Cowboy Bebop (!spoilerek!)

Started by Ramiz, 2004-05-13, 14:14:24

Previous topic - Next topic

Tiaro

Ettől frankó: hiányzik belőle a nyál, de mégis ott van a hangulat/dráma...
Ki is lőttem volna a Media Playert, ha a végén Jet könnyes szemmel integetett volna Spike után egy zsebkendővel...  :lazza:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

playback

Quote from: VenomSpike azt bizonyítja be, hogy vannak fontosabb dolgok is, mint kettejük barátsága
mint ahogy vannak is

ez ilyen film noir baratsag ami cb-ben van, en iyg ertelmezem.

Ramiz

Quote from: TiaroKi is lőttem volna a Media Playert, ha a végén Jet könnyes szemmel integetett volna Spike után egy zsebkendővel...

Jáááj! :D
(Lásd még témában: Casablanca.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizTalán úgy érzik, nem fér össze a "mindent lazán vevő űrcowboy" képpel a barátság beismerése. Mint a "hagyományos" western-cowboyok.
Nagyon is összefér ez a két fogalom, csak inkább a bajtárs vagy a csapattag névvel illetik, azomban ezek nagyjából a barátságot takarják! Persze nem felhőtlen, de ez megint csak nem illene bele a képbe! :lazza:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Persze! Pont az ellentéte az óvodás (némely lány még azután is sokáig csinálja...) barátságnak: egyik nap nagyon megy, másnap össze vannak veszve, harmadnap megint örök barátságot esküsznek.
Itt éppen az a jó, hogy kimondatlan, nem próbálják szavakkal "körüllőni". Persze minek is.
Na jó, ezt már túlragoztuk.

UI: Raggie, hogyhogy ebben a hozzászólásodban se Lodoss War-t, se Bebop zenét nem lejmolsz?  :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Igazad van, lehet tudni, hogy Spike meg fog halni, de ez nem az a fajta "kötelezõ fõhõshalál", ami néhány film/sorozat végén megjelenik (nem feltétlenül animékben). Spike azért hal meg, mert nem érdekli az élet. Az a csodálatos a Cowboy Bebopban, hogy egy csomó olyan dolog van benne, ami elsõre csak "simán" hangulatos és laza, és izgalmas akcióként értékelhetõ, kezdve Spike életveszélyes megmozdulásaitól (kiugrik az ûrbe légpalack vagy bármi nélkül, minden aggódás nélkül elmegy találkozni Pierre Le Fou-val, aki elõször is majdnem felrobbantotta, a filmben is majdnem meghal, a 3. epizódban a chip-átadást is lehetett volna egyszerûbbre és biztonságosabbra tervezni, Vicious-szel is bármikor belemegy egy élet-halál harcba stb), azon át, hogy Julia nevének puszta hallatán már rohan is el, képes lenne véglegesen otthagyni a Bebopot, ha Jet nem engedné vissza. Ezek csak utólag nyernek igazán értelmet. Amikor utoljára elmegy a Bebopról, Julia már halott, nem is megbosszulni megy ("There is nothing I can do for a dead woman."), de egyszer már "meghalt" (ezt Faye-nek mondja), amikor Julia nem ment vele anno ("Azt hittem, örökké fog tartani az álom, de mire rájöttem volna erre, már véget is ért."), és most, hogy másodszor is el akarta hinni ezt az álmot, de nem tudta kiélvezni, nem adatott meg neki a felszabadult boldogság Juliával, mert Vicious már mind a kettõjüket meg akarta ölni, mert Julia végül is tõle ment el. Spike addig nem üldözte, nem kereste soha Vicioust, és fordítva sem, a Jupiter Jazz-ban Vicious életben hagyja Spike-ot, mert éppen elég neki elégtételül, hogy Julia vele maradt. Akkor Julia döntött úgy, igaz, nem magától. De most Vicious szakította el tõle, méghozzá örökre. Spikenak már a remény sem maradt. Eddig csak "simán" nem becsülte az életét, mert semmit nem ért számára. De most egyenesen teher lett, kegyetlenebbés üresebb, mint valaha. Szerintem igenis meghalni megy el Spike, csak azért mondja Faye-nek, hogy "I'm not going there to die - I'm going there to see if I'm truly alive.", mert egyszerûen neki az a halál, ami elkerülhetetlenül éri, mert azt akarja!, azt nem halál, nem a hagyományos fogalmak szerinti halál, hanem felszabadulás. Meg akarja ölni Vicious-t, de nem akar többé visszatérni a Bebopra, se sehová máshova. Ha nem kap halálos sebet Vicioustól, azt gondolom, hagyja, hogy lelõjék a yakuzák.
Az meg, hogy ez a szál csak keveset szerepel, nagyon is fontos. Egyrészt nem "kopik" el (mint például a Wolf's Rainban a "rakuen" (paradicsom), jó, az kicsit más), másrészt Spike ezt egyáltalán nem mutatja ki, nem beszél róla (ld Faye megrémülését, amikor hirtelen beszélni kezd róla az utolsó részben), tulajdonképpen mi, nézõk, is alig tudunk valamit a múltról.

