Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Cobra

Esetleg overlay gond lehet. Melyik drivert használod, legfrissebb DirectX fent van?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nihilus

Hm,igen,ezt meg kellett volna nézni a kérdés előtt...fel is telepítem a legújjabbakat.
Egyébként most egy sokkal komolyabb problémám lett a qva áramszünetnek köszönhetően...
Nos,gépezés közben elment az áram.Mikor visszajött,már egy vidám kék képernyő fogadott,miszerint konzisztenciát csinál a D lemezen,10 mp-em van átugrani...Átugrom,de minden rebootnál visszajön.Volt már ilyenem,hiába csinálja meg egyszer,mindig visszajön.Beindítottam a töredezettségmentesítőt a D-n,és ilyen vidám hibaüzenet fogadott:

Ígyhát futtattam a chkdsk /f parancsot:

Okézzam vagy ne okézzam?

Próféta

Quote from: Nihilus on 2008-08-16, 12:59:22
Mikor visszajött,már egy vidám kék képernyő fogadott,miszerint konzisztenciát csinál a D lemezen,10 mp-em van átugrani...Átugrom
:eek: Miért is? :gyagya:

Beindítottam a töredezettségmentesítőt a D-n
Azt most miért?  :confused:

Okézzam vagy ne okézzam?
Okézhatod, de akkor talán hagyd is lefutni indításkor...

Meg egyébként nem muszáj késlekedni a javítással, nem feltétlenül egészséges agyonhasználnod az inkonzisztens lemezköteteket.
Szóval javaslat: Igen, gyors újraindítás, és az ellenőrzés kivárása.

Nihilus

Jó kérdés,hogy miért ugrottam át...talán reflexből,mert régen mindig lemérte,és nem talált semmit...akkor meg is nézem,hogy most talán talál e rendellenességet.

Rounin

Ha végigfut az elején a szép kék ellenőrzés, de mégis visszajön, akkor meg jöhet a chkdsk.exe c: /r ^^

Nihilus

Igen,visszajön,és kösz. :jee:
Na végigment az ellenőrzés a C-n,ami tiszta,aztán a D-n,minek az eredményét nem tudtam elolvasni...Aztán bejön az XP,meg 200 hibaüzenet mindenféle regDDL-ekről és CCP haal splitterekről.És a D még mindig konzisztenciálódik...
És a bootolás sebessége is leesett 20 mp-ről 2 percre.Asszem XP reinstallnak nézek elébe. :zomg:
Ó,és már semmit sem tud lejátszani a gépem. :hopp:

Selmo

Úgy tűnik a CCCP fájljai sérültek, uninstalld és tedd fel újra, de előtte javasolt egy teljes lemezellenőrzés.

A tökéletesség unalmas.

Makos

A lomtárat el lehet tüntetni valahogy az asztalról?

Draconire

jobb klikk asztalra->ikonrendezés szempontja->asztali ikonok megjelenítése

Makos

Quote from: Draconire on 2008-08-18, 12:41:13
jobb klikk asztalra->ikonrendezés szempontja->asztali ikonok megjelenítése

Köszi :)
Nem gondoltam volna hogy ilyen egyszerű lesz :lame:

Nihilus

Na a konzisztenciás problémám még mindig áll.Valahogy le lehetne kaparni a chkdsk-t a D meghajtóról?Mert még a reinstall nevű feszítővastól sem engedett...Már nem maradt más megoldás,mint a D formázása,amit szeretnék elkerülni. ::)

Zsiga

Quote from: Nihilus on 2008-08-19, 02:16:01
Na a konzisztenciás problémám még mindig áll.Valahogy le lehetne kaparni a chkdsk-t a D meghajtóról?Mert még a reinstall nevű feszítővastól sem engedett...Már nem maradt más megoldás,mint a D formázása,amit szeretnék elkerülni. ::)
chkdsk.exe /f /r és akármit kérdez okézd le. Más nem fog segíteni. Ja és úgy készülj hogy egy nagyobb vinyón simán fut egy fél napot, és addig nem éred el annak a vinyónak a tartalmát, szóval este indítsd és akkor reggelre tuti végez.

Rounin

A /r magába foglalja a /f kapcsolót is, nem?

Zsiga

Quote from: Rounin on 2008-08-19, 06:06:08
A /r magába foglalja a /f kapcsolót is, nem?
Nemtom, lehet, én mindig így használtam eddig és ment gond nélkül. :)

Nihilus

Quote from: Zsiga on 2008-08-19, 05:54:08
Quote from: Nihilus on 2008-08-19, 02:16:01
chkdsk.exe /f /r és akármit kérdez okézd le. Más nem fog segíteni. Ja és úgy készülj hogy egy nagyobb vinyón simán fut egy fél napot, és addig nem éred el annak a vinyónak a tartalmát, szóval este indítsd és akkor reggelre tuti végez.
Oké,kösz,ma este kipróbálom. ;)

Cloud

Tudnátok segíteni?  Van egy ilyenem:     T-sinus 154  pci card (wifi kártya)
Napok óta keresgélek neten driver-t hozzá, de  az istennek sem találok. Vagy ha  találok  akkor vagy fizessek érte, vagy behoz egy német oldalt. A németül meg kb két szót tudok.
Nagyon fontos lenne.   :merci:

Member

Ha nincs más, küld át a német oldalt pm-ben vagy ide, valamennyire még emlékszem, ha meg nem, idecsődítem a hugit, ő frissen nyomta.

Cloud

Ez  az  egyik oldal amit találtam.(angol nincs vele gond, csak fizessek érte :frown:)
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=1062412

A másik ez:

http://www.soft32.com/download_182513.html

Innen viszont ha le akarom tölteni akkor elküld ide:

http://www.telekom3.de/dtag/cms/content/dt/de/start

Itt viszont nem találok driver letöltési lehetőséget....(közben rájöttem hogy át lehet váltani  oldalt angolra.De így se sikerült megtalálnom)
Nem hiszem  el hogy sehol máshol nincs fenn... :grrr:

Makos

Esetleg a T-com vagy T-online oldalán nincs? mer gondolom T-online-os a kártya.

Fazék

Quote from: Cloud on 2008-08-19, 19:36:34
Ez  az  egyik oldal amit találtam.(angol nincs vele gond, csak fizessek érte :frown:)
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=1062412
a driverguide-nál csak regisztrálni kell magad és onnantól ingyenes 2-3 letöltés azt hiszem.
szerencsére még megvoltak egy régi regisztrációm bejelentkezési adatai, így le tudtam szedni neked.
innen tudod letölteni

Cloud

SaiyaGin

A SaiyaGin Gyorsreagálású Hadtest kérdése, ha már úgyis szóba került egy hete a Campus: az normális, hogy kb. 2 hónapja adtam fel a megrendelést rá (az ingyenes verzióra), és nem kaptam még visszajelzést se?

Zsiga

Quote from: SaiyaGin on 2008-08-19, 20:16:09
A SaiyaGin Gyorsreagálású Hadtest kérdése, ha már úgyis szóba került egy hete a Campus: az normális, hogy kb. 2 hónapja adtam fel a megrendelést rá (az ingyenes verzióra), és nem kaptam még visszajelzést se?
Nem, nekem anno 2 hét alatt kiküldték a DVD-ket, a termékkulcsokat meg 3 perccel a kártyás fizetés után emailben. Baszogasd az ügyfélszolgálatot, azé van. :)

SaiyaGin

Quote from: Zsiga on 2008-08-19, 20:49:41
Nem, nekem anno 2 hét alatt kiküldték a DVD-ket, a termékkulcsokat meg 3 perccel a kártyás fizetés után emailben. Baszogasd az ügyfélszolgálatot, azé van. :)

:merci:, akkor holnap ezt fogom tenni. :)

Cobra

Honap nem hinném :) Bár telefonos 0-24-es üfsz talán él.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2008-08-19, 22:04:51
Honap nem hinném :) Bár telefonos 0-24-es üfsz talán él.

Igaz... A fene... Reménykedem, hol holnaputánig nem felejtem el. :D

minuszmiki

Quote from: SaiyaGin on 2008-08-19, 22:11:47
Igaz... A fene... Reménykedem, hol holnaputánig nem felejtem el. :D

vö.:

Quote from: Cobra on 2008-08-19, 22:04:51
0-24-es üfsz

Szóval akár most is megpróbálhatod. ;)

Nihilus

Lol,nem csináltam meg a fent említett dolgot,de...eltűnt,random eltűnt.YAYZ! :angyali:

Kvikveg

Mondjon valaki jo C++ online tutorialt. Sok kis feladattal lehetoleg. Koszi.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2008-08-21, 23:49:31
Mondjon valaki jo C++ online tutorialt. Sok kis feladattal lehetoleg. Koszi.
Teach Yourself C++ in 21 Days
Én annó ebből tanultam. Nulla szintről indulva elég alaposan megtanítja a nyelvet (nem konkrét APIkat), sok a gyakorlási lehetőség is, és okos tanácsokat ad (mindig indokolva, hogy azt is tudd, mikor kell eltérni a konvenciótól/iránymutatástól). Ha megvan, akkor jöhet a Standard Template Library, ami nélkül nem érdemes nekikezdeni.