Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: katzÉs el is vinnél 1-2 embert? :D
Mégvki?
Engem is erdekel a repulonap. Neten hol lehet rola infot talalni?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegEngem is erdekel a repulonap. Neten hol lehet rola infot talalni?
katz belinkelte fentebb: //www.repulonap.hu
Mint mondtam: esetleg engem is érdekelne. Nekem annyi, hogy akkor egy "kis" kerülõvel megyek haza, de ha szûkösen leszek anyagilag, akkor nem biztos, hogy megejtem. Meg Meskét is megkérdezném róla, bár talán nem unná el magát rajta. :)
Ha több érdeklõdõ is lenne a repülõnapra, 2 helyet éppen én is fel tudok ajánlani (4 személyes a kocsi)

Fazék

Egye franc. Mennyi ez a tábor? (nagyon szégyellem magam, hogy ilyen lusta vagyok visszaolvasni, de 8 perc múlva mennem kéne már cs-zni és még 12 fül nyitva van a fórumról :eeek: ) Sztem megyek én is. Amennyiben valaki Bp-rõl megy és van még egy hely a kocsiban, akkor lehet hogy kényelembõl beugranék (nem hiszem, hogy a húgom tolerálná, ha egy hosszú hétvégére ellopom a közös kocsit :D), de az se gond, ha vonattal kell mennem, úgyis ingyér van. :)
Szóval engem is írjatok be végig, nagy baj nem lehet belõle :) Legfeljebb életem végéig bújdosom attól, akivel kifizettették a lefoglalt helyemet :haha:

Angel és Feldin is sztem komolyan gondolták hogy jönnek csak ritkán járnak erre,  szóval tényleg jó lenne, ha írnának a bizonytalanok (velem együtt :D). Amennyiben Feldin holnap reggelig nem válaszol magától, felhívom és megkérdezem és beírom ide még délig. de én úgy tippelnék hogy szükség lesz arra a + házra. De ez csak tipp :)

Moha

Quote from: Blimpde az se gond, ha vonattal kell mennem, úgyis ingyér van. :)
??? Doshite? :confused: Valamelyik õs a vasútnál dolgozni? :)

Úgy tûnik leszünk szépen. Még rövid is lesz, ha arra gondolok, hogy megint a cirkuszra jövök majd haza, ami most it megy itt a háttérben... :ejj:

Fazék

Quote from: Moha??? Doshite? :confused: Valamelyik õs a vasútnál dolgozni? :)
Igen :)

Djinn

Quote from: BlimpIgen :)
Ez még mûködik? Azt hittem már megszünt ez az ingyen dolog.  :3x3:
Vagy még a kifutó szériában vagy?  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Quote from: DjinnEz még mûködik? Azt hittem már megszünt ez az ingyen dolog.  :3x3:
Vagy még a kifutó szériában vagy?  :haha:
Amíg létezik a protekció intézménye, sose fog kifutni a divatból :)

Djinn

Quote from: BonciAmíg létezik a protekció intézménye, sose fog kifutni a divatból :)
Nem, én komolyan úgy tudom, hogy megszünt ez a dolog. A hozzátartozóknak tudtommal már nem jár, csak a dolgozóknak, de lehet, hogy tévedek.  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xaga

õõõõ úgy nézki hogy én nem tudok jönni...illetve még nem tudom hogy el tudok e menni de én nagyon alkalmazkodóképes vagyok és ha úgy jönnek össze a dolgok hogy el tudok menni akkor is elvagyok a lányoknál 2 ágy között hálózsákban.

kisvirag

még esetleg lehet h rendõr :)
vagy valami nagy fejes politikus :)))))
ghihi
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Fazék

Quote from: DjinnNem, én komolyan úgy tudom, hogy megszünt ez a dolog. A hozzátartozóknak tudtommal már nem jár, csak a dolgozóknak, de lehet, hogy tévedek.  :rolleyes:
hmm. most hogy mondod mintha említettek volna vmi ilyesmit, de talán erre az évre még megvan :confused: sztem már használtam idén :)

Feldin

üdv népek!
hát a hétvégi részre (szombat vasárnap) én is mennék, de kérnék vkitõl egy anyagi leírást.
Mennyibe kóstál?

