Kalandjátékok és RPG-k, avagy a múlt nagyjai

Started by Shadowolf, 2004-04-28, 13:10:25

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: thrall on 2006-08-18, 01:17:40
2. fentebbi válaszomra help plz, mert még mindíg nem tudtam megincsálni :D
Ó, oké, nem vettem észre, hogy az kérdés. :)
Szóval Glottis felmászik a toronyra (ezt már nem tudom, hogy kell elérni, asszem csak beszélni kell vele, vagy use-olni a tornyot stb.), és ott pörög a tetején. Ekkor te a taligával rámész a kábelekre. Amikor egy kábelen állsz, akkor az egyik súly a torony tetején nem fog pörögni. Addig baszakodsz, amíg sikerül szinkronba hoznod az összes súlyt. Ekkor a torony összedől. Voilá. :)
Megj.: ezt a részt anno én úgy csináltam meg, hogy tök idegesen próbálkoztam kisakkozni a ritmust fél óráig, aztán elegem lett,  beraktam valami zenét és oda se bagózva előre-hátra mászkáltam a kábeleken Manny-vel. Két perc múlva leomlott a torony. :Kiraly:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

thrall: a problémán sajnos nem tudok segíteni, de nem inkább a Full Throttle c. Lucasarts játékra gondoltál?^^

thrall

de, csak elírtam XD
grim fandango-t majd mindjárt kipróbálom XD

thrall

na, megint én :D
mivel még mindíg nem siekrült megcisnálnom, ezért gondoltam felrakom a Sacred-et. Igenám, csak mikor indítom el, kiírja, hogy disc verification error. A játék eredeti, és régebben elindult.  :confused: valaki nem tudja, hogy mi lehet a probléma?

Rounin

Van fent daemon tools, ilyesmi? Régen is volt?

thrall

vanis és volt is, lehet hogy az kavart be neki, ohgy most egyszere 3 game van bemountolva? :D
nem, nemaz, mert kiszedtem mind3-at és beraktam a megszokott 1-re,és így sem jó

Rounin

Az könnyen előfordulhat, egyes játékok defaultban nem szeretik a különféle DT és tsai cuccokat, hát még, ha aktívan használva is vannak :D Próbáld meg uninstallálni és úgy.

thrall

grr, hú de felhúzott ez a grim fandango...  :grrr: átjutottam a fás részen, megcsináltam a hódosat, a második évben járok :D
mindegy léneg az,h ogy eljutottam a macskafuttató versenyhez, lent vok a bor raktárban, és már elolvastam egy FAQ-t is hátha tud segíteni, de u.a. a problémám... a 2 szint között van egy másik, ahova elméletileg a "forklift"-el (nemtom magyarul a nevét) kell eljutni. a probléma csak egy, hogy az a nyomorék nem indul elidőben, így nem tom megállítani a lift-et....

ja és mégvalami :D
DOSbox-ot hogy lehet bekalibrálni? mert Discworld magába nem indul, SCUMMvm nem viszi, gondolom DOSbox-al működne

Fazék

Quote from: thrall on 2006-08-20, 01:32:03
grr, hú de felhúzott ez a grim fandango...  :grrr: átjutottam a fás részen, megcsináltam a hódosat, a második évben járok :D
mindegy léneg az,h ogy eljutottam a macskafuttató versenyhez, lent vok a bor raktárban, és már elolvastam egy FAQ-t is hátha tud segíteni, de u.a. a problémám... a 2 szint között van egy másik, ahova elméletileg a "forklift"-el (nemtom magyarul a nevét) kell eljutni. a probléma csak egy, hogy az a nyomorék nem indul elidőben, így nem tom megállítani a lift-et....

ja és mégvalami :D
DOSbox-ot hogy lehet bekalibrálni? mert Discworld magába nem indul, SCUMMvm nem viszi, gondolom DOSbox-al működne
dosbox-hoz sztem legtisztább, ha leszeded a dfend frontend-et.
vagy google, vagy sztem a dosbox oldaláról is megtalálod. nagyon jó kis program a dosbox kényelmesebb használatához :)

most lusta vagyok csak ezért előkapni a a Grim Fandango-t, a memóriám meg a régi, szóval drukkolok, de segíteni nem tudok :D

thrall

na a DOSBox már megy (monkey island-en leteszteltem) már csak a discworld nem indul el, kéri a CD_t, DE MILYEN CD-T XD

Rounin

thrall

nemrosz, énblack and white 2 CD-re gondoltam, háha elfogadja, végülis majdnem ugyanaz XD

Rounin

Anno a Gender Warsnál volt ilyen no-cd megoldás, hogy audio cd kellett hozzá (+ parancssoros indítás mwahaha), na meg fene tudja, nekem a floppys verzió volt meg Discworldből... 42 floppy... rip. No sounds, no múvi, csak a midi zene. -_-'

Ramiz

Quote from: thrall on 2006-08-20, 01:32:03
Valami trükkös trükk kell ide, de már nem emlékszem. Olvass el több helyről is FAQ-kat, mindegyik kicsit más, valahol benne lehet az, ami kell. Meg próbálkozz sokat. :)

