Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Darkstar

Konvertáláshoz szvsz használd a subtitle workshopot, sok más hasznos funkciója is van. Beégetshez pedig sima virtualDub kell, és tipustól függõen Subtitler.vdf (azt hiszem ez az ssa) vagy VSFilter.vdf plugin kell. (Animeaddictsról letölthetõ). Amikor a dubban hozzáadod a listához a subtitler saját nevén, míg a másik textsub néven fut.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Köszönöm, most próbálgatom a felirat formátumokat egyelõre vobsubbal.

edit: probléma megoldva, srt-t kezel a lejátszó, úgyhogy nem kell beleégetni. Kösz a helpet :)

noriko

Quote from: MohaNem lehet, hogy a webtárhely pakol hozzá valamit (pl reklám), amit a FF nem szeret? Hova töltöd fel? Tudnál egy linket mutatni, hátha "több szem többet lát" alapján rájövünk, hol a hiba. ;)
köszi, már megvagyok! :)
"I wish I could, but I don't want to."

gr33n

Hm....... :wtf:  Hát nem nagyon repketek a válaszok.....Akkor gyakorlatilag nem akar senki semmit megosztani DVD írás által vagy megint lemaradtam? :confused:  :_piszka:  :beken:

Fazék

senki sem szeret +postás melót fölvállalni szívességbõl. nagyon macerás tud lenni (sztem) de ha rendes stílusban írsz, nem követelõzve, akkor sztem valaki elõbb-utóbb segít neked. :)

más: Óriási problémám van! Van kb 600 bookmark-om FF-ben, egy szép bookmarks.html file-ban. kérdés: hogy a búbánatos fenébe tudom ezt a szép listát IE-be importálni?? Köszönöm az együttérzést és az esetleges segítõ válaszokat! :)

Moha

Quote from: gr33nAkkor gyakorlatilag nem akar senki semmit megosztani DVD írás által vagy megint lemaradtam? :confused:  :_piszka:  :beken:
Ja, az a válasz nekem szólt volna? :rolleyes:
Bocs, ha quote-olod, akkor hamarabb rájövök... :)

PM-ben megbeszélhetjük a dolgot.

Darkstar

Quote from: Fazékmás: Óriási problémám van! Van kb 600 bookmark-om FF-ben, egy szép bookmarks.html file-ban. kérdés: hogy a búbánatos fenébe tudom ezt a szép listát IE-be importálni?? Köszönöm az együttérzést és az esetleges segítõ válaszokat! :)

File / Importálás nem mûxik?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: DarkstarFile / Importálás nem mûxik?
IE-ben? :haha: õk feltételezik, hogy csak õket használtad mindig is, vagyis csak korábbi IE könyvjelzõket importálhatsz észrevételem szerint. nem tud a bookmarks.html gyûjteménnyel semmit se kezdeni... IE rengeteg .url file-ként tárolja a könyvjelzõket, míg FF "picit értelmesebben" egyetlen html file-ban ugyebár

Darkstar

Quote from: FazékIE-ben? :haha: õk feltételezik, hogy csak õket használtad mindig is, vagyis csak korábbi IE könyvjelzõket importálhatsz észrevételem szerint. nem tud a bookmarks.html gyûjteménnyel semmit se kezdeni... IE rengeteg .url file-ként tárolja a könyvjelzõket, míg FF "picit értelmesebben" egyetlen html file-ban ugyebár
Nem tudom, nálam simán megcsinálja (most próbáltam ki), bár az ékezetes nevekkel kavar egy kicsit. Az FF-bõl HTML-be kimentettem a listát, IE: File/import/kedvencek importálása/kiválasztod a html-t, tovább és kész.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Azaz Universal Media Device.
A psp használja. feleakkor mint egy cd s 1,8 gigát tudd tárolni.
Ezzel szeretnék egy kis segítséget kérni:
Lehet ilyet venni? Olvastam, hogy tud mp3mat lejátszani, de meg kell vennem
a umd-ket hozzá vagy mi? sajátot nem rakhatok?
Mivel lehetne umd-t írni? a psp lejátszaná az írt umd-ket?(pl zene vagy filmeket)

Ha vlk tud vlmt akkor légyszí segítsen, mert azon gondolkozom, hogy veszek egyet...

