Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: sirtomiÉszrevettem :)
És köszi, akkor azok között fogok keresgélni, ha ott nincs, akkor megnézem az angol feliratokat.
Az egyéb felíratok címszó alatt is vannak még magyar felíratok, amiket nem õk készítettek, azokat regisztráció nélkül is el lehet érni.

sirtomi

Quote from: ManituAz egyéb felíratok címszó alatt is vannak még magyar felíratok, amiket nem õk készítettek, azokat regisztráció nélkül is el lehet érni.
Köszi, ott találtam olyat, ami kell nekem.

Fazék

nem tudom érdekel-e valakit Firefox-ot használók közül, de ha a csatolt file-t kicsomagoljátok (majd törlöm pár napon belül) a ...\program files\mozilla firefox\searchplugins könyvtárba, akkor tudtok gyorskeresni aniDB-n. vagy azt is megtehetitek, hogy innen aniDB-re rákeresve telepítitek, csak az még a régi címre mutat, majd át kell írnotok a \searchplugin könyvtárban a .src file-t és átírni az 'ath.cx'-et 'info'-ra ahol csak van :) (arról a címrõl ha rákerestek animenfo -ra akkor azt is telepíthetitek, az rendesen mûködik :))

Moha

Köszönet érte!
Anno a boxtorrents-nek is volt egy search pluginje, de hülye fejjel akkor nem szedtem le, most meg már nincs fent. Az esetleg nincs meg véletlenül?

Fazék

Quote from: MohaKöszönet érte!
Anno a boxtorrents-nek is volt egy search pluginje, de hülye fejjel akkor nem szedtem le, most meg már nincs fent. Az esetleg nincs meg véletlenül?
'recent news'-ban 7. bejegyzésként továbbra is ott van (de azért mellékelem is), csak ikon nem társul mellé, készíts neked tetszõ 16x16 képpontos .png képet és másold be a searchplugins könyvtárba boxtorrents.png címmel (mellékelem a sajátot, de nem a legjobb)

Moha

Basszus, de vak vagyok! Mindegy, köszi! :merci:

Dragon

Quote from: Blimpnem tudom érdekel-e valakit Firefox-ot használók közül, de ha a csatolt file-t kicsomagoljátok (majd törlöm pár napon belül) a ...\program files\mozilla firefox\searchplugins könyvtárba, akkor tudtok gyorskeresni aniDB-n. vagy azt is megtehetitek, hogy innen aniDB-re rákeresve telepítitek, csak az még a régi címre mutat, majd át kell írnotok a \searchplugin könyvtárban a .src file-t és átírni az 'ath.cx'-et 'info'-ra ahol csak van :) (arról a címrõl ha rákerestek animenfo -ra akkor azt is telepíthetitek, az rendesen mûködik :))
Ez király! Köszi szépen!  :jee:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Feldin

Quote from: SquallNekem ugyan Media Player Classic-hoz vannak az ogm-ek asszociálva, és vobsub nyomja ki a feliratot, de ott be kell állítani azt, hogy central europe legyen a betûstílus mindenképp, mert különben elfelejthetem az ékezeteket...sztem ugyanezt meglehet tenni BSPlayer-ben is...sõt...tuti :)Hacsak az ogm-be égetett felirat nem hibás és azért marad ki az ékezet...vagy minden ogm-nél ezt játsza?
Ha nem sikerül azzal megoldani amit mondtam, akkor leszedek egy BSPlayer-t és meglesem, mert fura egy hiba ez, és másra most így hirtelen nemtok gondolni, mint a betûtípus régió rossz beállítására...
mplayernél mit tegyek ha nincs ékezetes betû?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Suszi

Hali.
Van még egy kérdésem. Szeretnék egy vendégkönyvet csinálni a weboldalamra. Az msoffice xp-hez volt frontpage. Van benne egy vendégkönyv sablon. Azt megcsináltam, de nem mûködik.
Ha tudtok, légyszi segítsetek.
Köszi

Dragon

Quote from: SusziHali.
Van még egy kérdésem. Szeretnék egy vendégkönyvet csinálni a weboldalamra. Az msoffice xp-hez volt frontpage. Van benne egy vendégkönyv sablon. Azt megcsináltam, de nem mûködik.
Ha tudtok, légyszi segítsetek.
Köszi
Nekem sajna csak egy mega-parasztos saját készítésû php vendégkönyem van.
PM-ben adok egy linket.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

GammerAdam

CSõsztök.
Letöltöttem az inuyasha movie harmadik részét.
Név szerint:
inuyasha_movie_3_-_sword_of_world_conquest_part_1_(736x400)_xvid-ac3_[06776397].mkv
Csak az a gond hogy amikor elindítom megy kb. 2 percet és kiír egy hibaüzenetete, amit lemégsézem és rögtön kiklép.
Ez a hibaüzenet:
A(z) WMPLAYER.EXE hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Próbáltam Zoom Playerrel, BSPlayerrel is próbáltam. Kodekem az van dögivel.
A poén az egészbe az hogy mondjuk bárhonnan is indítom mindig csak 2-3 percet megy és megit hibaüzenet jön.
Mi lehet a gond?

Moha

Quote from: GammerAdamA poén az egészbe az hogy mondjuk bárhonnan is indítom mindig csak 2-3 percet megy és megit hibaüzenet jön.
Mi lehet a gond?
Pl.:
- Nem hibás-e a file esetleg? (ott van a CRC a filenévben, ellenõrízd)
- Nincs-e valami codec pack a gépen, ami bekavarhat?
- Más .mkv fájlokkal is gond van, vagy csak ezzel az eggyel?

GammerAdam

Quote from: MohaPl.:
- Nem hibás-e a file esetleg? (ott van a CRC a filenévben, ellenõrízd)
- Nincs-e valami codec pack a gépen, ami bekavarhat?
- Más .mkv fájlokkal is gond van, vagy csak ezzel az eggyel?

Hát csak ezzel az .mkv fájllal van a gond.
Van aegy Ace Mega Codec pack a gépen, azt így pontosan nemtom hogy melyik verzió de a legújabbnak kell lennie.
Hát nincs hozzá crc fájl így nemtudom ellenõrizni, azt viszont még nemtom hogy hogy lehet manuálisan ellenõrizni. Azt látom hogy ott van a fájl nevében egy szám ami a crc szám, de hogy azzal mit tudok kezdeni azt még valakinek ell kell mondani :jee:
Tudsz segíteni?

Moha

Quote from: GammerAdamVan aegy Ace Mega Codec pack a gépen, azt így pontosan nemtom hogy melyik verzió de a legújabbnak kell lennie.
Öreg hiba! Nem érdemes veszõdni a codec pack-okkal, mert rengeteg dolgot elbarmolhatnak. :comp: Jobb felrakni külön azt a pár codec-et, ami kell. Nem is beszélve arról, hogy amit egy ACE felrak kismillió codec-et, abból max 3-4 van, amit használni is fogsz, a többi csak a hdd-t meg a memóriát foglalja.
QuoteHát nincs hozzá crc fájl így nemtudom ellenõrizni, azt viszont még nemtom hogy hogy lehet manuálisan ellenõrizni. Azt látom hogy ott van a fájl nevében egy szám ami a crc szám, de hogy azzal mit tudok kezdeni azt még valakinek ell kell mondani :jee:
Egyszerû: ereszd rá a Total Commander-t, hogy csináljon hozzá .sfv file-t, és megnézed, hogy ugyanezt az értéket hozza-e ki neki. :)

TurboK

Tud valaki olyan programot ajánlani ami CUE sheet alapján feldarabol egy AC3 fájlt, anélkül hogy ujratömöritené? mp3 nál az mp3DirectCut tud ilyet, de AC3-mat az persze nem olvas.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Foxy

Hello!

A segitségeteket szeretném kérni: anime, hentai, manga-t szeretnék letölteni, de olyan formátumba amit DVD lehet lejátszani (nincs gépe akinek kéne) és magyar szinkronnal vagy  felirattal (az idegen nyelv tudás sem penge...).

Nagyon megköszöném ha valaki kiképezne ilyen területen.

Foxy
ZENzáció:
Nézd: tested ad a szélnek a hó!

Foxy

Már nem müködik az ftp.animehq.hu:2121  ?

Mert azt irja ki hogy kapcsolodási hiba.
ZENzáció:

Darkstar

Mert átkerült másik portra, nem kell a :2121, csak simán ftp.animehq.hu.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Hali!

"Angel"
Written By: Jerry Burns & Sally Herbert
Published By: Monument Music Limited
Performed By: Jerry Burns & Sally Herbert
Recording Licenced By: Monument Music Limited

Ezt a számot keresem, a Bizsergés (Crush) címû film betétzenéje. Vki hajlandó lenne torrenten, vagy bárhol máshol utánanézni? Google-ben nem találtam, magyar dc-ken szintén nem. A teljes Crush OST is jöhet!
A segítséget elõre is kösz!

