Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

noriko

Quote from: PandóraFreyjával van egy kétszemélyes sátorunk. Szerintem abban is fogunk aludni.
Na, már megint két önfeláldozó leányzó!:p Köszönöm. Jójó, Sephiroth is fel lesz jegyezve! :)

Nos. Nyugi emberek, még van hely, és ezennel lefoglaltam 2 apartmant. Elküldtem a megrendelőt is, ők küldik majd a csekket az előleghez.
Addig valaki jó matekos számolja ki gyorsan hogy mennyibe kerül 3 éjszaka az IFI Fogadóban 16 főre, és mennyi ennek az 50%-a. Ezt kérik majd előre befizetni.

Sátorozáshoz nem kell foglalni előre.
"I wish I could, but I don't want to."

Xaga

Quote from: norikoNos. Nyugi emberek, még van hely, és ezennel lefoglaltam 2 apartmant. Elküldtem a megrendelőt is, ők küldik majd a csekket az előleghez.
Addig valaki jó matekos számolja ki gyorsan hogy mennyibe kerül 3 éjszaka az IFI Fogadóban 16 főre, és mennyi ennek az 50%-a. Ezt kérik majd előre befizetni.

Tétel: 36600 HUF-ot kell befizetni 8 napon belül.
Bizonyítás:
1db ..................................4 ágyas szoba 6100 HUF/éjszaka
4db ..................................4 ágyas szoba 24400 HUF/éjszaka
4db ..................................4 ágyas szoba 3 éjszakára 73200 HUF

Tehát összesen 73200 HUF-ba kerül a házikó 16főre 3 éjszakára.
Ennek az összegnek kell vennünk az 50% azaz a felét.
Így a 73200 HUF-ot elosztjuk 2-vel.
73200/2=36600
Tehát a 73200 HUF 50% 36600 HUF. A tétel igaz :D

Ramiz

Hát igen, kicsit sok lenne az én zsebemnek. És hogy lesz a sátrozókkal (pl én)? Beszálljunk a faházéba (tárolás)? Végül is nekem nincs rá szükségem...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

noriko

Nemtom...árakkal való kalkulálás irányítását ezennel rábízom Xagára, és persze a résztvevőkre! (én lenni gyenge matekból.. :rolleyes: )

Sephiroth

Most egy kérdés. Lehet én vagyok figyelmetlen és nem olvastam el valamit. 1 apartman = 2*4 ágyas faházzal?
És akkor én sátras legyek vagy faházas?
Ha faházas pénztet, hogy kézbesítsem? Átutálás, személyesen,stb?
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Xaga

Quote from: norikoNemtom...árakkal való kalkulálás irányítását ezennel rábízom Xagára, és persze a résztvevőkre! (én lenni gyenge matekból.. :rolleyes: )

/me elfogadja a felkérést és számolgat, de a pénzt nem gyűlyti össze mível a pénzügyek nem az erősége.

Tudnom kéne azt is hogy tolerálják hogy mi 6-an leszünk egy szobában és nem 4-en. Mert ha igen akkor nem kell sátor. (6x4=24 mi 23-an vagyunk eddig noriko utólsó listupdate alapján) És ehhez még hozzátartozik az is hogy a bizonytalanok is biztosra tudják hogy jönnek-e vagy nem.