Huhh, kicsit sokat írtam, elnézést. Ha egyszer belemerülök, nem tudom abbahagyni. Na mindegy, nem baj, ha nem gyõztelek meg, elvégre ízlések és pofonok, meg aztán te sem tudsz meggyõzni engem igazán a Noir-ról. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Vhogy olyan érzésem támadt, mintha te azt gondolnád, én negatívan értékeltem a CB-t. Pedig pozitívan értékeltem, csak azt írtam, hogy a fõszálból többet rakhattak volna bele, mert így túl epizódikus lett.
Nem részleteztem, hogy miért tudtam elõre, hogy Spike meghal. Jó hosszan leírtad, ezeket én is tudtam, bár egy-két dologra nem figyeltem fel valóban, az jó kiegészítés volt nekem. Spike azért halt meg, mert nem volt miért élnie, sõt, ha nem hal meg, akkor csak egy további teherrel él tovább, egy olyan fájdalommal, amitõl végképp nem tudna megszabadulni, hisz a szerelme nem egyszerûen eltûnt, hanem meghalt.

Ja és változatlanul: Faye-t sajnálom a legjobban. Visszatért a memóriája, de minek? Csak jobban fájt neki. Ráadásul mire rájött, hogy van hova mennie, és tudja is, hogy hova, az a hely gyakorlatilag megszûnt. Õ továbbél azzal a tudattal, hogy nincs hova mennie. Bár neki azért mondjuk még van esélye.

Ed-et mert túl könnyen intézték el, bár ki tudja, mindenesetre nekem nem tetszett, hogy ilyen könnyen távozott.

Ramiz

OK. Bocs. Örülök, hogy tetszett. :tezsvir: A Cowboy Bebopra nagyon érzékeny vagyok.  :rolleyes:

Faye: végig nem szerettem, a 15. epizód teljesen hidegen hagyott (nehezen jövök ki a nõkkel (mondjuk ahogy elnézem, ezzel ezena fórumon nem vagyok egyedül...  :rolleyes:  :beken: ), pláne az ilyen karakteres, önfejûekkel), de a készítõk zsenijét dicséri, hogy a végén engem is meghatott Faye visszatérése és annak körülményei. Drukkolok neki és persze Jet-nek.