u.i.:
Blimp, nem hívtál :D

edit: válszt léccipmbe!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

kisvirag

errõljut eszembe
9500Ft a faház/nap +300 forint/nap/fõ azaz aki végig lesz, annak 1250 Ft/nap-ra jön ki.
ugye ezt mondta Damnatus

de szerintem az a +300 forint csak annak, akinek nincs diákja... márha az a turisztikai vagy milyen adó. ha nem az, akkor visszavontam :)
de a diákoknak azt nem kell fizetni, az tudom :)

Rounin

:haha: Imádom ezt a szép világot :D
Most legszívesebben dalra fakadnék, de félek, hogy tömegmészárlás lenne.
Szóval lassan szokást csinálok belõle, hogy Nem sokkal a vége elõtt (Larry Niven, egész jó kis könyv) bejelentem : nope, nem megyek ^^
Bocs, legközelebb inkább nem is szólok^^

Damnatus

Megpróbálom megbeszélni, hogy többen lehessünk, mint ahány ágy van.
Ez a késõn jelentkezõkre kényelmetlen következménnyel jár.
Ha van más megoldás, akkor megpróbálom azt.

Blimp
Akkor biztosan jössz?

Rin
akkor nem számollak bele, ha nem tudod biztosan.

összesen biztosan, idõpontra mondva 21 ember (+ 2) aki jelentkezett.
Eddig (napok szerint):
01. Angel 4. 5. 6. 7.
02. Animal 4. 5. 6. 7.
03. Baldy 5. 6. 7.
04. Blimp 4. 5. 6.
05. Bonci 5. 6. 7.
06. Cobra 5. 6. 7.
07. Damnatus 4. 5. 6. 7.
08. Darkstar 4. 5. 6. 7.
09. Djinn 4. 5. 6. 7.
10. Feldin 6. 7.
11. Freyja: 4. 5. 6. 7.
12. katz 4. 5. 6. 7.
13. kisvirag: 4. 5. 6. 7.
14. Kvikveg 4. 5. 6. 7.
15. Meske 4. 5. 6. 7.
16. Moha 4. 5. 6. 7.
17. Nephilim
18. Noki
19. noriko 5. 6. 7.
20. Pandóra 4. 5. 6. 7.
21. Ramiz 5. 6. 7.
22. Rin
23. Sidney 4. 5. 6. 7
24. Sephiroth
25. Shadowolf
26. syeren 4. 5. .6. 7.
27. animoni 4. .5 6. 7.
28. Gábor 4. 5. 6. 7.

4. csütörtök (érkezés),
5. péntek
6. szombat
7. vasárnap (távozás)

Ramiz

Oké, de tényleg, mennyit kell fizetni?
Úgy látom, 3féle "árcsomag" van:
{4., 5., 6., 7.} - 3 éjszaka
{5., 6., 7.} - 2 éjszaka
{6., 7.} - 1 éjszaka
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pandóra

Quote from: RamizOké, de tényleg, mennyit kell fizetni?
Úgy látom, 3féle "árcsomag" van:
{4., 5., 6., 7.} - 3 éjszaka
{5., 6., 7.} - 2 éjszaka
{6., 7.} - 1 éjszaka
És mikor?
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Damnatus

Nah, ami helyet nekem a csaj elvileg lefoglalt, azt mégis kiadta, így nem maradt csak 1 db 10-es faház. Szóval más hely után kell néznünk!
Nekem viszont tuti nincs idõm most ilyenekkel foglalkozni július 6-ig biztos nem.
Szóval nézzetek utána még Abádszalókon, vagy máshol hely után.
(És ne legyetek lusták keresgélni, mert a végén nem megyünk sehová).
Elvileg mint látjátok 28 jelentkezõ van, ebbõl 23 fixre mondta.
Kiindulásként javaslom:
http://www.vendegvaro.hu
Akinek több ideje van, tényleg nézzen utána, a saját és a többiek szórakozását is biztosítandó.

kisvirag

ehehe...
amit én tudok mondani:

visszatérve Csongrádra, a régi kolim kivehetõ nyárra, az 1500 fõ/éj, egy a gondja, benn van a városban, a Körös-Toroktol olyan haromnegyedora sétára...

ma már nem, de holnap felhívom az ifjusági szállójukat, hogy ott mi a helyzet.

aztan ha esetleg asse jo, elég olcso, majd látjuk, mi van még, meg hol....