Nah, akko matek.
A kérdőjeleseket úgy vesszem jönnek, dizzy és Ramiz 25-26-ig lesz.
1.) Mindenki apartmanozik:
a.) Teljes elosztás:  2324FT + 1061FT = 3385 FT/fő (formula: 4 szoba 2 éjszakára 21főre + 4 szoba 1 éjszakára 23főre) Azaz mindenkinek 3385 FT lenne dizzynek és Ramiznak meg 1061FT
b.) Szobánkénti elosztás: Lenne 1db 6fős szoba akiknek 3050 FT/fő; 2db 5+1fős szoba 2440+1017 azaz 3457 FT/fő ez az 5 embernek a +1 aki csak 1 éjszakát tölt el annak 1017 FT; 1 db 5fős szoba akiknek 3660 FT/fő.
2.) Apartman 16főre + sátor 7 főnek (dizzy és Ramiz sátrazik) (sátraknál Baldy-ék 2x2 sátrával +2db 2személyes sátorral számoltam) (még 1 kis kitérő nagy sátor: 580 FT/éj; kis sátor 490 FT/éj)
a.) Teljes elosztás:  apartman: 73200 Ft nagy sátor: 1740 FT 1 kis sátor: 1470 FT + 490 FT ( az úcssó szám magyarázatra szorul az ugyebár 5 embert kell elhelyezni 6 férőhelyen (2x2 + 2 férőhelyes sátrak) ezért 2 sátort állítunk fel, és ha jön dizzy és Ramiz akkor ők kapnak +1 sátrat (ennek az ára az utólső szám az összeadásban) vagy a 6 helyen összekopurgunk 7-en esetleg vkik bemennek egyik szobába. Igy 76410 FT összesen felyenként 3639 FT és nem számoltam belle a +1 sátort a 2 egyéjszakással.
b.) Külön apartman külön sátor: apartmanosok 73200 Ft oszlik sét 16 főre azaz 4575 FT/fő sátorosok (megint külön számolva a +1 sátort és a 2 egyéjszakást sátroba ugysem birnánk őket benyomorítani) ( a 2 sátort egybe számolva) 642 FT/fő.

Durván most enyi irányadónak ki lehet választani kinek melyik opció tetszik vagy hogy lenne jobb neki. Pontossabb részletessebb számolás némi vitával a holnapi meeten lehetséges.

Nekem 8 hogy sátorban vagyok vagy szobában.

Xaga

Quote from: SephirothMost egy kérdés. Lehet én vagyok figyelmetlen és nem olvastam el valamit. 1 apartman = 2*4 ágyas faházzal?

1 apartman 2 db 4 ágyas szoba; képek: előző oldalon megkeresed a nagy számolgatású postomat és ott van a link.

Kemping: árlistába említve volt szállásdíj (felnőt/diák/gyermek) nem tom mire írják nem számoltam vele.

Sephiroth

Quote from: Xaga1 apartman 2 db 4 ágyas szoba; képek: előző oldalon megkeresed a nagy számolgatású postomat és ott van a link.

Kemping: árlistába említve volt szállásdíj (felnőt/diák/gyermek) nem tom mire írják nem számoltam vele.

Bocsi! Ezt a részt átugrottam. Akkor már csak a pénz eljutatásom a kérdéses.

noriko

na visszajöttem. én is gondolkoztam a dolgon egy kicsit.

Kemping: én úgy értelmeztem, hogy egy kétszemélyes sátor egy éjszakára 490Ft, ehhez jön plusszba még a szállásdíj ami 1 diáknak 550Ft.
Tehát két diák egy sátorban 3 éjszakára fizet 4770Ft-ot, azaz
ha ketten osztoznak a sátoron, egy fizet 2385Ft-ot.
következtetés: #1.érdemes osztozni, #2.nem biztos hogy jól értelmeztem.:p

Pénzbegyűjtési szempontból az lenne a célszerű, ha a fix emberek fizetnének, és utólag, amikor már átlátható a helyzet, megfelelően elszámolnának egymással.

ezek alapján:
számoljon 4575Ft-al
1.Baldy
2.Cobra
3.Damnatus
4.Feldin
5.ignus
6.Kvikveg
7.Meske
8.Moha
9.Nephilim
10.Shadowolf
11.Tiaro
12.Xaga
13.kisvirag
--------------
14.Freyja
15.Pandóra
16.Sephiroth

függőben van:
Angel
Bruce579
kisvirag társa
Trivi

sátorozik ha ránkszólnának:
Dizzy
noriko

Ha a függőben levők közül valaki visszajelez hogy tutira jön, akkor a szaggatott vonal alattiak valamelyikének helyébe lép (kivéve ha sátorozást vállalja). És ha közben az a személy már fizetett, akkor egymás között rendezik a dolgot.