Ed direkt ment el ilyen könnyen. Õ a legkiegyensúlyozottabb szereplõ. Jött, ment. Szerette a többieket, és azok is õt, habár nem mutathatták ki, higyen põk "kemény fejvadászok". De ha ott nem kezdenek el tojást zabálni (Sp&Jet), komolyan mondom, talán elsírják magukat...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: TiaroKi is lõttem volna a Media Playert, ha a végén Jet könnyes szemmel integetett volna Spike után egy zsebkendõvel...  :lazza:
Na ezt pedig látnom kellett volna :D

Btw. kinek nem tetszik Faye? :uzi::)
Faye-ben igenis ott vannak az érzelmek, és a végén igenis fájt neki, hogy Spike elmegy, mert õ is tudta, hogy Spike meghal, és így elveszik számára az a hely, ahova mindig visszamehet, azaz az otthon. Ez mondjuk elég egoistának hangzik :rolleyes: Bár gondoljunk bele, minden ember egoista, és nem ezzel van a baj (gondoljunk csak a Friends egyik részére, ahol elviccelõdték, pedig van komoly tartalma... ha vki igényt tart rá, bõvebben kifejtem, ha nem érthetõ).

.Attila

Quote from: Ramizpláne az ilyen karakteres, önfejûekkel).
De ennek is megvan az oka. Láttad milyen volt gyerekkorában. Nos az ilyen nem szokott változni, és a hibernáció után is ilyen volt, csak jópárszor átverték, és ettõl vált ilyenné. Aztán visszatértek az emlékek, és talán (amire már nem volt idõ, hogy kiderüljön) visszatért az eredeti, nem önfejû, nem haszonlesõ Faye. De csak talán :)
Mellesleg jó példája annak, hogy az emberek hogy tudnak egy jó emberbõl rosszat csinálni.

Marfy

Quote from: TriviNa ezt pedig látnom kellett volna :D

Btw. kinek nem tetszik Faye? :uzi::)
Faye-ben igenis ott vannak az érzelmek, és a végén igenis fájt neki, hogy Spike elmegy.
Igen igen Faye-t ne tessék bántani :ejnye: .