Moha

Quote from: Foxyolyan formátumba amit DVD lehet lejátszani (nincs gépe akinek kéne) és magyar szinkronnal vagy  felirattal
Hát, DVD formátumú animéket elég ritkán találni. Baromi sok helyet foglal, és inkább az avi/ogm/mkv a jellemzõ. De rákereshetsz a nagyobb anime torrent lelõhelyeken, hátha.
Konkrétan kellene valami, vagy mindegy, csak anime legyen? :)

Magyar feliratot az Animeaddicts-on találsz, a magyar szinkron viszont szinte egyáltalán nem jellemzõ....

A magát, ha JPG formátumban van, szerintem viszi az asztali DVD. :) Egyébként meg át is tömörítheted MPEG2-be az AVI-t (feltéve, hogy van egy izmos géped), és akkor meg tudod nézni sima DVD-n is.

Darkstar

Csak nálam volt tegnap és ma hosszú ideig elérhetetlen a fórum és az ftp, vagy nálatok is? Mi volt vele a probléma?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Hali!

Én sem tudtam fellépni.

Moha

Quote from: DarkstarCsak nálam volt tegnap és ma hosszú ideig elérhetetlen a fórum és az ftp, vagy nálatok is? Mi volt vele a probléma?
Ma délután úgy 3-ig ment. Aztán volt egy leállás. Nem tudom, köze van-e a fõoldalon olvasható hírhez... :p

Foxy

Arra gondoltam, hogy letöltöm akármilyen formátumba és utána átkonvertálom (ha lehet egyáltalán ilyet) DVD formátumra.
ZENzáció:

Darkstar

Quote from: NokiAmit kaptam feliratbeégetõ nem mûködik ha valaki más is tud hasonló programot írjon lécci.

Nézd meg ezt
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: FoxyArra gondoltam, hogy letöltöm akármilyen formátumba és utána átkonvertálom (ha lehet egyáltalán ilyet) DVD formátumra.
Persze, meg lehet csinálni, csak kicsit szenvedõs meló, és erõs gép kell hozzá (ill. jó a gyengébb is, de akkor ott kell hagynod egy napra, míg átkódolja...)

Foxy

Erõs gép? Tesom ért valamennyit a gépekhez (én nem) õ rakta össze én meg fizetem....
Akkor van rá lehetõség ugye? És hogy kezdjek hozzá... totál nem értek hozzá. Már elkezdtem olvasni ezt a topicot is, hogy valami ragadjon rám azért. Kazador irta valahol, hogy van valami divx nevû progi ami kb valami ilyesmire jó.
De akkor még szereznem kell filmet és magyar feliratot is(hajh).
Ja és mivel tömörítem át az avit mpeg3-ba? (és honnan tudom beszerezni?)

Azt hiszem egyenlõre ennyi.

Már érzem, hogy én leszek az ügyletes kezdõ. (Hozzátenném, hogy lány vagyok így néha lehet, hogy csak az "ide-oda kattints" fogom érteni).
ZENzáció:

Marfy

Quote from: DarkstarNézd meg ezt
Köszi közben már Andalusia elküldte nekem a programokkal együtt.

Manitu

Foxy:
Itt találsz leírást, hogyan tudsz avit, ogmet meg mkvt DVD formátumra konvertálni. Szintén találsz szinkronokat néhány animéhez, és leírást, hogy ezeket hogy tudod betenni a videoba. Meg persze rengeteg felíratot ;)

off:
Tegnap nekem sem jött be az oldal, meg az ftp sem, egész hajnalig. Hál istennek már megy. És mivel elsején láttam a hírt a fõoldalon, hát... eléggé kétségbeestem :D Engem sikerült vele megetetni :D  :haha:

Marfy

Quote from: ManituTegnap nekem sem jött be az oldal, meg az ftp sem, egész hajnalig. Hál istennek már megy. És mivel elsején láttam a hírt a fõoldalon, hát... eléggé kétségbeestem :D Engem sikerült vele megetetni :D  :haha:

Nekem is csak ejféltõl ment, de az az érdekes hogy voltak postok 15:30 kor is és akkor még nekem nem ment az oldal, de lehet hogy az Axelero szívózott.