White: röhe_J_.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

thrall

elolvastam kb 10-15 FAQ-t, egyikbe sem volt semmi, csak az alap, de az a rohadt nagy gond, hogy a nyomorék kocsi nem indul el időben  :comp:

Randal

White Seed: a G2 alapból tényleg könnyű. De rakd fel a kieget, azzal már nem az, és a játék is összetettebb, egészebb lesz vele. Őszintén szólva, csak a kieggel teljes, anélkül csonka:(

Draconire

Quote from: Randal on 2006-08-28, 20:35:14
White Seed: a G2 alapból tényleg könnyű. De rakd fel a kieget, azzal már nem az, és a játék is összetettebb, egészebb lesz vele. Őszintén szólva, csak a kieggel teljes, anélkül csonka:(
Azzal játszott ;)
A végére tényleg elég könnyű tud lenni, az igazi szívás csak az elején/közepén van, utána már fél kézzel le lehet írtani az ork hordát.

thrall

Amit nemrég kopróbáltam, az a spongyabob kalandjáték  :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon hülye egy játék, a mozifilm alapján megy. aki szereti a spongyabob-ot, és/vagy az elmeroggyant (magyarul vicces) kalandjátékokat, annak érdemes kipróbálnia :D

Liquid Snake

Ha régi nagy RPG kell akkor ajánlom a Chrono Cross-t ill. Digimon World 2-t :D

Ramiz

Anachronoxot tolta valaki? Milyen, jó-e, érdemes nekiállni?

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2006-09-05, 13:59:37
Anachronoxot tolta valaki? Milyen, jó-e, érdemes nekiállni?
Épp tegnap próbáltam ki, így elsőre nem nyerte el igazán a tetszésemet, de végülis rossznak se mondanám, csak valahogy nem jött be. De azért majd adok neki még egy esélyt valamikor.

Lt. Simoan Blarke

Anachronox az a Romero-fele probalkozas a japo RPG-stilus amerikaizalasara, elmebeteg karakterekkel, cyberpunk kornyezetben? :D mert azzal jatszottam havernal. ronda, de elvezetes, noir hangulat nagyon ott van :lazza:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Szóval el akartok bizonytalanítani a kipróbálni és a nem kipróbálni döntéstől egyaránt. :D

Lt. Simoan Blarke

probald ki. mit veszithetsz? ;) ( engem ugy kellett elrangatni a geptol 3 ora multaval :D )

jaes Gothic 2 fanatikusok (Gmer) segitseget kerem. lehuztam a szpesol edisont, remelem majd futni is fog. karaktergeneralasrol, fejlesztesrol meg hasonlokrol hol tudok olvasni? lehetoleg minel bosegesebben, elvegre PC-n siman power gamer vagyok :lazza:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Zsiga

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-05, 14:20:52
probald ki. mit veszithetsz? ;) ( engem ugy kellett elrangatni a geptol 3 ora multaval :D )

jaes Gothic 2 fanatikusok (Gmer) segitseget kerem. lehuztam a szpesol edisont, remelem majd futni is fog. karaktergeneralasrol, fejlesztesrol meg hasonlokrol hol tudok olvasni? lehetoleg minel bosegesebben, elvegre PC-n siman power gamer vagyok :lazza:
Karaktergenerálás nincs a Gothic-sorozatban. Egyéb hasznos infókért olvasgass itt: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/gothic_ii_notr_quick.txt, http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/561413.html

Ramiz: Egy próbát megér, 5 perc alatt megvan a telepítés. :)

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2006-09-05, 14:27:54
OK, akkor leszedem. Most van új vincsim, meg mostanában amúgy is "telepítsünk fel egyszerre tíz új játékot, és játsszunk egy-egy órát mindegyikkel" hangulatom van, aztán ha lesz köztük pár jó, akkor azok fentmaradnak. :D

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2006-09-05, 14:49:00
Quote from: Zsiga on 2006-09-05, 14:27:54
OK, akkor leszedem. Most van új vincsim, meg mostanában amúgy is "telepítsünk fel egyszerre tíz új játékot, és játsszunk egy-egy órát mindegyikkel" hangulatom van, aztán ha lesz köztük pár jó, akkor azok fentmaradnak. :D
Szerintem inkább fogd meg azt a vincsit és gyere át két sörrel. :)

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2006-09-05, 15:03:13
Szerintem inkább fogd meg azt a vincsit és gyere át két sörrel. :)
Lehet, hogy az lesz... már így is túl sokat kértem tőled. :) Csak mondjuk féltem a vincsit. De egy guriga dvd meg sok sör még így is lehet a dologból, nem? :D
(lets go pm)

Lt. Simoan Blarke

pihenessel / ido multaval nem jon vissza mana? mert akkor tuti, hogy nem varazsloval, hanem valami paladinnal inditok :D

( mondjuk az hogy lehet idezgetni sokat jol, az nagyon szimpi :D )

Ramiz

Fahrenheitet milyen nehézségi szinten érdemes tolni? Mondjuk, hogy közepesen gyakorlott kalandjátékos vagyok. :)