Ramiz

Csak nem részrehajlás?!  :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

#72
Éppen megnéztem a 10. epizódot. Van benne egy jelenet, amint egy beparázott fickó egy jármû volánjánál ül, menekülve, a nõ pedig teljesen nyugodt, és a férfit nézi ("megfigyeli"). Az 1. epizódban is volt egy ilyen jelenet. A Cowboy Bebopban a nõk mindig elég hûvösek, õk a normálisabb fél, a nyugvópont egy kapcsolatban, még akkor is, ha a férfi cselekszik, és akkor is, ha végül a nõ hagyja el a férfit (majd' mindig). Ez Spike-nál és Julia-nál is így van az említett epizódokon kívül.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Hosszú leszek.
Quote from: RamizEd direkt ment el ilyen könnyen. Õ a legkiegyensúlyozottabb szereplõ. Jött, ment. Szerette a többieket, és azok is õt, habár nem mutathatták ki, higyen põk "kemény fejvadászok". De ha ott nem kezdenek el tojást zabálni (Sp&Jet), komolyan mondom, talán elsírják magukat...
Szerintem ez volt az egész sorozat legmegrázóbb és talán legjobb jelenete. Ebben nem volt se nagy csatározás, golyófütyülés, csimmbummcirkusz meg minden egyéb ami az akcójelenetek közbeni drámai halál sajátja sokhelyütt. Kuss volt és hullaszag.
Egy étkezés, egy teljesen hétköznapi esemény, ami körül korábban mindig ment a civódás és egymás heccelése, akkor meg leesett hogy passz, ennek az idõszaknak itt most vége van és nincs apelláta. Se Ed, se Faye, elõbbi 100% hogy nem tér vissza, a másikról nem tudnak semmit. Súlya volt ott a levegõnek is elég keményen.
A jellemek szerintem:
Spike: Juliával együtt magunkra zárjuk a kis világunkat aztán hogy azon kívül mi történik az már minket vajmi kevéssé érdekel. Békeidõkben legalábbis így nézhetett volna ki, a sok utalás az álomszerûségre is nagyon ebbe az irányba mutat. Mindezek mellett a Marson megvoltak a stabil kapcsolatai - nem üzletiekre, hanem érzelmiekre gondolok - elsõsorban a boltos nõ és meggyilkolt férje személyében. A fejvadász korszak neki csak amolyan kötelezõ nyûg, amíg újra rendbe nem teheti az életét, akármennyire is jó ezen a téren. Néha-néha észreveszi ugyan kitûnik hogy a többiekkel eltöltött idõnek is megvannak a maga értékei, de ez marad másodlagos.
Jet: Igazi ap(ty?)áskodós típus - ezt a volt nõjének a kifakadásából gondolom de egyébként is látszik - és nagyon közösségi ember. Végülis a többiek mind az õ hajóját használják, õ fõz, ráadásul bonsai-okat tart, amik ugye törõdést igényelnek. Rengeteg ismerõse van akikkel jó viszonyt ápol - ha nem is barátságot. Én azt mondom hogy akár együtt is maradhattak volna Faye-el a sorozat után, mert a lány gyakorlatilag elvesztette a családját, õ meg pont ilyen pátyolgatós típus. Mondjuk kettejük között legfeljebb ilyen türelmes nagybácsi-rakoncátlan unokahúg viszonyt tudok elképzelni.
Faye: Na itt most csípõbõl meg kéne fejtenem hogy a környezeti hatások vagy az öröklés befolyásolják jobban a személyiséget, ill. az amnézia, valamint az újra feltáruló emlékképek milyen hatással vannak arra. Ezt nem fogom mert bizony, bizony, hülye vagyok hozzá. Neki tökéletesen megfelelhetett ez a közeg ahol volt, lehetett nekirohanni a nagyvilágnak minden kockázat nélkül, mert úgyis visszaengedték ha jönni akart, ezen sosem volt dilemma. Akár tudatában volt ennek a társaság akár nem. Nála tényleg az a tragédia hogy hiába tárult fel a múltja, gyakorlatilag nincs megoldása, maradt ugyanaz az állapot, a gyökérnélküliség. És ez az a pont ahonnan legjobban kilóg a társaságból, de mégis valamilyen szinten õk lesznek az új életének a táptalaja.
Ed:Kaolla ugrott be róla a Love Hinából, emiatt egy kissé skatulyáztam. Õ az örökmozgó, jókedvû zsenigyerek nagyjából. Múlt tekintetében szintén nem túl rózsás, bár a Földön sok ismerõse van és az apja is ott él - õrá ugye nem nagyon számíthat. Viszont határozott. Fel akart jutni a Bebopra, hát fogta magát és ment. Úgy gondolta hogy ennyi elég és dettó. El is búcsúzott, nem hagyott maga mögött gubancokat és dolgavégezetlen ügyeket.

Ennyi.
Utálom egyébként hogyha minden marhaságot ilyen hosszan, direkt fejtegetve kényszeresen belemagyaráznak egy adott történetbe/zenébe/stb. aminek sokszor csak a nézõ saját élményeinek kivetítése képezi az alapját. Pláne hogy valószínûleg újat senkinek nem mondtam ezekkel. De most nem bírtam megállni, nagyon mély nyomokat hagyott bennem ez a sorozat, lám saját elveimmel ellentétes tettekre ragadtat.
Tiokban pedig mindenki örülhet hogy az NGE végignézése után nem voltam még fórumtag, mert ott aztán van istenes méretû (fõ)szereplõgárda.

