy így gondolod, de akár az elõbb leírtak alapján is értelmezhetõ, s így legalább jó viccesen jött ki... :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

Quote from: MeskeHehe, direkt írtam úgy, hogy versszerû legyen! :haha:
Az írói vénád úgy látszik nem válik vizzé (ez kicsit furán sikerült leirnom...)

Moha

Quote from: HVp213De ezt még nem láttam kiirva: Ajimu Beach Story
Hmmm, érdekesnek tûnik. Fölvettem a "whish list"-emre. :)

White SeeD: He? Most nem ugrik be, melyik részre gondolsz. Vagy az Enishi-ben van? Mert azt még nem láttam.

Alkyra

Moha, te látad a School Rumble-t?
Vagy valaki látta? Érdemes letölteni?
Meg itt van ez a Ajimu Beach Story is.. hmmm

Egyb. LOVE HINA RULZ!!(shinobuuu-chaaannn :) örökké beásta magát a kedvenc karaktereim közé, kéne róla egy mini-kép ide az aláírásomba...vagy egy chibi...)

Darkstar

Quote from: AlkyraMoha, te látad a School Rumble-t?
Vagy valaki látta? Érdemes letölteni?
Meg itt van ez a Ajimu Beach Story is.. hmmm

Itt  írt róla.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra