Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Selmo

Vetess vele egy hasonló tudású gépet. Egy életre megtanulja. Különben is hogy lehet egy netbookot elhagyni? Oo

A tökéletesség unalmas.

Cloud

Quote from: Selmo on 2009-08-28, 16:00:39
Vetess vele egy hasonló tudású gépet. Egy életre megtanulja. Különben is hogy lehet egy netbookot elhagyni? Oo
+1

Én anno az ezeréves Sony Vaio notimat is úgy vittem bárhová hogy két kézzel óvtam még csak a széltől is. Ha valaki ránézett már pipa voltam. :D

EGyébként fogadjunk hogy vagy elaludt és ellopták tőle, vagy nem figyelt oda és fennhagyta a buszon. MErt  szerintem olyan nincs hogy valaki csak kitépte a kezei közül. :)

chilip

szaros mozillában megjegyeztettem jópár oldalon a jelszavam és felhasználónevem de ma állandóan kilép (itt a fórumon is) mikor újra betöltetem az oldalt. miért csinálja ezt? idegesítő

Lythis

win7. Sleep üzemmód. X perc múlva hallom, hogy tekeri a vinyót, meg a cd-t, odanézek, és egy loginscreen fogad. Másnál is csinál ilyet?
inb4: mert biztos hozzányúltál: beraktam alvó módba, és elvonultam olvasni. Se én, se a macskák nem voltak még csak a közelében sem, hogy bárki birizgáljon bármit is.
Szóval ez valami feature, ami engem idegesít, vagy csak szórakozik velem?

Fazék

Quote from: Cloud on 2009-08-28, 17:50:12EGyébként fogadjunk hogy vagy elaludt és ellopták tőle, vagy nem figyelt oda és fennhagyta a buszon.
én a másodikra tippelek. velem is előfordul, hogy ha egy plusz táskát cipelek vhova, akkor arról hajlamos vagyok megfeledkezni róla. a hátizsákomra mindig figyelek, azt nem fogom ott felejteni sehol, de az extra táskáért már volt hogy vissza kellett rohannom nekem is... sajnos ez így működik.
na mindegy, vszleg kérek érte egy 50-est (a frissen vett vinyó miatt, ami egy 10-es nettó volt egymaga és még egy hónapot se volt használva), vagy hogy vegyen egy hasonló kaliberű notebook-ot nekem, de vszleg inkább a pénz lesz.

Cloud

Quote from: Fazék on 2009-08-28, 20:00:26
Quote from: Cloud on 2009-08-28, 17:50:12EGyébként fogadjunk hogy vagy elaludt és ellopták tőle, vagy nem figyelt oda és fennhagyta a buszon.
én a másodikra tippelek. velem is előfordul, hogy ha egy plusz táskát cipelek vhova, akkor arról hajlamos vagyok megfeledkezni róla. a hátizsákomra mindig figyelek, azt nem fogom ott felejteni sehol, de az extra táskáért már volt hogy vissza kellett rohannom nekem is... sajnos ez így működik.
na mindegy, vszleg kérek érte egy 50-est (a frissen vett vinyó miatt, ami egy 10-es nettó volt egymaga és még egy hónapot se volt használva), vagy hogy vegyen egy hasonló kaliberű notebook-ot nekem, de vszleg inkább a pénz lesz.
A vinyó miatt tényleg max 50-et ér. A kérdés már csak az hogy ki fogja e pengetni a pénzt a srác?

Fazék

Quote from: Cloud on 2009-08-28, 20:09:23
A vinyó miatt tényleg max 50-et ér. A kérdés már csak az hogy ki fogja e pengetni a pénzt a srác?
becsületes rendes srác, ismerősi körből, rendszeresen találkozunk focin is. sztem simán kifizeti

Fazék

Logitech RX1000-es egerem hősiesen szolgált 4 évet, de most kb fél órája megadta magát a középső görgős gombja.
enélkül ugyebár nem lehet fps-ezni, szóval azt hiszem kénytelen leszek új egeret venni.

kérdés: milyet érdemes? a pénzt nem sajnálom rá (na jó, azért egy 12k nettónál nem szívesen adnék ki rá többet), csak kényelmes és pontos legyen és vezetékes természetesen, és mondjuk legyen 5 gombos minimum.

előre is köszi a tippeket

zsozso

Quote from: Fazék on 2009-08-29, 19:27:56
Logitech RX1000-es egerem hősiesen szolgált 4 évet, de most kb fél órája megadta magát a középső görgős gombja.
enélkül ugyebár nem lehet fps-ezni, szóval azt hiszem kénytelen leszek új egeret venni.

kérdés: milyet érdemes? a pénzt nem sajnálom rá (na jó, azért egy 12k nettónál nem szívesen adnék ki rá többet), csak kényelmes és pontos legyen és vezetékes természetesen, és mondjuk legyen 5 gombos minimum.

logitech mx5xx
Death is the only redemption

chilip

Razer Deathadder

ajánljatok olyan monitort ami PS3-hoz is megy gond nélkül...

Cloud

Quote from: chilip on 2009-08-29, 20:03:59

Razer Deathadder

ajánljatok olyan monitort ami PS3-hoz is megy gond nélkül...

Pénztárca kérdése. Bármilyen WS monitort használhatsz hozzá elvileg. Viszont asszem kábelt azt venni kell hozzá. (vagy van a csomagban?)

Fazék

Quote from: chilip on 2009-08-29, 20:03:59Razer Deathadder
tapasztalatból beszélsz/ilyened van, vagy csak sokat dicsérték és ezért ajánlod?

csak mert bennem pont az eddig említett kettő és egy "kicsit" túlzásnak érezhető logitech g9 merült fel, mint lehetőség következő egérre.

de az mx518-at azt hiszem már más is ajánlotta itten régebben, és végülis az a legbarátságosabb árú, lehet hogy amellett döntök...

(mx518 5,8k, g9 9,8k, razer da 8,5k - nettó árak)

Zsiga

+1 az 518-ra, szintén sokéve megvan.

Fazék

azt hiszem ez ezennel eldőlt az 518 javára. :)

chilip

sztem nézd meg mind és úgy válasz amelyik a legkényelmesebb. ha már mind3 egér megvan valamelyikünknek és dicsérjük is, egyik se lehet annyira szar...

NLZ

Quote from: Fazék on 2009-08-29, 20:52:57
Quote from: chilip on 2009-08-29, 20:03:59Razer Deathadder
tapasztalatból beszélsz/ilyened van, vagy csak sokat dicsérték és ezért ajánlod?

csak mert bennem pont az eddig említett kettő és egy "kicsit" túlzásnak érezhető logitech g9 merült fel, mint lehetőség következő egérre.

de az mx518-at azt hiszem már más is ajánlotta itten régebben, és végülis az a legbarátságosabb árú, lehet hogy amellett döntök...

(mx518 5,8k, g9 9,8k, razer da 8,5k - nettó árak)
Nekem Razer Diamondback G3 van, tökéletesen megvagyok vele elégedve (ez előtt sima Diamondback volt, de már nagyon retkes volt és véletlenül le is kapartam a gombjáról a védőréteget, így nagyon igénytelen lett). Persze a Deathadder nem a szokványos kétkezes forma, de abból kiindulva, hogy kb minden razer szinte ugyanolyan, ez se lehet sokkal másabb, úgyhogy rosszabb se. Viszont nincs benne olyan marhaság, mint a változtatható súly, bár a Deathadder esetében ebben nem vagyok 100%osan biztos.
[reserved]

Alkyra

Quote from: motifator on 2009-08-26, 22:25:57
Quote from: Alkyra on 2009-08-25, 22:03:15
Quote from: TurboK on 2009-08-25, 21:34:16
A windows meg van buherálva hogy engedélyezzen annyi kapcsolatot? Eseménynaplóban keress 4226 hibát. (vagy google "tcpip half-open patch")

Ha eseménynaplóban látsz kismillió 4226-ot, akkor megvan a ludas.

bingo. köszönöm. :merci:
És ezzel megoldódott? Én ugyanezzel szívtam régen, de csak otthon Nyíregyen, ezért ráfogtam a szar SMC routerre, mert Debrecenben a Linksys mögött tökéletesen ment. Mondjuk azóta rejtélyes módon megoldódott, lehet, hogy mégis valami oprendszer para volt, és egy OS X patch-csel kijavították titokban? Watever, egy ideje jó.

Igen, találtam egy programot hozzá, átírtam vele és azóta semmi gond. Mégegyszer köszönöm a segítséget. Már kezdett az agyamra menni ez a dolog...

TurboK

Én A4tech egérre esküszök, hardver ugyanolyan jó, de a driver jobb (egykét apróság miatt).

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Zsiga

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TurboK

Én is így mosolyogtam amikor a logitech driver rekurzívan nyitotta meg önmagát, egészen addig amíg már nem volt több szabad memória a gépen (kb 5000 process).

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Cobra

Azt és se állítottam, hogy a Logitech jó, de hogy az A4tech jó minőségű legyen... Igaz kb 10 éve volt A4tech egerem, de nem volt egy komoly darab.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

5 éves az A4-es egerem, az egyetlen baja, hogy lekopott róla a festék. Igaz 7.5K volt.

A tökéletesség unalmas.

TurboK

Quote from: Cobra on 2009-08-30, 20:47:36
Azt és se állítottam, hogy a Logitech jó, de hogy az A4tech jó minőségű legyen... Igaz kb 10 éve volt A4tech egerem, de nem volt egy komoly darab.
Ők is csinálnak szemetet is meg jót is.
Ezer forintos egér hardvere meg biztos nem olyan mint az mx-518 vagy akármelyik razer.

sirtomi

Én otthon egy 800Ft-os egeret használok, lassan 5 éve és semmi baja :D

SaiyaGin

Quote from: sirtomi on 2009-08-31, 09:55:31
Én otthon egy 800Ft-os egeret használok, lassan 5 éve és semmi baja :D

Dettó.

Moha

Nekem is A4tech egerem van (WOP-35) és semmi bajom nincs vele. Sőt!

Fazék

Quote from: Moha on 2009-08-31, 16:56:35
Nekem is A4tech egerem van (WOP-35) és semmi bajom nincs vele. Sőt!
nekem is pont ez a típus volt, de sajnos az egyik fő gombja, (nem rémlik, hogy jobb vagy bal) megadta magát és elég gyakran duplakattnak vette, ami már nem az igazi :)

TurboK

Quote from: Fazék on 2009-08-31, 22:16:50
nekem is pont ez a típus volt, de sajnos az egyik fő gombja, (nem rémlik, hogy jobb vagy bal) megadta magát és elég gyakran duplakattnak vette, ami már nem az igazi :)
A bal katt volt az. (nekem is így adta meg magát... 6 év után)