Raggie

Quote from: PirulaSzerintem ez volt az egész sorozat legmegrázóbb és talán legjobb jelenete. Ebben nem volt se nagy csatározás, golyófütyülés, csimmbummcirkusz meg minden egyéb ami az akcójelenetek közbeni drámai halál sajátja sokhelyütt. Kuss volt és hullaszag.
Egy étkezés, egy teljesen hétköznapi esemény, ami körül korábban mindig ment a civódás és egymás heccelése, akkor meg leesett hogy passz, ennek az idõszaknak itt most vége van és nincs apelláta. Se Ed, se Faye, elõbbi 100% hogy nem tér vissza, a másikról nem tudnak semmit. Súlya volt ott a levegõnek is elég keményen.
QuoteEz bizony kemény rész volt. Engem azért is rázott meg mivel érezhetõen kezdett szétesni, eltûnni ez a kis csapat, közösség(és ráadásul Ein is elmegy!). Ezt Spike és Jet is érezte, ezért hát a tojászabálásos kényszercselekvés.
Hasonlóan feszült jelenet amikor Spike jön vissza a BeBop-ra a legvégén. Mindenki tudja, hogy éppen búcsúznak egymástól sokévi együttdolgozás után, de mégsem hangzik el egyetlen búcsúszó. Mesélik a történeteiket, nevetnek(!) és közben utoljára látják egymást. Ráadásul Spike a halálba megy=kimondatlanul is).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: Raggie GordonRáadásul Spike a halálba megy=kimondatlanul is.
Faye kimondta ;)

Ramiz

Spike is kimondja, csak azért nem használja a "meghalás" kifejezést, mert számára ez már nem meghalást jelent.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

#77
Quote from: TriviFaye kimondta ;)
Igaz, hogy kimondja, de ezt látszólag Spike egybõl meg is cáfolja. Azért mondom, hogy látszólag, mert (mint azt Ramiz kolléga említette) Spike-ot csak a Juliával való találkozás, esetleges együtt élés(vagy egyszerûen, csak az, hogy Julia él és biztosan boldog, mivel õ választott így) reménye tartja életben, és halálakor ez a kis szál ami még az élethez kötötte elpattan: nincs visszaút. Innentõl már nagyobb szenvedés lenne számára élni mint meghalni, a halál jelenti a megkönnyebbülést. Ezért emgy meghalni, de nem teljesen a szó szoros értelmében, és ezt nem érthette meg Faye amikor felrótta neki, hogy eldobja az életét.
Uff én beszéltem...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Hát igen, errõl már rengeteget diszkusszáltunk szóban...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: Blimphát igen, a film tényleg nem lett egy nagy szám... nemrég megnézettem egy haverommal, mert mégiscsak CB és úgy emlékeztem, hogy egész jó, de csalódtunk, még szerencse hogy közben megjött a pizza és az egy kicsit elterelte a figyelmünket a filmrõl :D
Lehet hogy nekem is kajálnom kellett volna közben és úgy nem húznám le így. :)
Egyébként van valami köze a sorozathoz? Mert amikor Spike a sitten ül és beszélget a másik nõvel ott emlegeti a múltat, hogy volt egy nõ az életében aki elment meg ilyenek, de semmi konkrétum.

Fazék

#80
Quote from: TriviHalálból visszatérõ? :wtf: A film a 22. és a 23. epizód között játszódik kb., akkor még mindenki a csapatban van és él.
arra a jelenetre gondol, amikor Spike szépen kilyuggatva belezuhan a folyóba, majd pár napon belül immár teljesen egészségesen visszatér, rézbõrû testvérének köszönhetõen... ami szerintem is egy mélypontját jelenti a filmnek :rolleyes:

edit: amúgy sztem más köze nem igazán van a sorozathoz a fõszereplõkön kívül...
edit2: for Trivi: há-há! elkéstél! már bevágtalak ide :beeee:  :D - bocsi, néha elõtör belõlem a gyerek :D (át kéne térnem más étrendre)

.Attila

Quote from: PirulaLehet hogy nekem is kajálnom kellett volna közben és úgy nem húznám le így. :)
Egyébként van valami köze a sorozathoz? Mert amikor Spike a sitten ül és beszélget a másik nõvel ott emlegeti a múltat, hogy volt egy nõ az életében aki elment meg ilyenek, de semmi konkrétum.
Másik topicban írtam, de leírom itt is, így +1 post :D
Állítólag a film a sorozat 22. és 23. része között játszódik.

Pirula

Quote from: Blimparra a jelenetre gondol, amikor Spike szépen kilyuggatva belezuhan a folyóba, majd pár napon belül immár teljesen egészségesen visszatér, rézbõrû testvérének köszönhetõen... ami szerintem is egy mélypontját jelenti a filmnek :rolleyes:
Bingo! Erre gondoltam. :)
Quote from: TriviÁllítólag a film a sorozat 22. és 23. része között játszódik.
Áhá!  :merci:
Azért ez is egy fura húzás, de legalább már értem.

Raggie

Szerintem semmi gond a filmel csak megfelene a sorozatban úgy kb egy epizódnak. Még talán a történetbe is beleillik(ha a 22. és 23. között van tényleg), de nem kellett volna ennyire elnyújtani.
Egyébként a kedvenc mellékszereplõm a filmben van: az a doktor aki a Marokkói utcán minenkinek odaköszön mikor Spike-ot kalauzolja.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: Blimpedit2: for Trivi: há-há! elkéstél! már bevágtalak ide :beeee:  :D - bocsi, néha elõtör belõlem a gyerek :D (át kéne térnem más étrendre)
Editeléssel könnyû :rolleyes:
Ajajj, ez off, gyorsan egy on-t:
Éljen Faye :rotflol:

Fazék

#85
Quote from: TriviEditeléssel könnyû :rolleyes:
OFF:ne tessék ilyeneket feltételezni rólam! egyszerûen korábban bepost-oltam... ha valamit edit-elek és nem helyesírási/fogalmazási hiba akkor külön szoktam írni, 'edit:'  mögé! kb így: edit: ez már majdnemhogy sértõ volt amúgy... :_piszka:

ON: az 'alien'-es rész hogy tetszett nektek? kedvcsinálónak az elsõ részt és azt nézettem meg egy haverommal, mert hát elég független a többitõl és annyira tetszett neki, hogy azóta is várja, hogy újból beszerezzem neki a sorozatot :D csak azért kérdezem, mert mintha többször is olvastam volna, hogy sokaknak nem tetszettek a "töltelék részek". és kíváncsi lennék a véleményetekre

Ramiz

Nem! A Cowboy Bebopban nincsenek töltelék részek! Felejtsétek el!  :uzi:  :uzi:  :uzi: Az úgy jó, ahogy van! Egyben. Elejétõl végéig. Hogy a fenébe lehetne felszabdalni?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizNem! A Cowboy Bebopban nincsenek töltelék részek! Felejtsétek el!  :uzi:  :uzi:  :uzi: Az úgy jó, ahogy van! Egyben. Elejétõl végéig. Hogy a fenébe lehetne felszabdalni?
gondoltam, hogy te ugyanezen a véleményen vagy, de azért megnyugtattál :D

Raggie

Teljesen bejön! A sorozat egyik legjobb része a lángszórós cigigyújtás :rotflol: ! Mondjuk a többi "töltelék rész" sem zavar engem, mivel azért az is hozzátesz a jellemekhez, meg hát ezek könnyítenek valamicskét a sorozat amúgy elég kemény/komoly hátterén/mondanivalóján.

Egyébként egyszer ettõl a résztõl ihletve megpróbáltunk egy dezodor-lángszóróvalo cigiregyújtani,... hát nem sokkal több sikerrel mint Spike!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonMondjuk a többi "töltelék rész" sem zavar engem (...)

VÁÁÁÁÁÁ!!!  :morci:  :fuk-u:  :hogyaza:  :mad:  :kabbea:  :b+:  :nagyere:  :linsux: Te is fiam, redzsi...

Quote from: Raggie GordonEgyébként egyszer ettõl a résztõl ihletve megpróbáltunk egy dezodor-lángszóróvalo cigiregyújtani,... hát nem sokkal több sikerrel mint Spike!

No comment...  :rotflol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!