Ramiz

Quote from: DamnatusNah, ami helyet nekem a csaj elvileg lefoglalt, azt mégis kiadta, így nem maradt csak 1 db 10-es faház. Szóval más hely után kell néznünk!
Ez elég durva... :ejj:

kisvirág: és a városban vannak jó helyek?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

attolfugg mit definialsz jonak
egy jo kajaldat biztos tudok :)
a furdojuk is egesz jo, ha lustak vagyunk a strandig lemaszni, es ott a holt tisza is, bar abban a furdes nem tul okos otlet :)
a belvarost (ami valojaban nem is bel, hanem ó, cska igyhijjak) érdemes megnézni még....
aztán meg majdmegkérdezem csongrádi ismerösöket, mit tudnak még ajánlani :)

.Attila

Quote from: kisviraga furdojuk is egesz jo, ha lustak vagyunk a strandig lemaszni, es ott a holt tisza is, bar abban a furdes nem tul okos otlet :)
Nem tudom, hogy vagytok vele, de mi az a 45 perces gyaloglás nyáron? Hova kell sietni? Szerintem egy ilyen sétának még feelingje is van.

Meske

Quote from: BonciNem tudom, hogy vagytok vele, de mi az a 45 perces gyaloglás nyáron? Hova kell sietni? Szerintem egy ilyen sétának még feelingje is van.
Szerintem is, szóval én benne lennék! :) (jó kis testtorna is lehet... ;))

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

animoni

Quote from: BonciNem tudom, hogy vagytok vele, de mi az a 45 perces gyaloglás nyáron? Hova kell sietni? Szerintem egy ilyen sétának még feelingje is van.

A sétában én is egyetértek, ha nem 40 fokos melegben sétálunk és nem a tûzõ napon, hanem, mondjuk este, amikor már pár fokkal alacsonyabb a hõmérséklet!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Ramiz

Quote from: BonciNem tudom, hogy vagytok vele, de mi az a 45 perces gyaloglás nyáron?
Agyhalál. *_*

Quote from: BonciHova kell sietni?
A hûvösbe (kocsma pl. :D ).

Moha

Quote from: BonciNem tudom, hogy vagytok vele, de mi az a 45 perces gyaloglás nyáron?
Egyetértek! Én pl. futni nem szeretek, ellenben a gyaloglást nem bánom.
Persze azért tikkasztó hõségben az sem kellemes, de legfeljebb jól felszerelkezünk innivalóval. ;)

Sidney

Én egy éjszakai túrára szavazok  :jee:

Sidney

Én egy éjszakai túrára szavazok  :jee:

Ramiz

Na jó, benne vagyok, de akkor ti visztek, és esernyõ is kell a fejem fölé. :lazza:

Damnatus

:uzi:  :oops:
Na most, hogy bepánikoltattam mindenkit, közlöm, hogy újra felhívtam a helyet, és azt mondták, hogy azért nincs szabad 10-es ház, mert én foglaltam le... :lame:  (mentségül, tegnap más nõvel beszéltem, mint ma)

Viszont
többen vagyunk, mint 20-an, így valaki(k)nek sátorozni kéne:
800/900 (diák/felnõtt) HUF +300Huf, azaz 1100/1200 HUF
Namost, nem kell sátorban aludni, a házba is be lehet jönni, de papíron nem lehetünk többen 20 fõnél a 20 fõs faházban. (persze pótágy nincs, marad a föld és a hálózsák).
Szóval a kérdésem:
hoz valaki sátrat, illetve hány személy lenne hajlandó sátorban aludni? Illetve ki az, aki bevállalja a földön alvást?

összesen biztosan, idõpontra mondva 21 ember (+ 2) aki jelentkezett.
Eddig (napok szerint):
01. Angel 4. 5. 6. 7.
02. Animal 4. 5. 6. 7.
03. Baldy 5. 6. 7.
04. Blimp 4. 5. 6.
05. Bonci 5. 6. 7.
06. Cobra 5. 6. 7.
07. Damnatus 4. 5. 6. 7.
08. Darkstar 4. 5. 6. 7.
09. Djinn 4. 5. 6. 7.
10. Feldin 6. 7.
11. Freyja: 4. 5. 6. 7.