Darkstar

Quote from: AlkyraAzaz Universal Media Device.
A psp használja. feleakkor mint egy cd s 1,8 gigát tudd tárolni.
Ezzel szeretnék egy kis segítséget kérni:
Lehet ilyet venni? Olvastam, hogy tud mp3mat lejátszani, de meg kell vennem
a umd-ket hozzá vagy mi? sajátot nem rakhatok?
Mivel lehetne umd-t írni? a psp lejátszaná az írt umd-ket?(pl zene vagy filmeket)

Ha vlk tud vlmt akkor légyszí segítsen, mert azon gondolkozom, hogy veszek egyet...
Azt hittem az UMD-bõl a d disc-et jelent. Kizártnak tartom, hogy otthon lehetne írni, a Sony nem csinálna ekkora baklövést. Az mp3-akat pakold a memóriakártyára.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

UMD-t elvileg nem tudsz semmivel írni, ezért másolt dolgokat nem tudsz PSP-n lejátszani.
(másik postodra meg úgy értettem, hogy nem valószínû, hogy itt bárki tudna segíteni)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sirtomi

Én is úgy tudom, hogy üres UMD lemezt nem lehet venni, tehát írni sem lehet. Persze ki tudja mi lesz késõbb.

Fazék

Quote from: DarkstarNem tudom, nálam simán megcsinálja (most próbáltam ki), bár az ékezetes nevekkel kavar egy kicsit. Az FF-bõl HTML-be kimentettem a listát, IE: File/import/kedvencek importálása/kiválasztod a html-t, tovább és kész.
érdekes... engem nagyívbõl letoj ugyanúgy ahogy korábban is tette... szól hogy importálta õket, gratulál magának és mégis teljesen üres a kedvencek listám... na mindegy, még játszom vele egy kicsit... ha azt mondod van remény rá, akkor valahogy mûködnie kell :)

edit: SIKERÜLT  csak nem Maxthon-ban kellett próbálnom, hanem simán IE-ben (ugyanazokat a könyvjelzõket használják, ami egyikben változik, az a másikban is)... fura, ezek szerint mégse uralják Maxthon-ék tökéletesen az IE-t, ha ilyen komoly hiba is van benne...

Cobra

Nem az a baj, hogy venni nem lehet üresen, hanem hogy nincs készülék, amivel megírnád (CD/DVD író már csak a mérete miatt se tudná megírni)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Quote from: DarkstarAzt hittem az UMD-bõl a d disc-et jelent. Kizártnak tartom, hogy otthon lehetne írni, a Sony nem csinálna ekkora baklövést. Az mp3-akat pakold a memóriakártyára.

szal filmeket nem rakhatnék rá. eh. pedig mekkora móka lenne...
Vinném umd-n az animeket magamaml.^^ de jó is lenne...
Ezekszerint, ha akarok vlm filmet...akkor azt meg kell vennem umd formátumban???ehhh.. :linsux:  :bruhuhu:

Darkstar

Quote from: Fazékérdekes... engem nagyívbõl letoj ugyanúgy ahogy korábban is tette... szól hogy importálta õket, gratulál magának és mégis teljesen üres a kedvencek listám... na mindegy, még játszom vele egy kicsit... ha azt mondod van remény rá, akkor valahogy mûködnie kell :)
Milyen IE-d van? Nincs valami telepítve, ami esetleg megpiszkálhatta (kiegészítõ, mod, bármi)?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: CobraNem az a baj, hogy venni nem lehet üresen, hanem hogy nincs készülék, amivel megírnád (CD/DVD író már csak a mérete miatt se tudná megírni)

Mé, van mini-disc ami 180mbos vagy mennyi. azt lehet írni.(haveromnak az van)
Akkor umd-t miért nem lehetne?