Ha sikerült megoldani az összfaházazást (értsd:no sátor), akkor utólag szintén elszámolunk, és a törzsbefizetők kapnak vissza pénzt.

Ez hogy hangzik?

ui: pénzeljuttatás: Szerintem először várjuk meg a csekk megérkezését, hogy lássuk tényleg jól számoltunk-e. Aztán, aki tud, az a meeten adakozhat, aki nem, annak megadom az otp-s számlaszámom, átutaláshoz. (ha ez így működik...annyira nem értek hozzá...^^'' )
Ez így megfelel?

Sephiroth

Nekem megfelel az átutalás is. De ha előnyösebb a Kp-s akkor Nephilim valamelyk meeten odaadja az én részem is.

Damnatus

Hali!

Akkor viszont legyen meg a fix szám, és legyen meg véglegesen, hogy ki hol szeretne aludni , mert pl 16 emberre nem kell 4 apartmant kivenni. (mármint ha norikohoz megérkezik a csekk, nehogy többet fizessen be)

Xaga

Quote from: DamnatusHali!

Akkor viszont legyen meg a fix szám, és legyen meg véglegesen, hogy ki hol szeretne aludni , mert pl 16 emberre nem kell 4 apartmant kivenni. (mármint ha norikohoz megérkezik a csekk, nehogy többet fizessen be)

Nem is 4-et foglaltunk le hanem 2-öt. 1 apartmanban 2 szoba van 1 szobában 4 ágy.

Damnatus

Hali!

Quote from: XagaNem is 4-et foglaltunk le hanem 2-öt. 1 apartmanban 2 szoba van 1 szobában 4 ágy.

Ja jó értem, kösz!

dizzy

Quote from: norikona visszajöttem. én is gondolkoztam a dolgon egy kicsit.

sátorozik ha ránkszólnának:
Dizzy
Ramiz

Nekem teljesen rendben van a sátor.
Úgyis most nagyon húzósnak fog kinézni az az időszakom, de mindenképpen oda szeretnék jutni 25én estére.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Feldin

Ha kidobnak nekem is van sátram.
Meeten fizessünk már aki tud. Egyszerűbb.
Majd szólj Noriko hogy mikorra vigyük a pénzt.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Baldy

Quote from: FeldinMajd szólj Noriko hogy mikorra vigyük a pénzt.

Jaja, szólj mindenképp noriko már jó előre, hogy tudjam, mikor kell bankot rabolnom, mert ebben a pillanatban a molylepkék is éhhalált halnak a pénztárcámban :) Ráadásul a templom egerei is már adakozni akarnak nekem! (lehet, hogy kéne némi munkát keresnem? :D)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

noriko

HALIHÓ!!!
Június 20-ig kell befizetni 36600Ft-ot.
Tessék összekaparni 2288Ft-ot a kiszemelt 16 személynek! Illetve aki tud, az adhat helyből 4575Ft-ot, így tuti meglesz 20-ra a szükséges összeg, a megkésett befizetéseket meg letétbe helyezem magamnál a következő befizetésig.
Pénzeljuttatási lehetőségek:
-szombati meet 15:00-15:30  (június12)
-péntek (június18) egyénileg megbeszélt időpont,hely
-átutalás (aki csak így tudja megoldani, az jelezze pm-ben)
-más időpontban az összeg olyan személynek való átadása, akivel tudok találkozni pénteken (június18).

Azt is jelezzétek, hogy jön-e valaki meetre (pénzzel), mert ha nem én sem megyek! Arigato!

Érintettek:
1.Baldy
2.Cobra
3.Damnatus
4.Feldin
5.ignus
6.Kvikveg
7.Moha
8.Nephilim
9.Shadowolf
10.Tiaro
11.Trivi
12.Xaga
---------------
13.Freyja
14.Pandóra
15.Sephiroth
16.noriko

Xaga

Én nem tudok szombaton menni meetre :(
És mível nem vagyok pesti és már előre tudom hogy pénteken programom lesz így gondban vagyok :(