Darkstar

Quote from: Alkyraszal filmeket nem rakhatnék rá. eh. pedig mekkora móka lenne...
Vinném umd-n az animeket magamaml.^^ de jó is lenne...
Ezekszerint, ha akarok vlm filmet...akkor azt meg kell vennem umd formátumban???ehhh.. :linsux:  :bruhuhu:
Vagy veszel megfelelõ méretû Memoristick duo-t és arra teszed. Szvsz kezeli az avi-t is, de mindjárt megnézem.

Edit: az mp4 formátumu videókat kezeli, ha erre tudsz konvertálni, nyert ügyed van. Hogy lehet-e, azt már nem tudom (valszeg megoldható).
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: DarkstarVagy veszel megfelelõ méretû Memoristick duo-t és arra teszed. Szvsz kezeli az avi-t is, de mindjárt megnézem.

yay. lehet venni 1gb memorysticket!:D
akkor már jó...csak mennyibe kerül.
nem támogatha asszem az avit conv. kell hozzá.

Fazék

Quote from: DarkstarMilyen IE-d van? Nincs valami telepítve, ami esetleg megpiszkálhatta (kiegészítõ, mod, bármi)?
közben már megoldódott, csak szerkesztéssel írtam :) és köszi :)

Quote from: Fazékedit: SIKERÜLT csak nem Maxthon-ban kellett próbálnom, hanem simán IE-ben (ugyanazokat a könyvjelzõket használják, ami egyikben változik, az a másikban is)... fura, ezek szerint mégse uralják Maxthon-ék tökéletesen az IE-t, ha ilyen komoly hiba is van benne...

szóval miután IE-ben sikerült importálni (bár tényleg csúnyán tönkreteszi amiben volt ékezet, mázli hogy nekem mániám akár még a 'space'-eket is aláhúzással helyettesíteni, ékezetes könyvjelzõket nagyon ritkán hagytam meg, nem kell sokat kijavítanom :)) azóta a Maxthon is mutatja õket normálisan

Moha

Quote from: DarkstarEdit: az mp4 formátumu videókat kezeli, ha erre tudsz konvertálni, nyert ügyed van. Hogy lehet-e, azt már nem tudom (valszeg megoldható).
Ha jól emlékszem láttam valahol egy csapatot, akik animéket kódoltak psp-n lejátszható formátumra. Sajna a nevükre már nem emlékszem.

Alkyra

Quote from: MohaHa jól emlékszem láttam valahol egy csapatot, akik animéket kódoltak psp-n lejátszható formátumra. Sajna a nevükre már nem emlékszem.

oh. konverter progit már találtam.^^ asszem veszek egy ilyet, de elõtte alaposan körbenézek...

gr33n

Szegény Fazék! :beken:  A gond meg lett oldva? :confused:

Amúgy az írás megháláltam volna...Gondoltamm cserélünk vagy vlm... :haha:

Fazék

Quote from: gr33nSzegény Fazék! :beken:  A gond meg lett oldva? :confused:
igen, köszi :)

Quote from: gr33nAmúgy az írás megháláltam volna...Gondoltamm cserélünk vagy vlm... :haha:
Tudod használni a Privát üzenetek részét a fórumnak? Mert akkor írjál Mohának egy PM-et, úgy tûnt õ kellõen segítõkész az írósdi témában :) (én lapítok inkább, mert hosszú távú segítségbõl nem vagyok jeles...)

.Attila

Hogy nézhetem meg T-Online-nál az SMTP kiszolgálót?

Fazék

Quote from: BonciHogy nézhetem meg T-Online-nál az SMTP kiszolgálót?
smtp kiszolgáló t-offline esetén a mail.t-online.hu ha ez érdekelt :)

.Attila

Quote from: Fazéksmtp kiszolgáló t-offline esetén a mail.t-online.hu ha ez érdekelt :)
szánkjú :)

edit: visszautasítja a leveleimet. Fogadni tudok leveleket, de küldeni nem.

.Attila

Help. Mûködõ SMTP kiszolgálót keresek.

Fazék

Quote from: BonciHelp. Mûködõ SMTP kiszolgálót keresek.
ilyen távolról nem tudom mi lehet nálad pontosan a hiba, javaslom a t-offline "A levelezõprogram beállításail" rész átolvasását :) meglepõen korrektül le van írva, mit hogyan kell csinálni :)