Cobra

Noriko én vinnék pénzt, de nem tudnál kicsit előbb odajönni ? Nekem a fél 3 - 3 lenne jó, mivel 1-ig dolgozom és otthonról nincs sok kedvem visszamenni a városba.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

noriko

Quote from: CobraNoriko én vinnék pénzt, de nem tudnál kicsit előbb odajönni ? Nekem a fél 3 - 3 lenne jó, mivel 1-ig dolgozom és otthonról nincs sok kedvem visszamenni a városba.
oké. 3. mivel te vagy az első fizetőképes jelentkező :)

Xaga: másnak sem tudod odaadni péntekig, akivel összefuthatok akkor?
(ha nem, és átutalás is kiesik, úgy tűnik megkésett fizető leszel...reméljük valaki hajlandó teljes árat fizetni!...)

Xaga

Quote from: norikoXaga: másnak sem tudod odaadni péntekig, akivel összefuthatok akkor?
(ha nem, és átutalás is kiesik, úgy tűnik megkésett fizető leszel...reméljük valaki hajlandó teljes árat fizetni!...)

Megpróbálok fölmenni most szombaton, de ez nem 100%, és akkor is kb 5h-ra lennék fönt.

noriko

Quote from: XagaMegpróbálok fölmenni most szombaton, de ez nem 100%, és akkor is kb 5h-ra lennék fönt.
hacsak nem találsz valakit aki ott lesz akkor és tud velem találkozni 18-án, akkor inkább ne gyere fel, mert én csak 15-15:30 között leszek ott. (sok a tanulnivaló:( )

Shadowolf

Quote from: norikohacsak nem találsz valakit aki ott lesz akkor és tud velem találkozni 18-án, akkor inkább ne gyere fel, mert én csak 15-15:30 között leszek ott. (sok a tanulnivaló:( )

Viszek egy 5 ezrest. Az elég lesz kettönkre?

Bruce

Sorry, de még mindig bizonytalan vagyok... :( Odahaza most olyn kavarc van, hogy az összes hajam az égnek mered (pedig aztán jó hosszú van :) ) Kicsit most megsürgetem az eseményeket, hogy hétfőn már mondani tudjam az eredményt, de sajna a pénz lehet, hogy csak átutalással menne.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Tiaro

Hát, sajnos 25-ig Pest közelébe se tudok menni a vizsgák miatt, de az átutalásos dologgal szvsz megoldható nekem is...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Meske

Helloka!

(Aki még nem tudja) Moha húga vagyok. Először is az ötletgazdának gratulálnék: tök jó 5let ez az Anime tábor!
Most már úgy néz ki, hogy biztosan megyek én is!  :hopp:
Lenne egy ötletem, hogy hogyan üthetnénk el az időt, legalábbis abból egy kis részt. Ismeritek a gyilkosos játékot? Mert szerintem esetleg játszhatnánk azt.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Sátorhelyet gondolom nem kell lefoglalni előre, ugye?
És igen, én sátrazom.
24-én ér véget Németországban egy táborom, úgyhogy nem tenném le a nagyesküt a 25-re. (Még nem tudom, hogy lesz pontosan.

Quote from: '[Meske']Lenne egy ötletem, hogy hogyan üthetnénk el az időt, legalábbis abból egy kis részt. Ismeritek a gyilkosos játékot? Mert szerintem esetleg játszhatnánk azt.

:lol: Elképzelem magunkat gyilkososdit játszani... szerintem ehhez már kicsit "késő"...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Feldin

Noriko!
Viszek holnap pénzt!!!
Gyilkososdi :)
Rémlenek a szabályok... Hát majd meglátjuk.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

noriko

juhééé! lesz pénz! :D

akkor holnap meet 15-15:30 között.
akivel össze kell futnom: Cobra, Shadowolf, Feldin
wakarimashita
is there no one else? is there no one else?! :p
Trivi? Baldy? :_piszka:

üdv Meske a fedélzeten!

.Attila

Na, vki piszkálja az oldalam :D
Pénzügyi gondok vannak, no meg mondtam, hogy én nem tudom biztosra, hogy jövök-e. Mert spec. lehet, hogy dolgozni fogok, de lehet, hogy nem.